ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλά,σηκώσανε την κούπα και ούτε ένα ποστ εδώ και τρεις ώρες????Το μετανιώσανε ή συνειδητοποίησαν τι πρωτάθλημα πήραν???????????????
βάλανε τον Μποροβήλο να κάνει τον γύφτο της μαϊμούς..Καλά,σηκώσανε την κούπα και ούτε ένα ποστ εδώ και τρεις ώρες????Το μετανιώσανε ή συνειδητοποίησαν τι πρωτάθλημα πήραν???????????????
Καλημέρα Ενωσίτες!
Νομίζω ότι το καλύτερο για την ομάδα θα είναι να αποχωρήσει ο Ρίμπο το καλοκαίρι...
Ωραία η κίνηση του Ζορό στο δοκάρι...πραγματικό ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Για εμένα η καλύτερη μεταγραφή της διοίκησης Νικολαίδη όλα αυτά τα χρόνια!
Νομίζω ότι αν κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς η προσφορά του δεν ήταν αυτή που περιμέναμε!Τι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο του χρόνου?Από την άλλη μεριά δεν είναι ο παίχτης που θα δεχθεί να μείνει στον πάγκο ή να έχει δεύτερο ρόλο στην ομάδα!Χθες σε πολλές φάσεις θα μπορούσε να μοιράσει το παιχνίδι αλλά συνέχεια προτιμούσε ατομικές ενέργειες!Και όλη αυτή η κόντρα του με τον Κρόκους δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καλό στην ομάδα!Το αντίθετο μάλλον...Δεν λέω ούτε ναι ,ούτε όχι σε αυτό που λες.Γιατί εσύ θεωρείς ότι πρέπει να φύγει;
Το ρεσιτάλ ενός φανατικού επώνυμου οπαδού
Ο λόγος για τον Μιχάλη Γουλανδρή που βρέθηκε για ακόμη μια φορά στη σουίτα του στο Καραϊσκάκη και όπως κάθε φορά έτσι και στη φετινή φιέστα είχε μαζί του μπλουζάκια που τα έριχνε στους φίλους του Ολυμπιακού που περίμεναν από κάτω να δουν την φετινή έμπνευση και το μήνυμα της φανέλας. Αυτή την φορά το μήνυμα, ήταν απάντηση στον Ριβάλντο για το μπλουζάκι που είχε φτιάξει απευθυνόμενος στον Χριστό. Συγκεκριμένα ανέφερε:[move]
[size=20pt]«JESUS IS FAIR 2004-2008 4/4»[/size][/move]
Πηγή:]
ρε τον ...γκιόζη θέλει και 50 εκ ευρώ για αποζημίωση δεν μας είπε όμως πως τα θέλει........νομιζουν οτι κανουν και πνευμα οι απογονοι