Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.949
Πόντοι
5.235
Φιλε Σκοτεινε καλημερα!συμφωνω για τις δυσκολιες του ματς της Κυριακης αλλα μην ξεχναμε και τον ΠΑΟΚ! δεν νομιζω οτι θα μας χαριστει κανενας! οπως θα θυμασαι ειμαι σχετικα νεος στο site οποτε θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με αυτες τις συναντησεις και αν μπορω και εγω να συμμετασχω.

Συνημμένα

• Timologio.jpg
    Timologio.jpg
    212,4 KB · Εμφανίσεις: 59

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παπάρια...ο ΠΑΟΚ είναι αδιάφορος. αέρα θα περάσετε. Και μην βλέπεις που πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ χάλια. Ο ΠΑΟΚ επίσης μπάλα δεν παίζει...κλωτσοσκούφι είναι αυτό...
Το δύσκολό σας ματς είναι την Κυριακή με τον Εγοτέλη που θέλει να σωθεί και μάλιστα με νίκη αυτή την Κυριακή σώνεται εντελώς κατά τη γνώμη μου. Αλλάκαι μια ισοπαλία να σας πάρει πάλι σας χαλάει τη μαγιά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε Σκοτεινε καλημερα!συμφωνω για τις δυσκολιες του ματς της Κυριακης αλλα μην ξεχναμε και τον ΠΑΟΚ! δεν νομιζω οτι θα μας χαριστει κανενας! οπως θα θυμασαι ειμαι σχετικα νεος στο site οποτε θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με αυτες τις συναντησεις και αν μπορω και εγω να συμμετασχω.

Βεβαιώς κ μπορείς.Τσέκαρε p.m.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες!  :rockon:
Πριν 40 χρόνια η ΑΕΚΑΡΑ σήκωσε την Ευρωπαική κούπα!  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• aek2.jpg
    aek2.jpg
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 21

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon:
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ως ελάχιστο χρέος τιμής, μνήμης και αναγνώρισης θα τιμήσει τους ήρωες της ομάδας μπάσκετ του 1968, τους αθλητές οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στον Ελληνικό Αθλητισμό, στην προάσπιση και προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και βέβαια, για τη συμμετοχή στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Της πρώτης μεγάλης επιτυχίας της χώρας μας σε συλλογικό επίπεδο. Θα τιμηθούν στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός οι Γιώργος Αμερικάνος, Γιώργος Τρόντζος, Χρήστος Ζούπας, Στέλιος Βασιλειάδης, Αίαντας Λαρεντζάκης, Αντώνης Χρηστέας, Λάκης Τσάβας, Νίκος Νεσιάδης, Ανδρέας Δημητριάδης, Πέτρος Πετράκης, Νίκος Μήλας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Γεωργίου, Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, Ανδρέας Καλογερόπουλος, Μιχάλης Πουλαντζάς, Στέφανος Ζουγανέλης, ενώ πλακέτες θα απονεμηθούν στις οικογένειες του Γιώργου Μόσχου και του Δημοσθένη Πασχαλίδη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΟ VIP LOUNGE 16.00
PRE GAME SHOW-FACE PAINTING 16.15
ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΜΑΔΩΝ 16.20
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 17.00
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 17.45
ΕΞΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ -ΣΒΗΣΙΜΟ ΦΩΤΑ 17.46
ΒΙΝΤΕΟ 17.47
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ 1968 17.49
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 17.54
ΕΝΑΡΞΗ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 18.00
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 18.45

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon:
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ως ελάχιστο χρέος τιμής, μνήμης και αναγνώρισης θα τιμήσει τους ήρωες της ομάδας μπάσκετ του 1968, τους αθλητές οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στον Ελληνικό Αθλητισμό, στην προάσπιση και προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και βέβαια, για τη συμμετοχή στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Της πρώτης μεγάλης επιτυχίας της χώρας μας σε συλλογικό επίπεδο. Θα τιμηθούν στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός οι Γιώργος Αμερικάνος, Γιώργος Τρόντζος, Χρήστος Ζούπας, Στέλιος Βασιλειάδης, Αίαντας Λαρεντζάκης, Αντώνης Χρηστέας, Λάκης Τσάβας, Νίκος Νεσιάδης, Ανδρέας Δημητριάδης, Πέτρος Πετράκης, Νίκος Μήλας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Γεωργίου, Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, Ανδρέας Καλογερόπουλος, Μιχάλης Πουλαντζάς, Στέφανος Ζουγανέλης, ενώ πλακέτες θα απονεμηθούν στις οικογένειες του Γιώργου Μόσχου και του Δημοσθένη Πασχαλίδη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΟ VIP LOUNGE 16.00
PRE GAME SHOW-FACE PAINTING 16.15
ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΜΑΔΩΝ 16.20
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 17.00
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 17.45
ΕΞΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ -ΣΒΗΣΙΜΟ ΦΩΤΑ 17.46
ΒΙΝΤΕΟ 17.47
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ 1968 17.49
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 17.54
ΕΝΑΡΞΗ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 18.00
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 18.45

καλές οι γιορτές, αλλά μην ξεχνάμε, έχουμε και Εργοτέλη μετά. ΟΛΟΙ Ο.Α.Κ.Α. Χ2 (μπάσκετ-ποδόσφαιρο)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα φιλε,
ελπιζω να εισαι καλα αυτη την ομορφη μερα.Μπαινοντας εδω να διαβασω νεα της ΑΕΚ,
διαβαζω εσενα να βριζεσαι ασυστολα και να λες ασυναρτησιες.
Εδω γραφονται τα νεα της ΑΕΚ.
Καταλαβαινω οτι ως ανθρωπος θες μια δικαιωση για την προσφορα σου .
Ανοιξε ενα θεμα "Δικαιωστε με ή σβηστε μου τα ποστ", βαλε και μια ψηφοφορια ,
εφοσον εισαι υπερ της δημοκρατιας, και συζητησε τα εκει.
Ποστ οπως το παρακατω δεν εχουν καμια θεση εδω.
Μπαινε εδω για να υποστηριξεις την ομαδα σου, και μην απαντας σε προκλησεις.
Ολοι μα ολοι εχουν καταλαβει οτι ψαρωνεις ευκολα, γι αυτο το λογο σε πειραζουν.
Αν αγαπας λιγο την ομαδα που υποστηριζεις , πρεπει να καταλαβεις οτι με την τακτικη που
ακολουθεις της κανεις κακο.
Οσον αφορα το αιτημα σου να σβηστουν 15000 ποστ που εκανες , πρεπει να φανεις μεγαλοψυχος
και να αφησεις και τους αλλους να τα μοιραστουν, ειτε αυτα ειναι σκεψεις , ειτε εικονες, ειτε βιντεο.
Μικροψυχους δεν θελουμε στην ΑΕΚ.
Τα σεβη μου​
κατ αρχήν καλή ημέρα.

φίλε μου δεν σε ξέρω και ούτε τα έχουμε πει ποτέ όμως σε βλέπω ξαφνικά πρωί πρωί να μπαίνεις εδώ μέσα και να μου κάνεις μαθήματα ηθικής.
κατ αρχήν δεν είμαι εγώ που μέσα σε αυτό το θρεντ μπαίνω και αρχίζω με θέματα οφ τόπικ και αρχίζω και βρίζω απλά αμύνομαι εδώ που με βρίζουν άτομα που δεν αξίζουν ούτε να τα φτύνεις.
κατ αρχήν που βάζεις αυτή μου την αντιπαράθεση και βάζεις την σελίδα με τα παρόντα μέλη είναι μια σελίδα που την ανέβασα σε μια στιγμή που χωρίς να προκαλέσω κανέναν μερικά ανθρωποειδή με βρίζουν επί 3 ώρες δεν έχω απαντήσει και ενώ έχω στείλει της αναφορές προς τους διαχειριστές να τους μαζέψουν και δεν επεμβαίνει κανείς ανέβασα τον κατάλογο στο να δουν και οι υπόλοιποι ποιοι είναι μέσα και δεν ενδιαφέρονται όχι για εμένα αλλά για την προστασία της ίδιας της κοινότητας εδώ.
όσον για το αίτημα διαγραφής των πάνω από 16500 ποστ δεν το κάνω από μικροψυχία αλλά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που συμπεριφέρονται ορισμένοι  εδώ και την προσωπική υπόληψη την δική μου και την δική σου την καταπατούν στον βωμό της κονόμας αλλά και στο να κάνουμε τα στραβά μάτια σε μερικά κωλόπαιδα και όχι μόνο αυτό αλλά και στην υποκρισία πολλών που όταν τους έχουν πετάξει τους κολλητούς από εδώ μέσα η να μπανάρουν τους ίδιους να μου στέλνουν πμ και να ζητούν την συμπαράσταση μου ώστε ενωμένοι να απαντήσουμε στης προκλήσεις εδώ είτε με θρεντ διαμαρτυρίας με συμμετοχή όλον η ακόμα και με μαζική αποχώρηση από το site όμως αυτά τα άτομα όταν βλέπουν και γίνεται εδώ μέσα του κουτρούλη ο γάμος αντί να καταδικάσουν της πράξεις αυτών των ατόμω σφυρίζουν αλλού.

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ήρθε και ο Buddha και απέκτησε άποψη για τον Αρίωνα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

βρε πάμε καλάαααα :idiot: :idiot: :idiot:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και κάτι άλλο προς τον πότε Βούδας πότε Κούδας τι δικαίωση να ζητώ δηλαδή τι? δεν με διέγραψε κανείς ένα μουτ μου έβαλαν και μάλιστα ο αντμιν με πμ μου ανακοίνωσε ότι θα ήταν μέχρι την επόμενη και με δική μου απαίτηση διαγράφηκε ο λογαριασμός μου εδώ σαν Αρίων.
αν θέλετε και επιβεβαίωση μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αντισθένης,

και ένας από τους λόγους που το έκανα ήταν να κάνω πραγματικότητα τα όνειρα ενός μικρού παιδιού.

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και κάτι άλλο προς τον πότε Βούδας πότε Κούδας τι δικαίωση να ζητώ δηλαδή τι? δεν με διέγραψε κανείς ένα μουτ μου έβαλαν και μάλιστα ο αντμιν με πμ μου ανακοίνωσε ότι θα ήταν μέχρι την επόμενη και με δική μου απαίτηση διαγράφηκε ο λογαριασμός μου εδώ σαν Αρίων.
αν θέλετε και επιβεβαίωση μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αντισθένης,

και ένας από τους λόγους που το έκανα ήταν να κάνω πραγματικότητα τα όνειρα ενός μικρού παιδιού.

γεία σου ρε μεγάλε Αρίων <<έδωσες ευχαρίστηση>>πάλι :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γεία σου ρε μεγάλε Αρίων <<έδωσες ευχαρίστηση>>πάλι :2funny: :2funny: :2funny:
και ένας λόγος που θέλω την πλήρη διαγραφή είναι γιατί αυτό το παιδάκι ακόμα στεναχωριέται γιατί φαίνεται στα παλιά μου ποστ το Αρίων και αυτό το παιδάκι έχει λιγότερες κούκλες να παίζει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ πάλι.Ο αδερφός Βούδας,με την φτωχή λογική που διαθέτω ,έκανε μια όμορφη κ αξιοπρεπή σύσταση περί της χρησιμότητας σου Αρίωνα κ πώς να διαφυλάξεις την προσωπικοτητά σου.Τίποτα παραπάνω

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και ένας λόγος που θέλω την πλήρη διαγραφή είναι γιατί αυτό το παιδάκι ακόμα στεναχωριέται γιατί φαίνεται στα παλιά μου ποστ το Αρίων και αυτό το παιδάκι έχει λιγότερες κούκλες να παίζει.

χωρίς πλάκα τώρα, μην ασχολείσαι με άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι εστί ΑΕΚ, δεν προκείτε να καταλάβουν ποτέ, εσύ το ότι ασχολείσαι μαζί τους,  τους δίνεις και αξία. Αστους στην τεσσάρα τους και γέλα. Που είναι το πούλμαν οεο!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα κ πάλι.Ο αδερφός Βούδας,με την φτωχή λογική που διαθέτω ,έκανε μια όμορφη κ αξιοπρεπή σύσταση περί της χρησιμότητας σου Αρίωνα κ πώς να διαφυλάξεις την προσωπικοτητά σου.Τίποτα παραπάνω
καλύτερα μερικοί σαν τον Βούδα της παρεμβάσεις αδελφέ να της κάνουν έμπρακτα όταν μερικά σκουπίδια κάνουν κουρέλι την αξιοπρέπεια του καθενός από εμάς και όχι κατόπιν εορτής και αφού έχουν σβηστεί καμιά 50ριά ποστ με βρισίδια προς εμένα την οικογένεια μου και την μάνα μου που δεν είναι πολύς καιρός που έχει πεθάνει.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χωρίς πλάκα τώρα, μην ασχολείσαι με άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι εστί ΑΕΚ, δεν προκείτε να καταλάβουν ποτέ, εσύ το ότι ασχολείσαι μαζί τους,  τους δίνεις και αξία. Αστους στην τεσσάρα τους και γέλα. Που είναι το πούλμαν οεο!!
τώρα τελευταία έχει αυξηθεί ο αριθμός των τρανς στην Συγγρού μήπως ξέμειναν μερικά παλικάρια από το πούλμαν?

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλύτερα μερικοί σαν τον Βούδα της παρεμβάσεις αδελφέ να της κάνουν έμπρακτα όταν μερικά σκουπίδια κάνουν κουρέλι την αξιοπρέπεια του καθενός από εμάς και όχι κατόπιν εορτής και αφού έχουν σβηστεί καμιά 50ριά ποστ με βρισίδια προς εμένα την οικογένεια μου και την μάνα μου που δεν είναι πολύς καιρός που έχει πεθάνει.

τα 'πες. ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom