Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλησπερα σε σονυ,παπαγιωργη και αριωνα...τι κανετε ρε αλανα?ολα καλα?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Που είσαι βρε κουφάλα εσύ?????????? Χάθηκες τελείως!!!!!!!!!!
παντελως ομως λεμε μαν....νοικοκυρευτηκα και διευρυνθηκαν οι ασχολιες μου....μπουαχααχααχαχααχαχαχ
θα οργιασατε μετα την 4αρα εδω ε?κριμα να χασω τον τζερτζελο....
εισαι καλα ρε σονυ μαν?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
παντελως ομως λεμε μαν....νοικοκυρευτηκα και διευρυνθηκαν οι ασχολιες μου....μπουαχααχααχαχααχαχαχ
θα οργιασατε μετα την 4αρα εδω ε?κριμα να χασω τον τζερτζελο....
εισαι καλα ρε σονυ μαν?

Καλά είμαι, όσο μπορώ με 2 δουλειές και διάφορα άλλα........ευτυχώς λέμε καμιά μαλακία εδώ και ξεχνιώμαστε.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλά είμαι, όσο μπορώ με 2 δουλειές και διάφορα άλλα........ευτυχώς λέμε καμιά μαλακία εδώ και ξεχνιώμαστε.
κουραγιο μαν.....δεν μου πες μετα την 4αρα γιναν μανουρες η χαλαρα?
κουφαλες εσκασα εκεινο το βραδυ...ασε που εχασα και βαρβατο στοιχημα με ανατροπη τον βαζελο που επιασα και Χ2 το δικο μας οπου πηρα ταρχιδια μου...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Χαμός έγεινε και ψιλογίνεται, όρεξη να έχεις να ανατρέξεις!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Χαμός έγεινε και ψιλογίνεται, όρεξη να έχεις να ανατρέξεις!!!
μπααααααααααα καμια ορεξη να ανατρεχω δεν εχω μαν...δεν γυριζω σελιδα πισω...πολυ κουραση θα ειναι δεν γουσταρω μια...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα φιλε,
ελπιζω να εισαι καλα αυτη την ομορφη μερα.Μπαινοντας εδω να διαβασω νεα της ΑΕΚ,
διαβαζω εσενα να βριζεσαι ασυστολα και να λες ασυναρτησιες.
Εδω γραφονται τα νεα της ΑΕΚ.
Καταλαβαινω οτι ως ανθρωπος θες μια δικαιωση για την προσφορα σου .
Ανοιξε ενα θεμα "Δικαιωστε με ή σβηστε μου τα ποστ", βαλε και μια ψηφοφορια ,
εφοσον εισαι υπερ της δημοκρατιας, και συζητησε τα εκει.
Ποστ οπως το παρακατω δεν εχουν καμια θεση εδω.
Μπαινε εδω για να υποστηριξεις την ομαδα σου, και μην απαντας σε προκλησεις.
Ολοι μα ολοι εχουν καταλαβει οτι ψαρωνεις ευκολα, γι αυτο το λογο σε πειραζουν.
Αν αγαπας λιγο την ομαδα που υποστηριζεις , πρεπει να καταλαβεις οτι με την τακτικη που
ακολουθεις της κανεις κακο.
Οσον αφορα το αιτημα σου να σβηστουν 15000 ποστ που εκανες , πρεπει να φανεις μεγαλοψυχος
και να αφησεις και τους αλλους να τα μοιραστουν, ειτε αυτα ειναι σκεψεις , ειτε εικονες, ειτε βιντεο.
Μικροψυχους δεν θελουμε στην ΑΕΚ.
Τα σεβη μου​
όλος ο καλός ο κόσμος εδώ είπα και εγώ πως μου την έπεσαν τόσοι μαζί, λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή?

str81977,  periergos1,  alitis1970,  dimitrios1000,  forest,  Butts,  KATERINA69,  vonmakoulis,  aristos238,  Galb,  eloxm,  kar4,  san,  tasteu2121,  warhol,  greece,  Shakespeare in Luv,  mark31,  klopweisser,  mariosper,  marki,  BABY,  polemistis,  mike72,  dysan,  giorgospapa,  ZeroTolerance,  maike99,  xronhs18gr,  kykladesgr,  Makis23,  kauliarogatos,  pristine,  EVA-TRANS,  Ταράτσα,  leon30,  mikrosgr,  peter_forum,  gruppo,  RAYMON,  xpapad,  trelamenos22,  xkastan,  marduk,  vasigeorge,  aptoitos,  il5251,  c1961,  amanaman,  despoina,  enipeas,  pleasuregiver,  peskandritsos,  troueno,  Rufus,  ilys,  vakis,  Makis,  Valentina_Star_Trans,  slak,  therion,  mhtsos69,  dimit50,  nikos_pp,  BigB00bLover,  koursaros7,  staristo,  Sex_GT,  ira111,  rebetis,  antisthenis,  lolita2006,  ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ,  Knightrider,  jim 13,  chrisvnv,  veneto,  Ryu,  kapotas,  ΣΚΡΟΥΝΤΖ,  magua,  gustavo,  STEVE35,  ilzux,  stper31,  xxxris,  jokat,  mama,  mm00024,  250virago,  tsapapa,  menis,  xaf,  iou77,  s1983,  steve,  teras1956,  atss,  Maounakos,  NIKTRELOS,  mogio,  AGNIUS,  cena,  kaliosnatrios,  jhonny64,  ΟΡΘΙΟς,  auta,  Surfboy,  rockas,  Nikkos,  VIDIVICI,  Whitey,  ktinos33,  beavis,  fotis4881,  GiannhsMani7,  nick30ath,  MIKADOXXX,  poweryoga,  ZTOD,  ahopis,  maresei to sex,  sot_pas,  giorgos2000c,  ta-suka-skafh,  koukos0000,  progress,  aeras4u,  mkce12,  Thanassis,  panosboss,  panepik,  TiLesTora,  bourdeliaris1984,  xifias,  Wild_Lover,  oreos kai orimos,  kostasn,  ΠΛΑΤΩΝ,  voltaire45,  soukostis,  agt113,  LIAKOSS,  stevoylis,  harmg,  aekaras,  herxxx,  Provios,  melaxrinosantras,  prigkhpas,  dfwk,  vouvis,  zoogle,  thibet,  soropulo,  staman62,  DonCorleone,  nicholas,  16aris,  subito32,  thomann,  cima,  DAFFY7,  Ιπταμενος,  04fantomas05,  mpoufos,  Mike_665,  manosmanws,  seireios,  Souzana,  pavlik,  perineo,  sopracomito,  koursaros2007,  silverdragon,  cjv,  komodino,  manual123,  Dinos,  Bull_,  whoknows,  diaforetikosss,  Anita19ath,  George-13,  ΒΡΑΣΙΔΑΣ,  noble_savage,  citizen,  hooligan,  aliki-xania !,  oneironayths,  warrel1985,  daniel72,  andreoug,  orfanoss,  zeyo,  staby,  lalakis74,  20some,  rontsis,  miata954,  sebi,  nikiko,  p1970,  marianna2004,  takis1964,  ken,  GORGONOULIS,  Herculas,  gimeros,  peter21476,  billy13,  tonyb,  ispahan,  redrocket,  ropax,  aplos2,  PAPPOUS7,  boobsman,  mike1371,  kor,  palikaros,  free1,  PP,  kostas2911,  wolfgar,  AssFiller,  teod,  billsat,  ALEKTOR,  nikanton,  nikos237,  trelos21,  xaotikos,  drpsal,  tsoutsounopoulos,  neomatk,  axaros481982,  dimit31,  bc-van,  LiOmAs,  xpac,  RUMPIROZA,  dantis,  natajade,  almas,  iaswnas,  Burtoniac,  kosfra,  foujim,  roymel,  pescatore,  matakias,  lombardo,  romeo77,  stripmaniac,  GVG,  focus,  pasas22,  zironvenom,  gatto,  Dieftharmenos,  alkis-petinis,  krotalias,  koutiki,  stef_merlin,  manoC,  mathima solfez,  joleve,  dig,  groove123,  roxzor,  oeo21,  arxigamikos,  pamtax21,  Annoush,  diokaz,  che_cosa?,  jorxat,  gerg,  andy51,  ROLAND,  doctortilac,  sankon,  kostas46,  xaxanoulis27,  makgal,  mka,  jimmyee,  maestrokt,  tsompanakos,  jseyty,  anachron,  maka,  netsome,  lalepi,  paterjohn,  anal240,  al capone,  piko,  raboo,  striantaf,  harrys28,  leonek,  uxa999,  geo33,  cptn_mac,  tzoutzoukman,  adramagor,  giovanisilva,  aemt,  gerajohn,  blue_moon

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημερα παιδιά....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ,αδέλφια κ υγειείς φίλοι μου.Πολύς (δυστυχώς) και αναίτιος ντόρος γίνεται για τη συνάντηση την άλλη Παρασκευή,δίχως να υπάρχει λόγος για αυτό.Το ποιοι θα έρθουν είναι δικό τους θέμα.Εγώ ως υπεύθυνος ας πούμε των συναντήσεων,αποκλειώ αυοτύς που βρίζουν οικογένειες κ.λ.π.,κ.λπ.
Το να έχεις μια δημόσια λεκτική κ πολιτισμένη αντιπαράθεση,δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πεις κ μια κουβέντα από κοντά με κάποιον.Εγω για παράδειγμα ,είχα μια αντιπαράθεση με τον gatto πριν κανά μήνα εδώ μέσα,που δεν συμφωνούσαμε σε κάποιοα πράγματα.Δε σημαίνει ότι θα τον κόψω από τα καλέσματα κ δεν θα του μιλαώ.Πήρε κανονικά την πρόσκληση του κ ελπίζω αυτή τη φορά να μπορέσει να έρθει,που είναι κ Παρασκευή κ τον βολεύει.

Δε νομίζω οτι έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παλιά αμπελοχώραφα,έτσι;;;
Ενα γαμημένο κρασί,κ ένα κεμπάπ είναι κ τίποτα παραπάνω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και ας πάμε στα δικα μας.
Δύσκολο ματς έχουμε την Κυριακή,που ενδεχομένω ς να είναι η Κυριακή που θα κρίνει τον τίτλο.
Ειδικά μετά από μια μεγάλη νίκη όπως αυτή επί του γαύρου ,ο αποπροσανατολισμός είναι πολυ΄εύκολος κ ο Ογκουνσότο παραμονεύει.Ο Εργοτέλης έχει στρώσει πολύ κ θέλει προσοχή.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και δεν χρειάζεται να αναφέρω που θα είμαστε την Κυριακή όλοι μας ,έ;;;

Επισκέπτης
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ,αδέλφια κ υγειείς φίλοι μου.Πολύς (δυστυχώς) και αναίτιος ντόρος γίνεται για τη συνάντηση την άλλη Παρασκευή,δίχως να υπάρχει λόγος για αυτό.Το ποιοι θα έρθουν είναι δικό τους θέμα.Εγώ ως υπεύθυνος ας πούμε των συναντήσεων,αποκλειώ αυοτύς που βρίζουν οικογένειες κ.λ.π.,κ.λπ.
Το να έχεις μια δημόσια λεκτική κ πολιτισμένη αντιπαράθεση,δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πεις κ μια κουβέντα από κοντά με κάποιον.Εγω για παράδειγμα ,είχα μια αντιπαράθεση με τον gatto πριν κανά μήνα εδώ μέσα,που δεν συμφωνούσαμε σε κάποιοα πράγματα.Δε σημαίνει ότι θα τον κόψω από τα καλέσματα κ δεν θα του μιλαώ.Πήρε κανονικά την πρόσκληση του κ ελπίζω αυτή τη φορά να μπορέσει να έρθει,που είναι κ Παρασκευή κ τον βολεύει.

Δε νομίζω οτι έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παλιά αμπελοχώραφα,έτσι;;;
Ενα γαμημένο κρασί,κ ένα κεμπάπ είναι κ τίποτα παραπάνω.
ελπιζω να  τα καταφερω και να ερθω τη παρασκευη. συγχαρητηρια και δημοσιως [ξερεις εσυ]!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ελπιζω να  τα καταφερω και να ερθω τη παρασκευη. συγχαρητηρια και δημοσιως [ξερεις εσυ]!!!!!
Άσχετο...την ΑΛΛΗ Παρασκευή είναι το to know us better;...α,καλα, ξέχνα το baby sitting...εδώ θα είμαι στον Άγιο Μαυρίκιο. Φεύγω μεθαύριο Κυριακή για Ντουμπάι Μαυρίκιο....την αλλη φορά πρώτα ο θεός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom