Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως για να είμαι σωστός με την συνείδησή μου κ μιας και είμαι ΑΝΤΡΑΣ,όχι σαν τους κωλοτούμπες,το πέσιμο των παραγόντων της ΑΕΚ στον Γιώργο Δώνη καταμεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δεν ήταν κ το πιο έντιμο-και παραπέμπει σε τακτικές του Πράκτορα Κρόκους στον αλήστου μνήμης προπονητή της ΑΕΚ,Μπάγεβιτς.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ και όχι μόνο όσα μας χαϊδεύουν τα αυτάκια.Θα μπορούσαν να το κανουν πιο κομψά και πιο έντιμα.Δίκαια φωνάζουν τα τυριά εκεί πάνω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν φταιει κανενας αλλος....ο παπαρας ο βαλνερ που πεταξανε λαιμο...μερικοι και πανηγιριζουν-και το καλυτερο??????ειναι δικαια πρωταθλητες...χαχαχαχαχαχαχα λες και χασανε πανω..  επειδη επαιζε ο βαλνερ!!ουστ στους διορισμενους
καλά το αρχισες, λάθος τελειωσες.
σωστά λες ποιος φταίει, αλλά κανείς δεν είπε πως έχασε λόγω του βλαμμένου Βάλνερ. Αντιθέτως, όπως και εσείς από τον ΠΑΟ έτσι και εμείς από εσάς, έτσι και εμείς από την Καλαμαριά και γενικά σε όσα ματσάκια μετρήσαμε τεμάχια όλοι μας....τα χάσαμε επειδή δεν παίξαμε ΟΛΟΙ μας μπάλα.
Αλλά αυτό δεν δικαιοδοτεί ρε αδερφέ το να κανει η ομάδα που νικάει (όποια και να είναι, μικρή μεγάλη) μαλακίες και να μην τις πληρώνει. Το γεγονός πως χάσαμε είναι αδιαμφισβήτητο και πεντακάθαρο. Αλλά και η μαλακία της Καλαμαριάς να πάρει ένα παίκτη που δεν τον χρειαζότανε, δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει και να τον βάλει σε ματς που κερδίζει κιόλας ....δεν τρώγεται αδερφέ με τίποτα.
Μετά χάνει το δίκιο της για να μιλήσει ακόμα και για τα πέτσινα  πέναλτι με τα οποία έχασε από εσάς και από τον ΠΑΟ....τι να πει μετά...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μοϊκανέ καλημέρα,καλό μήνα και Χρόνια πολλά.Καλά όλα φιλαράκι μου;
Τα συκα-σύκα,σκάφη-σκάφη σε αυτό που λες.
Βεβαίως κ μαλακία της Καλαμαριάς αυτό.Εδώ στο μάνατζερ που παίζουμε κ τον ξέρουμε αυτόν τον κανονισμό,οι διοικούντες της Καλαμαριάς δεν μπορουσαν να τον ξέρουν; :headbang: :headbang: :headbang:
Αλλά από κει κ πέρα γίνεσαι κωλοτούμπας(όχι εσύ,αλλά ο Κρόκους),όταν πριν από 3 χρόνια που κόπηκαν οι βαθμοί στη Νέα Σμύρνη του γαύρου,ο Κρόκους έβγαινε κ έλεγε ότι οι βαθμοί κερδίζοντια στα γήπεδα κ όχι στα χάρτιά.Και επιπλέον,ενόχλησαν πολύ οι επίτηδες αργοπορίες της ΕΠΟ προκειμένου να μην φτάσει στο CAS η υπόθεση.Αφού ήταν τόσο σίγουροι για το δίκαιο της υπόθεσης,γιατί την κωλυσιεργούσαν επίτηδες;;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νομίζω 22/5 είναι μια καλή μέρα για κρασοκατάνυξη ή ουζοκατάνυξη μιας κ μπήκαμε στο καλοκαιράκι.Μην κανονίσετε τίποτα για τότε για να τα πούμε (ΞΑΝΑ) από κοντά.

Βέβαια εκείνη τη μέρα τραγουδάει η Kylie Minogue στο ΤΕRRA VIBE,οότε μπορεί να έχουμε απώλειες όπως ο alfa που είναι φαν της.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν 22/5 κρασοκατάνυξη ή ουζοκατάνυξη οπότε κανονίστε να  είστε ελεύθεροι αλάνια.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Καλημέρα! :)

Αν τραγουδούσε η Τίνα Σπάθη θα πήγαινα. :cool2:

Για ΚΜ, χλωμό  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μοϊκανέ καλημέρα,καλό μήνα και Χρόνια πολλά.Καλά όλα φιλαράκι μου;
Τα συκα-σύκα,σκάφη-σκάφη σε αυτό που λες.
Βεβαίως κ μαλακία της Καλαμαριάς αυτό.Εδώ στο μάνατζερ που παίζουμε κ τον ξέρουμε αυτόν τον κανονισμό,οι διοικούντες της Καλαμαριάς δεν μπορουσαν να τον ξέρουν; :headbang: :headbang: :headbang:
Αλλά από κει κ πέρα γίνεσαι κωλοτούμπας(όχι εσύ,αλλά ο Κρόκους),όταν πριν από 3 χρόνια που κόπηκαν οι βαθμοί στη Νέα Σμύρνη του γαύρου,ο Κρόκους έβγαινε κ έλεγε ότι οι βαθμοί κερδίζοντια στα γήπεδα κ όχι στα χάρτιά.Και επιπλέον,ενόχλησαν πολύ οι επίτηδες αργοπορίες της ΕΠΟ προκειμένου να μην φτάσει στο CAS η υπόθεση.Αφού ήταν τόσο σίγουροι για το δίκαιο της υπόθεσης,γιατί την κωλυσιεργούσαν επίτηδες;;;;
Κοιτα, για τη Ν. Σμύρνη, το έχω ξαναπει 2-3 φορές εδώ μεσα. Οκ, τιμωρηθήκαμε, οκ, έγινε τότε ο κακός χαμός, αλλά 1. έγινε πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι και την τιμωρία τη φάγαμε σαν να είχε ξεκινήσει και το είχανε διακόψει. Και (ακόμα και αν αυτό το ξεχάσω - άλλωστε η ουσία παραμένει πως έγινε Κόσοβο εκεί μέσα), το νόμο γιατί τον κάνανε μόνο για τον Ολυμπιακό; Είχα πει και τότε πως δεν διαφωνώ καθόλου στην τιμωρία, αν είναι ισονομία σε όλα. Πήγαμε μετά και παίξαμε Τούμπα και γκρεμίστηκε το γήπεδο. Στο μπάσκετ έπεσαν πυροβολισμοί από οπαδούς του ΠΑΟ και έφαγε μία αγωνιστική ο κοντός.
Το κακό στην Ελλάδα είναι πως οι νόμοι εφαρμόζονται σποραδικά, ατελώς και ατενώς. Είδες στην Ιταλία; Είδανε ρεμούλες; Πάρτους όλους κάτω. Μαγκιά τους αδερφέ.
Όσο για τις κωλυσιεργίες θα σου πω ένα μόνο. Στην ΕΠΟ όπως και σε πολλά άλλα δημόσια μαγαζιά έχουν μεγάλη έλλειψη προσόντων. Τουτέστιν, όταν είναι να μεταφράσεις κάτι από ελληνικά σε αγγλικά πρέπει να ξέρεις αγγλικά. Όταν μεταφράζεις από αγγλικά ελληνικά πρέπει να ξέρεις ελληνικά. Αυτοί λοιπόν ελληνικά ξέρουνε. Ξένες γλώσσες όμως όχι.
Η συζήτηση είναι τι μπαγλαμάδες πληρώνουμε εμείς από την εφορία που πληρώνουμε κάθε χρόνο.
Και ποιοι μπαγλαμάδες παίρνουνε αποφάσεις που επηρεάζουνε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Και πως βρεθηκαν εκεί αυτοί όλοι....
γαμημένος κομματισμός ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κοίτα να δεις.Αν είμασταν κράτος οι ΑΕΚ,γαύρος,ΠΑΟΚ,Ηρακλής,Πανιώνιος,ΟΦΗ και δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάποια μικρή,θα έπρεπε να είχαν πέσει Γ'Εθνική.ΑΣΥΖΗΤΙΤΗ.Αν ήμασταν κράτος.Αλλά είμαστε επιλεκτικά,άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο σε κάποιους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα! :)

Αν τραγουδούσε η Τίνα Σπάθη θα πήγαινα. :cool2:

Για ΚΜ, χλωμό  ;)

Καλημέρα Μικρέ.Η Τίνα Σπάθη τραγουδούσε;;;;Γιατί άλλα πράγματα έκανε.Εκτός κ αν εννοούσες την Βεντή.

Επισκέπτης
Κοιτα, για τη Ν. Σμύρνη, το έχω ξαναπει 2-3 φορές εδώ μεσα. Οκ, τιμωρηθήκαμε, οκ, έγινε τότε ο κακός χαμός, αλλά 1. έγινε πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι και την τιμωρία τη φάγαμε σαν να είχε ξεκινήσει και το είχανε διακόψει. Και (ακόμα και αν αυτό το ξεχάσω - άλλωστε η ουσία παραμένει πως έγινε Κόσοβο εκεί μέσα), το νόμο γιατί τον κάνανε μόνο για τον Ολυμπιακό; Είχα πει και τότε πως δεν διαφωνώ καθόλου στην τιμωρία, αν είναι ισονομία σε όλα. Πήγαμε μετά και παίξαμε Τούμπα και γκρεμίστηκε το γήπεδο. Στο μπάσκετ έπεσαν πυροβολισμοί από οπαδούς του ΠΑΟ και έφαγε μία αγωνιστική ο κοντός.
Το κακό στην Ελλάδα είναι πως οι νόμοι εφαρμόζονται σποραδικά, ατελώς και ατενώς. Είδες στην Ιταλία; Είδανε ρεμούλες; Πάρτους όλους κάτω. Μαγκιά τους αδερφέ.
Όσο για τις κωλυσιεργίες θα σου πω ένα μόνο. Στην ΕΠΟ όπως και σε πολλά άλλα δημόσια μαγαζιά έχουν μεγάλη έλλειψη προσόντων. Τουτέστιν, όταν είναι να μεταφράσεις κάτι από ελληνικά σε αγγλικά πρέπει να ξέρεις αγγλικά. Όταν μεταφράζεις από αγγλικά ελληνικά πρέπει να ξέρεις ελληνικά. Αυτοί λοιπόν ελληνικά ξέρουνε. Ξένες γλώσσες όμως όχι.
Η συζήτηση είναι τι μπαγλαμάδες πληρώνουμε εμείς από την εφορία που πληρώνουμε κάθε χρόνο.
Και ποιοι μπαγλαμάδες παίρνουνε αποφάσεις που επηρεάζουνε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Και πως βρεθηκαν εκεί αυτοί όλοι....
γαμημένος κομματισμός ....
αλημερα και απο μενα. φιλε μοικανε στη ν. σμυρνη βγηκε μια αποφαση καλως η κακος και ο προεδρος καταφερε με τις γνωστες πιεσεις που ασκει να τον αλλαξει. και λεω εγω η μενει η τιμωρια ως ειχε η δεν τιμωρεισαι καθολου. συμφωνο και για το μπασκετ αλλωστε ο παυλαρας ειναι οτι ειναι ο προεδρος σου στο ποδοσφαιρο. το αποτελεσμα να αδικουνται μια ζωη οι αλλες ομαδες πλην του ποκ. και στο τελος ειναι και αδικημενοι. μονο στην ελλαδα ρε παιδια γινονται αυτα!!!! :)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πάντος είμαι μέσα αδελφέ όποια και να είναι η πρόταση......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έκλεισε για 22/5 στις 21.30 σε ταβέρνα στο κέντρο η νέα κρασοκατάνυξη.Θα ενημερωθείτε όλοι άμεσα για να είστε ενήμεροι.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Και στα δικά μας τώρα,μετά τις ξήγες που έκανα.
ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΑΟ για την δίκαιη ν.ικη του προχθές.Εδειξε ότι την ήθελε πιο πολύ(και για να έρθει η εσωτερική ηρεμία)και την πήρε.
Κάποιοι παίχτες μας ,μάλλον το νου τους το έχουν στις διακοπές-πράγμα που δεν είναι κακό αρκεί αν το πουν για να μην τους υπολογίζει ο προπονητής κ να παίξουν αυτοι που επιθυμούν.Βέβαια τίποτα δεν τελείωσε κ τα πάντα είναι στο χέρι μας.Αρκεί να συνεχισουμε με ήττες μέχρι το τελυταίο ματς με τον βάζελο όπου όλα θα κριθούν.Η η΄ττα-σφαλιάρα προχθές ίσως μας κάνει κ ακλό γιατί καποιοι έιχαν αποκτήσει αλαζονεία μετά τις τελευταίες καλές μας εμφανίσεις.

Ακόμα απορώ γιατί πανηγυρίζουν οι χαρτινοι,ακόμα και στις κωλοφυλλάδες τους.
Καλημερα ΣΚΟΤΕΙΝΕ .... επειδή δεν είσαι χτεσινός στο ποδόσφαιρο και μάλιστα στο οπαδικό κομμάτι ... θεωρώ ότι η τελευταία σου απορία δεν υφίσταται κατ' ουσίαν και απλά την έγραψες ...χάριν λόγου
Σαφώς η προκλητικότητα φίλε μου και τίποτα άλλο .......
Αν εγώ κι εσυ βγούμε να κουνάμε τα  δαχτυλάκια μας στην Ομόνοια ή όπου αλλού το πολύ πολύ να μας γράψουν οι Πολιτικές φυλλάδες στα "ψιλά" για κανένα Τσαμπουκά που δημιουργήθηκε .....
Όταν όμως βγαίνει ένας από τους μεγαλύτερους παικταράδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο .... μπροστα σε 50.000 κόσμο στο γήπεδο και σε πανελλήνια εμβέλεια μέσω τηλεόρασης και προκαλεί συνεχώς ...είναι βέβαιο πως στην δική του "στραβή" θα χαρούν και θα χλευάσουν όλοι οι αντίπαλοι ....
Θα σου θυμίσω ότι ο Μεγαλύτερος όλων Ντιέγκο λόγω της προκλητικότητας του ... στην πτώση του χλευάστηκε και γελεοιοποιήθηκε όσο κανεις άλλος .....
Αν ο Τζόλε έδειχνε τα δαχτυλάκια του για κανένα μήνα μετά την τεσσάρα στον ΠΑΟ ... να είσαι σίγουρος πως οι πράσινες φυλλάδες θα τον είχαν ΓΑΜΗΣΕΙ στο δούλεμα μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ .... και δεν έχει καν το μέγεθος του Ριμπο σαν παίκτης ο Ελληνοσέρβος
Πλάκα και χαβαλέ ο κόσμος μεταξύ του ΝΑΙ .... οι πρωταγωνιστές όμως ΟΧΙ (ασχέτως αν το δικαιούνται ή το αισθάνονται)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με κάλυψες.Σε μεγάλο ποσοστό.

Τις δηλώσεις Ρίμπο κ τα δάχτυλα,τα έχω αφήσει ασχολίαστα,για δικούς μου λόγους.Ο νοών νοείτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom