Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Το «παρών» στους Θρακομακεδόνες έδωσε χθες κλιμάκιο του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ για να υποβάλει σε έλεγχο παίκτες της ΑΕΚ. Ο λόγος για τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Καμπάνταη, Τσιρίλο (οι οποίοι είχαν προεπιλεγεί από τον ΕΣΚΑΝ) και τους Σορεντίνο, Αραμπατζή και Λαγό (οι οποίοι κληρώθηκαν). Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο ενδέκατος έλεγχος ντόπινγκ στον οποίο υποβάλλονται φέτος παίκτες της «Ένωσης».

Από το

Έτσι για να αποφύγουμε τις όποιες παρεξηγήσεις.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Aδερφέ κ εγώ ζορίζομαι,αλλά είμαι χρόνια άρρωστος κ δεν μπορώ να αφήσω την ομαδα μόνη.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.Κ γω ξενέρωσα την Κυριακή πολύ άσχημα,είμαι σπασμένος με την αδυναμία της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ.

Αυτος ειναι ο σωστος ο Dark! :thumbsup:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αποσπασμα απο συνεντευξη του ΜΑΝΩΛΑ  sto
- Η καλύτερη στιγμή που θυμάστε από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

"Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές. Ως καλύτερη μπορώ να ξεχωρίσω τη νίκη στον τελευταίο αγώνα του 1988, όταν και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Υπήρχε μια εκπληκτική φάση, όταν έδιωξα την μπάλα πάνω στη γραμμή. Οσοι θυμούνται τη φάση, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Πιστεύω ότι την μπάλα την έβγαλε ο Θεός σε εκείνη τη φάση! Εκανα ψαράκι προς το τέρμα και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ηθελα να το κάνω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε... Από εκεί και πέρα, επί Καζιμιέρσκι, θυμάμαι ότι είχα βάλει δύο γκολ σε έναν αγώνα στον Ολυμπιακό, ενώ γενικά σκόραρα 4-5 φορές εναντίον του. Αυτό του 1988, όμως, είναι η καλύτερη στιγμή, ανάμεσα σε πολλές καλές".

- Η χειρότερη στιγμή;

"Το χειρότερο είναι στον αγώνα με τα θύματα της θύρας 7. Το 6-1. Όχι τόσο λόγω του αποτελέσματος, αλλά γι' αυτό που έγινε με τα παιδιά που χάθηκαν... Στο τέλος του αγώνα βλέπαμε, ακούγαμε, μαθαίναμε τι γινόταν και πραγματικά ήταν μια τραγική στιγμή. Σε εκείνο τον αγώνα, μάλιστα, είχα αποβληθεί στο 1-1 ή στο 2-1 για ένα φάουλ στον αδικοχαμένο φίλο μου, τον Γιάννη Κυράστα. Γενικά εκείνο το ματς, λόγω των όσων έγιναν με τους νεκρούς και λιγότερο για το τελικό αποτέλεσμα, είναι ό,τι χειρότερο από ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Στις άσχημες στιγμές είναι και αυτή με τον Νινιάδη. Γενικά υπήρχε πολύ μεγάλη κόντρα, πολύ μεγάλη ένταση στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και ειδικά όταν είχε πάει ο Μπάγεβιτς και κάποιοι παίκτες εκεί. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με τον Μπάγεβιτς ως αντίπαλο στη Νέα Φιλαδέλφεια... Ηταν μια διαφορετική ατμόσφαιρα, παθιασμένη, με κάποια πανό που δεν έπρεπε να υπάρχουν... Πολύ φανατισμένη ατμόσφαιρα σε εκείνα τα παιχνίδια. Παλαιότερα τα ίδια επειδή είχε έρθει ο Τάσος Μητρόπουλος στην ΑΕΚ. Γενικά αυτά τα παιχνίδια είχαν πάντα πολύ μεγάλη ένταση. Είχα και κάποιες αποβολές από κάποιους... καλούς διαιτητές, όπως ο Παπαχίντζιος κλπ". 

- Μια ευχή για το ντέρμπι;

"Μια ευχή είναι να πάνε όλα καλά, να τελειώσει καλά ο αγώνας και να ευχαριστηθούν όσοι θα πάνε στο γήπεδο και όσοι θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι από την τηλεόραση. Να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Να είναι όλοι οι παίκτες γεροί, να φύγουν γεροί από το γήπεδο και να μην υπάρξουν φασαρίες. Αν και θα βρίσκονται μόνο οπαδοί της ΑΕΚ στις εξέδρες, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων με αντιπάλους. Να υπάρχει μια καλή διαιτησία, ώστε να αναδειχθεί με δίκαιο τρόπο ο νικητής, ο καλύτερος. Γιατί στην Ελλάδα πολλές φορές τα παιχνίδια δεν παίζονται 100% στον αγωνιστικό χώρο".

υ.γ. στο ματσ στο οακα ειμουν μεσα..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ποδοσφαιριστής ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, τα στοιχεία του αγνώστου ταυτότητας αθλητή θα δοθούν στη δημοσιότητα μόνο σε περίπτωση που βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και στην εξέταση του δεύτερου δείγματός του. Σε αυτή την περίπτωση, θα τον περιμένει βαριά τιμωρία αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Από το

Ντοπέ λέει με ινδική κάνναβη και οι υποψίες & φήμες φωτογραφίζουν παίκτη του Ολυμπιακού. Ασχέτως με το γεγονός... Πως γίνεται να σε ντοπάρει η φούντα ρε παιδιά? Εδώ και πολύ καιρό αναρωτιέμαι.... Πίνεις ένα πυργιώτικο, βγαίνεις να παίξεις μπάλα και τι? Πετάς? Πας τούρμπο? Τι είναι αμφεταμίνη? Ή κόκα? Έλεος... άκου ντοπέ με φούντα...
Κυριακή, όλοι ΑΕΚ. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει ο πυρηνοκίνητος σε ενδεχόμενο 2ο σερί στραβοπάτημα. Δεν του έχει συμβεί φέτος, οπότε μην μας παραμυθιάζουν με κάτι ψυχές του πρωταθλητή κλπ κλπ. Αφού πέφτουν από τον 6ο και βρίσκουν πορτοφόλι με λεφτά μέσα... Θα αρχίσουν τα ωραία? Όπως με τα Γιάννενα? Τσιμέντα και κλωτσές? Για να δούμε...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ντοπέ λέει με ινδική κάνναβη και οι υποψίες & φήμες φωτογραφίζουν παίκτη του Ολυμπιακού. Ασχέτως με το γεγονός... Πως γίνεται να σε ντοπάρει η φούντα ρε παιδιά? Εδώ και πολύ καιρό αναρωτιέμαι.... Πίνεις ένα πυργιώτικο, βγαίνεις να παίξεις μπάλα και τι? Πετάς? Πας τούρμπο? Τι είναι αμφεταμίνη? Ή κόκα? Έλεος... άκου ντοπέ με φούντα...
Κυριακή, όλοι ΑΕΚ. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει ο πυρηνοκίνητος σε ενδεχόμενο 2ο σερί στραβοπάτημα. Δεν του έχει συμβεί φέτος, οπότε μην μας παραμυθιάζουν με κάτι ψυχές του πρωταθλητή κλπ κλπ. Αφού πέφτουν από τον 6ο και βρίσκουν πορτοφόλι με λεφτά μέσα... Θα αρχίσουν τα ωραία? Όπως με τα Γιάννενα? Τσιμέντα και κλωτσές? Για να δούμε...

σε ντοπαρει φιλε μου!!!διαφορετικα λειτουργει σε εναν οποιονδηποτε ανθρωπο και διαφορετικα σε εναν αθλητη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε θα φάει η μύγα σίδερο κ το κουνούπι ατσάλι.
:uglystupid: :ak: :crazy: :uzi: :blowup: :blowup: :knuppel: :knuppel: :hammer: :hammer: :humpleg: :humpleg: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο κάνε μου προβλεψη προσέλευσης κόσμου την Κυριακή.Εγώ λέω 35-40.000 λαού.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
σε ντοπαρει φιλε μου!!!διαφορετικα λειτουργει σε εναν οποιονδηποτε ανθρωπο και διαφορετικα σε εναν αθλητη

Σωστό και αυτό.
Στο θέμα μας, ο Φερέρ έχει αναλάβει έργο διαπαιδαγώγησης και ψυχολογικής ανάτασης. Ελπίζω να πιάσει. Αν κερδίσει η ΑΕΚ, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Στο +5 αλλά με 2 σφαλιάρες σερί, πως θα αντιδράσουν οι "γεννημένοι" νικητές του Λάιμ??? Πάμε γερά!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες καλο σκ !!!!
να εχει κοσμο το γηπεδο να μην προκαλεσει το κορακι
και να κερδισει η ΑΕΚΑΡΑ μας!!!!!!!!
ΕΜΠΡΟΣ  ΑΗΤΕ!!!!!!
ΔΙΚΕΦΑΛΕ  !!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό Σ/Κ αδελφε΄.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ σε όλους.

ΑΕΚΤΖΗ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΝΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.047
Πόντοι
1.486
  Καλημερα σε ολουσ.Μια ημερα εμεινε...   :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Συνημμένα

• DIKEFALOS_b.jpg
    DIKEFALOS_b.jpg
    175,9 KB · Εμφανίσεις: 23

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Φιλαρακια ολοι στο γηπεδο Κυριακη Ελπιζω να συναντηθουμε Σταυρακα εχεις την σειρα μου διπλα στην 9 . Νταρκ εμεις μαλλον εκει εξω στο ημιχρονο.
Ειπαμε με πανω απο 3 θα ειμαι ευτυχισμενος να τους ριξουμε και δεν το εχω δηλωσει σε κανενα ματσ αυτο πρωτη φορα το δηλωνω πανω απο 3 .
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΙΑ
KALIS  καλο Σαββατοκυριακο εσυ και η κορακλα σου.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.047
Πόντοι
1.486
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝΟΥΜΙΑ σας ευχομαι ενα ευχαριστο κυριακατικο απογευμα.Με γκολ στην αρχη του αγωνα και στο τελοσ του πρωτου ημιχρονου,ετσι για να σπασει ο τσαμπουκασ των γαυρων.Και κατα το 65' αλλο ενα σε αντεπιθεση για να αρχισει το ...μαμησι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 115.jpg
    115.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Glory days (5).jpg
    Glory days (5).jpg
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 26

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΚΑΛηΜΕΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΙΑΣΟ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΑΔΕΛΦΕ KALI ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΤΡΕΛΛΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΥΡΙΟ.

Υ.Γ.:ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΑ....ΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ SITE Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΑ;ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ.

[move]ΤΣΟΥΝΑΜΙ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ,ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙ[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.047
Πόντοι
1.486
Το βορεινό γαυροπαράρτημα έκανε και με το βάζελο το χρέος του.ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ APHRODITE PALACE

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και ο Ατρόμητος ρε π...η  μου έριξε δύο τριάρες σε Τούμπα και  Γριές, εκεί που εμείς χάσαμε 5 ποντάκια.... :headbang: :headbang: :headbang:

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αστα φιλε για να δεις τι ομαδα εχουμε!!!Παντως αυριο θα κερδισουμε 3-1

Stories

Νέο!

Stories