Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Καλημεριζω το κιτρινο-μαυρο στεκι!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ σε σένα πράσινο παιδί.Ευχαριστούμε που μας τιμάς με τις επισκέψεις σου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
υγιεις o dark? :idiot: :idiot: :idiot:

καλημερα και απο εμενα!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έκοψε χθες την πίτα σε κεντρικό ξενοδοχείο. Την εκδήλωση παρουσίασε ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος και από την τωρινή ομάδα της "Ένωσης" τιμήθηκε ο Νίκος Γεωργέας. Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι αντιπρόεδροι Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης. Αξίζει να σημειωθεί πως το ευχάριστο κλίμα λίγο έλειψε να χαλάσει, όταν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, διαμαρτυρήθηκε στον Γιάννη Βούρο επειδή ανέφερε τα ονόματα των Κανελλόπουλου και Κούληκαι όχι το δικό του: «Ντροπή σας που δεν αναφέρετε το όνομα του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ», είπε. Στη συνέχεια, όταν ανέβηκε στο βήμα για μια βράβευση είπε «καλώ τον Νικολαΐδη σε κοινή συνέντευξη Τύπου για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρέπει να ψηφίσει ο κόσμος της ΑΕΚ για το γήπεδο».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του Βαγγέλη Βλάχου, που ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα. «Επιστρέφω στην οικογένειά μου ύστερα από 23 χρόνια και ευχαριστώ τους παλαίμαχους της ΑΕΚ που μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Θα σας εξομολογηθώ κάτι: πρόπερσι, όταν ως προπονητής του Ιωνικού στέρησα από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα, κατάλαβα πόσο πολύ ΑΕΚτσής είμαι. Γύρισα σπίτι μου τότε και με περίμενε η κόρη μου με φανέλα της ΑΕΚ. Με ρώτησε "μπαμπά, τι κάνατε;". "Εγώ πάντως δεν το ήθελα, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς", της απάντησα».   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
αχαχαχαχα ωραίος ο Βαγγέλης...Ε ρε κλωτσιές που θέλουν.Εντάξει το έκανε,τι το είπε;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αυτόν τον Ανατολιωτάκη δεν μπορεί να τον πηδήξει κανείς???? Μόνο προβλήματα δημιουργεί τόσο καιρό!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτόν τον Ανατολιωτάκη δεν μπορεί να τον πηδήξει κανείς???? Μόνο προβλήματα δημιουργεί τόσο καιρό!!!!!

Εχει πρόβλημα στον εγκέφαλο.Μια γνωστή μου που έχει μαγαζί με εξοπλισμούς,εχει τον Ανατολιωτάκη πελάτη(ο Ανατολιωτάκης έχει φροντιστήρια).Αγόρασε κάτι είδη,μέχρι να της κόψει την επιταγή είδε κ έπαθε.Ξεψύριζε την μαϊμού.Η κοπέλα κόντεψε να τον σκοτώσει.Μου λέει ότι ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Καλημέρα, μου θυμίζει Σάββα ο Ανατόλ... Κάτι πομπώδεις δηλώσεις με στόμφο λες και είναι αρχηγός κράτους, ψωνάρα μεγάλη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φίλε Πυργειώτη.Τώρα  που είπες Σάββας,θέλω να θυμηθείτε τι δηλώσεις έκανε ο Σάββας την Κυριακή  κ τι δηλώσεις ο Ντέμης.Θυμηθείτε κ συγκρίνετε ύφος κ διάρθρωση λόγου.Κ μετά αυτό απαντάει σε το ποια ομάδα δείχει υγεία κ ποια όχι.Πως το λέει ο λαός:''Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι''

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλημέρα φίλε Πυργειώτη.Τώρα  που είπες Σάββας,θέλω να θυμηθείτε τι δηλώσεις έκανε ο Σάββας την Κυριακή  κ τι δηλώσεις ο Ντέμης.Θυμηθείτε κ συγκρίνετε ύφος κ διάρθρωση λόγου.Κ μετά αυτό απαντάει σε το ποια ομάδα δείχει υγεία κ ποια όχι.Πως το λέει ο λαός:''Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι''

Το κακό της υπόθεσης με τον δύσμοιρο Σάββα(γιατί για λύπηση είναι) είναι ότι επίτηδες τον έχουν εκεί για να προκαλεί με τις άναρθρες κραυγές του, ο καραγκιόζης του θιάσου και το ακόμα  χειρότερο είναι ότι τον έχει εκεί για να ταυτίζονται οι χιλιάδες κάφροι μαζί του. Ο Σάββας και ο Αλέ είναι είδωλα για πολλούς, εκεί έχουμε φτάσει. Και ναι μεν κάποιοι γελάνε, άλλοι εκνευρίζονται αλλά την δουλειά του εν αγνοία του ο Σάββας την κάνει καλά. ʼσπρο εσύ, μαύρο ο Σάββας. Ελπίζω ο Ντέμης να κρατήσει την γραμμή που έχει θέσει και εκτιμώ ιδιαίτερα. Μην βρωμίζει από τα σκατά. Μην ανακατεύεται με αυτούς. Τον παραμύθιασαν αλλά είπε το πιο σωστό: Θα φτιάξω ομάδα που θα κερδίζει και τα κοράκια. Μόνο έτσι. Αλλιώς θα τον φάει η πλέμπα. Γιατί βλέπω πολλά δημοσιεύματα(όχι από οπαδικό Τύπο) που ζητάνε οχύρωση της ΑΕΚ και κάτι τέτοια. Δηλαδή να φτιάξει αντιπαράγκα, να αλωθεί και αυτός από το σύστημα. Ο μόνος δρόμος είναι η αποστασιοποίηση από αυτούς. Όσο πιο μακριά, τόσο δεν μολύνεται.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν είναι και Κρητικός ο Ανατολιωτάκης..............τι να πω. Μιλάμε για πολύ νούμερο ο τύπος. Πως δεν του έχει κάτσει καμιά ανάποδη ο Ντέμης τόσο καιρό.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
κοιτα το εξωφυλλο της ωρας σημερινο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν είναι και Κρητικός ο Ανατολιωτάκης..............τι να πω. Μιλάμε για πολύ νούμερο ο τύπος. Πως δεν του έχει κάτσει καμιά ανάποδη ο Ντέμης τόσο καιρό.

Ετοιμάζεται η μπάτσα κ θα είναι κ πολύ δυνατή ;).ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ανάθεμα αν ξέρει που πέφτει η Φιλαδέλφεια ,που όλο αυτήν επικαλείται,ο δασκαλάκος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΑΕΚ  -    ΟΛΥ-ΜΠΡΙΑΚΟΣ
  3    -          3

Stories

Νέο!