alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτή η ομάδα με τα κίτρινα φίλε πάει να βγάλει την Μπάγερ έξω!!!!και κάτι άλλο....αυτη την ομάδα με τα κίτρινα που παίζει τώρα με την Μπάγερν...την ξέρεις μήπως;;;
νιαου νιαου...Α, κι επειδή φέτος έχετε συνηθίσει να μας βλέπετε από τον καναπέ Αρίωνα...από σήμερα σας δίνουμε και τσάμπα ποπ κορν και πασατέμπος για τον τρίτο αγώνα.
και κάτι άλλο....αυτη την ομάδα με τα κίτρινα που παίζει τώρα με την Μπάγερν...την ξέρεις μήπως;;;
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΔεν ξέρω και να διαβάζω καλά....Χε....Τα....Φε...
ε, βόηθα ρε αδερφέ κι εσύ λιγάκι...180 λεπτά από πίσω σου να κουνιέται μανιωδώς την είχες....δεν μπορεί...θα τη γνώρισες καλά...χαχαχα
σε κάλεσαν και οι αφελής οι δικοί μου στην ταβέρναΑ, άσχετο...εγώ έχω ψηφίσει πως έπρεπε να φάμε 12 την Κυριακή. Όταν γίνεις εσύ άντρας Αρίωνα και παραδεχτείς πως πήραμε τουλάχιστον τα μισά πρωταθλήματα της τελευταίας δεκαετίας επειδή είχαμε καλύτερη ομάδα από εσάς....τότε ίσως και να σε πάρω κάποια στιγμή σοβαρα....κοκοκο
εγώ ξέρω πως δεν τη λένε ΑΕΚ και πως σήμερα ο αγαπητός Αρίωνας...έπινε μπύρες βλέποντας τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη...γιατί η ΑΕΚ χαροπαλεύει να μην πέσει στο πρωτάθλημα....Αυτή η ομάδα με τα κίτρινα φίλε πάει να βγάλει την Μπάγερ έξω!!!!
ενώ εσύ έβλεπες ζωντανό πορνό από το ΣΕΦ στην θέση του Γκουσγκούνη ο Παπαλουκάς.εγώ ξέρω πως δεν τη λένε ΑΕΚ και πως σήμερα ο αγαπητός Αρίωνας...έπινε μπύρες βλέποντας τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη...γιατί η ΑΕΚ χαροπαλεύει να μην πέσει στο πρωτάθλημα....
gatto, την αξία της κάθε ομάδας την ξέρω εγώ...ο Αρίωνας μπερδεύει την ΤΣΣΚΑ με τον Εθνικό Κολινδρού
οι ...δικοί σου;;;;; πώς το εννοείς αυτό;;;;...Και νόμιζα πως εδώ είμαστε ολοι μια ωραία παρέα που διασκεδάζει...δν ήξερα πως υπάρχουν φατρίες.σε κάλεσαν και οι αφελής οι δικοί μου στην ταβέρνα
www.imageshack.gr/view.php?file=5jywso6j0513l27k3cyn.jpg] [/URL]οι ...δικοί σου;;;;; πώς το εννοείς αυτό;;;;...Και νόμιζα πως εδώ είμαστε ολοι μια ωραία παρέα που διασκεδάζει...δν ήξερα πως υπάρχουν φατρίες.
Αν πάντως οι "δικοί" σου δεν με θέλουν, δεν έχω πρόβλημα. Άλλωστε το είπα και πιο πριν, δεν μου αρέσει η παρουσία μου σε μια παρέα που διασκεδάζει να αποτελέσει λόγο για να χαλαστεί κάποιος. Και μην αγχώνεσαι, αν είναι να σου χαλάσω την κοινωνικοποίησή σου...δεν πρόκειται να έρθω.
δεν έρχεσαι για άλλο λόγο.οι ...δικοί σου;;;;; πώς το εννοείς αυτό;;;;...Και νόμιζα πως εδώ είμαστε ολοι μια ωραία παρέα που διασκεδάζει...δν ήξερα πως υπάρχουν φατρίες.
Αν πάντως οι "δικοί" σου δεν με θέλουν, δεν έχω πρόβλημα. Άλλωστε το είπα και πιο πριν, δεν μου αρέσει η παρουσία μου σε μια παρέα που διασκεδάζει να αποτελέσει λόγο για να χαλαστεί κάποιος. Και μην αγχώνεσαι, αν είναι να σου χαλάσω την κοινωνικοποίησή σου...δεν πρόκειται να έρθω.