Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δύσκολη η ψηφοφοφρία που έβαλα ε;μέχρι στιγμής 4 ονόματα είναι μαζί στην 1η θέση.Ψηφίστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Νίκο ποιον έβαλες;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πάλι στα δύσκολα μας έβαλες Παύλο. Λάκης Στεργιούδας με βραχεία κεφαλή.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ετοιμάζω μετά μια άλλη ψηφοφορία,πολύ μπόμπα :blowup:
Εκεί να δεις σπάσιμο κεφαλιού. :hammer:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ο Παναγιώτης Κονέ κατήγγειλε τον Τάκη Λεμονή για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του στο ντέρμπι της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της SportDay. Ο προπονητής του Ολυμπιακού με γραπτή του δήλωση χθες δήλωνε πως ουδέποτε απευθύνθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στην καταγωγή του νεαρού μέσου της ΑΕΚ, ωστόσο ο τελευταίος λίγο αργότερα με δική του γραπτή δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της «Ένωσης» ανέφερε: «Με αφορμή τη δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Τάκη Λεμονή, σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, μολονότι αρχική μου πρόθεση ήταν να μην πάρει έκταση το θέμα, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης, σε μια συνομιλία μου με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ριβάλντο, εκπρόσωποι της αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο, όπως επίσης και ο κ. Λεμονής, χωρίς την παραμικρή από μέρους μου αφορμή, μου επιτέθηκαν φραστικά με προσβλητικές για την καταγωγή μου εκφράσεις. Οι συγκεκριμένες εκφράσεις με θίγουν πρωτίστως ως άνθρωπο και ακολούθως ως ποδοσφαιριστή που τιμά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Το θέμα ίσως απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές, φτάνοντας στα γραφεία του αθλητικού δικαστή. Σημειώνεται πως ο ΚΑΠ αναφέρει στο άρθρο 89, ότι αν αποδειχτεί πως αξιωματούχος ομάδας μειώνει, μεροληπτεί ή αμαυρώνει την εθνοτική προέλευση αθλητή, τιμωρείται με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών, πρόστιμο 40.000 ευρώ τουλάχιστον, ενώ η ομάδα του τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα!

ε ρε γλεντια αν παμε ΦΙΦΑ ετσι θελουν κυνηγι χωρις τελος .....
περαστικα φιλε Παυλο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Από το πρωϊ γίνεται χαμός στο ράδιο με αυτό. Ο σερ Τάκης....................

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το θέμα ίσως απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές, φτάνοντας στα γραφεία του αθλητικού δικαστή. Σημειώνεται πως ο ΚΑΠ αναφέρει στο άρθρο 89, ότι αν αποδειχτεί πως αξιωματούχος ομάδας μειώνει, μεροληπτεί ή αμαυρώνει την εθνοτική προέλευση αθλητή, τιμωρείται με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών, πρόστιμο 40.000 ευρώ τουλάχιστον, ενώ η ομάδα του τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα!

ε ρε γλεντια αν παμε ΦΙΦΑ ετσι θελουν κυνηγι χωρις τελος .....
περαστικα φιλε Παυλο

Να αφαιρέσουν βαθμούς απο τον γαύρο;σε κανένα STAR TREK μπορεί κ να γίνει.Μπουα,χ,αχ,χα,χαχα,χα,χα,χα.Εδω΄δεν του αφαίρεσαν στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης,θα του αφαιρέσουν τώρα;μην τρέφετε φρούδες ελπίδες.ΚΑΝΕΙΣ.Ε΄γω μόλις το διάβασα το έκανα delete γιατί δεν προκειται να μας απασχολήσει το γεγονός καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά.Είμαι ήδη καλά.Το ραντεβου μετατίθετε στο ημίχρονο με Παρί.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
O Lime είναι ο "Τσουκαλάς" του πάγκου για τους θερμοκέφαλους κανίβαλους. Ό,τι και αν κάνει, επικροτείται. Ή μήπως έβαλε κουστουμιά και παλτό και άλλαξε. Ο ίδιος αμόρφωτος και απολίτιστος είναι... Αυτός δεν μας λέει όμως από που κατάγεται, γιατί έτσι όπως μιλάει, μόνο για Έλληνας δεν περνάει.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
οκ
δεν περιμενουμε να αφερεθει τιποτε δεν θελω ετσι πρωταθλημα δεν ειμαστε γαυροι . Αλλα η πρεμουρα που θα εχει τορα το μου......νο ο σερ φτανει και ειναι αρκετο. Τον επισημο κερατα ποτε θα του κανουμε κλισμα να γελα ολο το Πανελληνιο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
οκ
δεν περιμενουμε να αφερεθει τιποτε δεν θελω ετσι πρωταθλημα δεν ειμαστε γαυροι . Αλλα η πρεμουρα που θα εχει τορα το μου......νο ο σερ φτανει και ειναι αρκετο. Τον επισημο κερατα ποτε θα του κανουμε κλισμα να γελα ολο το Πανελληνιο.

Τι να κλάσει το λαμόγιο.Υπηρεσιακός ήταν,υπηρεσιακός θα παραμείνει.Το έχαψε τώρα, ότι ο Κόκκαλης τον θέλει για 2 1/2 χρόνια.Το καλοκαίρι θα τον κάνει πέρα (κ ας πάρει το πρωτάθλημα) για να πάρει ξένο όνομα,κ θα αρχίσει πάλι να βολοδέρνει ο Σερ στους πάγκους των μικρομεσαίων ομάδων.Μέχρι που θα ξαναχρειαστεί ο Κόκκαλης κανέναν υπηρεσιακό κ θα τον ξαναπάρει.Λεμονής:ο προπονητης της φάπας,ο νέος Αλέ του Ολυμπιακού.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Το άρθρο 89 του ΚΑΠ (Ρατσισμός) κάνει λόγο για δημόσια προσβολή.

Ο Κονέ πρέπει να αποδείξει ότι ο Λεμονής το είπε με τέτοιο τρόπο, ώστε να το μάθουν ΟΛΟΙ (πχ. σε συνέντευξη τύπου, με πανό που έδειξε η τηλεόραση κτλ κτλ) και όχι ότι το είπε απευθυνόμενος ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

Μια μάντρα θα του κλάσει.

ʼσε που η ανώτατη ποινή θα είναι, για την ομάδα, η αφαίρεση 3 βαθμών. Ωραία. Από το -8 θα βρεθείτε στο -5. Καλή προσπάθεια, αλλά δεν αρκεί.
Ούτε τα εξωγηπεδικά μπορούν να αναπληρώσουν τα ενδογηπεδικά κόμπλεξ.

Επισκέπτης
οκ

Να αγιάσει το στόμα σου φίλε trelos21....

O sir-Takis, να μου το θυμηθείτε θα την φάει την ψωλιά του και μάλιστα σύντομα.....Το θείο Σωκρατες δεν τον ξέρει καλά.

Ο θείος "έπαιξε" ολόκληρη κούπα στο μπάσκετ το ΄94 στο Τελ-Αβίδ στον τελικό (εποχές Πάσπαλιε-Ξανθού) τότε που όλοι ποντάριζαν στον Γάβρο , σαν ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ στο στοίχημα....

Μην φοβάστε θα δούμε τρελλά έργα μέχρι το τέλος στο Πρωτάθλημα.

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ  ΤΙΤΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ .... Υπομονή μέχρι την Κυριακή, στο μάτς με τον Ηρακλή...

By the way, είμαι ο μόνος που τελικά ψήφισα τον Σορεντίνο ;;;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Καλή σας μέρα κίτρινοι φίλοι!  :)

Βλέπω (σημερινή "Ώρα για Σπορ") πως ξυπνάτε σιγά-σιγά....    ;)

Καιρός ήταν.....    :sunglasses:

Συνημμένα

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 21

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
παπαδακο βαλε και αλλο γκολ και αλλο γκολ και αλλο γκοοολ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
οι περισσοτεροι η καποιοι εστω εγιναν παρατηρητες διαιτησιας.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
O sir-Takis, να μου το θυμηθείτε θα την φάει την ψωλιά του και μάλιστα σύντομα.....Το θείο Σωκρατες δεν τον ξέρει καλά.

Προς το παρόν πάντως, του έκανε κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2009.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Μεγάλε μου,δεν είπα ότι έχω ομάδα κ ξαναέγραψα ότι το πρωτάθλημα τελείωσε από την προηγούμενη Κυριακή ότι κ να γινόταν στο ντέρμπι(υπάρχουν δεκάδες μηνυματα μου που το λένε αυτό).Αλλά μην μου στερείς αυτό που διακιούμαι.Κ η Μίλαν είναι ομαδάρα,αλλά η διαιτησία με έπαιξε στα ίσα κ κέρδισα.Γιατί να μην μπορώ κ δω να κερδίσω δίκαια.

Το μόνο που θα γίνει αν συνεχιστεί έτσι θα είναι να παίζει κάθε Κυριακή ο Ολυμπιακός με 30 χιλ.γαύρους στο γήπεδο κ όλα τα γήπεδα να είναι άδεια.

Κ σου επαναλαμβάνω ότι το πρωτάθλημα τελείωσε από το προηγούμενο Σ/Κ.Τόσο πολύ φοβάστε κ στους +8;
Γιατι γραφεις ακυρα πραγματα??Γιατι συμπεριφερεστε σαν μειονοτητα?Καλα σας εχει κλεισει τα ματακια ο Ντεμης ετσι?Οπως εχει κανεις και στους Τσουκαλαδες ο Κοκαλης!!
Λες οτι η διαιτησια σου στερησε!Τι σου στερησε??Τι δικαιουσασταν?Δεν ειδες οτι βαλατε 1 γκολ μονο?Οτι ρουφηξατε 3 μεσα στην εδρα σας δεν σε πειραζει?Και στο λεω εγω που ξερεις οτι δεν ειμαι φανατηλα.Με αυτη τη λογικη περιμενεις να ειναι καλος ως προεδρος ο Ντεμης?Αφου του δινεις αλλοθι με τους διαιτητες γιατι να τα σκασει??Ιδιες μπουρδες κανουν και καποιοι δικοι μα ς στο μπασκετ που τους φταιει ο Βασιλακοπουλος και οχι οτι Ο γιαννακοπουλος τα σκαει ενω εμεις οχι!
Ρε σεις ξυπνατε!!!!!Ζητηστε ολοι γαυροι-βαζελοι και χανουμακια να ερθουν παιχταραδες και μη τους δινεται αλλοθι με διαιτησιες και βλακιες!Απαιτηστε αντι για Τσιριλο-Ανατολακη-Παουτασο-Ζεβλακωφ-Καφε-Παντο κ.λ.π. να δουμε καλυτερους παιχτες και θεαμα.
Στο τελος του πρωτου ημιχρονου που ο Ολυμπιακος προηγουταν 1-2 μεσα στην εδρα σου η διαιτησια εφταιγε??
Γιατι γινεστε τοσο μικροι?Ξερετε πως αν εμεις το παθαιναμε αυτο (3-3 στο Καραισκακη)θα φευγαν Λεμονηδες και θα γινοταν χαμος!Δεν θα τα ριχναμε σε διαιτησιες!

Υ.γ.Μαθετε επιτελους να ξεχωριζετε τα στημενα ματς απ τα λαθη!!Τα πεναλτι που δεν εδωσε και βεβαια δεν ηταν τρια!!!Αλλα μικρη σημασια εχει!Οταν παψετε να κοιταται μονο τη διαιτησια τοτε θα σας υπολογισουν και οι προεδροι!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια κ ''εχθροί''.Επειδή βλέπω γραμμένες διάφορες μ :headbang:@#$%%$^ίες όταν αποσυνδέομαι να γράφονται,λέω ότι έχω μάθει στην ζωή μου,να μην ανταλλάζω απόψεις με γαύρους,γιατί αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Κατά τα άλλα με βρίσκει σύμφωνο η κίνηση του Ντέμη να αλλάξει πλεύση στην σούπερ λίγκα.

Αιωνία η μνήμη του Αλέκου Παπαδόπουλου.Σχετικά με τον Αλ.Παπαδόπουλο,διαβάστε εδώ:
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών άφησε την Τρίτη (6/2) ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Ο εκλιπών, που συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της Νάουσας στην Α΄ Εθνική κατηγορία, απασχολούνταν σε ποδοσφαιρική ακαδημία της Θεσσαλονίκης και υπέστη οξύ έμφραγμα την ώρα που κατευθυνόταν στο χώρο εργασίας του. Ο Αλέκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1951 στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ένωσης και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 25 ετών. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, ΑΕΚ, Νάουσα, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου και Κοζάνη.

Από το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εκδόθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟ

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από την Τρίτη (06/02) τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ ? Παναθηναϊκός (18/2/06, 19.00 μ.μ.). Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να τα προμηθευτούν, σε ώρες καταστημάτων, από τα εξής σημεία:

? aekshop 1 : Γράμμου 71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210

? aekshop 2 (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525759

? aekshop 3 : Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210-3236750

? aekshop 4 : Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210- 5317482

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω του διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση και μέσω του νέου αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210-8108021. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό εκδοτήριο στον σταθμό του ΗΣΑΠ, "Ειρήνη". Το συγκεκριμένο εκδοτήριο θα λειτουργήσει μόνο την Κυριακή 18/2, από τις 16:00 μ.μ. μέχρι και 10? λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Για την παραλαβή των εισιτηρίων, απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας με τον αριθμό δελτίου που έχει δηλωθεί κατά την τηλεφωνική αγορά.

Από την Δευτέρα 12/2 εισιτήρια θα πωλούνται, επίσης, στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 μ.μ. το απόγευμα.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Θύρες 1, 2, 15, 16, 17, 19, 35: 15?
Θύρες 3, 21, 33: 20?
Θύρα 14: 25?
Θύρες 5, 23, 31: 30?
Θύρες 6, 12: 35?
Θύρα 7, 8, 10, 11: 40?
Θύρα 9: 50?
Θύρα 29: 60?
Θύρα P1: 100?

Για τις ίδιες θύρες θα προπωλούνται και παιδικά εισιτήρια (μόνο από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από 12/2) η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 5 ? έως 20 ?.

Την ημέρα του αγώνα τα παιδικά εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από το εκδοτήριο έναντι της θύρας 12. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια ΑΜΕΑ της θύρας 13, που κοστίζουν 10 ?.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom