dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Έτοιμο και το κοκορέτσι.....βαλε και κανα κοκορετσι.
Έτοιμο και το κοκορέτσι.....βαλε και κανα κοκορετσι.
το 1984 ειναι απο τα αγαπημενα μου βιβλια.τζορτζ οργουελ ειναι ο συγγραφεας.Το 1984 του Όρσον Ουέλς γράφτηκε προφανώς βλέπωντας τον Αρίωνα στο μέλλον.
Σκοτεινέ θα σε σουβλίσω.Το παίζε υπεύθυνος ψησίματος ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ στα στρατά,δεν άφησε που δεν άφησε τίποτα το παλιομοσχάρι να φάνε τα φανταράκια,θέλει να κάνει επιδρομή κ στα δικά μας.
αυτο ειναι αλλο παραμυθιΔεν μου κάνει.Τον θεωρώ λίγο για την ΑΕΚ,αν θέλει να πρωταγωνιστήσει.
Και εσύ ρε παίχτη την ξέρεις και από χτές την Μαρίνα και θες να την δεις και στο maxim??οσοι αγαπητοι συναδελφοι θελω να δουν φωτογραφιες απο το παρακατω "ΜΩΡΟ"
δημοσιευμενες στο περιοδικο maxim (ολοι ξερουμε τι
εστί maxim) παρακαλουνται να συνδραμουν στην προσπαθεια αυτη στέλνοντας ενα email με την επιθυμια τους
αυτή στο περιοδικό. Το "ΜΩΡΟ" ονομαζεται Μαρίνα Χανδρή και νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερη απο κατι αλλες που εχουν μπει στο περιοδικο. το email του περιοδικού ειναι maxim@imako.gr
καλησπερα φιλε νικ.λιγο απιθανο μου φαινεται αυτο.μηπως ειναι απλως φημες?καλημερα παιδες
μολις εμαθα κατι φρεσκο που δεν ξερω αν εχει βγει δημοσιοτητα
οτι παιζει πολυ σοβαρα ο πατσα να κλεισει στην αεκ
χτες συζητουσε με καποιον της αεκ
το αν θα κλεισει δεν το ξερωκαλησπερα φιλε νικ.λιγο απιθανο μου φαινεται αυτο.μηπως ειναι απλως φημες?
σκοτεινε τα καταφερνουμε τα τρια κοκορετσια οι δυο μας τι λες?
αυτο ειναι αλλο παραμυθι
εγω ειπα τι φρεσκαδουρα εμαθα
οσο για τον ακατανομαστο
εκανε και αλλο ονομα.τι βιολι ειναι και τουτο βρε
χαχαχαΤώρα όχι,γιατί μπήκα σε αυστηρή δίαιτα(όχι σαν του Αρίωνα τις δίαιτες),μιας κ έφτασα τα 127 κιλά.Απλά θα σας παρακολουθώ.
καταλαβα το τερας με τον αριωνα θα κανουν παρτι παλι.σα να κλεβουν εκκλησια θα ειναι.Τώρα όχι,γιατί μπήκα σε αυστηρή δίαιτα(όχι σαν του Αρίωνα τις δίαιτες),μιας κ έφτασα τα 127 κιλά.Απλά θα σας παρακολουθώ.
Σκοτεινέ έχεις χάσει κανά κιλό από το γυμναστήριο?Τώρα όχι,γιατί μπήκα σε αυστηρή δίαιτα(όχι σαν του Αρίωνα τις δίαιτες),μιας κ έφτασα τα 127 κιλά.Απλά θα σας παρακολουθώ.
Πλάκα κάνεις...?Αν έχω χάσει;;;;
Σε ξεπέρασα ρε παλιομοσχάρι.
Τι να χάσω.Τον Αρίωνα φτάνω όπου νάναι.
Δεν σου απαντησα γιατι ειχα φύγει στο μεταξύ. Δουλεύουμε κιολας ρε αδερφέ.Ωραία.Λοιπόν έχω μια απορία που ακόμα προσπαθώ να την εξηγήσω.Αν θέλετε μου την εξηγείτε.Πώς λοιπόν στην φιέστα την περσινή γιουχάρατε τον Κρόκους και τον Τζόρτζεβιτς ως υπαίτιους της φυγής του Ριβάλντο και στο ματς γαύρου-ΑΕΚ στον πρώτο γύρο γιουχαρίστηκε ο Ριβάλντο,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ,κατι το προκλητικό.
Για αυτό εξάλλου έδειξε τα 4,στο ματς του 2ου γύρου,ως πικάρισμα για τις γιούχες που άκουσε.Για μένα κακώς που τα έδειξε.ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ;)
Ελπίζω να περάσεις καλά αδερφέ. Μια ακόμα κουβέντα θα πω.Αδέλφια μου κ φίλοι καλό απόγευμα.Φεύγω για τριήμερο Λεωνίδιο γιατί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ζεστάθηκε κ τα μπαρ της περιοχής έφεραν φρέσκο βουλγάρικο κρέας.Την Κυριακη΄θα είμαι ΟΑΚΑ,πιστός στο καθήκον μου.Εύχομαι στους γάυρους να έχουν μια καλή και αληθινή φιέστα,όπως το πρωτάθλημα που πήραν.
ΕΜΕΙΣ πρέπει να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας κ να είμαστε κοντά στην ομάδα μας ,όπως πρέπει να κάνουμε.
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ,θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;;