Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μια ερωτηση προς απανταχου χανουμια. Στα υποτιθεμενα πεναλτυ που ζητησε ο τζαμπα μαγκακος ο καμπα νταης, αν αντιστρεφαμε τις φανελες και οι αντιστοιχες φασεις ειχανε γινει σε επιθεση δικη μας, και αν στις συγκεκριμενες περιπτωσεις επιτιθεμενος ηταν- ας πουμε - ο Οκκας, ο οποιος επεφτε, και ο Μπριακος το εδινε το πεναλτυ. Τι θα ειχε γινει ? Ας μου επιτραπει να προβλεψω , οτι αν δινοταν αυτο το πεναλτυ στον Ολυμπιακο, δεν θα εμενε ορθιο ουτε στεγαστρο Καλατραβα, ουτε Κηφησιας. Ακομα θα ξηλωνανε τα τσιμεντα. Καμμια τριανταρια χιλιαδες χανουμια θα μπουκαρανε μεσα. Με πρωτο το Ντεμη.

Επειδή ρωτάς χανούμια κ επειδή είμαι Ο  ΧΑΝΟΥΜΗΣ,ψάξε λίγο τις 165 σελ.του θρεντ μας κ θα δεις που ευνοήθηκε η ΑΕΚ κ το γράφω ευθέως.Αλλά επειδή κάνεις ερωτήσειςρητορικές,θα μου βρεις 1 ματς κ απο αυτό 1 φάση που ευνοήθηκε η ΑΕΚ.Αν μπορέσεις κ το βρεις ,εγώ δεν ξαναγράφω τίποτα κ αποσυνδέομαι κ απο το site,αν σε ικανοποιει ως μέσο παραδοχής μου.Ψάξε λίγο κ βρες σε παρακαλώ αν μπορείς.Κ μην κάνεις ρητορικές ερωτήσεις.

Κ για να σου απαντήσω κ με στοιχεία παίχτη μου,στο περσινο 1-3 στο ΟΑΚΑ,όταν πήρε το πέναλντι ο Οκκάς από τον Μάλμπασα,κανείς δεν είπε τίποτα,κανείς δεν παραπονεθηκε κ κανείς δεν έγραψε τίποτα σε εφημερίδα ότι αδικήθηκε η ΑΕΚ.Ικανοποιήθηκες στο ερώτημα σου;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
´

Ο Ιάκωβος του είπε πρώτα κ κάτι ποιό προκλητικό :

- "Περίμενα Γιώργο να είσαι πιό έξυπνος και να  μην λές τέτοια  πράγματα, ότι δηλαδή τελειώσε το πρωτάθλημα..."

Και εκεί άρχισε το Γαβράκι να στραβώνει....

Όποιος έχει την μύα...μυγιάζεται...

Επισκέπτης
Αχ, Μανωλάς που τους χρειάζεται....

Θυμίζω ότι κάπου το 1995 (Μάης μήνας) στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟ, με διαιτητή τον απίθανο ΜΠΑΚΑ,  στο 119΄του παιχνιδιού και ενώ το μάτς ήταν "Χ",  δίνει πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Βαζέχα 2 μέτρα έξω από την περιοχή....Για τα 2 μέτρα είμαι σίγουρος γιατί σε αυτό το μάτς ήμουν στην 28 κ το μαρκάρισμα στον Βαζέχα έγινε στην ίδια ευθεία με το οπτικό μου πεδίο...

Κ με το που είναι πάνω από την άσπρη βούλα δείχνοντας το πέναλτυ, τον πάει ο Μανωλάς καροτσάκι από το λαιμό μέχρι την σέντρα του γηπέδου και μετά βγαίνει από μόνος του (ο Στέλιος δηλαδή) προς τα αποδυτήρια, μην περιμένωντας τον Μπάκα να του δείξει την κόκκινη, λέγοντάς του χαρακτηριστικά "άσε βγαίνω μόνος μου... ", κατεβάζοντας όλα τα καντήλια και τα ευχέλαια του ρεπερτορίου του....

Νομίζω ότι είχαν πέσει και άλλες ψιλές από τους λοιπούς ΑΕΚτζήδες παίχτες στο τεραίν, γεγονός που ανάγκασε τον Μπάκα να μείνει κάνα 2-3 μέρες στο Νοσοκομείο κ μετά να φάει το ξύλο της ζωής του, στην επιστροφή του, στο αεροδρόμιο της Καβάλας (Σαββάτο ήταν η μέρα κ είχε γίνει πρωτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ).

Εκτοτε, αγνοείται η τύχη του.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον έβγαλε το κουνιαδάκι του ,ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑΣ ο ʼρης Τσαρούχας σε εκπομπή κ είπε ότι από τότε πήρε την κάτω βόλτα:τον έκοψαν από τους πίνακες διαιτησίας κ έκλεισε ένα μαγαζί που διατηρουσε,γιατί μετά τον τελικό πήγαινε κατά διαόλου το μαγαζί(τώρα τι σχέση έχουν τα 2 πράγματα,δεν ξέρω).Τεσπα...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ... :hammer:

Υ.Γ.:Όποιος θέλει λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό του Μπάκα,ας μου το πει μέσω p.m. κ θα του γράψω πως ακριβώς έγινε κ ποιος τον έβαλε.

Σταύρο θα έρθεις με Παρί;

Επισκέπτης
η φάση είναι ότι ο γιός του Μπάκα ήταν μπάρμαν σε γνωστό club της Θεσ/κης, το Lalace´island (κάπου στην Σοφούλη) κάπου το ΄92-΄94 και μετά σε άλλα διάφορα μαγαζιά  8καλά είμαι σωστό Α2 ....  :2funny: :2funny:)

Τότε που τις είχε φάει ο "μπαμπάς" και ο γιός είχε "κλάσει μέντες" , εξαφανιζόμενος από προσώπου γης, για κανένα 20μερο.......

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες Βασσάρας το Σάββατο στο Παγκρήτιο ενάντια στον Εργοτέλη.Τι να πω πια; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κατι τετοιο ηξερα και εγω dark!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλο μεσημερι μαγκες !!!!!!αυριο παλι!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ρε πούστη μου,επίτηδες το κάνουνε;κόντρα στην κόντρα;ο Βασσάρας έχει συνδυαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια στην ΑΕΚ(το πέναλντι στον Μπούρμπο ,που δεν δόθηκε στην λεωφόρο,πριν 2 χρόνια) κ πάνε κ τον ορίζουν σε μια περίοδο που τα πράγματα μυρίζουν μπαρούτι με την διαιτησιά.Κ σωστά να σφυρίξει κάτι ενάντια στην ΑΕΚ , ο κόσμος θα είναι προκατελλειμένος απέναντί του.ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΠΙΑ. :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Υ.Γ.:Όποιος θέλει λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό του Μπάκα,ας μου το πει μέσω p.m. κ θα του γράψω πως ακριβώς έγινε κ ποιος τον έβαλε.

Σταύρο θα έρθεις με Παρί;

Σαφέστατα θα ήθελα φίλε Dark, τις λεπτομέρειες σε p.m. περί Μπάκα...

όσο για την Παρί, περιμένω ένα καλό λόγο για να έρθω, τέτοια μέρα ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου...

ʼσε που παίζουμε κ στις 21:45.
Σου είπα ότι μετά το μάτς με Ηρακλή ακύρωσα το ταξίδι μου στο Παρίσι....

Κοίτα ρε πούστη μοιυ χάσαμε 2 ποντάκια από τους "με το ένα πόδι στην Β΄ Εθνική"

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σαφέστατα θα ήθελα φίλε Dark, τις λεπτομέρειες σε p.m. περί Μπάκα...

όσο για την Παρί, περιμένω ένα καλό λόγο για να έρθω, τέτοια μέρα ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου...

ʼσε που παίζουμε κ στις 21:45.
Σου είπα ότι μετά το μάτς με Ηρακλή ακύρωσα το ταξίδι μου στο Παρίσι....

Κοίτα ρε πούστη μοιυ χάσαμε 2 ποντάκια από τους "με το ένα πόδι στην Β΄ Εθνική"

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Θα είναι ωραίο ματς,θα έχει κόσμο κ τέσπα τουλάχιστον στην Ευρώπη δεν έχουμε λόγο φέτος να φωνάζουμε.

Όσο για την ομάδα με το ένα πόδι στην Β' Εθνική,μας έκανε κ αυτή την ζημια κ έφυγε ο προπονητης της ,όπως κ με τον ΠΑΟΚ βεβαίως-βεβαίως.Σου στέλνω p.m.

Επισκέπτης

TNXS φίλε Dark, το πήρα το p.m. που μου έστειλες, σε ευχαριστώ..Αυτά που μου είπες είναι και οι δικές μου πληροφορίες.

Ειδικά στην Καβάλα, ο "Τιγρης" έχει τρομερά κονέ (...) λόγω πετρελαίου.

Όσο για την Παρί, σου είπα, θέλω έναν καλό λόγο για να έρθω στο γήπεδο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σταύρακα μιας κ μέρα που θα είναι(Αγ.Βαλεντίνου) θες ένανκαλό λόγο για να έρθεις,ο λόγος είναι αυτός ακριβώς,ότι θα είναι του Αγ.Βαλεντίνου,άρα θα έρθεις στην μεγάλη μας αγάπη.

Παιδιά συνεχίστε να ψηφίζετε στην νέα ψηφοφορία,γιατί ακολουθεί άλλη-έκπληξη.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Γιατί μου έχει μπει στο μυαλό ότι ο Κοφινάς λέγεται Φάνης (και όχι Χρήστος) ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί μου έχει μπει στο μυαλό ότι ο Κοφινάς λέγεται Φάνης (και όχι Χρήστος) ?

Μπορεί κ έχεις δίκιο,δεν θυμάμαι με βεβαιότητα.Δεν θα ξεχάσω 1 γκολ που έφαγε από τον βάζελο στην Φιλαδέλφεια(2-2) στο 88' που έσκασε μέσα από τα χέρια του η μπάλλα σε μακρινό σουτ,δεν θυμάμαι ποιου.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τον θυμάμαι που έπαιζε στην Κόρινθο και είχε πιάσει κάτι πεναλτάκια και απέκλεισαν τον αντιπαθή (λόγω αυξημένης γαβροφροσύνης) Πανιώνιο στο κύπελλο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες Χετεμάι τέλος για φέτος.Έπαθε κάταγμα στο πόδι στο παιχνίδι της Φιλανδίας.Ο Λαγός έξω για 6 μήνες,ο Χιώτης για ένα μήνα,πια νομίζω ότι αυτές δεν είναι αθλητικές ανακοινώσεις,αλλά πολεμικά ανακοινωθέν.

ΕΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom