You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Μα είστε τόσο γκαβοί;
Απλά μαθηματικά είναι: Πόσο δύσκολο είναι να πάρετε το πρωτάθλημα; Πόσο δύσκολο να βγείτε δεύτεροι;
Μόνο η ΑΕκ τα παρατάει τόσο εύκολα...εσείς και ο ΠΑΟΚ. Μάλλον γι αυτό είστε και τα δυο δικέφαλα τα καημένα.
Απλά μαθηματικά είναι: Πόσο δύσκολο είναι να πάρετε το πρωτάθλημα; Πόσο δύσκολο να βγείτε δεύτεροι;
Μόνο η ΑΕκ τα παρατάει τόσο εύκολα...εσείς και ο ΠΑΟΚ. Μάλλον γι αυτό είστε και τα δυο δικέφαλα τα καημένα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε αδελφέ στην Ελλάδα ζούμε!Τόσο εύκολο είναι να κάνουν και οι 2 άλλοι "μεγάλοι" 2 ήττες σε 5 παιχνίδια??????Το έχεις ξαναδεί πολλές φορές αυτό?Μα είστε τόσο γκαβοί;
και εγω σου λεω οτι τις κανουν εχουμε εμπιστοσυνη στην ομαδα φετος οτι εμεις δε θα κανουμε γκελα μεχρι το τελος?μολις χανει καποιος βαθμους χανουμε και εμεις την ιδια αγωνιστικη.λες και φοβομαστε να παρουμε πρωταθλημα.Ρε αδελφέ στην Ελλάδα ζούμε!Τόσο εύκολο είναι να κάνουν και οι 2 άλλοι "μεγάλοι" 2 ήττες σε 5 παιχνίδια??????Το έχεις ξαναδεί πολλές φορές αυτό?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα κιτρινόμαυροι φίλοι.Προλαβαίνουμε να βγούμε δεύτεροι??Η κολώνουμε και σ'αυτό....
Καλησπερα φιλαρακια.Με λιγη προσπαθια και μια καλη εμανιση εναντιον του ΟΣΦΠ μπορουμε να βγουμε στη 2η θεση,καλα θα ειναι για φετος ,γιατι η χρονια ξεκινησε με τους καλητερους οιωνους αλλα κατεληξε δραμα παλι ,να δουμε ποτε θα επανελθουμε στην κορυφη?ημουν νιος και γερασα!!
Καλησπέρα φίλοι!
Εμείς μαλακιστήκαμε και απόψε...
Το γκολ της κωλόγριας δεν κατάλαβα (στο γήπεδο) για ποιό λόγο το ακύρωσε (δεν είδα κάτι δλδ). Φάσεις δεν είδα στην ΤουΒου και ούτε θέλω να δω........
Έτσι δεν πάμε για τίποτα. Ούτε καν για 4 Χ 3 = 12
Το γκολ της κωλόγριας δεν κατάλαβα (στο γήπεδο) για ποιό λόγο το ακύρωσε (δεν είδα κάτι δλδ). Φάσεις δεν είδα στην ΤουΒου και ούτε θέλω να δω........
Έτσι δεν πάμε για τίποτα. Ούτε καν για 4 Χ 3 = 12
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Ποιος μίλησε για μπάλλα ρε φίλε??Ξυλίκι πες καλύτερα και σύστημα γιούργια.....ρε Ναύαρχε, τι πρώτοι και δεύτεροι λες?? μπάλα προλαβαίνουμε να παίξουμε??
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα φίλε!Τουλάχιστον θα κλαίμε μαζί ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!Καλησπέρα φίλοι!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Φίλε,δεν έχω να θυμάμαι από την ΑΕΚ της τελευταίας Δεκαετίας ΤΙΠΟΤΑ...Δηλαδή άμα βγούμε δεύτεροι εσύ θα το χαρείς?? του χρόνου θα το θυμάσαι??
Φίλε,δεν έχω να θυμάμαι από την ΑΕΚ της τελευταίας Δεκαετίας ΤΙΠΟΤΑ...
το περσινό CL δεν το θυμάσαι??
Είμαι σίγουρος ότι το θυμάσαι γιατί έκτος από τύχη, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί παίζοντας μια σχετικά καλή μπάλα.
Καλησπέρα φίλε!Τουλάχιστον θα κλαίμε μαζί ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!
Δεν το βλέπω έτσι φίλε μου. ;)
Αποστασιοποίηση. Μέχρι να φύγει η κωλοοικογένεια.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για την ομάδα, οι κινήσεις τους σε παίκτες, προπονητή και .......... "δημόσιες σχέσεις" δε θα ήταν αυτές
Τσάμπα χαλιόμαστε
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα...το περσινό CL δεν το θυμάσαι??
Είμαι σίγουρος ότι το θυμάσαι γιατί έκτος από τύχη, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί παίζοντας μια σχετικά καλή μπάλα.
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα...
Η ισοβαθμία με τους τσατσόγαυρους?? Η πρώτη χρονιά Ντέμη με Σάντος??
Δεν τα θυμάσαι αυτά??
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα αδέρφια!!!