Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα και απο εμενα!!!!ο κοφινας οντως ονομαζετε φανης!!!

μπραβο ρε αλφα!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ο αρβανιτης ηταν τερματοφυλακας του ολυμπιακου στο αλησμονητο 4-0 86...σπουδαιος μεγας τερματοφυλακας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Αρβανίτης έχει γίνει κ τραγούδι.4 άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν γίνει τραγούδι:Αρβανίτης
              Αλέφαντος
              Κούδας
              Γιάννης Μαντζουράνης(Εθνικάρας)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολλές καλημέρες στα αδέλφια μου!!!!!!! Ήθελε να σας μιλήσει και ο Βασσάρας αλλά...............φοβήθηκε τον DARK ;)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ο κουδας?α!ποτε βουδας κτλ.ο αρβανιτης σε ποιο ειναι?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πότε βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς και Ιούδας..............άλλα της!!!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μερικα νεα της ομαδας απο το * Στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμαριά, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα εκτίσει την ποινή του ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως αποφάσισε η ΑΕΚ.

** Στις 10:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της Πέμπτης και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους οπαδούς.

*Ο Τόζερ αγωνίστηκε ως βασικός στη φιλική νίκη της Ουγγαρίας επί της Λετονίας με 2-0 για το τετραεθνές τουρνουά της Κύπρου και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του.

*Στις προπονήσεις της ΑΕΚ θα συμμετέχει ο Ένκο Μαλίντι, ώστε να κρίνει ο Σέρα Φερέρ, εάν αξίζει να αποκτηθεί.

*Φήμες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ εξετάζει τις περιπτώσεις τριών παικτών του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο λόγος για τον 25χρονο αμυντικό Γιώργο Κούσα, τον 20χρονο μέσο Κώστα Κασναφέρη και τον 24χρονο δεξιό μπακ Γιώργο Ντάσιο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάρτε ρε τον ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ,ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κάταγμα και ο Χετεμάϊ μετά το φιλικό της Β' Εθνικής Φινλανδίας!!! Φτάσαμε αισίως τους 18 τραυματίες.....................

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
βουντου εγινε.τα διαβασα ενας μετα τον αλλον.οι γαυροι ειναι η αιτια.καταρα επεσε

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Προπονητήριο, περαιτέρω στελέχωση του ιατρικού τιμ. Αυτές είναι οι λύσεις που επείγουν για την ΑΕΚ. Αποτελεί πληγή για την ομάδα αυτός ο απολογισμός. Ο Φερέρ το ξέρει και ο Ντέμης το παλεύει.

Επισκέπτης
Παίδες σχετικά με τους τραυματισμούς των παιχτών, έχω ξαναπεί την άποψή μου σχετικά κ με το Ιατρικό Team (που πρέπει να ξεπεράσει τον Εαυτό του) και με το γεγονός ότι η προετοιμασία φέτος έγινε νωρίς-νωρίς λόγω συμμετοχής στο C.L. αλλά και λόγω του ότι κάποιοι παίχτες (μεταγραφές) ενσωματώθηκαν πολύ μετά με την ομάδα, χάνοντας μέρος της προετοιμασίας.....

Δυστυχώς χάσαμε τον Λαγό για 6 μήνες = μέχρι τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο, οπότε θα ξεκινά και προετοιμασία, άρα θα είναι έτοιμος κατά Δεκέμβρη μεριά, μιλάμε πλέον για εσωτερική μεταγραφή (...) με την ευχή το παιδί να γυρίσει Γερός κ Δυνατός πίσω κ φυσικά να έχει το κουράγιο να το ξαναπροσπαθήσει το πράγμα. Ίδια η περίπτωσή του, με αυτή του Πασατζόγλου, αν δεν κάνω λάθος, όσον αφορά το σημείο τραυματισμού του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς,ίδια περίπτωση με τον Πατσά,που στο τσακ δεν εξελίχτηκε σαν του Πατσά ως προς τον χρόνο αποθεραπείας του.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ο πατσατζογλου σκεφτοταν να αυτοκτονησει απελπισια

Επισκέπτης
Το άλλο που έμαθα σήμερα, είναι ότι ο Παντελής Καφές, μετά τις  2 πρώτες μέρες των  προπονήσεων του με την νέα του Ομάδα,  έμεινε άναυδος από την ποιότητα, την ένταση και την σκληρότητα των προπόνησεων του Φερέρ, εξομολογώντας κάπου ότι δεν υπάρχει πάιχτης του Ολυμπιακού που να «μπορεί να βγάλει» την αντίστοιχη προπόνηση της ΑΕΚ, μέχρι τέλους...

Είπατε τίποτα ; Τουλάχιστον για το μόνο που δεν  έχει αμφισβητείται η ΑΕΚ φέτος, είναι για την φυσική της κατάσταση (ελπίζω να συμφωνούμε ΟΛΟΙ σε αυτό).

Επίσης πρόσφατή μου πληροφόρηση, αναφέρει ότι ο λογική των Φερέρ-Ντέμη, σχετικά με το Όραμά τους για την ΑΕΚ κ τους παίχτες που θα πλαισιώσουν την Ομάδα στο άμεσο μέλλον αλλά και αυτούς που ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ, έχει να κάνει και με τα αθλητικά ή σωματικά τους κριτήρια (σωματώτυπους, αντοχές, δυνατότητα μυικής ή αθλητικής τους βελτίωσης και εξέλιξης). Αποτέλεσμα είναι ο Σέρα να ανεβάζει τους ρυθμούς , για να διαπιστώσει τα όρια και τις αντοχές του καθενός ... κάπως έτσι την πάτησε και ο Διονυσάκης (Χίωτης).

Αυτά φίλοι μου προς το παρών, be sure όταν θα έχω πάλι κάτι να πω κ να μοιραστώ μαζί σας, να είστε σίγουροι ότι θα είμαι πάλι εδώ !!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΠΑΝΤΑ ο αδερφός Σταύρακας,είναι ο πιο τεκμηριωμένος κ ο πιο ουσιαστικός από όλα τα αδέλφια(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Κ ΕΜΟΥ) εδώ μέσα.

Επισκέπτης

Αδερφέ Dark, με κάνεις να κοκκινίζω και δεν το θέλω, να πάρει η ευχή....

Πάντως σε ευχαριστώ (να είσαι σίγουρος ότι δεν το κάνω από ευγένεια, αλλά γιατί το νοιώθω και έτσι το πιστέυω) για τα καλά σου λόγια, αλλά και για την παρέα σου, όπως και για την παρέα ΟΛΩΝ εδώ μέσα, σε αυτό το threadακι μας.

Είδατε  που και άλλα μη Ενωσίτικα μέλη, καθημερινά μας τιμουν με την παρουσία τους ; δεν είναι τυχαίο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom