Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και ήρεμα με τα πολλά κρέατα....δεν θα μας αντέχουν οι κοπέλες πάνω τους...

δηλαδή ανεβαίνεις και απο πάνω...χαράς το κουράγιο σου....φαινόμενο ο μοικανός...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χανούμιααααα...καλησπέρααααα....4ερααααα....καταγγέλω τον ντάρκ διότι θέλει να μας χαλάσει την σιλουέττα με τα συχεχή φαγοπότια.......αλίητη ντάρκ...δεν θα γίνουμε σας τον αρίωνα ρεεεεεεεε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606
Αδέλφια μου κ φίλοι καλό απόγευμα.Φεύγω για τριήμερο Λεωνίδιο γιατί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ζεστάθηκε κ τα μπαρ της περιοχής έφεραν φρέσκο βουλγάρικο κρέας.Την Κυριακη΄θα είμαι ΟΑΚΑ,πιστός στο καθήκον μου.Εύχομαι στους γάυρους να έχουν μια καλή και αληθινή φιέστα,όπως το πρωτάθλημα που πήραν.
ΕΜΕΙΣ πρέπει να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας κ να είμαστε κοντά στην ομάδα μας ,όπως πρέπει να κάνουμε.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ,θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:
μονη ξανα δε θα σε αφησω...ολοι στην ενα τη κυριακη ρεεεεεεεεεε

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και ήρεμα με τα πολλά κρέατα....δεν θα μας αντέχουν οι κοπέλες πάνω τους...

δηλαδή ανεβαίνεις και απο πάνω...χαράς το κουράγιο σου....φαινόμενο ο μοικανός...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χανούμιααααα...καλησπέρααααα....4ερααααα....καταγγέλω τον ντάρκ διότι θέλει να μας χαλάσει την σιλουέττα με τα συχεχή φαγοπότια.......αλίητη ντάρκ...δεν θα γίνουμε σας τον αρίωνα ρεεεεεεεε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλησπέρααααααααααααααααααα πάλι βουρ για κρασί και ψητά...............

τάλε άσε της κακολογίες....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing: :dancing:
2yw5o2e.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε σεις θα μας τρελάνετε....χαχαχα
Εσείς δεν λέγατε πως ο Κλέιτον ήταν υπερεκτιμημένος και κακώς έδινε ο Κόκκαλης τόσα λεφτά για να τον πάρει;
Τεσπα, εγώ πάντως το μοναδικό που θέλω να δω είναι τι ανταλλάγματα θα ζητήσει ο Λαρισαίος από εσάς και τον ΠΑΟ. Γιατί ως γνωστόν από τον ΠΑΟ δεν μπορεί να ζητήσει (ο Βγενόπουλος ακόμα δεν μπορεί να δώσει τίποτα άλλο εκτός από λεφτά) και από την ΑΕΚ.....ποιον να ζητήσει; Ποιος παίκτης είναι αυτός που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Πιλαδάκης (νεαρή ηλικία, να μπορεί να παίξει βασικός και να μην παίζει βασικός στην ομάδα του); Δηλαδή χαρακτηριστικά που έχουν οι Μενδρινός και Μήτρογλου; Ποιους έχει η ΑΕΚ; Πραγματικά θ΄λω να μου απαντήσετε...εμένα δεν μου έρχεται κανένας, που να τον αφήνατε κιόλας να φύγει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Η ΑΕΚ έχει πολλούς νεαρόυς παίχτες που θα παίζαν  με κλειστά μάτια στην Λάρισα φίλε μοικανέ!Ενδεικτικά σου αναφέρω τους Πλιάτσικα , Μπούρμπο , Τόζερ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
gatto, εγώ συμφωνώ μαζί σου. Πλην όμως το βιογραφικό των Μενδρινού-Πλιάτσικα είναι ελαφρώς πιο βαρύ από αυτό των αντίστοιχων που αναφέρεις. Μιλάμε για τον Μενδρινό που έπαιξε βασικός με Λάτσιο και Βέρντερ, μιλάμε για τον Μήτρογλου που φέτος έγαλε (αν δεν με απατά η μνήμη μου) 7 γκολ στο ελλ. πρωτάθλημα. Θέλω να πω, πως οι απαιτήσεις του Πιλαδάκη-Πιλαφάκη είναι λιγάλκι εξωπραγματικές.
Οι συγκεκριμένοι που λές θα έπαιζαν σίγουρα βασικοί στη Λάρισα. Το θέμα είναι αν θα έπαιζαν βασικοί και στην ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό. Γιατί οι δύο μικροί του Ολυμπιακού κατά τη γνώμη θα έπαιζαν και στην ΑΕΚ και στον ΟΣΦΠ βασικοί χαλαρά. Για τον Μπούρμπο και τον Πλιάτσικα...θεωρώ πως δεν το έχουν τουλάχιστον όχι ακόμα-δεν ξέρω σε 1-2 χρόνια...)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το ότι οι απαιτήσεις του Πηλαδάκη και του Μπότου είναι εξωπραγματικές είναι ολοφάνερο!Αν δεν είναι παραμύθια των εφημερίδων όλα αυτά τα σενάρια νομίζω ότι είναι αστεία οποιαδήποτε διοίκηση συζητάει αυτή την μεταγραφή με τέτοια ανταλλάγματα!
Επειδή όμως ο Μπότος ( μάνατζερ του Κλέιτον ) έχει πολλές άκρες στις φυλλάδες νομίζω ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτά που γράφονται είναι αναληθή!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Gatto, μόλις πρόσεξα τη φωτό που έχεις βάλει. έλεγα μέχρι τώρα πως του DIKI ήταν η καλύτερη. Τώρα νομίζω πως είσαι by far better....χαχαχαχ, τρελό γέλιο...

Εγώ νομίζω πως για τον Ολυμπιακό για τη θέση του Τζορτζεβιτς ο Κλέιτον δεν κάνει. Για αλλη θέση ίσως, αλλά όχι για αυτή. Και αν κάνουμε τέτοιο λάθος θα ψαχνόμαστε από αριστερά.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Καλημέρα! :rockon:
Η ΑΕΚ έχει πολλούς νεαρόυς παίχτες που θα παίζαν  με κλειστά μάτια στην Λάρισα φίλε μοικανέ!Ενδεικτικά σου αναφέρω τους Πλιάτσικα , Μπούρμπο , Τόζερ...

Βαλε κ τον Λαγο που ολο τον ξεχναμε... Αλλα οχι ο Μπουρμπος ρε αδερφε.... Δεν μπορει το παλικαρι

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πάντως ένα έχω να πω.....
μερικοί τι πρόβλημα έχουν με της επιλογές κάποιας ομάδας το που θα δώσει έναν παίκτη βάση των χρημάτων που δημοσιεύονται.......
τώρα για τα λεφτά του ΟΣΦΠ αν ήταν περισσότερα ποσώς με ενδιαφέρει εμένα γιατί απλά ποτέ δεν γράφτηκε και το απορρυπαντικό που τα συνοδεύει....  τώρα αν κολλάτε στο μαλακτικό σόρυ στα ανταλλάγματα αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βαλε κ τον Λαγο που ολο τον ξεχναμε... Αλλα οχι ο Μπουρμπος ρε αδερφε.... Δεν μπορει το παλικαρι
Είναι κι άλλοι όπως ο Καπετάνος , ο Παυλής που μπορούν να δοθούν ως ανταλλάγματα.Για τον Λαγό δεν συμφωνώ,πιστεύω ότι θα πρέπει να επιμείνουν να δουλέψουν πάνω του...ήταν καλό ταλεντάκι!
Ο Μπούρμπος μπορεί να μην κάνει για την ΑΕΚ αλλά δεν νομίζω ότι η Λάρισα έχει πολύ καλύτερους παίχτες!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Πιστεύω ότι ο Κλέιτον δεν αξίζει τα χρήματα που πάει να του δώσει η ΑΕΚ. Με τόσα χρήματα η ΑΕΚ μπορεί να πάρει καλύτερο παίκτη. Ας τα δώσει για τον Κυριάκο που είναι και ελεύθερος και για το κέντρο εάν φύγει ο Ρίμπο ας δ'ωσει ευκαιρίες στον Τόζερ. Καλύτερα να πάρουμε μπακ ακριβά και στόπερ. Μακάρι ο ρίμπο να μείνει πάντως.
Αυριο ελπίζω σε νίκη.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Πιστεύω ότι ο Κλέιτον δεν αξίζει τα χρήματα που πάει να του δώσει η ΑΕΚ. Με τόσα χρήματα η ΑΕΚ μπορεί να πάρει καλύτερο παίκτη. Ας τα δώσει για τον Κυριάκο που είναι και ελεύθερος και για το κέντρο εάν φύγει ο Ρίμπο ας δ'ωσει ευκαιρίες στον Τόζερ. Καλύτερα να πάρουμε μπακ ακριβά και στόπερ. Μακάρι ο ρίμπο να μείνει πάντως.
Αυριο ελπίζω σε νίκη.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
γιατί πιστεύεις ότι τα ποσά που γράφτηκαν για ΟΣΦΠ είναι πραγματικά και η ΑΕΚ θα δώσει περισσότερα...

φυσικά και τα λεφτά που θα δώσει η ΑΕΚ είναι λιγότερα......

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε GATTO. όχι και να δώσουμε τον Παυλή για αντάλλαγμα. Το παιδί είναι γέννημα θρέμα των ακαδημιών, έχει μέλλον μπροστά του και να τον δώσουμε? Οχι ρε παιδιά!! Δεν γίνονται αυτά!! Εάν δεν κρατάμε αυτούς τους παίκτες, ποιους θα κρατήσουμε? 17 ετών είναι.Εγώ πάντως φοβάμαι τον Δώνη στο να βγάλει ταλέντα και να δώσει ευκαιρίες. Ο Φερέρ ήταν ότι ήταν αλ΄΄α οφείλομε να του αναγνωρίσουμε το ξεπέταγμα του παπασταθόπουλου και του Παυλή.  

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom