Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω θελω να μου απαντησουν οι οπαδοι του οσφπ(τουλαχιστον αυτοι που σεβομαι)!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστώ spny.Αλλά βλέπω στο κουτάκι με τα χρώματα,δεν έχει πια κανενα χρώμα απο το Σάββατο,αλλά λείπουν κ άλλες ρυθμίσεις.

Νίκο ,δεν θα βρεις γαύρο νασ εσεβαστεί.Έχουν όλοι καταποντιστεί από την έπαρση κ την αλλαζονεία.Κατά τα άλλα τσαντίζονται που η Ελλάδα χωρίστηκε σε Ολυμπιακούς κ αντιολυμπιακούς.Μα γιατί ρε παιδιά άραγε;

H Α.Ε.Κ. χθες κ να κέρδιζε,ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα δεν το έχανε.Μα καλά κ στους +8 βαθμούς δεν αισθάνεται σιγουριά.

Βλέπετε κανενάς γαύρος δεν μιλάει.Τι να πει άλλωστε.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΙ.Κ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΟΣ ΓΑΥΡΟΥΚΟΣ Κ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΕ ΖΕΥΓΗ(ΒΛΕΠΕ ΑΙΓΑΛΕΩ)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
κατα την γνωμη σου επεξε 50-50 το ματς?

Δεν ξέρω αν είμαι από αυτούς που σέβεσαι, αλλά μπορώ να παρατηρήσω ότι το 50-50 σε τέτοια ματς είναι πολύ σχετικό ως ιδέα. Αν ανοίξω τον πρωταθλητή, θα διαμαρτύρεται για την κάρτα του Ζέβλακοφ (και πως στα τελευταία ματς με την ΑΕΚ τελειώνουμε μόνιμα με 10 παίκτες όταν η ΑΕΚ έχει gentlemen όπως ο Τσιρίλο).

Όπως επίσης, και λογικά, αν έδινε το πέναλντυ, θα έλεγε κάποιος ότι ο γαύρος σφάχτηκε γιατί έπαιζε με 10 επί 30' και του σφύριξε και πέναλντυ.

Τέτοια ματς δεν κερδίζονται με διαιτητικά σφυρίγματα. Κερδίζονται με γκολ κύριοι. Το θεωρώ αστείο να περιμένετε να κερδίσετε με πέναλντυ που θα κέρδιζε ο Καπάνταης όταν δεν μπορούσατε και σκοράρετε κανονικά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν είμαι από αυτούς που σέβεσαι, αλλά μπορώ να παρατηρήσω ότι το 50-50 σε τέτοια ματς είναι πολύ σχετικό ως ιδέα. Αν ανοίξω τον πρωταθλητή, θα διαμαρτύρεται για την κάρτα του Ζέβλακοφ (και πως στα τελευταία ματς με την ΑΕΚ τελειώνουμε μόνιμα με 10 παίκτες όταν η ΑΕΚ έχει gentlemen όπως ο Τσιρίλο).

Όπως επίσης, και λογικά, αν έδινε το πέναλντυ, θα έλεγε κάποιος ότι ο γαύρος σφάχτηκε γιατί έπαιζε με 10 επί 30' και του σφύριξε και πέναλντυ.

Τέτοια ματς δεν κερδίζονται με διαιτητικά σφυρίγματα. Κερδίζονται με γκολ κύριοι. Το θεωρώ αστείο να περιμένετε να κερδίσετε με πέναλντυ που θα κέρδιζε ο Καπάνταης όταν δεν μπορούσατε και σκοράρετε κανονικά.

το οτι σε σεβομαι το ξερεις!!!!!!
αλλα δεν μου απαντησες!!δεν με νοιαζει τι γραφει ο κοκκαλης στην φυλλαδα του!!!
την γνωμη σου ρωτησα αν επεξε 50-50!
πωσ να βαλεις γκολ αν σε ανατρεπουν και δεν δινει τιποτα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
nik30 666 post!!!!!!!!!!!!! ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κάνω ένα break να αλλάξω κάνα avatar........με την ΑΕΚ φυσικά πάλι :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Γιατί ρε μεγάλε,τα πέναλντι δεν είναι μεσασ το ματς.Αποδεικνύει την ανικανότητα του αμυντικού να κόψει τον επιτιθεμενο με νόμιμα μεσα.Κ δεν λέμε για 1 πέναλντι,μιλαμε για 3!!!!!!!.Σας ειχε κάνει γιο-γιο ο Λεωνιδάκος κ τον βγάζατε ότι κάνει θέατρο.Αλλά γαύρος είσαι τι περιμένεις.Για σας όταν κάνετε πέναλτι δεν θεωρούνται παράβαση.Την Ξάνθη την ξέχασες που δεν πήρατε πέναλντι πως φωνάζατε.Αλλά όταν σας ξυρίζουν στην Ευρώπη κλαίγεστε.Εαν δεν μπορείς να μιλήσεις σοβαρά παράτα μας.Να έχεις τα αρχηδια κ θα σε παραδεχτώ κ να πεις:ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΕΙΜΑΙ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ Κ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΟΝΙΜΑ.Αλλά φαίνετια ότι εσύ όπως κ χιλιάδες άλλοι όμοιοι σου ,φοράς παντελόνια γιατί κρυώνεις κ όχι για να κρύψεις κάτι μέσα από αυτά,που μάλλον δεν διαθέτεις.

Επισκέπτης
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχαν ενθουσιαστεί όλοι οι δημοσιογράφοι και το αποκαλέσαν "το καλύτερο ντέρμπυ της τελευταίας 10ετίας", κτλ, κτλ. Επειδή μπήκαν 6 γκολ? Παπάρια ματς ήταν. Ας μου πει κάποιος 1-2 καλούς συνδιασμούς που παιχτήκανε... 1-2 καλές ντρίπλες... 1-2 καλές εμπνεύσεις... φούτσες!

Κι όπως έγραψε και το contra.gr: "Η διαιτησία ήταν ανάλογη του επιπέδου του ελληνικού πρωταθλήματος!". Πολύ εύστοχο!

Επισκέπτης
Ρε φιλε dark χαλαρωσε λιγο. Δε σου φταιει κανεις για τους ρουκουνες που εχεις για παικτες.Εχεις ομαδα ρε??Παιξε μπαλα και ριξε 3 γκολακια, επαιζες με τα γεροντια απο το 60 με παικτη παραπανω και τι εκανες??Ποτε θα κερδισεις τον ΟΣΦΠ?Μαλλον οταν γινεις μεγαλη ομαδα, αποκτησεις μεγαλους παικτες και παψεις να συμπεριφερεσαι σαν την Ξανθη,τον Αρη κτλ.Γιατι με 14 χρονια χωρις πρωταθλημα μαλλον για εκει πας.

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0

Και γαμώ τα επιχειρήματα... :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μεγάλε μου,δεν είπα ότι έχω ομάδα κ ξαναέγραψα ότι το πρωτάθλημα τελείωσε από την προηγούμενη Κυριακή ότι κ να γινόταν στο ντέρμπι(υπάρχουν δεκάδες μηνυματα μου που το λένε αυτό).Αλλά μην μου στερείς αυτό που διακιούμαι.Κ η Μίλαν είναι ομαδάρα,αλλά η διαιτησία με έπαιξε στα ίσα κ κέρδισα.Γιατί να μην μπορώ κ δω να κερδίσω δίκαια.

Το μόνο που θα γίνει αν συνεχιστεί έτσι θα είναι να παίζει κάθε Κυριακή ο Ολυμπιακός με 30 χιλ.γαύρους στο γήπεδο κ όλα τα γήπεδα να είναι άδεια.

Κ σου επαναλαμβάνω ότι το πρωτάθλημα τελείωσε από το προηγούμενο Σ/Κ.Τόσο πολύ φοβάστε κ στους +8;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε DARK άσε τα κόκκινα παιδιά να ζήσουνε με τους "τίτλους" που παίρνει ο Προεδρος στην Ελλάδα. Πως θα χρυσωθεί το χάπι της συνεχώμενης αποτυχίας στην Ευρώπη, πως θα κάνουμε κάνα μέλος ακόμα, πως θα πουλήσουμε κάνα φίλο του έγκριτου Πρωταθλητή.....πως και πως????????????????

Επισκέπτης
Ε αφου τοτε λες οτι δεν εχεις ομαδα γιατι περιμενεις να κερδισεις τον οσφπ??Γιατι καθε χρονο το ιδιο παραμυθι οτι πας για πρωταθλημα?Σκεφτειτε τι ομαδα εχετε που δεν μπορειτε να κερδισετε αυτον τον Ολυμπιακο με τον μπαρμπα-Ριμπο και τον μπαρμπα-Τζολε που σερνονται.Τον Ολυμπιακο που ξεφτυλιζεται καθε χρονο στην Ευρωπη, που χανει απ τον ΠΑΣ. Ειναι ντροπη να βγαινει ο προεδρος σας, οι οπαδοι σας και οι δημοσιαγραφοι σας και να λενε οτι φταιει η διατησια που δεν κερδισε η ΑΕΚ. Ποιος μετα να σας παρει σοβαρα??

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οταν θα βγάλεις τα κόκκινα γυαλιά ξαναέλα να μιλήσουμε.Αδυνατώ να ακολουθήσω την λογική σου.Δυστυχλως δεν βρίσκω έναν γαύρο να μιλάει χωρίς ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

Επισκέπτης
Πάντως, κάπου διάβασα και κάτι φοβερό! Ο Θεοδωρίδης λέει έχει φοβερά παράπονα από την φιλοξενία της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα είπε:

"Μετά από τόσα χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, μας ζητήθηκε από μένα και τον κ. Λεμονή  ταυτότητες για να μπούμε στο καμαράκι των διαιτητών στο ημίχρονο..." (!!!!)  :2funny:

Και το δικό μου σχόλιο: Τι δουλειά είχαν στο καμαράκι των διαιτητών?  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Καλα ασε το παραμυθακι με τα γυαλια και δες τη πραγματικοτητα.Εχετε καταντησει γραφικοι. Βλεπετε παντου φαντασματα και εχετε γινει ανεκδοτο τα τελευταια 14 χρονια.Επρεπε να παιζατε β εθνικη, και με τα λεφτα του κρατους πληρωνεται τον Καπαντιγκολ,τον πλιατσικα και τον σεζαρ.Και οχι μονο αυτο αλλα απαιτειτε με αυτου τους παικτες να παρετε το πρωταθλημα.Μαλλον ειναι ωρα να βαλετε και σεις κοκκινα γυαλια μπας και δειτε προκοπη...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλα ασε το παραμυθακι με τα γυαλια και δες τη πραγματικοτητα.Εχετε καταντησει γραφικοι. Βλεπετε παντου φαντασματα και εχετε γινει ανεκδοτο τα τελευταια 14 χρονια.Επρεπε να παιζατε β εθνικη, και με τα λεφτα του κρατους πληρωνεται τον Καπαντιγκολ,τον πλιατσικα και τον σεζαρ.Και οχι μονο αυτο αλλα απαιτειτε με αυτου τους παικτες να παρετε το πρωταθλημα.Μαλλον ειναι ωρα να βαλετε και σεις κοκκινα γυαλια μπας και δειτε προκοπη...

Δεν είμαι γραφικός,δεν είμαι μαζάνθρωπος,δεν είμαι κάφρος ,δεν μπορώ να σε ακολουθήσω.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ

Αν ήμουν όλα τα παραπάνω θα ήμουν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom