Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
οι ...δικοί σου;;;;; πώς το εννοείς αυτό;;;;...Και νόμιζα πως εδώ είμαστε ολοι μια ωραία παρέα που διασκεδάζει...δν ήξερα πως υπάρχουν φατρίες.
Αν πάντως οι "δικοί" σου δεν με θέλουν, δεν έχω πρόβλημα. Άλλωστε το είπα και πιο πριν, δεν μου αρέσει η παρουσία μου σε μια παρέα που διασκεδάζει να αποτελέσει λόγο για να χαλαστεί κάποιος. Και μην αγχώνεσαι, αν είναι να σου χαλάσω την κοινωνικοποίησή σου...δεν πρόκειται να έρθω.
Φίλε LastMoican,εγώ σε θέλω στην παρέα μας και θα χαρώ πολύ να έρθεις...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε LastMoican,εγώ σε θέλω στην παρέα μας και θα χαρώ πολύ να έρθεις...
καλά...μεγάλη κουφάλα ο ναύαρχος...ρουφιάνος των γαύρων...συμμαχησε μαζί τους για να την στήσουν στον αλήτη......ΑΙΣΧΟΣ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλά...μεγάλη κουφάλα ο ναύαρχος...ρουφιάνος των γαύρων...συμμαχησε μαζί τους για να την στήσουν στον αλήτη......ΑΙΣΧΟΣ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άσε την ειρωνεία εσύ εγώ προσωπικά δεν είπα κάτι για τον ναύαρχο και δεν ήξερα καν ποιος κάλεσε τον λαστ και το έμαθα εκ των υστέρων.
και δεν είναι για τον λαστ ούτε για τον άλλο απλά πήρα πμ από άτομο φίλο γαύρο που μου είπε απλά πρόσεχε την άλλη παρασκευή. 

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν τα διαβασα ολα, αλλα το φανταζομαι.
πρεπει ομως να καταλαβεις οτι δεν "χτυπαει" ωραια να γραφεις με αλλο νικ.
αποψη μου ειναι οτι πρεπει να αφησεις οποιο αλλο νικ, και να φτιαξεις ενα λογαριασμο
με το παλιο ονομα, ωστε να εισαι φυσει θεσει αξιοπρεπης.
Ελπιζω να καταλαβαινεις με ποιο υφος σου μιλω.
Μην παρασυρεσαι σε μικροτητες, κρατησε το επιπεδο σου, γιατι σου αξιζει.
Τα σεβη μου.​

φίλε μου αν δεις λίγο τα ποστ μου σαν Αρίων θα δεις ότι πέρα από τα οπαδικά και πέρα από τα ροζ ανεβάσματα μου προς τέρψιν των οφθαλμών πολλών εδώ πολλά μου ποστ έχουν μεγάλη δόση πολιτισμού και αυτό είναι αυτό που ενοχλεί περισσότερο αυτούς που μπαίνουν και με βρίζουν.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άσε την ειρωνεία εσύ εγώ προσωπικά δεν είπα κάτι για τον ναύαρχο και δεν ήξερα καν ποιος κάλεσε τον λαστ και το έμαθα εκ των υστέρων.
και δεν είναι για τον λαστ ούτε για τον άλλο απλά πήρα πμ από άτομο φίλο γαύρο που μου είπε απλά πρόσεχε την άλλη παρασκευή. 
ρεεεεε...πας καλά?...ποιά ειρωνεία?...πλάκα κανω,χαβαλέ..αλήτη ξεφεύγεις.....σε λιγο όλους εχθρούς θα μας βλέπεις......

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
ρεεεεε...πας καλά?...ποιά ειρωνεία?...πλάκα κανω,χαβαλέ..αλήτη ξεφεύγεις.....σε λιγο όλους εχθρούς θα μας βλέπεις......
Ηρεμείστε ρε χαβαλέδες.Ποιον θα παρεξηγήσω?Αδέρφια που έχουμε πιει μαζί κρασί????

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για το ειρωνεία και εγώ πλάκα κάνω άλλωστε τα λέμε και από το τηλέφωνο τακτικά.
τα υπόλοιπα προς αποκατάσταση της αλήθειας  δεν έχω κανένα παράπονο απλά ήταν μαλακία μας που η συζήτηση για την συμμετοχή μου βγήκε προς τα έξω και μπορούσαμε να επικαλεστούμε άλλο λόγο για την μη συμμετοχή μου.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
για το ειρωνεία και εγώ πλάκα κάνω άλλωστε τα λέμε και από το τηλέφωνο τακτικά.
τα υπόλοιπα προς αποκατάσταση της αλήθειας  δεν έχω κανένα παράπονο απλά ήταν μαλακία μας που η συζήτηση για την συμμετοχή μου βγήκε προς τα έξω και μπορούσαμε να επικαλεστούμε άλλο λόγο για την μη συμμετοχή μου.
Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι και μόνο να απουσιάσεις???? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν τα διαβασα ολα, αλλα το φανταζομαι.
πρεπει ομως να καταλαβεις οτι δεν "χτυπαει" ωραια να γραφεις με αλλο νικ.
αποψη μου ειναι οτι πρεπει να αφησεις οποιο αλλο νικ, και να φτιαξεις ενα λογαριασμο
με το παλιο ονομα, ωστε να εισαι φυσει θεσει αξιοπρεπης.
Ελπιζω να καταλαβαινεις με ποιο υφος σου μιλω.
Μην παρασυρεσαι σε μικροτητες, κρατησε το επιπεδο σου, γιατι σου αξιζει.
Τα σεβη μου.​
φίλε μου όπως εξηγώ σε άλλο μου ποστ δική μου επιλογή ήταν η πλήρης διαγραφή μου σαν Αρίων και δεν με διέγραψε κανείς και μάλιστα το ζήτημα της πλήρους διαγραφής μου το είχα εκφράσει από τον Δεκέμβριο που είχε γίνει μια ανάλογη ιστορία αλλά με παραίνεση του Αντισθένης δεν έγινε στην πορεία συνεχώς δεχόμουνα προκλήσεις και βρισιές από ένα συγκεκριμένο άτομο και κανείς δεν πήρε κάποια μέτρα με αποτέλεσμα να φτάσω σε σημείο μετά από μια προκλητική επίθεση από 5 μέλη να με βρίζουν και να με προκαλούν χωρίς κανείς να κάνει παρέμβαση και τότε και εγώ πήρα την απόφαση και έφτασα στο δικό τους επίπεδο έβρισα με έκαναν αυτόματα μουτ και το έκανα γιατί απλά είχα πάρει την οριστική μου απόφαση για την διαγραφή σαν Αρίων.
η συμμετοχή μου με αυτό το νικ έγινε για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα με χρόνο αποχώρησης την Δευτέρα που μας πέρασε απλά έχω δώσει παράταση στην οριστική μου διαγραφή και συμμετοχή εδώ για ένα μικρό ακόμα διάστημα γιατί απλά συνεχίζει να υφίσταται ο λόγος που είμαι εδώ.
απλά είναι πολύ ψυχοφθόρο να συνεχίσω εδώ και να δέχομαι φραστικές επιθέσεις από μερικά τσογλάνια και σύντομα θα αποχωρήσω τελείως από εδώ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι και μόνο να απουσιάσεις???? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ειλικρινά δεν θα έλθω την Κυριακή όμως ίσως δούμε τον αγώνα μαζί αν φυσικά σκοπεύεις να τον δεις και εσύ στο γνωστό μέρος.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ήθελα πολύ να ήμουν και εγώ απλά λόγο ότι πήρα κάποιο μήνυμα δεν θέλω να γίνει κάτι που να έχει και σε εσάς επιπτώσεις εγώ δεν έχω προκαταλήψεις εναντίον κανενός και ειδικά των ατόμων που πρόσκειται στον ΟΣΦΠ απεναντίας αν μερικοί από αυτούς με γνώριζαν θα άλλαζαν πολλά μέσα τους στο τι σκέπτονται για εμένα και μάλιστα την προηγούμενη φορό που είχατε καλέσει κάποιους άλλους από αυτό τον χώρο δεν είχα εκφράσει καμιά αντίρρηση.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και τον εργοτέλη.... :2funny: :2funny: :2funny:
για τον ΟΣΦΠ να δεις προχθές έκαναν σκοποβολή στα βράχια της Πάρνηθας στον αγώνα με τον Θρασυβουλα πριν τον αγώνα με εμάς  είχαν πάει σε κυριλέ μαγαζί προχθές μάλλον ήτα βαριά τα παιδάκια στην Χασιά,
για τους χθεσινούς γαύρους δεν ξέρω τι είχαν φάει μάλλον ούζα με μεζέ αντσούγια ( γαύρο )

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να δεις φάση...να τους την κάνει ο θρασύβουλας στο τηγάνι και να σπαρταρήσω απο τα γέλια..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προς τον ναύαρχο ----  πριν γίνει το συμβάν και πάρω την απόφαση να μην έρθω είχα πει του Γουόρχολ ότι θα μαζευόμαστε για ένα κρασί αλλά ήθελα να συνεννοηθώ πρώτα μαζί σας αλλά δυστυχώς άλλαξαν τα δεδομένα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom