DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μια ερωτηση προς απανταχου χανουμια. Στα υποτιθεμενα πεναλτυ που ζητησε ο τζαμπα μαγκακος ο καμπα νταης, αν αντιστρεφαμε τις φανελες και οι αντιστοιχες φασεις ειχανε γινει σε επιθεση δικη μας, και αν στις συγκεκριμενες περιπτωσεις επιτιθεμενος ηταν- ας πουμε - ο Οκκας, ο οποιος επεφτε, και ο Μπριακος το εδινε το πεναλτυ. Τι θα ειχε γινει ? Ας μου επιτραπει να προβλεψω , οτι αν δινοταν αυτο το πεναλτυ στον Ολυμπιακο, δεν θα εμενε ορθιο ουτε στεγαστρο Καλατραβα, ουτε Κηφησιας. Ακομα θα ξηλωνανε τα τσιμεντα. Καμμια τριανταρια χιλιαδες χανουμια θα μπουκαρανε μεσα. Με πρωτο το Ντεμη.
Επειδή ρωτάς χανούμια κ επειδή είμαι Ο ΧΑΝΟΥΜΗΣ,ψάξε λίγο τις 165 σελ.του θρεντ μας κ θα δεις που ευνοήθηκε η ΑΕΚ κ το γράφω ευθέως.Αλλά επειδή κάνεις ερωτήσειςρητορικές,θα μου βρεις 1 ματς κ απο αυτό 1 φάση που ευνοήθηκε η ΑΕΚ.Αν μπορέσεις κ το βρεις ,εγώ δεν ξαναγράφω τίποτα κ αποσυνδέομαι κ απο το site,αν σε ικανοποιει ως μέσο παραδοχής μου.Ψάξε λίγο κ βρες σε παρακαλώ αν μπορείς.Κ μην κάνεις ρητορικές ερωτήσεις.
Κ για να σου απαντήσω κ με στοιχεία παίχτη μου,στο περσινο 1-3 στο ΟΑΚΑ,όταν πήρε το πέναλντι ο Οκκάς από τον Μάλμπασα,κανείς δεν είπε τίποτα,κανείς δεν παραπονεθηκε κ κανείς δεν έγραψε τίποτα σε εφημερίδα ότι αδικήθηκε η ΑΕΚ.Ικανοποιήθηκες στο ερώτημα σου;