η πιο αεκτζηδικη εφημεριδα.βαζω λινκ για τους φιλους της αεκ
σσ.ο πρωταθλητης λεει αλλα το φως αλλα.που ειναι η αληθεια τελικα?
σσ.ο πρωταθλητης λεει αλλα το φως αλλα.που ειναι η αληθεια τελικα?
Γιατί όχι? Εγώ είμαι πολιτισμένος(έτσι νομίζω και γούστο μου), γαύρο της προκοπής ακόμα δεν έχω γνωρίσει. Δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να μιλήσω για τπτ μαζί τους, την ίδια υστερία που έχουν για αυτό το αίσχος, έχουν και στη ζώή τους αλλιώς δεν θα γινόντουσαν γαύροι. Έτσι είναι και γνώμη δεν αλλάζω. Είναι η μάζα, οι πολλοί, οι βάρβαροι, τα όρνια, τα Ορκ. Είναι ο οχετός που καλύπτει τα πάντα. Δεν αντέχονται. Και δεν υπάρχει μέρα που να μην επιβεβαιώνομαι.βεβαια μην φτασουμε στα ακρα.εμεις οι πολιτισμενοι και οι ολυμπιακοι τα κτηνοι οι καφροι τα ζωα.αν ηθελαν ο κυριος??!!τζιμανης κατα πρωτο λογο και ο νικολαιδης κατα δευτερο,το αναφερω γιατι υποτιθεται ο παο εχει οικονομικες δυνατοτητες να εμποδιζαν το κοκαλη να μην αναριχηθει και φτασει εκει που εφτασε και αυτος και η ομαδα του.αλλα οταν βλεπεις γελακια και χειραψιες με τον υιο κοκαλη τι περιμενεις?/η παυεις να ασχολεισαι η ασχολεισαι αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.ξερεις οτι το παιχνιδι ειναι στημενο και απλα ασχολεισαι γιατι ετσι εχεις συνηθισει γιατι δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο καλυτερο.να ασχολεισαι με την μποχα
ρε σεις ξαδέλφια dark & nik σταματήστε γαμώτο σας την γκρίνια και την κλάψα.. θα σας φαπώσω στην επόμενη συνάντηση.. αν θέλετε το πρωτάθλημα να το κερδίσετε ρε... με τσαμπουκά όχι με γκρίνιες και παράπονα (δίκαια ή άδικα).. σαν κάτι αγάμητες πενηντάρες κάνετε.. σαν αυτές που για να πηδηχθούν δεν θέλουν τσουτσούνι αλλά black & Decker.. σταματήστε την γκρίνια τώρα και υποστηρίξτε την ομάδα σας για να βγεί στο champions league και γι ανα πάει καλά στοο ουεφα .. ασε τους άλλους να μένουμε ελλάδα..
Υ.Γ. Ντεμη το προπονητικο που ειναι ?
ποιος ειναι ο κερατας ρε παιδια??
ΥΓ. Ευχαριστούμε για το αντιολυμπιακό μένος.
Δείχνετε ότι μια είναι η ομάδα στην Ελλάδα.