Επισκέπτης
για μεταγραφες στην ΑΕΚ,ακουσατε τιποτα?θα παρει κανενα παικτη?
7 καλές μεταγραφές θα κάνει οι ομάδα εφέτος..... τουλάχιστον......για μεταγραφες στην ΑΕΚ,ακουσατε τιποτα?θα παρει κανενα παικτη?
καλησπερα κυριοιφίλε μου ποσώς μας ενδιαφέρει εάν σιχάθηκες τον Ρίμπο. Εγώ να δεις πόσο έχω σιχαθεί τον Αλεξανδρή, τον Ντούσαν. Εάν ο Κόκκαλης δεν έπαιρνε αυτούς από την ΑΕΚ θα ήσασταν ακόμα με κορνέδες στα χέρια!! Οταν ο Αλεξανδρής μείωνε την ΑΕΚ με δηλ΄ψσεις του και έβριζε τους ΑΕΚτζήδες φιλάθλους, τον είχες σιχαθιεί?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
.......ρε φίλε δεν πας καλά....ξαφνικά η σωφεράντζα ξύπνησε και άρχισε τις δολοπλοκίες εις βάρος της ΑΕΚ?......έλααααααα.....απλά ξεφουσκώσατε απο την πίεση...ακριβώς όπως και εμείς 2 χρόνια τώρα....ειδικά στα τελευταία παιγνίδια του πρωταθλήματος.....αφού βλέπεις ότι στα πλευ οφςς σέρνεστε...ο μπάγιεβιτς φταίει?.......ααααααααααααααααααααααααα θα σε ποτίσω καλά μου φαίνεται στις 22 να συνέλθεις....το βασικό δεν είναι αυτό αλλά μέσα σε λίγους μήνες τα χώσαν στην ΑΕΚ την μια για τον Λίνεν και μετά για τον Δώνη........ τώρα που παίζετε το cl (αν και εγώ προσωπικά για εφέτος καλύτερα να το αποφύγουμε για καλύτερη προετοιμασία)...
την κάνουν όλοι στην μούγκα.....που ο ΠΑΟ η μάλλον η ηγεσία του ερωτοτροπεί με τον βάτραχο...
και απλά δεν είναι θέμα εμπάθειας απλά άρχισε και τους χαλάει την σούπα ο Ντέμης....
Καλησπερα ΑΕΚακια!!!!!!!!!!
36 για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!
καλησπέρα φίλε λέγοντας τα ποιο πάνω δεν σημαίνει ότι τα λέω για τον επίσημο ΠΑΟ απλά τα χώνω για τον καρκίνο του Ελληνικού ποδοσφαίρου που λέγετε δημοσιογράφοι αθλητικοί σταθμοί που αντί να παίζουν τον ρόλο τους που είναι η ενημέρωση αλλά το παίζουν μανατζαραίοι κλπ θα δεις αν όντως παίσει χρήμα στην ομάδα σου να δεις πόσους παίκτες θα κουβαλάνε καθημερινώς για την ομάδα σας αλλά και παραμύθι σε εσάς για να σας πείσουν να πάρετε διαρκείας κλπ όπως εμάς που μας είχαν ανακηρύξει πρωταθλητές από πέρυσι τον Αύγουστο...........ρε φίλε δεν πας καλά....ξαφνικά η σωφεράντζα ξύπνησε και άρχισε τις δολοπλοκίες εις βάρος της ΑΕΚ?......έλααααααα.....απλά ξεφουσκώσατε απο την πίεση...ακριβώς όπως και εμείς 2 χρόνια τώρα....ειδικά στα τελευταία παιγνίδια του πρωταθλήματος.....αφού βλέπεις ότι στα πλευ οφςς σέρνεστε...ο μπάγιεβιτς φταίει?.......ααααααααααααααααααααααααα θα σε ποτίσω καλά μου φαίνεται στις 22 να συνέλθεις....
καλά εσύ την παπαριά σου...μια ζωή καφρίλα.....Καλησπερα ΑΕΚακια!!!!!!!!!!
36 για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!
εσύ έχεις την εντύπωση αν ήταν ο ΠΑΟ στην θέση της θα την έβγαζε καλύτερα?έχω μια απορία.....
πώς γίνεται η ηθική πρωταθλήτρια να παίζει ΟΥΕΦΑ; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα;
Και πώς είναι δυνατόν η ηθική πρωταθλήτρια που μοίραζε τέσσερα τεμάχια στον ανήθικο πρωταθλητή να τρώει τέσσερα τεμάχια τεάρτη-κυριακή;
Μήπως κάτι δεν πάει καλά;
Spartakos παντα κυριος!!!!!!!!καλά εσύ την παπαριά σου...μια ζωή καφρίλα.....
Σ αυτό που ρώτησα δεν απάντησες.......εσύ έχεις την εντύπωση αν ήταν ο ΠΑΟ στην θέση της θα την έβγαζε καλύτερα?
φίλε μου από την στιγμή που η ΕΠΟ στην ουσία ανακήρυξε τον ΟΣΦΠ πρωταθλητή με την γνωστή υπόθεση Βάλνερ γιατί να πάει η ΑΕΚ να παίξει σε 2 προκριματικούς γύρους?έχω μια απορία.....
πώς γίνεται η ηθική πρωταθλήτρια να παίζει ΟΥΕΦΑ; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα;
Και πώς είναι δυνατόν η ηθική πρωταθλήτρια που μοίραζε τέσσερα τεμάχια στον ανήθικο πρωταθλητή να τρώει τέσσερα τεμάχια τεάρτη-κυριακή;
Μήπως κάτι δεν πάει καλά;
Καλημερα φίλε,όπως τα λες είναι.... ;) ;) ;)καλημέρα αδέλφια ακόμη μια αγγαρεία σήμερα
Καλημέρα...λέτε να σας χαρίσει άλλη μια 4αρα ο Jesus...???Καλημέρα!
Η ομάδα θα έχει σήμερα πάρα πολλές απουσίες...ας προσέξουν λίγο για να μην γελάει μαζί μας και η πλατεία...