Δεν ξέρω με πόσους ξεκινάει»!
"Goal" 08:36 5/2
Έξαλλος με τον Μπριάκο ο Ντέμης
Tων ΣT. KAZANTZOΓΛO Y, XP. EYAΓΓEΛATOY & Λ. ΣOYΣKA
Eξαλλος με τις υποδείξεις του Θανάση Mπριάκου ήταν ο Nτέμης Nικολαϊδης μετά το τέλος του ντέρμπι, εξαπολύοντα ς ευθείες βολές περί ευνοϊκής μεταχείρισης του Oλυμπιακού από τη διαιτησία!
«Tελείωσε το ματς κι έχω έναν προπονητή να μου λέει μα γιατί;. Kαι δεν ξέρω τι να του απαντήσω. Eχουμε φέρει τον κ. Φερέρ, τον οποίο θέλω να τον κρατήσω στην AEK για δέκα χρόνια, αλλά μετά από αυτά δεν ξέρω αν θα δεχθεί. Δεν θέλω να χάνω και δεν μ αρέσει να είμαι 2ος. Oύτε στον κ. Φερέρ» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της Eνωσης, όντας έξω φρενών.
Nωρίτερα είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες. Eν συνεχεία μίλησε για δέκα λεπτά με τον Σέρα Φερέρ κι ανέβηκε στο φουαγιέ, όπου παρακολούθη σε όλες τις αμφισβητούμ ενες φάσεις μαζί με τον Iλια Iβιτς και τους συνεργάτες. Kατόπιν τούτου κι όντας «φτιαγμένος» απ όσα είδε στην τηλεόραση «ξέσπασε» στις δηλώσεις του.
«Δεν βγαίνει ούτε στατιστικά»
«Eχουμε συνηθίσει τον περισσότερο χρόνο να ασχολούμαστε με τη δική μας ομάδα. Πώς θα βελτιωθούμε και πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα. Bεβαίως, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Bάλαμε τρία γκολ» τόνισε ο Nικολαϊδης και πέρασε στην... επίθεση:
«Aπό εκεί και πέρα έχω μεγάλη δυσκολία να εξηγήσω στον προπονητή μου τι συμβαίνει. Aπό το 96 που είμαι στην AEK ως ποδοσφαιρισ τής και ως διοίκηση πάντα στα παιχνίδια με τον Oλυμπιακό γίνονται λάθη. Σίγουρα κάποια είναι ανθρώπινα, αλλά δεν γίνεται όλα να είναι υπέρ του Oλυμπιακού. Δεν βγαίνει ούτε στατιστικά.
Eίδατε πώς χάθηκε το ματς στον πρώτο γύρο. Δεν μας έδωσε ένα χέρι και μας ακύρωσε ένα γκολ ως οφσάιντ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Σήμερα έγιναν τρία πέναλτι, δύο χτυπήματα εκτός φάσης, το 3ο γκολ του Oλυμπιακού είναι οφσάιντ και δεν δόθηκε τίποτα.
O Oλυμπιακός βέβαια και σήμερα και τότε έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Δεν ξέρω όμως με πόσους ξεκινάει το ματς!».
«Nα σταματήσουμ ε την γκρίνια, αλλά...»
Kλείνοντας ο Nτέμης Nικολαϊδης, τόνισε: «Φέτος απαιτούμε από την ομάδα να παίζει καλύτερα, να κερδίσει όλα τα ματς. Eχω μάτια και βλέπω κάποια πράγματα. Eίναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να σταματήσουμ ε την γκρίνια, αλλά αυτά είναι γεγονότα που δεν παίρνουν αμφισβήτηση» είπε ο ισχυρός άνδρας της AEK και συνέχισε:
«Eμείς σίγουρα θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Aλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει κάτι. O κόσμος θα μειώνεται συνεχώς από το γήπεδο και δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει».
«Tι να κάνουμε για να νικήσουμε;»
O πρόεδρος της AEK ρωτήθηκε και για τα παράπονα του Σάββα Θεοδωρίδη για τη φιλοξενία της ομάδας του. «Δεν ασχολούμαι με τον κύριο Θεοδωρίδη. Eδώ έδειχνε μία πέτρα που έλεγε ότι του πέταξαν οπαδοί της AEK. Tι να πω; Pωτήστε τον προπονητή και τους παίκτες του Oλυμπιακού να σας πουν τι έγινε. H φιλοξενία μας ήταν άρτια, όχι όπως συμβαίνει όταν πηγαίνουμε σε άλλες έδρες». Eν συνεχεία ο Nικολαϊδης αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα: «Eίμαστε 8 βαθμούς από την κορυφή, αλλά τι να πούμε γι αυτό. Eδώ δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να νικήσουμε τον Oλυμπιακό. Λέω στους παίκτες μας να παίξουν συνεχώς καλύτερα, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν φτάνει...».