Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλά,σηκώσανε την κούπα και ούτε ένα ποστ εδώ και τρεις ώρες????Το μετανιώσανε ή συνειδητοποίησαν τι πρωτάθλημα πήραν???????????????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Αφού την κούπα μαϊμού
Εσήκωσε ο θρύλος
Δικαίως την απονομή
Έκαν' ο Μποροβήλος.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά,σηκώσανε την κούπα και ούτε ένα ποστ εδώ και τρεις ώρες????Το μετανιώσανε ή συνειδητοποίησαν τι πρωτάθλημα πήραν???????????????
βάλανε τον Μποροβήλο να κάνει τον γύφτο της μαϊμούς..

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:της μαϊμούς έγινε..

baby-monkey.1280.jpg

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ καλή βδομάδα σε όλους.
Νίκη έστω κ δύσκολη χθες,προκειμένου να μείνουμε στο κυνήγι της 2ης θέσης μέσω του τουρνουά.

Όσο για τον Κρόκους,τι να πω;;;
Ο αιώνιος μαλάκας :jerking: :jerking: :jerking:
Τουλάχιστον πια ειλικρεινής.Παραδέχτηκε ότι έμμεσα αυτος είναι ο προπονητής του γαύρου.Αρα καλώς να δεχτήτε την μαριοτενίτσα.

Επισκέπτης
καλημερα και απο μενα. φιλε μου παυλο ο προεδρος χθες για πρωτη φορα ειπε την αληθεια. αν θελετε να παρετε πρωταθλημα πρεπει να <κανετε> οτι και ο ολυμπιακος!!!! αυτο τα λεει ολα. παντως ο προεδρος καταφερε κατι που σε κανενα πρωταθλημα παγκοσμιως δεν εχει ξαναγινει. να βγει δευτερος και να παρει πρωταθλημα!! αυτο δεν μπορει να το κανει κανενας. ουτε ο καπετανιος στα ντουζενια του!! :)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
καλημερα σε ολα τα αδελφια μου
το κορμι μου γυρισε το πνευμα οχι
Νταρκ εχω τα παντα
μην πας Κουβα πηγενε κατω στην Ταυλανδη
δεν θα χασεις

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Καλημερα ρε ΑΕΚαρες!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Ενωσίτες! :rockon:
Νομίζω ότι το καλύτερο για την ομάδα θα είναι να αποχωρήσει ο Ρίμπο το καλοκαίρι...
Ωραία η κίνηση του Ζορό στο δοκάρι...πραγματικό ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Για εμένα η καλύτερη μεταγραφή της διοίκησης Νικολαίδη όλα αυτά τα χρόνια!

nekzou

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σωκράτης: αν θελετε να παρετε πρωταθλημα πρεπει να <κανετε> οτι και ο ολυμπιακος!!!!
Ντέμη, πάρε και εσύ έναν Γκαγκάτση, μπορείς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Ενωσίτες! :rockon:
Νομίζω ότι το καλύτερο για την ομάδα θα είναι να αποχωρήσει ο Ρίμπο το καλοκαίρι...
Ωραία η κίνηση του Ζορό στο δοκάρι...πραγματικό ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Για εμένα η καλύτερη μεταγραφή της διοίκησης Νικολαίδη όλα αυτά τα χρόνια!

Δεν λέω ούτε ναι ,ούτε όχι σε αυτό που λες.Γιατί εσύ θεωρείς ότι πρέπει να φύγει;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν λέω ούτε ναι ,ούτε όχι σε αυτό που λες.Γιατί εσύ θεωρείς ότι πρέπει να φύγει;
Νομίζω ότι αν κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς η προσφορά του δεν ήταν αυτή που περιμέναμε!Τι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο του χρόνου?Από την άλλη μεριά δεν είναι ο παίχτης που θα δεχθεί να μείνει στον πάγκο ή να έχει δεύτερο ρόλο στην ομάδα!Χθες σε πολλές φάσεις θα μπορούσε να μοιράσει το παιχνίδι αλλά συνέχεια προτιμούσε ατομικές ενέργειες!Και όλη αυτή η κόντρα του με τον Κρόκους δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καλό στην ομάδα!Το αντίθετο μάλλον...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σίγουρα η προσφορά του περιμέναμε να ήταν μεγαλύτερη.Και συμφωνώ για την κόντρα του με τον πράκτορα ότι πια καπου κατήντησε κουραστικό.Αν κ δείχνει ότι επιθυμεί να  την τελειώσει από ότι είπε.Πάντως η κίνηση για να πα΄ρουμε τον Κλέιτον,δείχνει ότι κοιτάνε για την διάδοχη κατάσταση του Ριβάλντο.Μιλάμε ουσιαστικά για έναν μικρό Ρίμπο,αν μου επιτρέπεται η όποια τέτοια σύγκριση.Βέβαια  τα λεφτα που ζητάνε τα τυριά είναι πέραν της αξίας του ποδοσφαιριστή.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Το ρεσιτάλ ενός φανατικού επώνυμου οπαδού

Ο λόγος για τον Μιχάλη Γουλανδρή που βρέθηκε για ακόμη μια φορά στη σουίτα του στο Καραϊσκάκη και όπως κάθε φορά έτσι και στη φετινή φιέστα είχε μαζί του μπλουζάκια που τα έριχνε στους φίλους του Ολυμπιακού που περίμεναν από κάτω να δουν την φετινή έμπνευση και το μήνυμα της φανέλας. Αυτή την φορά το μήνυμα, ήταν απάντηση στον Ριβάλντο για το μπλουζάκι που είχε φτιάξει απευθυνόμενος στον Χριστό. Συγκεκριμένα ανέφερε:[move]

[size=20pt]«JESUS IS FAIR 2004-2008 4/4»[/size][/move]

Πηγή:]

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το ρεσιτάλ ενός φανατικού επώνυμου οπαδού

Ο λόγος για τον Μιχάλη Γουλανδρή που βρέθηκε για ακόμη μια φορά στη σουίτα του στο Καραϊσκάκη και όπως κάθε φορά έτσι και στη φετινή φιέστα είχε μαζί του μπλουζάκια που τα έριχνε στους φίλους του Ολυμπιακού που περίμεναν από κάτω να δουν την φετινή έμπνευση και το μήνυμα της φανέλας. Αυτή την φορά το μήνυμα, ήταν απάντηση στον Ριβάλντο για το μπλουζάκι που είχε φτιάξει απευθυνόμενος στον Χριστό. Συγκεκριμένα ανέφερε:[move]

[size=20pt]«JESUS IS FAIR 2004-2008 4/4»[/size][/move]

Πηγή:]

Συγκινηθήκαμε!!!!! Ο Γκαγκάτσης τι μπλούζα φορούσε????

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
νομιζουν οτι κανουν και πνευμα οι απογονοι

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
νομιζουν οτι κανουν και πνευμα οι απογονοι
ρε τον ...γκιόζη θέλει και 50 εκ ευρώ  για αποζημίωση δεν μας είπε όμως πως τα θέλει........
καλά μιλάμε για μεγάλη μαστούρα ο άνθρωπος το μεσημέρι η κυρά Ελένη στο τραπέζι μπέρδεψε τον αστακό με το κουτόχορτο που ταΐζει τους γαύρους υποτακτικούς του...... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom