και θα σε ρωτησω το εξηςτελικά φίλε μου εσείς δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς εμένα και όχι εγώ χωρίς εσάς........
δεν έχω την ανάγκη προβολής εδώ μέσα και να θέλω να ασχολούνται όλοι με εμένα στην ζωή μου ασχολούμαι με πάρα πολλά ζητήματα που και ουσία έχουν σε σχέση με εδώ.........
εδώ απλά μπορεί λιγάκι να γίνομε ποιο καυστικός αλλά έτσι πρέπει πάνω απ όλα και ειδικά με άτομα που η ζωή τους και η ημέρα τους τελειώνει με μια κωλοομάδα αφήνοντας ακόμα και προτεραιότητες που πρέπει να έχουμε στην ζωή και που αυτές είναι ποιο απαραίτητες για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε....
και στο λέω πάλι είμαι εδώ μέσα για τα καλά μου φιλαράκια με αυτούς που τακτικά τα λέμε από κοντά πίνουμε το κρασάκι μας και κάνουμε την πλάκα μας......
γιατι πρεπει να μου βγαλεις την πιστη για να μιλησεις σωστα και ομορφα?
και τελος για να τελιωνω και να παω για υπνο θα σου ποσταρω 2 μηνυματα που ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ και αποδεικνυουν οτι πολυ απλα
1.μεχρι να σε καταλαβουν δεν λες οτι εισαι ο αριον
2.δεν εισαι σταθερος στις αποφασεις σου
1.πριν αρκετή ώρα μετά από απαίτηση του προς τους admin του site το μέλος της κοινότητας εδώ με το νικ arion1955 έπαψε να είναι μέλος πλέον.
θέλω εκ μέρους του να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκατοντάδες μέλη που.............(οτι δηλαδη ο ανθρωπος που ηταν πισω απο τον αριον ειπε στον ανθρωπο που κρυβεται πισω απο την τσουλη πες αυτα στο σαιτ.συγνωμη αλλα ετσι καταλαβα.οτι δηλαδη μιλαμε για δυο ανθρωπους)
2.εξηγώ στο προηγούμενο μήνυμα γιατί δεν είχε γίνει η αποχώρηση ποιο πριν.
δεν πρόκειται να επανέλθει αυτή είναι οριστική απόφαση ;) ;)
[size=20pt]καληνυχτα σε ολους και καλο ξημερωμα[/size]