Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ανακοινώθηκαν τα έσοδα των 5 μεγάλων ομάδων από τα εισιτήρια φέτος:
1)Γαύρος:19,5 εκ.ευρώ.
2)ΑΕΚ:18 εκ.ευρώ
3)ΠΑΟΚ:4,4 εκ.ευρώ
4)ΠΑΟ:4 εκ. ευρώ
5)Άρης 2,5 εκ. ευρώ.

Αναλογικά με την οπαδική δύναμη της κάθε ομάδας κ κοιτώντας τα παραπάνω στοιχεία,βλέπουμε ποιος είναι ο γνήσιος οπαδικός λαός και ποιος είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα,από την συμπαράσταση που δείχνει έμπρακτα στην ομάδα του.Κάποιοι στην ομάδα πρέπει να το δουν αυτό κ να στελεχώσουν την ομάδα με παίχτες αξίας-παίχτες που θα παίρνουν τον τίτλο ακόμα κ όταν εξωγενείς παράγοντες θα (ξανά)προσπαθήσουν να τον δώσουν χάρτινα.
έχεις ένα μικρό λάθος μόνο. Η ΑΕΚ έπαιζε φέτος σε μεγαύερο γήπεδο από τον Ολυμπιακό. Οπότε είναι αναμενόμενο τα έσοδα να μην είναι τόσα όσα θα μπορούσαν να ήταν για τον ΟΣΦΠ.
Όσο για τον ΠΑΟ είναι γνωστή η κατρακύλα η εισπρακτική από τα εισητήρια αφού οι οπαδοί βρίσκονται σε κόντρα με το σωφέρ.
Αυτό που έχει για μένα σημασία είναι τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Όταν αυτές δεν γεμίζουν τα γήπεδα είναι πρόβλημα. Και για αυτό το λόγο θέλω να υπάρχουν στο πρωτάθλημα περισσότερες ομάδες επαρχίας. Και για αυτό χάρηκα που έπεσε η καλαμαριά. Ανυπαρκτη ομάδα. Όπως θα λυπηθώ αν ανέβουν 2 ομάδες του κέντρου όποιες και να είναι αυτές.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
22/5 κανονικά κ με το νόμο.Ενημερώθηκαν όλοι οι φίλοι.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΑΣΙ. :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημερα ΣΚΟΤΕΙΝΕ .... επειδή δεν είσαι χτεσινός στο ποδόσφαιρο και μάλιστα στο οπαδικό κομμάτι ... θεωρώ ότι η τελευταία σου απορία δεν υφίσταται κατ' ουσίαν και απλά την έγραψες ...χάριν λόγου
Σαφώς η προκλητικότητα φίλε μου και τίποτα άλλο .......
Αν εγώ κι εσυ βγούμε να κουνάμε τα  δαχτυλάκια μας στην Ομόνοια ή όπου αλλού το πολύ πολύ να μας γράψουν οι Πολιτικές φυλλάδες στα "ψιλά" για κανένα Τσαμπουκά που δημιουργήθηκε .....
Όταν όμως βγαίνει ένας από τους μεγαλύτερους παικταράδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο .... μπροστα σε 50.000 κόσμο στο γήπεδο και σε πανελλήνια εμβέλεια μέσω τηλεόρασης και προκαλεί συνεχώς ...είναι βέβαιο πως στην δική του "στραβή" θα χαρούν και θα χλευάσουν όλοι οι αντίπαλοι ....
Θα σου θυμίσω ότι ο Μεγαλύτερος όλων Ντιέγκο λόγω της προκλητικότητας του ... στην πτώση του χλευάστηκε και γελεοιοποιήθηκε όσο κανεις άλλος .....
Αν ο Τζόλε έδειχνε τα δαχτυλάκια του για κανένα μήνα μετά την τεσσάρα στον ΠΑΟ ... να είσαι σίγουρος πως οι πράσινες φυλλάδες θα τον είχαν ΓΑΜΗΣΕΙ στο δούλεμα μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ .... και δεν έχει καν το μέγεθος του Ριμπο σαν παίκτης ο Ελληνοσέρβος
Πλάκα και χαβαλέ ο κόσμος μεταξύ του ΝΑΙ .... οι πρωταγωνιστές όμως ΟΧΙ (ασχέτως αν το δικαιούνται ή το αισθάνονται)
το θεμα δεν είναι τόσο πως τα έδειξε ρε σεις.
Για μένα είναι το γιατί τα έδειξε. Προσωπικά όταν ήρθε πίστευα πως θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης όσο έπαιξε στον Ολυμπιακό, ειδικά μέχρι τα ματς με τη Λίβερπουλ ήταν η αρχή και το τέλος (και για να είμαστε δίκαιοι, ήταν επειδή δεν έπαιρνε άλλους παίκτες ανάλογου διαμετρήματος ο Κόκκαλης). Αλλά πίστευα πέρσι και ακόμα το πιστεύω πως για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός έπρεπε να μην κρατήσει το Ριβάλντο. Θεωρώ δηλαδή πως θέλει η ομάδα να παίζει για εκείνον και μέχρι ένα σημείο αυτό γίνεται. Αλλά μετά πρέπει να μπαίνουνε κι άλλοι παίκτες. Το ίδιο ίσχυε και για τον Καστίγιο.
Και για μένα ό,τι κάνει το κάνει για προσωπική ανάδειξη. Όμως ρε φίλαράκια, ό,τι και να κάνει κάποιος πρόεδρος, στον κόσμο που σε λάτρεψε δεν φέρεσαι έτσι. Αυτός ο κόσμος γιούχαρε τον πρόεδρο του για την πάρτη σου...δεν πάει έτσι, ό,τι θέλει ο καθένας να κάνει. Αυτή είναι και η διαφορά κάποιων παικτών.
Και μεταξύ μας πιστεύω πως και σε σας άμα είναι να φύγει πάλι θα κάνει καμιά παπάρα και θα τον γιουχάρετε. Το έχει ο χαρα΄κτήρας του. Σε κάθε ομάδα που πέρασε τα ίδια έκανε. Από μπάρτσα μέχρι Μίλαν...
Γνώμη μου πάντα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραία.Λοιπόν έχω μια απορία που ακόμα προσπαθώ να την εξηγήσω.Αν θέλετε μου την εξηγείτε.Πώς λοιπόν στην φιέστα την περσινή γιουχάρατε τον Κρόκους και τον Τζόρτζεβιτς ως υπαίτιους της φυγής του Ριβάλντο και στο ματς γαύρου-ΑΕΚ στον πρώτο γύρο γιουχαρίστηκε ο Ριβάλντο,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ,κατι το προκλητικό.
Για αυτό εξάλλου έδειξε τα 4,στο ματς του 2ου γύρου,ως πικάρισμα για τις γιούχες που άκουσε.Για μένα κακώς που τα έδειξε.ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραία.Λοιπόν έχω μια απορία που ακόμα προσπαθώ να την εξηγήσω.Αν θέλετε μου την εξηγείτε.Πώς λοιπόν στην φιέστα την περσινή γιουχάρατε τον Κρόκους και τον Τζόρτζεβιτς ως υπαίτιους της φυγής του Ριβάλντο και στο ματς γαύρου-ΑΕΚ στον πρώτο γύρο γιουχαρίστηκε ο Ριβάλντο,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ,κατι το προκλητικό.
Για αυτό εξάλλου έδειξε τα 4,στο ματς του 2ου γύρου,ως πικάρισμα για τις γιούχες που άκουσε.Για μένα κακώς που τα έδειξε.ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ;)

Κανένας δεν μου απάντησε.Μάλλον γιατί δεν υπάρχει ορθοστεκούμενη απάντηση.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφε σκοτεινε.χθες για πρωτη φορα μετα απο καιρο μαζευτηκε ολη η παρεα εδω στο θρεντ και θυμησε κατι απο οχι και πολυ παλιες εποχες.dfwk,talos,alfa,gatto,ταρατσα ολος ο καλος κοσμος εδω παρων χθες.μονο ο αριωνας ελειπε.  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για εμένα το δίκιο είναι με τη μεριά του Ρίμπο στην διαμάχη του με τον Κρόκους αλλά από εκεί και πέρα οι αντιδράσεις του ήταν υπερβολικές!

Συνημμένα

• rimpo4.jpg
    rimpo4.jpg
    157,7 KB · Εμφανίσεις: 34

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την Πέμπτη 22/5 θα γίνει η καθιερωμένη συνάντηση των αδερφών μπουρδελιάρηδων κ φίλων για κανά κρασάκι.Όσοι φίλοι θέλετε να συμμετάσχετε κ δεν έχετε πάρει p.m. στείλτε μου p.m. για τα περαιτέρω.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις τον ξάδερφο teras να φάει τα κοψίδια μόνος;;; :tickedoff: :tickedoff:

Η ταβέρνα είναι ψήσε-φέρε...από τις καλύτερες

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Λοιπόν σκοτεινέ έκλεισα τα κοψίδια για την κρασοσύναξη. :rockon:
Θα φτάσουν??? :huh:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλησπερα αδερφε σκοτεινε.χθες για πρωτη φορα μετα απο καιρο μαζευτηκε ολη η παρεα εδω στο θρεντ και θυμησε κατι απο οχι και πολυ παλιες εποχες.dfwk,talos,alfa,gatto,ταρατσα ολος ο καλος κοσμος εδω παρων χθες.μονο ο αριωνας ελειπε.  :grin:

Όπως κ να το κάνουμε είμαστε η καλύτερη παρέα του φόρουμ.Εξού και η ΝΕΑ κρασοκατάνυξη 22/5.Ελπίζω να δούμε νέο κόσμο σε αυτήν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Αρίωνας είναι παντού και πουθενά...σαν τον Θεό! :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
βαλε και κανα κοκορετσι.

Το παίζε υπεύθυνος ψησίματος ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ στα στρατά,δεν άφησε που δεν άφησε τίποτα το παλιομοσχάρι να φάνε τα φανταράκια,θέλει να κάνει επιδρομή κ στα δικά μας.

kanch

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
οσοι αγαπητοι συναδελφοι θελω να δουν φωτογραφιες απο το παρακατω "ΜΩΡΟ"
δημοσιευμενες στο περιοδικο maxim (ολοι ξερουμε τι
εστί maxim) παρακαλουνται να συνδραμουν στην προσπαθεια αυτη στέλνοντας ενα email με την επιθυμια τους
αυτή στο περιοδικό. Το "ΜΩΡΟ" ονομαζεται Μαρίνα Χανδρή και νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερη απο κατι αλλες που εχουν μπει στο περιοδικο. το email του περιοδικού ειναι maxim@imako.gr

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημερα παιδες
μολις εμαθα κατι φρεσκο που δεν ξερω αν εχει βγει δημοσιοτητα
οτι παιζει πολυ σοβαρα ο πατσα να κλεισει στην αεκ
χτες συζητουσε με καποιον της αεκ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλημερα παιδες
μολις εμαθα κατι φρεσκο που δεν ξερω αν εχει βγει δημοσιοτητα
οτι παιζει πολυ σοβαρα ο πατσα να κλεισει στην αεκ
χτες συζητουσε με καποιον της αεκ

Δεν μου κάνει.Τον θεωρώ λίγο για την ΑΕΚ,αν θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom