Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τελικά φίλε μου εσείς δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς εμένα και όχι εγώ χωρίς εσάς........
δεν έχω την ανάγκη προβολής εδώ μέσα και να θέλω να ασχολούνται όλοι με εμένα στην ζωή μου ασχολούμαι με πάρα πολλά ζητήματα που και ουσία έχουν σε σχέση με εδώ.........
εδώ απλά μπορεί λιγάκι να γίνομε ποιο καυστικός αλλά έτσι πρέπει πάνω απ όλα και ειδικά με άτομα που η ζωή τους και η ημέρα τους τελειώνει με μια κωλοομάδα αφήνοντας ακόμα και προτεραιότητες που πρέπει να έχουμε στην ζωή και που αυτές είναι ποιο απαραίτητες για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε....

και στο λέω πάλι είμαι εδώ μέσα για τα καλά μου φιλαράκια με αυτούς που τακτικά τα λέμε από κοντά πίνουμε το κρασάκι μας και κάνουμε την πλάκα μας......
και θα σε ρωτησω το εξης
γιατι πρεπει να μου βγαλεις την πιστη για να μιλησεις σωστα και ομορφα?
και τελος για να τελιωνω και να παω για υπνο θα σου ποσταρω 2 μηνυματα που ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ και αποδεικνυουν οτι πολυ απλα
1.μεχρι να σε καταλαβουν δεν λες οτι εισαι ο αριον
2.δεν εισαι σταθερος στις αποφασεις σου

1.πριν αρκετή ώρα μετά από απαίτηση του προς τους admin του site το μέλος της κοινότητας εδώ με το νικ arion1955 έπαψε να είναι μέλος πλέον.
θέλω εκ μέρους του να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκατοντάδες μέλη που.............(οτι δηλαδη ο ανθρωπος που ηταν πισω απο τον αριον ειπε στον ανθρωπο που κρυβεται πισω απο την τσουλη πες αυτα στο σαιτ.συγνωμη αλλα ετσι καταλαβα.οτι δηλαδη μιλαμε για δυο ανθρωπους)

2.εξηγώ στο προηγούμενο μήνυμα γιατί δεν είχε γίνει η αποχώρηση ποιο πριν.
δεν πρόκειται να επανέλθει αυτή είναι οριστική απόφαση ;) ;)

[size=20pt]καληνυχτα σε ολους και καλο ξημερωμα[/size]

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και θα σε ρωτησω το εξης
γιατι πρεπει να μου βγαλεις την πιστη για να μιλησεις σωστα και ομορφα?
και τελος για να τελιωνω και να παω για υπνο θα σου ποσταρω 2 μηνυματα που ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ και αποδεικνυουν οτι πολυ απλα
1.μεχρι να σε καταλαβουν δεν λες οτι εισαι ο αριον
2.δεν εισαι σταθερος στις αποφασεις σου

1.πριν αρκετή ώρα μετά από απαίτηση του προς τους admin του site το μέλος της κοινότητας εδώ με το νικ arion1955 έπαψε να είναι μέλος πλέον.
θέλω εκ μέρους του να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκατοντάδες μέλη που.............(οτι δηλαδη ο ανθρωπος που ηταν πισω απο τον αριον ειπε στον ανθρωπο που κρυβεται πισω απο την τσουλη πες αυτα στο σαιτ.συγνωμη αλλα ετσι καταλαβα.οτι δηλαδη μιλαμε για δυο ανθρωπους)

2.εξηγώ στο προηγούμενο μήνυμα γιατί δεν είχε γίνει η αποχώρηση ποιο πριν.
δεν πρόκειται να επανέλθει αυτή είναι οριστική απόφαση ;) ;)

[size=20pt]καληνυχτα σε ολους και καλο ξημερωμα[/size]
δικαίωμα μου ήταν στο να διαγράψω το Αρίων και μια και δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί να μην κρίνεις χωρίς να το γνωρίζεις και απλά θα το πω ποιο ανοιχτά τώρα........

την αίτηση για πλήρη διαγραφή μου σαν αρίων την είχα κάνει από τον Δεκέμβριο και μάλιστα και με πολλά προσωπικά μου πμ προς τον Αντισθένη.... μετά από παραινέσεις του Αντισθένη απόσυρα την αίτηση διαγραφής και επανήλθα με την δράση μου εδώ που όλοι ξέρουν......
και τώρα έρχομαι στην οριστική μου διαγραφή σαν αρίων έγινε μετά το μουτ που μου έγινε όταν μπήκαν και με έβριζαν χωρίς λόγο 5 άτομα και μετά από παρέλευση μιάμισης ώρας που κανείς δεν παρενέβη αναγκάστηκα και τα έχωσα και εγώ......
έφαγα μουτ... και μετά από 2 ημέρες ζήτησα την πλήρη διαγραφή μου και πάλι ο Αντισθένης μου έλεγε να μην το κάνω και ότι μετά από 2 ημέρες θα με επαναφέρουν όμως εγώ επέμενα σε αυτό και έγινε δεκτή η διαγραφή μου.....

τώρα για το ότι είμαι εδώ μέσα οφείλετε στα φιλαράκια που έχω κάνει εδώ και αυτοί είναι που συνέχεια με πμ μου λένε οι περισσότεροι να μην αποχωρήσω από το φόρουμ γενικά....

εγώ να σας ρωτήσω όμως κάτι?  αφού λέτε δεν με γουστάρετε και τα λοιπά γιατί δεν με γράφετε στα παπάρια σας και ασχολείστε μαζί μου?

γιατί εσυ που το παίζεις λογικός δεν παίρνεις κάποια θέση ενάντια σε άτομα που βρίζουν χυδαία?
για δες ποιο πίσω την φρασεολογία του κρις πως τον λένε? γιατί εκεί δεν το παίζεις ιεραπόστολος και πας να το παίξεις με εμένα? 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δικαίωμα μου ήταν στο να διαγράψω το Αρίων και μια και δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί να μην κρίνεις χωρίς να το γνωρίζεις και απλά θα το πω ποιο ανοιχτά τώρα........

την αίτηση για πλήρη διαγραφή μου σαν αρίων την είχα κάνει από τον Δεκέμβριο και μάλιστα και με πολλά προσωπικά μου πμ προς τον Αντισθένη.... μετά από παραινέσεις του Αντισθένη απόσυρα την αίτηση διαγραφής και επανήλθα με την δράση μου εδώ που όλοι ξέρουν......
και τώρα έρχομαι στην οριστική μου διαγραφή σαν αρίων έγινε μετά το μουτ που μου έγινε όταν μπήκαν και με έβριζαν χωρίς λόγο 5 άτομα και μετά από παρέλευση μιάμισης ώρας που κανείς δεν παρενέβη αναγκάστηκα και τα έχωσα και εγώ......
έφαγα μουτ... και μετά από 2 ημέρες ζήτησα την πλήρη διαγραφή μου και πάλι ο Αντισθένης μου έλεγε να μην το κάνω και ότι μετά από 2 ημέρες θα με επαναφέρουν όμως εγώ επέμενα σε αυτό και έγινε δεκτή η διαγραφή μου.....

τώρα για το ότι είμαι εδώ μέσα οφείλετε στα φιλαράκια που έχω κάνει εδώ και αυτοί είναι που συνέχεια με πμ μου λένε οι περισσότεροι να μην αποχωρήσω από το φόρουμ γενικά....

εγώ να σας ρωτήσω όμως κάτι?  αφού λέτε δεν με γουστάρετε και τα λοιπά γιατί δεν με γράφετε στα παπάρια σας και ασχολείστε μαζί μου?

γιατί εσυ που το παίζεις λογικός δεν παίρνεις κάποια θέση ενάντια σε άτομα που βρίζουν χυδαία?
για δες ποιο πίσω την φρασεολογία του κρις πως τον λένε? γιατί εκεί δεν το παίζεις ιεραπόστολος και πας να το παίξεις με εμένα? 
πρωτον κοιτα τα πμ σου
και δευτερον με εσενα σου ειπα οτι μιλαγαμε απο πριν και ειχαμε πει δυο κουβεντες και ''μπορουσα'' να σου πω
με καποιον αλλον που δεν εχω μιλησει ποτε μαζι του δεν εχω λογο να τον ''κραξω''
και στο ξαναλεω ειμαστε μεγαλα παιδια και δε χρειαζομασταν. οταν μου την ειπες δεν ζητησα βοηθεια ηξερα να στα πω.και σε παρακαλω πολυ αν ξαναμιλησεις σε μενα μη μου ξαναπεις ''εσεις''. δεν ενηκω σε καμοια ομαδα. αν μπορεις θα σου ημουν υποχρεος

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και κάτι άλλο έτσι δημόσια ρώτα τον Σκοτεινό να σου πει που θα συναντηθούμε αυτόν τον μήνα και τώρα σε καλώ εγώ...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλάει ο Κρόκους.......  μιλάμε για μεγάλο  ....γκιόζη.....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για την περίπτωση με τον Πανιώνιο.....

εφαρμόστηκε ο κανονισμός  δηλαδή?  ο κανονισμός λέει μηδενισμός  και όχι επανάληψη...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το παίζει και είρων  παραφράζοντας  αυτά που έχει πει ο Νικολαΐδης...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να μας πει και πως έχει κάνει το χρήμα............

να είναι όμως και ο Σημίτης μαζί....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα, ξεκολλάτε. Αρχίζετε πάλι τα ίδια με το cas.
Το cas απεφάνθη για τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά ήταν σαφές πως δεν θα δικαίωνε την Καλαμαριά σε ενδεχόμενη δίκη.
Ξεκολλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
λες και δεν ξέρετε τι πάει να πει PR σε ομάδα. Είναι αυτό που κάνει ο Βανδής και λέει πως για όλα φταίει ο Κόκκαλης, αλλά μετά εκείνος παει και παίρνει ό,τι παίκτες αφήνει ο ολυμπιακός. Αφού ο ΟΣΦΠ δεν έχει καλούς παίκτες γιατί τους παίρνει η ΑΕΚ; Είναι αυτό που κάνει οι Κόκκαλης τώρα και κάνει τόσα χρόνια. Είναι αυτό που δεν ξέρει να κάνει ο Βαρδινογιάννης.
Όλα PR ρε σεις. κολλάτε στα λόγια και όχι στην ουσία. Την ομάδα σας που έφαγε τέσσερα τη βλέπετε; Και μιλάω για όλους!! Γιατί φέτος φάγαμε όλοι 4!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα, ξεκολλάτε. Αρχίζετε πάλι τα ίδια με το cas.
Το cas απεφάνθη για τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά ήταν σαφές πως δεν θα δικαίωνε την Καλαμαριά σε ενδεχόμενη δίκη.
Ξεκολλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελόχαρτα...
λες και δεν ξέρετε τι πάει να πει PR σε ομάδα. Είναι αυτό που κάνει ο Βανδής και λέει πως για όλα φταίει ο Κόκκαλης, αλλά μετά εκείνος παει και παίρνει ό,τι παίκτες αφήνει ο ολυμπιακός. Αφού ο ΟΣΦΠ δεν έχει καλούς παίκτες γιατί τους παίρνει η ΑΕΚ; Είναι αυτό που κάνει οι Κόκκαλης τώρα και κάνει τόσα χρόνια. Είναι αυτό που δεν ξέρει να κάνει ο Βαρδινογιάννης.
Όλα PR ρε σεις. κολλάτε στα λόγια και όχι στην ουσία. Την ομάδα σας που έφαγε τέσσερα τη βλέπετε; Και μιλάω για όλους!! Γιατί φέτος φάγαμε όλοι 4!
βρε άντε βγάλε την τσίμπλα από τα μάτια σου....................
αλήθεια δεν πήγες στην σύναξη των κάφρων? μοιράζουν και κωλόχαρτα.....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για την βράβευση της ομάδας μπάσκετ προς την ποδοσφαιρική ότι γίνετε για εισπρακτικούς λόγους......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι λέει ο Κρόκους?Την είδε και προπονητής...πάλι μαριονέτα θα πάρουν στον πάγκο! :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι λέει ο Κρόκους?Την είδε και προπονητής...πάλι μαριονέτα θα πάρουν στον πάγκο! :2funny:
ο άνθρωπος είναι πολύ γελοίος δεν έχει επιχειρήματα και το ρίχνει στα γελάκια.........

για δικαστήρια και μαλακίες.....

θα του κλάσει τα αρχίδια του Ντέμη..... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom