Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για μεταγραφες στην ΑΕΚ,ακουσατε τιποτα?θα παρει κανενα παικτη?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για μεταγραφες στην ΑΕΚ,ακουσατε τιποτα?θα παρει κανενα παικτη?
7 καλές μεταγραφές θα κάνει οι ομάδα εφέτος.....  τουλάχιστον......

και εφέτος είναι καλή ευκαιρία στο να κάνουμε μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο......

για αυτό καλύτερα που δεν παίζουμε cl.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φίλε μου ποσώς μας ενδιαφέρει εάν σιχάθηκες τον Ρίμπο. Εγώ να δεις πόσο έχω σιχαθεί τον Αλεξανδρή, τον Ντούσαν. Εάν ο Κόκκαλης δεν έπαιρνε αυτούς από την ΑΕΚ θα ήσασταν ακόμα με κορνέδες στα χέρια!! Οταν ο Αλεξανδρής μείωνε την ΑΕΚ με δηλ΄ψσεις του και έβριζε τους ΑΕΚτζήδες φιλάθλους, τον είχες σιχαθιεί?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
καλησπερα κυριοι
φιλαρακι κατρχην για μενα θα επρεπε πρωτα εσεις να τον σιχαθητε το ριμπο γιατι εκανε την δικια του κοντρα με τον κοκκαλη μεσω του ονοματος της αεκ
και δευτερον και εγω τον σθχαθηκα αλλα να το ΤΟΝΙΣΩ οτι τον σιχαθηκα σαν ανθρωπο και οχι σαν παικτη.ενας παικτης τυπου ριβαλντο που ειναι προτυπο δεν ειναι δυνατον να κανει αυτα τα πραματα.και για τον αλεξανδρη ναι οκ αλλα αμα τον βαλουμε στην ιδα φαση και μεγεθος με το ριβαλντο ε ειναι να τρελαθουμε.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οπως επισεις για μενα ο κωστενογλου πρεπει να βαλει τα δευτερα γιατι καλυτερα θα παιξουν απο τις ΒΕΝΤΕΤΕΣ
γιατι παιδες κακα τα ψεματα ολοι μας εχουμε ιστορια ειτε μικρη ειτε μεγαλη και αυτη τη γαμανε αυτη την ιστορια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το βασικό δεν είναι αυτό αλλά μέσα σε λίγους μήνες τα χώσαν στην ΑΕΚ την μια για τον Λίνεν και μετά για τον Δώνη........ τώρα που παίζετε το cl (αν και εγώ προσωπικά για εφέτος καλύτερα να το αποφύγουμε για καλύτερη προετοιμασία)...

την κάνουν όλοι στην μούγκα.....που ο ΠΑΟ η μάλλον η ηγεσία του ερωτοτροπεί  με τον βάτραχο...

και απλά δεν είναι θέμα εμπάθειας απλά άρχισε και τους χαλάει την σούπα ο Ντέμης....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.......ρε φίλε δεν πας καλά....ξαφνικά η σωφεράντζα ξύπνησε και άρχισε τις δολοπλοκίες εις βάρος  της ΑΕΚ?......έλααααααα.....απλά ξεφουσκώσατε απο την πίεση...ακριβώς όπως και εμείς 2 χρόνια τώρα....ειδικά στα τελευταία παιγνίδια του πρωταθλήματος.....αφού βλέπεις ότι στα πλευ οφςς σέρνεστε...ο μπάγιεβιτς φταίει?.......ααααααααααααααααααααααααα  θα σε ποτίσω καλά μου φαίνεται στις 22 να συνέλθεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπερα ΑΕΚακια!!!!!!!!!!
36 για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.......ρε φίλε δεν πας καλά....ξαφνικά η σωφεράντζα ξύπνησε και άρχισε τις δολοπλοκίες εις βάρος  της ΑΕΚ?......έλααααααα.....απλά ξεφουσκώσατε απο την πίεση...ακριβώς όπως και εμείς 2 χρόνια τώρα....ειδικά στα τελευταία παιγνίδια του πρωταθλήματος.....αφού βλέπεις ότι στα πλευ οφςς σέρνεστε...ο μπάγιεβιτς φταίει?.......ααααααααααααααααααααααααα  θα σε ποτίσω καλά μου φαίνεται στις 22 να συνέλθεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλησπέρα φίλε λέγοντας τα ποιο πάνω δεν σημαίνει ότι τα λέω για τον επίσημο ΠΑΟ απλά τα χώνω για τον καρκίνο του Ελληνικού ποδοσφαίρου που λέγετε δημοσιογράφοι αθλητικοί σταθμοί που αντί να παίζουν τον ρόλο τους που είναι η ενημέρωση αλλά το παίζουν μανατζαραίοι κλπ θα δεις αν όντως παίσει χρήμα στην ομάδα σου να δεις πόσους παίκτες θα κουβαλάνε καθημερινώς για την ομάδα σας αλλά και παραμύθι σε εσάς για να σας πείσουν να πάρετε διαρκείας κλπ όπως εμάς που μας είχαν ανακηρύξει πρωταθλητές από πέρυσι τον Αύγουστο.... 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω μια απορία.....
πώς γίνεται η ηθική πρωταθλήτρια να παίζει ΟΥΕΦΑ; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα;
Και πώς είναι δυνατόν η ηθική πρωταθλήτρια που μοίραζε τέσσερα τεμάχια στον ανήθικο πρωταθλητή να τρώει τέσσερα τεμάχια τεάρτη-κυριακή;

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
έχω μια απορία.....
Και πώς είναι δυνατόν η ηθική πρωταθλήτρια που μοίραζε τέσσερα τεμάχια στον ανήθικο πρωταθλητή να τρώει τέσσερα τεμάχια τεάρτη-κυριακή;

εσύ έχεις την εντύπωση αν ήταν ο ΠΑΟ στην θέση της θα την έβγαζε καλύτερα?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
έχω μια απορία.....

φίλε μου από την στιγμή που η ΕΠΟ στην ουσία ανακήρυξε τον ΟΣΦΠ πρωταθλητή με την γνωστή υπόθεση Βάλνερ γιατί να πάει η ΑΕΚ να παίξει σε 2 προκριματικούς γύρους?
προτιμότερο είναι πλέον να κάνει έναν καλό προγραμματισμό να κάνει της μεταγραφές της και να έχει και τον χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα.....
τώρα για τα 4 κανείς στην ΑΕΚ μετά από το 4 - 0 με τον ΟΣΦΠ δεν είπε ότι γίναμε υπέρ  ομάδα απλά αυτή η τεσσάρα περισσότερο ανέδειξε την γύμνια του ΟΣΦΠ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.....

και ο ΠΑΟ που έριξε 4 στην ΑΕΚ έφαγε 4 από τον ΟΣΦΠ τουλάχιστον ο Ντέμης είχε βγει και είχε πει κύριοι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο οι άλλοι τι λέγανε?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και κάτι άλλο προχθές και η Μπαρτσελόνα έφαγε 4 και τι έγινε? έγινε χειρότερη ομάδα η η Ρεάλ έγινε καλύτερη?

η ουσία δεν είναι 2 με 3 αποτελέσματα αλλά η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζετε και μην πούμε ότι εδώ στην Ελλάδα παίζετε καλό ποδόσφαιρο?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα!  :rockon:
Η ομάδα θα έχει σήμερα πάρα πολλές απουσίες...ας προσέξουν λίγο για να μην γελάει μαζί μας και η πλατεία...  :helpplea:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Καλημέρα! :)

Ταύρε, προβοκάρεις ή μου φαίνεται  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories