Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
σε κάλεσαν και οι αφελής οι δικοί μου στην ταβέρνα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ακόμα και εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Υπάρχει λόγος να τα παίρνετε τόσο προσωπικά όλα απο δω??????? ειλικρινά μακάρι να μπορούσα βρεθώ με όλα τα παιδιά από τα οπαδικά και να κάνουμε παρέα!!! Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει και το αντίστροφο άσχετα με τις μαλακίες που γράφουμε εδώ μέσα!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ακόμα και εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Υπάρχει λόγος να τα παίρνετε τόσο προσωπικά όλα απο δω??????? ειλικρινά μακάρι να μπορούσα βρεθώ με όλα τα παιδιά από τα οπαδικά και να κάνουμε παρέα!!! Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει και το αντίστροφο άσχετα με τις μαλακίες που γράφουμε εδώ μέσα!!!!
ναι αλλά διέρρευσε και σε άλλους στο που θα συναντηθούμε το πως το έμαθα μην το ρωτάς απλά υπάρχουν και λίγοι καλοί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κάλις σε ευχαριστώ αδερφέ, αλλά ξέρεις...καλύτερα είναι να σε προσκαλούν παρά να αυτοπροσκαλείσαι. Και επίσης, δεν θα ήθελα να πάω σε μια παρέα απλά για να ανεβάσω τον αριθμό των συμμετεχόντων, αλλά για να περάσω καλά. Τέλος, δεν θα ήθελα η παρουσία μου να χαλάσει κάποιον που είναι ήδη εντός της παρέας....ο σκοπός της σύναξης είναι να περάσουν όσοι έρθουν καλά και να μη χαλαστούν.
Επομένως...εάν με επιθυμείτε θα είναι χαρά μου να δω την πρόσκληση και όχι να ζητάω εγώ να με καλέσετε.
Άσχετο, ήταν κανένας σας στην εκδήλςση της Ένωσης 1924;
σελίδα 1450 κε Αρίωνα. Για να βλέπεις πως είσαι άδικος όταν χτυπιέσαι πάνω σε ένα πληκτρολόγιο με ανθρώπους που απλά γράφουν εδώ μέσα χωρίς φανατισμό. Δεν πειράζει όμως ρε φίλε. Απλά έχεις διαρκώς όρεξη για καυγά ενώ εγώ δεν έχω, έχω για πλάκα.
Και ναι, δεν έρχομαι τελικά γιατί έχω να κάνω baby sitting. Στην εκδήλωση όμως της 1924 ήμουνα μέσα μαζί με φίλο μου....αντιθέτως με εσένα, εγώ έχω συναναστροφές και φιλίες με όλο τον κόσμο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σελίδα 1450 κε Αρίωνα. Για να βλέπεις πως είσαι άδικος όταν χτυπιέσαι πάνω σε ένα πληκτρολόγιο με ανθρώπους που απλά γράφουν εδώ μέσα χωρίς φανατισμό. Δεν πειράζει όμως ρε φίλε. Απλά έχεις διαρκώς όρεξη για καυγά ενώ εγώ δεν έχω, έχω για πλάκα.
Και ναι, δεν έρχομαι τελικά γιατί έχω να κάνω baby sitting. Στην εκδήλωση όμως της 1924 ήμουνα μέσα μαζί με φίλο μου....αντιθέτως με εσένα, εγώ έχω συναναστροφές και φιλίες με όλο τον κόσμο.
και αυτό δεν είναι πλάκα....γιατί εσύ δεν καταλαβαίνεις και τις περισσότερες φορές την πλάκα του άλλου...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ναι αλλά διέρρευσε και σε άλλους στο που θα συναντηθούμε το πως το έμαθα μην το ρωτάς απλά υπάρχουν και λίγοι καλοί.

Ε άμα είναι να το κάνετε σαν τα flash dating!!!! 30 λεπτά πριν την συνάντηση να λέτε που θα πάτε και ποιοί...........μην τρελαθούμε!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και εγώ με πλακίτσα ξεκίνησα αλλά μερικοί από τον χώρο σας θέλουν μόνο να κάνουν πλάκα αλλά δεν δέχονται να τους κάνουν.
και στην συνάντηση που είναι προγραμματισμένη μου έδωσε πληροφορίες άτομο που ανήκει στους φιλάθλους σας.

αν είχα προκατάληψη απέναντι σας θα αντιδρούσα και στην προηγούμενη όταν καλούσαν τον πλεσουρ άσχετα αν δεν ήρθε και μάλιστα είχε πει ότι θα έρθει αλλά την ημέρα της συνάντησης το ακύρωσε.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε άμα είναι να το κάνετε σαν τα flash dating!!!! 30 λεπτά πριν την συνάντηση να λέτε που θα πάτε και ποιοί...........μην τρελαθούμε!!!
εδώ δεν είναι μόνο αυτό το περίεργο αλλά και άλλα που έχουν γίνει.
συγκεκριμένα πμ που έστειλα στον gato πως είναι δυνατόν να μου το κάνει πάσα πίσω με κόπυ πειστ ο τύπος που εχθές με έβριζε και τον μπανάρισες.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
άλλο gato και άλλο gatto............

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε αλήτη..με τον αλφα και τον τέρας μαζί χρειάζεται να έρθουν πάνω απο 50 για να γίνει φάση......άστο ρε φίλε και έλα εκτός αν έχεις τόσο αδιάσειστα στοιχεία...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και εγώ με πλακίτσα ξεκίνησα αλλά μερικοί από τον χώρο σας θέλουν μόνο να κάνουν πλάκα αλλά δεν δέχονται να τους κάνουν.
και στην συνάντηση που είναι προγραμματισμένη μου έδωσε πληροφορίες άτομο που ανήκει στους φιλάθλους σας.

αν είχα προκατάληψη απέναντι σας θα αντιδρούσα και στην προηγούμενη όταν καλούσαν τον πλεσουρ άσχετα αν δεν ήρθε και μάλιστα είχε πει ότι θα έρθει αλλά την ημέρα της συνάντησης το ακύρωσε.
Εγώ αυτό που βλέπω εδώ είναι πως ορισμένοι κάνουν "πλάκα" αλλά όταν δέχονται, δεν το αντέχουνε...και το γυρνάνε στις ειρωνίες και τα βρισίδια...
Η μονόπλευρη πλακίτσα...δεν είναι πλάκα. Υπάρχουν άτομα που κρύβονται ένα μήνα και όταν ξαφνικά νικήσει ακόμα και άλλος τη μισητή τους ομάδα...ξαναγράφουνε ειρωνικά και προκλητικά...
...φιλικά συμπεράσματα...και τίποτα παραπέρα.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε αλήτη..με τον αλφα και τον τέρας μαζί χρειάζεται να έρθουν πάνω απο 50 για να γίνει φάση......άστο ρε φίλε και έλα εκτός αν έχεις τόσο αδιάσειστα στοιχεία...
δηλαδή εσύ τι νομίζεις ότι αν θέλουν μερικοί να κάνουν κάτι θα το κάνουν εκεί? τον αρ του αυτοκινήτου μου να δουν η κάτι άλλο και να μάθουν που μένω πολλά μπορούν να συμβούν εδώ άλλος έγραψε ο ηλεκτρονικός στην πλατεία αττικής δεν είσαι θα έρθουμε εκεί να στο σπάσουμε να την πληρώσει και κανένας άλλος για πάρτι μου δηλαδή.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ αυτό που βλέπω εδώ είναι πως ορισμένοι κάνουν "πλάκα" αλλά όταν δέχονται, δεν το αντέχουνε...και το γυρνάνε στις ειρωνίες και τα βρισίδια...
Η μονόπλευρη πλακίτσα...δεν είναι πλάκα. Υπάρχουν άτομα που κρύβονται ένα μήνα και όταν ξαφνικά νικήσει ακόμα και άλλος τη μισητή τους ομάδα...ξαναγράφουνε ειρωνικά και προκλητικά...
...φιλικά συμπεράσματα...και τίποτα παραπέρα.
εγώ μια φορά έβρισα και αυτό το έκανα γιατί με έβριζαν για πάνω από μια ώρα και κανείς δεν μπήκε τότε για να μπει τάξη.
και το έκανα για να αποδείξω ότι ήταν στημένο για να με αναγκάσουν να κάνω κάτι και να με μουτάρουν.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και μόλις έβρισα σε 10 δευτερόλεπτα με μούταραν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
βρε αριωνα, σταματα και λιγο τα οπαδικα και ελα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28751.msg463642#new]εδώ[/url] να μας πεις την αποψη σου.

βοηθα με και λιγο με την εριναλ.

την ψηνω να την παω σε κανα σκυλαδικο και δεν μου καθεται..

Βρε papadog πας και σκυλάδικα?????????

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βρε αριωνα, σταματα και λιγο τα οπαδικα και ελα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28751.msg463642#new]εδώ[/url] να μας πεις την αποψη σου.

βοηθα με και λιγο με την εριναλ.

την ψηνω να την παω σε κανα σκυλαδικο και δεν μου καθεται..
χάθηκαν οι γυναίκες? το μοναστήρι να είναι καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom