Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Το άτομο/χρήστης/whatever που έκανε παράθεση (2 φορές) σε ποστάρισμά μου σήμερα να είναι σίγουρο/ος πως ούτε διάβασα αυτά που γράφει ούτε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του.  :sunglasses:

Το γράφω όχι για πρώτη φορά. Ούτε καν για δεύτερη  :sunglasses: :sunglasses:
καλά να πάθεις....αφού είσαι γεμάτος κρεατίνη...και είσαι λαπάς και αμόρφωτος....ρουφιάνε......[συρραφή διαφόρων κοσμητικών]..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny:

Χαίρετε κύριοι Γάτε και Τάλε!  ;)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ντεμη βαλτε λεφτα,με πορδες δεν βαφεις αυγα!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ντεμη βαλτε λεφτα,με πορδες δεν βαφεις αυγα!!!!!!
Πέρασε και το Πάσχα,δεν έχει νόημα! :grin:
Συμφωνώ silver...τα έχω πει πολλές φορές!!!!!Του χρόνου με τους πολυμετοχικούς θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλημέρα!  :)

Αν, δίκαια ή άδικα (ανάλογα με την υποκειμενική κρίση του καθενός) με βάση την απόδοσή σου, είσαι ο πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο βάσει αποτελεσμάτων και σου στερούν το πρωτάθλημα με μεθοδεύσεις, άντε βρες το κουράγιο να παίξεις για να βγεις δεύτερος...

Αυτή είναι μια ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΗ παράμετρος, που σε μεγάλο βαθμό (ΙΜΟ) αιτιολογεί την πτώση της ΑΕΚ. ΟΧΙ η μόνη βέβαια, αλλά η πιο σημαντική.
Για τη κατασταση αυτη φταινε αυτοι (Δικοικηση,εφημεριδες της ΑΕΚ και δημοσιογραφοι αλλων εφημεριδων που ηθελαν να πουλησουν),που ειχαν τη φαινη ιδεα να δημιουργησουν ενα κλιμα υπερμετρης αισιοδοξιας οτι στο CAS,θα δικαιωθει η Καλαμαρια και θα ξεσκεπαστει "η πλεκτανη" της "αμαρτωλης" Ολυμπιακοκρατουμενης ΕΠΟ που με το "ξεγυμνωμα" της μπροστα στο Ανωτατο Ευρωπαικο γνωμοδοτικο οργανο,θα αποκαλυπτοτανε περιτρανα οτι ολες της οι αποφασεις γινονται με γνωμονα το συμφερον του Ολυμπιακου.
Κατι βεβαια το οποιο ΔΕΝ εγινε...Αλλωστε,για οσους γνωριζαν,δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο δις να ανατραπει η υποθεση με τα δεδομενα που ειχαν δημιουργηθει.
Αποτελεσμα βεβαια ηταν,να διατηρηθει το ηθικο των παικτων της ΑΕΚ ψηλα,κατα τη διαρκεια του Πρωταθληματος,αλλα στα πλει-οφ που βγηκε η ΠΡΟΦΑΝΗΣ αποφαση του CAS,η ομαδα κατερευσε.
Η αληθεια παντως,για να μη παραμυθιαζομαστε,ειναι οτι η ΑΕΚ ειναι μια πολυ μετρια ομαδα,που ειχε την ευτυχια στο φιναλε του πρωταθληματος,να εχει μια 11αδα σε σουπερ φορμα και να κανει καποια εξαιρετικα παιχνιδια.
Ομως,η διαφορα μιας μετριας ομαδας απο μια καλη ειναι η εξης.
Και οι δυο οταν βρεθουν σε μια καλη μερα,μπορουν να τσακισουν τον αντιπαλο...Οταν ομως το πραγμα "στραβωσει" σε ενα ματς και οι περισσοτεροι παικτες ειναι "ντεφορμε",η καλη ομαδα θα το διαχειριστει με τετοιο τροπο ωστε τουλαχιστον να μη διασυρθει...Θα φερει ενα Χ η θα χασει με ενα γκολ διαφορα..
Η μετρια ομαδα θα φαει Τεσσαρες...
Το αυτο ισχυει και για τον Ολυμπιακο,που ηταν επισης πολυ μετρια ομαδα φετος...Τουλαχιστον αυτος βεβαια ειχε το αλλοθι της Ευρωπης...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Για τη κατασταση αυτη φταινε αυτοι (Δικοικηση,εφημεριδες της ΑΕΚ και δημοσιογραφοι αλλων εφημεριδων που ηθελαν να πουλησουν),που ειχαν τη φαινη ιδεα να δημιουργησουν ενα κλιμα υπερμετρης αισιοδοξιας οτι στο CAS,θα δικαιωθει η Καλαμαρια και θα ξεσκεπαστει "η πλεκτανη" της "αμαρτωλης" Ολυμπιακοκρατουμενης ΕΠΟ που με το "ξεγυμνωμα" της μπροστα στο Ανωτατο Ευρωπαικο γνωμοδοτικο οργανο,θα αποκαλυπτοτανε περιτρανα οτι ολες της οι αποφασεις γινονται με γνωμονα το συμφερον του Ολυμπιακου.
Κατι βεβαια το οποιο ΔΕΝ εγινε...Αλλωστε,για οσους γνωριζαν,δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο δις να ανατραπει η υποθεση με τα δεδομενα που ειχαν δημιουργηθει.
Αποτελεσμα βεβαια ηταν,να διατηρηθει το ηθικο των παικτων της ΑΕΚ ψηλα,κατα τη διαρκεια του Πρωταθληματος,αλλα στα πλει-οφ που βγηκε η ΠΡΟΦΑΝΗΣ αποφαση του CAS,η ομαδα κατερευσε.
Η αληθεια παντως,για να μη παραμυθιαζομαστε,ειναι οτι η ΑΕΚ ειναι μια πολυ μετρια ομαδα,που ειχε την ευτυχια στο φιναλε του πρωταθληματος,να εχει μια 11αδα σε σουπερ φορμα και να κανει καποια εξαιρετικα παιχνιδια.
Ομως,η διαφορα μιας μετριας ομαδας απο μια καλη ειναι η εξης.
Και οι δυο οταν βρεθουν σε μια καλη μερα,μπορουν να τσακισουν τον αντιπαλο...Οταν ομως το πραγμα "στραβωσει" σε ενα ματς και οι περισσοτεροι παικτες ειναι "ντεφορμε",η καλη ομαδα θα το διαχειριστει με τετοιο τροπο ωστε τουλαχιστον να μη διασυρθει...Θα φερει ενα Χ η θα χασει με ενα γκολ διαφορα..
Η μετρια ομαδα θα φαει Τεσσαρες...
Το αυτο ισχυει και για τον Ολυμπιακο,που ηταν επισης πολυ μετρια ομαδα φετος...Τουλαχιστον αυτος βεβαια ειχε το αλλοθι της Ευρωπης...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τον  αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς....
Οντως ειμαι μαυροτσουκαλος απο τον ηλιο που με χει φαει τοσα χρονια στο βοθρατζιδικο,αλλα
σαπουνι δεν χρησιμοποιω ποτε!
36 για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
SCORE_m.jpg

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλημέρα χανούμιααααααα....ρε σεις...για πολύ δούλεμα κόβω τον ρίμπο...φεύγω,μένω μεχρι να φύγω,παρακαλέστε με....μήπως το παράχεσε λίγο?......

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Είμαι περίεργος εάν ο Ντούσαν θα το στυπήσει το παιχνίδι αύριο ή θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟ. Πάντως εμείς ελπίζω να νικήσουμε αύριο, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας στα play off.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το γυρνάω στο αθλητικό γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το συνεχίσουμε.
Άλλωστε θα φανεί στην πορεία.
2-3 παρατηρήσεις.
1. Σκεφτείτε τι μαλακίες διαβάζουμε στις εφημερίδες και μας πωρώνουν (ορισμένους).
α.Την Τρίτη που πετούσα πήρα πρωταθλητή και Sporday. Και οι δύο έγραφαν για τα σχέδια του νέου Ολυμπιακού και το τι έχει στο μυαλό του ο Ίβιτς. Μια μέρα μετά τα νέα σχέδια του Ολυμπιακού έφευγαν μαζί με τον Ίβιτς. κουτόχορτο για όλους άφθονο.

β. Την ίδια μέρα και τις επόμενες έλεγαν πως τελειώνει του Κλέιτον στην ΑΕΚ κλπ όπως έγραφαν πιο πριν πως τελειώνει του Κλειτον στον ΟΣΦΠ κλπ και τώρα ξαφνικά ξαναμπήκε ο ΠΑΟ. Ασχολίαστο παραπέρα.....κουτόχορτο για όλους άφθονο.

2. Σχετικά με το Ριβάλντο, το είχα ξαναπεί. Εγώ προσωπικά τον σιχάθηκα. Του έχω μιλήσει προσωπικά στο Mall και δεν περίμενα αυτά που έκανε και δείχνει. Αλλά από την άλλη είναι κλασικό παράδειγμα παίκτη που έχει πάντα προβλήματα με προέδρους και προπονητές. Και αυτό έπρεπε να το ξέραμε. Τα ίδια έκανε σε μεγαλύτερες ομάδες, πόσο μάλλον θα τα έκανε και στην Ελλάδα. Κι εγώ έφυγα από την προηγούμενη εταιρία που έφυγα με μαύρη καρδιά, αλλά τους αναγνωρίζω πως έκανα οικογένεια στην εταιρία αυτή και πληρώθηκα κάποια χρήματα. Δεν ξαναπάω να δουλέψω εκεί αλλά δεν τους βρίζω γιατί μπήκε υποθήκη για καλύτερη συνέχεια.

Λέω λοιπόν πως καλό είναι οι Αεκτζήδες (για να μην προσβάλλεται και ο alfa) πως καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι για το Ρίμπο. Μακάρι να μην σας κάνει προβληματα. Αλλά στα πρώτα 2 χρόνια κι εμείς τον βλέπαμε θεό και τα ρίχναμε στους προπονητές διαρκώς (Μπαγεβιτς και Σόλιντ). Αλλά φάνηκε πως αλλού ήταν το πρόβλημα τελικά. Κι εμένα μου αρέσει σαν παίκτης, άσχετο αν θεωρώ πως έπρεπε να φύγει γιατί το προσοάθησε και δεν πήγαμε ευρώπη πουθενά με αυτόν (γι'αυτό τον πήραμε αλωστε). Αλλά το να έχω ένα παίκτη οπως και να λέγεται αυτός και να λέω πως χωρίς αυτόν καταρρέω, εμένα δεν μου αρέσει. 
φίλε μου ποσώς μας ενδιαφέρει εάν σιχάθηκες τον Ρίμπο. Εγώ να δεις πόσο έχω σιχαθεί τον Αλεξανδρή, τον Ντούσαν. Εάν ο Κόκκαλης δεν έπαιρνε αυτούς από την ΑΕΚ θα ήσασταν ακόμα με κορνέδες στα χέρια!! Οταν ο Αλεξανδρής μείωνε την ΑΕΚ με δηλ΄ψσεις του και έβριζε τους ΑΕΚτζήδες φιλάθλους, τον είχες σιχαθιεί?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέρφια.Δυο αγωνιστικές ακόμη,να τελειώνει η αγγαρία......

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μου ποσώς μας ενδιαφέρει εάν σιχάθηκες τον Ρίμπο. Εγώ να δεις πόσο έχω σιχαθεί τον Αλεξανδρή, τον Ντούσαν. Εάν ο Κόκκαλης δεν έπαιρνε αυτούς από την ΑΕΚ θα ήσασταν ακόμα με κορνέδες στα χέρια!! Οταν ο Αλεξανδρής μείωνε την ΑΕΚ με δηλ΄ψσεις του και έβριζε τους ΑΕΚτζήδες φιλάθλους, τον είχες σιχαθιεί?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
σε μερικούς τώρα έγινε σιχαμερός ο Ρίμπο γιατί απλά επιβεβαίωσε αυτό που τόσα χρόνια έλεγε το 70% τουλάχιστον της ΅Ελλάδας......
ο κόσμος το  είχε τούμπανο και αυτοί που τώρα βρίζουν τον Ρίμπο το είχανε κρυφό καμάρι...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Είμαι περίεργος εάν ο Ντούσαν θα το στυπήσει το παιχνίδι αύριο ή θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟ. Πάντως εμείς ελπίζω να νικήσουμε αύριο, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας στα play off.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
το βασικό δεν είναι αυτό αλλά μέσα σε λίγους μήνες τα χώσαν στην ΑΕΚ την μια για τον Λίνεν και μετά για τον Δώνη........ τώρα που παίζετε το cl (αν και εγώ προσωπικά για εφέτος καλύτερα να το αποφύγουμε για καλύτερη προετοιμασία)...

την κάνουν όλοι στην μούγκα.....που ο ΠΑΟ η μάλλον η ηγεσία του ερωτοτροπεί  με τον βάτραχο...

και απλά δεν είναι θέμα εμπάθειας απλά άρχισε και τους χαλάει την σούπα ο Ντέμης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom