Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέρφια.
Τιμή στη παντοτινή Βασίλισσά μας :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• aekslavia.jpg
    aekslavia.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 21

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον άρρωστο οπαδό CHRIS για τη στάση του και γι'αυτό δεν του κόλλησα ούτε για πλάκα.
Σε ευχαριστω Πολυ
Πιστευω οτι και εσυ(Αλλα και Αλλοι Αεκτζηδες) στην Θεση μου τα ιδια θα γραφατε!...
Καλημερα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί διαγράφηκε το post μου για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ;;;;; :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που είστε ορέ αδέλφια;;;
Μια μέρα μπήκα κ εγώ που ευκαίρησα κ έχετε εξαφανιστεί ορέ

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αεκαρα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[youtube=425,350]GOmlsXfUig0[/youtube]

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
στελαρας[youtube=425,350]b7dJCFMfEhY[/youtube]

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon:[youtube=425,350]T8Vy5oXduHs&NR=1[/youtube]

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon: :rockon:[youtube=425,350]F6JcArVEHT8&feature=related[/youtube]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και επειδή η καζούρα πρέπει να έχει πάντα ένα τέλος,άλλαξα την ψηφοφορία κ το θέμα της το εμπνεύστηκα από την επικείμενη ανάληψη της τεχν.ηγεσίας της ομάδας μας ,από τον Γιώργο Δώνη.Παρακαλώ ψηφίστε

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Και επειδή η καζούρα πρέπει να έχει πάντα ένα τέλος,άλλαξα την ψηφοφορία κ το θέμα της το εμπνεύστηκα από την επικείμενη ανάληψη της τεχν.ηγεσίας της ομάδας μας ,από τον Γιώργο Δώνη.Παρακαλώ ψηφίστε
αδερφε καλησπερα.τι κανεις?

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βασίλισσα. :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 68.jpg
    68.jpg
    90,1 KB · Εμφανίσεις: 17

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια καλό απόγευμα σε όλους.

ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Δίπλα στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ όλοι μας

Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; Tickedoff

ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ............ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

καλησπέρα χανούμιαααααααα........νταρκούλη..μπας και γόνεται να το κάνουμε πέμπτη?....πιθανόν να λείπω ρε και δεν θέλω να το χ΄λασω..ειδικά αν είναι και γαύροι...ευκαιρία να συζητήσω πιλιτισμένα.... :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ....μαζίτους..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
απαντας πολυ ωραια και πολιτισμενα...
κατ αρχήν καλή ημέρα.

φίλε μου δεν σε ξέρω και ούτε τα έχουμε πει ποτέ όμως σε βλέπω ξαφνικά πρωί πρωί να μπαίνεις εδώ μέσα και να μου κάνεις μαθήματα ηθικής.
κατ αρχήν δεν είμαι εγώ που μέσα σε αυτό το θρεντ μπαίνω και αρχίζω με θέματα οφ τόπικ και αρχίζω και βρίζω απλά αμύνομαι εδώ που με βρίζουν άτομα που δεν αξίζουν ούτε να τα φτύνεις.
κατ αρχήν που βάζεις αυτή μου την αντιπαράθεση και βάζεις την σελίδα με τα παρόντα μέλη είναι μια σελίδα που την ανέβασα σε μια στιγμή που χωρίς να προκαλέσω κανέναν μερικά ανθρωποειδή με βρίζουν επί 3 ώρες δεν έχω απαντήσει και ενώ έχω στείλει της αναφορές προς τους διαχειριστές να τους μαζέψουν και δεν επεμβαίνει κανείς ανέβασα τον κατάλογο στο να δουν και οι υπόλοιποι ποιοι είναι μέσα και δεν ενδιαφέρονται όχι για εμένα αλλά για την προστασία της ίδιας της κοινότητας εδώ.
όσον για το αίτημα διαγραφής των πάνω από 16500 ποστ δεν το κάνω από μικροψυχία αλλά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που συμπεριφέρονται ορισμένοι  εδώ και την προσωπική υπόληψη την δική μου και την δική σου την καταπατούν στον βωμό της κονόμας αλλά και στο να κάνουμε τα στραβά μάτια σε μερικά κωλόπαιδα και όχι μόνο αυτό αλλά και στην υποκρισία πολλών που όταν τους έχουν πετάξει τους κολλητούς από εδώ μέσα η να μπανάρουν τους ίδιους να μου στέλνουν πμ και να ζητούν την συμπαράσταση μου ώστε ενωμένοι να απαντήσουμε στης προκλήσεις εδώ είτε με θρεντ διαμαρτυρίας με συμμετοχή όλον η ακόμα και με μαζική αποχώρηση από το site όμως αυτά τα άτομα όταν βλέπουν και γίνεται εδώ μέσα του κουτρούλη ο γάμος αντί να καταδικάσουν της πράξεις αυτών των ατόμω σφυρίζουν αλλού.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απαντας πολυ ωραια και πολιτισμενα...
φίλε μου αν δεις λίγο τα ποστ μου σαν Αρίων θα δεις ότι πέρα από τα οπαδικά και πέρα από τα ροζ ανεβάσματα μου προς τέρψιν των οφθαλμών πολλών εδώ πολλά μου ποστ έχουν μεγάλη δόση πολιτισμού και αυτό είναι αυτό που ενοχλεί περισσότερο αυτούς που μπαίνουν και με βρίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom