Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
κακομοιρη ολυμπιακε.πρασινος δακτυλος!!!
καλα ειπε ενας τον κωνσταντινου χειροσφαιριστη...
:headbang: :headbang: :headbang:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
εξω ο ζεβλάκοφ , κοκκινη
παντως και τα 2 γκόλα τα βάλαν οι παναθηναικοι
ενα ο νικοπολίδης και ενα ο κωσταντινου με κεφαλιά
αμα δεν νικήσει τωρα η αεκ θα ειναι για τον  :jerking:

Εμένα πάντως μου φαίνεται καραστημένο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η ομάδα μας δεν χρήζει σχολίων πλέον...................

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα????? Δεν είναι για καρδιακούς! Βάλαμε και ένα γκολ και εμείς ;)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
παιδια ενημερωνεται το σαητ γιατι δυστυχως δεν εχω τβ...
  1989 ολυμπιακος-παο 3-4        θυμαται κανεις?επειδη ημουνα παιδακι το θυμαμαι.κατι τετοιο παει να γινει

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
  1989 ολυμπιακος-παο 3-4        θυμαται κανεις?επειδη ημουνα παιδακι το θυμαμαι.κατι τετοιο παει να γινει

Μην ξεχνάμε να βάλουμε το 4 μπροστά ε???? :) ʼλλο 4-3 και άλλο 3-4

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Μα δε βλέπεις οτι πρέπει σώνει και καλά να σπρωχθεί το αεκάκι για νά' χει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα;;
Η αλητεία του Μπριάκου δεν έχει όρια.

Επισκέπτης
Καλά να μιλάνε και οι Ολυμπιακοί για διαιτησία;Και το θράσος έχει όρια....

Δημητρόπουλος,Ποντίκης....

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Μα δε βλέπεις οτι πρέπει σώνει και καλά να σπρωχθεί το αεκάκι για νά' χει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα;;
Η αλητεία του Μπριάκου δεν έχει όρια.
φιλε πιστευα οτι εισαι φιλαθλος και οχι οπαδος
εγω δεν μπορω να πω καμια ομαδα ακι.με το χ δεν εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα αλλα η δευτερη χρυσοφορος θεση...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
φιλε πιστευα οτι εισαι φιλαθλος και οχι οπαδος
εγω δεν μπορω να πω καμια ομαδα ακι.με το χ δεν εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα αλλα η δευτερη χρυσοφορος θεση...
Φίλε Νίκο,

1) δεν έκρυψα το οτι είμαι ολυμπιακός.
2) Πιστεύεις οτι η ΑΕΚ έπαιξε ποδόσφαιρο; Μήπως άξιζε να νικήσει κιόλας; ( Μ' αυτή τη λογική αεκάκι )
3) Τον Μπριάκο τον κράζουν μέχρι και οι πέτρες.
4) Ποιά είναι η διαφορά του φιλάθλου απο τον οπαδό; ( ίσως εγώ δε το καταλαβαίνω ).
5) Μήπως είσαι προκατειλημένος με τον Ολυμπιακό;

Αυτά απο μένα.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
δεν ειδα το ματς...ε δε μπορει σφαγη εγινε??
ο οπαδος μπορει και να μαχαιρωσει ο φιλαθλος θα σπασει πλακα.προκατειλημενος οχι δεν ειμαι.και βασικα προσπαθω ΝΑ ΜΗΝ ασχολουμαι καν

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εδρασε πάλι η παράγκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!Το πέναλντυ στον Καμπάνταη μέχρι και ο Κόκκαλης θα το σφύριζε.ʼσε το οφσάιντ του Τοροσίδη στο γκολ.Αλλά και η άμυνά μας ε?Για τα πανηγύρια...........

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
πειτε ρε παιδια καλο ματς η οχι μια απ τα ιδια?5γκολ ειχαμε βαλει και εμεις(παο)το 2002 στη λεωφορο φαινεται ο ολυμπιακος μας μιμηθηκε

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Λογια!!!:                                                                                                                            Οριακό για την έκβαση του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της προπόνησης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ εξέφρασε την πίστη του στους ποδοσφαιριστές του, επεσήμανε ότι αυτοί οι αγώνες του δίνουν μεγάλο κίνητρο και συμπλήρωσε ότι η ΑΕΚ πρέπει να ικανοποιήσει τον κόσμο της και να ζωντανέψει το πρωτάθλημα.

Κατά πόσο πιστεύετε ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το ντέρμπι της Κυριακής;

Εγω πιστεύω ότι η ομάδα είναι προετοιμασμένη. Ύστερα από τις προπονήσεις και τις ομιλίες που κάναμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και ομαδικά βλέπω τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη όρεξη και αφοσιωμένους στη δουλειά τους. Αυτό είναι και το φυσιολογικό. Αν συνέβαινε κάτι άλλο δεν θα το καταλάβαινα. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι και πρέπει να αισθανόμαστε πρωταγωνιστές. Ταυτόχρονα έχουμε να ικανοποιήσουμε πάρα πολύ κόσμο και να τους δείξουμε τη δέσμευσή μας και το θέαμα που μπορούμε να προσφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο.

;)  :grin:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
O Μπριάκος σας γάμισε. Τουλάχιστον ένα πέναλτι δεν έδωσε με το τράβηγμα του σέζαρ στον καπάνταη

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
...το πρωταθλημα τελειωσε,δεν εχει καμμια σημασια πια!Σημερα εσβησαν τα ονειρα του ΑΕΚτζη για πρωταθλημα μετα απο μια 15ετια.Ολοι συμπασχουμε με το Χατσιμουσια της original(τυπικο δειγμα αεκτζη):  :'( :'( :'( :'( :'( :uglystupid: Μονο η ενασχοληση με το θεσμο του κυπελου [glow=red,2,300]Hellas on line [/glow] στο οποιο αγωνιζεται απο τις τρεις μεγαλες ομαδες ΜΟΝΟ ο Παναθηναικος,εχει ενδιαφερον!Κατι που καταδυκνυει πως ειναι καλυτερη ομαδα και απο τον Γαβριτς και απο την δυστυχη ΑΕΚ!Δεν ειναι ευκολος θεσμος το κυπελο!Τελος,θεμα χρονου ειναι η κατακτηση της δευτερης θεσης απο τον Παναθηναικο εις βαρος της  ασθαιμενουσας "Χανουμα",αν και αυτο ειναι ελασσονος σημασιας για ενα σωματειο αριστοκρατικο που εχει χρηματα να προπονειται στο βελουδινο χαλι της Παιανιας και οχι σε χωραφι που βοσκουν γελαδια.ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΟΜΠΟΙ,ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ,ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΕΟΙ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ,ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!
:boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom