Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γιατί πιστεύεις ότι τα ποσά που γράφτηκαν για ΟΣΦΠ είναι πραγματικά και η ΑΕΚ θα δώσει περισσότερα...

φυσικά και τα λεφτά που θα δώσει η ΑΕΚ είναι λιγότερα......
φίλε μου όσα και να δώσει, κάτω από 1,7 δεν θα δώσει. Είναι πιστεύω πολ΄΄α για τον Κλέιτον. Παικτικά μιλάω. μακάρι βέβαια εάν τον πάρουμε να μας βγάλει τα μάτια΄. Είναι καλός παίκτης αλλά όχι αντάξιος των χρημάτων που απαιτούνται. Αυτό λέω

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε GATTO. όχι και να δώσουμε τον Παυλή για αντάλλαγμα. Το παιδί είναι γέννημα θρέμα των ακαδημιών, έχει μέλλον μπροστά του και να τον δώσουμε? Οχι ρε παιδιά!! Δεν γίνονται αυτά!! Εάν δεν κρατάμε αυτούς τους παίκτες, ποιους θα κρατήσουμε? 17 ετών είναι.Εγώ πάντως φοβάμαι τον Δώνη στο να βγάλει ταλέντα και να δώσει ευκαιρίες. Ο Φερέρ ήταν ότι ήταν αλ΄΄α οφείλομε να του αναγνωρίσουμε το ξεπέταγμα του παπασταθόπουλου και του Παυλή.  

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά...τον Παυλή μόνο ως δανεικό!!!!Για να πάρει παιχνίδια...όπως είχε γίνει κάποτε και με τον Παπασταθόπουλο!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε GATTO. όχι και να δώσουμε τον Παυλή για αντάλλαγμα. Το παιδί είναι γέννημα θρέμα των ακαδημιών, έχει μέλλον μπροστά του και να τον δώσουμε? Οχι ρε παιδιά!! Δεν γίνονται αυτά!! Εάν δεν κρατάμε αυτούς τους παίκτες, ποιους θα κρατήσουμε? 17 ετών είναι.Εγώ πάντως φοβάμαι τον Δώνη στο να βγάλει ταλέντα και να δώσει ευκαιρίες. Ο Φερέρ ήταν ότι ήταν αλ΄΄α οφείλομε να του αναγνωρίσουμε το ξεπέταγμα του παπασταθόπουλου και του Παυλή. 

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
αν δώσουμε κάποιο ταλέντο σαν τον Παυλή μόνο για δανεικό δεν έχει περισσότερα και με μάξιμουν χρόνο τα 2 χρόνια...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κουιζ για τους λατρεις των κουιζ
ελληνας κλωνος με 5 γραμματα (χωρις την χρονολογια γεννησης)
που τωρα το καινουριο ονομα ειναι 9 γραμματα (και παλι χωρις χρονολογια)
ο νικητης κερδιζει μπαλονι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οχι ρε συ.....δεν είναι ο Αριωνας..αυτός είπε πως δεν ξαναμπαίνει...χαχχαχα

Τελος παντων. Ένα έχω να πω. Πως με αυτά κι αυτά αποδεικνύεται πως τσάμπα παθιαζονται ορισμένοι με τις ομάδες τους. Θέλει ο Ολυμπιακός Κλειτον; Θέλει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ. Τρώει ο ΠΑΟ 4 από το θρύλο; Τρώει και ο Θρύλος 4 από την ΑΕΚ. και για να μην κακοκαρδιστεί ο ΠΑΟ ρίχνει και αυτός 4 στην ΑΕΚ.
Τώρα για τα ταλέντα μας έχω να πω τα εξής. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει προπονητή που να τα αξιοποιεί στο γήπεδο. Ταλέντα τύπου Παυλή είναι για μένα ο Κατσικογιάννης και ο Παπαδόπουλος. Και από τη μία δεν θέλω να φύγουνε, αλλά από την άλλη αυτοί δεν θέλω να γιαλίζουνε πάγκους και κερκίδες. Αυτοί λοιπόν, αν είναι να μην παίξουν του χρόνου, να πάνε δανεικοί με την προ¨πόθεση να παίζουν βασικοί στο 75% των αγώνων. Ομοίως για την ΑΕΚ και τον Παυλή (νομίζω φέτος δεν βγήκε κανένας άλλος που να ξεπετάχτηκε τόσο πολύ).
Καλοί οι μισθοφόροι, αλλά όπως και να το κάνουμε αλλιώς νιώθεις να βλέπεις ένα παίκτη να έχει βγει από τα σπάργανα της ομάδας και να φτάνει να παίζει βασικός. Εμείς μόνο τον Ελευθερόπουλο είχαμε.
Αυτά είχα να πω. Και ένα τελευταίο. Για μένα που κάνω διαχείριση εταιρίας έστω και τμηματικά, μου κάνει μεγάλη εντύπωση η διαχείριση των ομάδων μας. Αλλά θα μου πεις....το πρώτο είναι στην Ελλάδα ή το τελευταίο; Στα κόμματα και την πολιτική βασιλεύουν τα κομματόσκυλα και οι κρατικοδίαιτοι. Στις ομάδες βασιλεύουν οι ακραιφνείς οπαδοί και οι ομαδοδίαιτοι. Κοινό γνώρισμα; Η γνώμη τους περιορίζεται χρωματικά, δεν έχουν ιδέες και γνώσεις και στερούνται επιχειρημάτων (αφού δεν έχουνε καν προσωπική αποψη).
Αυτά που λέω ισχύουν σε ΟΛΕΣ τις ομάδες.
Από που κι ως που ενας καλός παίκτης έμαθε να διαχειρίζεται μια επιχείρηση επειδή κλωτσούσε καλά τη μπάλα; Είδα και χθες...ανακοίνωσε ο Κράβαρικ πως θα γίνει πρόεδρος και προπονητής του Ηρακλή στο βόλλευ. και θα παίζει και που και που. ούτε το ULTREX 3σε 1 να ήτανε...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κουιζ για τους λατρεις των κουιζ
ελληνας κλωνος με 5 γραμματα (χωρις την χρονολογια γεννησης)
που τωρα το καινουριο ονομα ειναι 9 γραμματα (και παλι χωρις χρονολογια)
ο νικητης κερδιζει μπαλονι
καλά σε αποκάλεσα ρουφιάνο τελικά.......

το έχεις μέσα σου το ρουφιανιλίκι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ....τελικά πόση ήταν η διαφορά στο μπάσκετ;;

έλα ....σταματήστε..πλάκα σας κάνω...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
:jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20061125dikefalos_cup_p7_tn.jpg
    20061125dikefalos_cup_p7_tn.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 22

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλά σε αποκάλεσα ρουφιάνο τελικά.......

το έχεις μέσα σου το ρουφιανιλίκι...
α τωρα σε ειδα πουλακι μου
δεν βαρεθηκες να κανεις το κοσμο να γελαει μαζι σου βρε???????
εφτασες σε αυτη την ηλικια και τιποτα ακομα?
το κουιζ τελικα εσυ το κερδισες.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
α τωρα σε ειδα πουλακι μου
δεν βαρεθηκες να κανεις το κοσμο να γελαει μαζι σου βρε???????
εφτασες σε αυτη την ηλικια και τιποτα ακομα?
το κουιζ τελικα εσυ το κερδισες.
είδες τελικά που είσαι γκιόζης?.....
όποιος μπει εδώ μέσα σας πιάνει τεταρταίος πυρετός μήπως είμαι εγώ...... 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
είδες τελικά που είσαι γκιόζης?.....
όποιος μπει εδώ μέσα σας πιάνει τεταρταίος πυρετός μήπως είμαι εγώ...... 
ακου φιλε σπαρτακε η αριων η οπως τελος παντων σε λενε
1.εγω εθηξα κατι που στην τελικη ειναι και αληθεια
δεν εκανα καπου λαθος οταν ειπα οτι εισαι ο κλωνος του αριον.
η μηπως νομιζεις οτι ειμαι ο μοναδικος που σε ξανακαταλαβε?
2.εσυ φιλε ειπες εμενα ρουφιανο για καποιους λογους που ειπες τους οποιους ομως δεν τεκμηριωσες γιατι πολυ απλα ειναι της φαντασιας σου
σου απεδειξα οτι εισαι λαθος και εσυ θεωρησες οτι ειναι προσβλητικο να πεις οτι ναι ρε φιλε εκανα λαθος.για τους δικους λογους βεβαια
3.αν εξερεσεις την ημερα που σε εβρισα που με ειπες ρουφιανο δεν σε προκαλεσα ποτε
και οποιες φορες σε ρωταγα ΑΠΟ περιεργια γιατι κανεις πολλα ονοματα και ΤΟΝΙΖΑ οτι φιλε ειναι καθαρα απο περιεργια και αμ γουσταρεις μου απαντας εσυ αυτο που εκανες ηταν να μου επιτεθεις
τωρα αν εξακολουθεις να πιστευεις οτι ειμαι καραγκιοζης παω πασσο
δεν εχω σκοπο ουτε θελω να σου αλλαξω τον τροπο σκεψης γιατι δεν ειμαι ο καταλληλος
αλλα να σου πω κατι που σου ειχα ξαναπει
οτι μπορει ηλικιακα να ειμαι σαν παιδι σου αλλα εχω καταλαβει πολυ πιο καλα απο εσενα οτι η αυτοκριτικη ειναι μεγαλο πραμα οπως επεισης να καταλαβουμε τα λαθη μας και να μαθαινουμε απο αυτα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
α και κατι αλλο
λες οτι μας ποιανει πυρετος μηπως εισαι εσυ
δεν μας ποιανει ομως γιατι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
γιατι ας πουμε δε λεει κανενας να αυτος ειναι κλωνος του νικ30 για παραδειγμα?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ακου φιλε σπαρτακε η αριων η οπως τελος παντων σε λενε
1.εγω εθηξα κατι που στην τελικη ειναι και αληθεια
δεν εκανα καπου λαθος οταν ειπα οτι εισαι ο κλωνος του αριον.
η μηπως νομιζεις οτι ειμαι ο μοναδικος που σε ξανακαταλαβε?
2.εσυ φιλε ειπες εμενα ρουφιανο για καποιους λογους που ειπες τους οποιους ομως δεν τεκμηριωσες γιατι πολυ απλα ειναι της φαντασιας σου
σου απεδειξα οτι εισαι λαθος και εσυ θεωρησες οτι ειναι προσβλητικο να πεις οτι ναι ρε φιλε εκανα λαθος.για τους δικους λογους βεβαια
3.αν εξερεσεις την ημερα που σε εβρισα που με ειπες ρουφιανο δεν σε προκαλεσα ποτε
και οποιες φορες σε ρωταγα ΑΠΟ περιεργια γιατι κανεις πολλα ονοματα και ΤΟΝΙΖΑ οτι φιλε ειναι καθαρα απο περιεργια και αμ γουσταρεις μου απαντας εσυ αυτο που εκανες ηταν να μου επιτεθεις
τωρα αν εξακολουθεις να πιστευεις οτι ειμαι καραγκιοζης παω πασσο
δεν εχω σκοπο ουτε θελω να σου αλλαξω τον τροπο σκεψης γιατι δεν ειμαι ο καταλληλος
αλλα να σου πω κατι που σου ειχα ξαναπει
οτι μπορει ηλικιακα να ειμαι σαν παιδι σου αλλα εχω καταλαβει πολυ πιο καλα απο εσενα οτι η αυτοκριτικη ειναι μεγαλο πραμα οπως επεισης να καταλαβουμε τα λαθη μας και να μαθαινουμε απο αυτα
λοιπόν μάγκα άσε της κωλοτούμπες κατ αρχήν και το ποιό πάνω που έβαλες για κάποιο μέλος που είμαι εγώ αλλά με νικ με 9 γράμματα δεν έλεγες για το νικ Σπάρτακος αλλά για άλλο νικ.....
εγώ ποτέ δεν έκρυψα ποιος είμαι και το να μπαίνω με αυτό το νικ τώρα δεν σημαίνει ότι είναι κλώνος απλά γιατί μπαίνω μόνο με αυτό........
μάθε κάτι δεν μπαίνω για την πάρτι σου αλλά για την πάρτι μου και για τα φιλαράκια που έχω γνωρίσει εδώ μέσα..... και είναι από τον χώρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟ και για αυτά τα καλά φιλαράκια μόνο......
αν δεν υπήρχαν αυτοί οι φίλιοι δεν θα είχα και τόση ανάγκη το site...  και στο κάτω κάτω της γραφής έδωσα αρκετά σε αυτό όταν έμπαινα σαν Αρίων  και αυτό είναι που σας καίει πάνω απ όλα......
ζήστε μέσα στην κακομοιριά σας...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
α και κατι αλλο
λες οτι μας ποιανει πυρετος μηπως εισαι εσυ
δεν μας ποιανει ομως γιατι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
γιατι ας πουμε δε λεει κανενας να αυτος ειναι κλωνος του νικ30 για παραδειγμα?
στο Κουίζ όμως που έβαλες άλλον είχες ψυλιαστεί ότι ήμουν εγώ... κατάλαβες κορόιδο? και δεν θα δώσω αναφορά  σε εσένα αλλά αυτοί που πρέπει να το μάθουν το μαθαίνουν......
και εσείς το μαθαίνεται από αυτούς που κάνουν τα στραβά μάτια για μερικούς εδώ...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπόν μάγκα άσε της κωλοτούμπες κατ αρχήν και το ποιό πάνω που έβαλες για κάποιο μέλος που είμαι εγώ αλλά με νικ με 9 γράμματα δεν έλεγες για το νικ Σπάρτακος αλλά για άλλο νικ.....
εγώ ποτέ δεν έκρυψα ποιος είμαι και το να μπαίνω με αυτό το νικ τώρα δεν σημαίνει ότι είναι κλώνος απλά γιατί μπαίνω μόνο με αυτό........
μάθε κάτι δεν μπαίνω για την πάρτι σου αλλά για την πάρτι μου και για τα φιλαράκια που έχω γνωρίσει εδώ μέσα..... και είναι από τον χώρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟ και για αυτά τα καλά φιλαράκια μόνο......
αν δεν υπήρχαν αυτοί οι φίλιοι δεν θα είχα και τόση ανάγκη το site...  και στο κάτω κάτω της γραφής έδωσα αρκετά σε αυτό όταν έμπαινα σαν Αρίων  και αυτό είναι που σας καίει πάνω απ όλα......
ζήστε μέσα στην κακομοιριά σας...
λοιπον σε πληροφορω οτι για σενα ελεγα
αλλα σου ξαναλεω οτι δεν με ενδιαφερει καν για ποιον μπαινεις τι εχεις δωσει και τι εχεις παρει
δεν ειναι το προβλημα της ζωης μου αυτο
κωλοτουμπες δεν εκανα ποτε
αλλα τα λες αυτα γιατι να σε βριζει καποιος ειναι μαλακς
να σου μιλαει καποιος ομορφα και πολιτισμενα ειναι κωλοτουμπας
ε ρε φιλαρακι πρωτα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου και μετα να ξαναμιλησουμε
και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να με καιει τοσο πολυ που σαν εριων ποσταρες 15000 τσοντες
ε ναι λοιπον σε ζηλευω ρε φιλε.ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ. μολις με ξεμπροστιασες
μπραβο σου :grin: :grin: :grin:
στο Κουίζ όμως που έβαλες άλλον είχες ψυλιαστεί ότι ήμουν εγώ... κατάλαβες κορόιδο? και δεν θα δώσω αναφορά  σε εσένα αλλά αυτοί που πρέπει να το μάθουν το μαθαίνουν......
και εσείς το μαθαίνεται από αυτούς που κάνουν τα στραβά μάτια για μερικούς εδώ...
να στο ξαναπω οτι για σενα ελεγα και να στο τεκμηριωσω οχι οπως εσυ
δεν μπορει φιλε να εισαι τοσο κουτος που πιστευεις οτι δεν σε καταλαβε κανεις οπου με το που εξαφανιζεσε
εμφανιζεται ενα νεο μελος που ποσταρει τις ιδιες φωτο (κατι ριβαλντο με 4 κτλπ)
να εχεις απο το πρωτο μηνυμα τοση οικοιοτητα με τους παλιους αεκτζηδες
και να μιλας παντα για τα της κρασοκατανηξης απο τα πρωτα μηνυματα
αααα και κατι αλλο πολυ σοβαρο... δεν υπαρχει κανενας αλλος αεκτζης με τα παραπανω εκτος απο εσενα
αν δε σε καλυψα τοτε οκ εκανα λαθος .νομιζα για καποιον αλλον

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον σε πληροφορω οτι για σενα ελεγα
αλλα σου ξαναλεω οτι δεν με ενδιαφερει καν για ποιον μπαινεις τι εχεις δωσει και τι εχεις παρει
δεν ειναι το προβλημα της ζωης μου αυτο
κωλοτουμπες δεν εκανα ποτε
αλλα τα λες αυτα γιατι να σε βριζει καποιος ειναι μαλακς
να σου μιλαει καποιος ομορφα και πολιτισμενα ειναι κωλοτουμπας
ε ρε φιλαρακι πρωτα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου και μετα να ξαναμιλησουμε
και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να με καιει τοσο πολυ που σαν εριων ποσταρες 15000 τσοντες
ε ναι λοιπον σε ζηλευω ρε φιλε.ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ. μολις με ξεμπροστιασες
μπραβο σου :grin: :grin: :grin:να στο ξαναπω οτι για σενα ελεγα και να στο τεκμηριωσω οχι οπως εσυ
δεν μπορει φιλε να εισαι τοσο κουτος που πιστευεις οτι δεν σε καταλαβε κανεις οπου με το που εξαφανιζεσε
εμφανιζεται ενα νεο μελος που ποσταρει τις ιδιες φωτο (κατι ριβαλντο με 4 κτλπ)
να εχεις απο το πρωτο μηνυμα τοση οικοιοτητα με τους παλιους αεκτζηδες
και να μιλας παντα για τα της κρασοκατανηξης απο τα πρωτα μηνυματα
αααα και κατι αλλο πολυ σοβαρο... δεν υπαρχει κανενας αλλος αεκτζης με τα παραπανω εκτος απο εσενα
αν δε σε καλυψα τοτε οκ εκανα λαθος .νομιζα για καποιον αλλον
βλέπεις ότι με αυτά που γράφεις μόνος αναιρείς αυτά που γράφεις για το ότι κρύβομαι και δεν δείχνω ότι είμαι ο αρίων.... όμως άσε το παραμύθι ότι ευνοούσες εμένα αλλά απλά εννοούσες άλλο μέλος και συγκεκριμένα τον pidogavro αφού παρασύρθηκες από το ποστ άλλου μέλους που έριξε κάτι υπονοούμενα........

τώρα για το κλώνος δικαίωμα σου είναι να το λες απλά όμως από την στιγμή που δεν μπαίνω εαλάξ με δεύτερο νικ σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό... 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
βλέπεις ότι με αυτά που γράφεις μόνος αναιρείς αυτά που γράφεις για το ότι κρύβομαι και δεν δείχνω ότι είμαι ο αρίων.... όμως άσε το παραμύθι ότι ευνοούσες εμένα αλλά απλά εννοούσες άλλο μέλος και συγκεκριμένα τον pidogavro αφού παρασύρθηκες από το ποστ άλλου μέλους που έριξε κάτι υπονοούμενα........

τώρα για το κλώνος δικαίωμα σου είναι να το λες απλά όμως από την στιγμή που δεν μπαίνω εαλάξ με δεύτερο νικ σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό...  
δεν ξερω καν ποιος ειναι αυτος
δεν αναιρω αυτα που λεω γιατι πολυ απλα μεχρι να σε καταλαβει καποιος εσυ απλα το αρνησε και επειδη πολυ απλα θα το αρνηθεις αυτο απλα ψαξε ταμηνυματα σου με τα αλλα νικ και θα καταλαβεις
γραμματα ξερεις.
οπως και να εχει ρε φιλε για βαρεθηκα να το συζητω μαζι σου αυτο
δικαιωμα σου ειναι να μπαινεις σαν σπαρτακος ,λεωνιδας ,τσουλη ,ψωλι και οπως εσυ γουσταρεις
το προβλημα ειναι οτι εχεις την εντυπωση οτι ολοι ασχολουντε μαζι σου πραμα που δεν ισχυει
οπως επεισης να προσβαλεις κοσμο με χαρακτηρισμους που δεν ισχυουν και δε μπορεις να αποδειξεις
γιατι το να με πεις πχ βλακα δεν θα ασχοληθω μαζι σου γιατι πολυ απλα εσυ εχεις αυτη την αποψη και τελος
αλλα να με πεις ρουφιανο ,δολοφονο,κλεφτη κτλπ το οποιο μπορεις να αποδειξεις
οχι φιλε δε το δεχομαι
και τελος γιατι κουραστηκα.σκεψου λιγο οτι οταν τσακονωμουν με τον πλεζουρ ησουν σιγοντο σε οτι ελεγα και δεν ελεγες τιποτα και δεν μου εκανες επιθεση .ολα αρχισαν οταν σε ρωτησα ρε φιλαρακι γιατι μπαινεις με τοσα ονοματα.ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ.αν δεν μπορεις να το κανεις τοτε θελςι ψυχολογο φιλε
αλλα να μου πεις ποτε ο σταλιν ειπε εκανα λαθος

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω καν ποιος ειναι αυτος
δεν αναιρω αυτα που λεω γιατι πολυ απλα μεχρι να σε καταλαβει καποιος εσυ απλα το αρνησε και επειδη πολυ απλα θα το αρνηθεις αυτο απλα ψαξε ταμηνυματα σου με τα αλλα νικ και θα καταλαβεις
γραμματα ξερεις.
οπως και να εχει ρε φιλε για βαρεθηκα να το συζητω μαζι σου αυτο
δικαιωμα σου ειναι να μπαινεις σαν σπαρτακος ,λεωνιδας ,τσουλη ,ψωλι και οπως εσυ γουσταρεις
το προβλημα ειναι οτι εχεις την εντυπωση οτι ολοι ασχολουντε μαζι σου πραμα που δεν ισχυει
οπως επεισης να προσβαλεις κοσμο με χαρακτηρισμους που δεν ισχυουν και δε μπορεις να αποδειξεις
γιατι το να με πεις πχ βλακα δεν θα ασχοληθω μαζι σου γιατι πολυ απλα εσυ εχεις αυτη την αποψη και τελος
αλλα να με πεις ρουφιανο ,δολοφονο,κλεφτη κτλπ το οποιο μπορεις να αποδειξεις
οχι φιλε δε το δεχομαι
και τελος γιατι κουραστηκα.σκεψου λιγο οτι οταν τσακονωμουν με τον πλεζουρ ησουν σιγοντο σε οτι ελεγα και δεν ελεγες τιποτα και δεν μου εκανες επιθεση .ολα αρχισαν οταν σε ρωτησα ρε φιλαρακι γιατι μπαινεις με τοσα ονοματα.ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ.αν δεν μπορεις να το κανεις τοτε θελςι ψυχολογο φιλε
αλλα να μου πεις ποτε ο σταλιν ειπε εκανα λαθος
τελικά φίλε μου εσείς δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς εμένα και όχι εγώ χωρίς εσάς........
δεν έχω την ανάγκη προβολής εδώ μέσα και να θέλω να ασχολούνται όλοι με εμένα στην ζωή μου ασχολούμαι με πάρα πολλά ζητήματα που και ουσία έχουν σε σχέση με εδώ.........
εδώ απλά μπορεί λιγάκι να γίνομε ποιο καυστικός αλλά έτσι πρέπει πάνω απ όλα και ειδικά με άτομα που η ζωή τους και η ημέρα τους τελειώνει με μια κωλοομάδα αφήνοντας ακόμα και προτεραιότητες που πρέπει να έχουμε στην ζωή και που αυτές είναι ποιο απαραίτητες για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε....

και στο λέω πάλι είμαι εδώ μέσα για τα καλά μου φιλαράκια με αυτούς που τακτικά τα λέμε από κοντά πίνουμε το κρασάκι μας και κάνουμε την πλάκα μας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom