Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σπαστικέ αντικειμενικέ!χαχαχα
Ναύαρχε....τα προγνωστικά σου για σήμερα;
Είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση (βλ. travian) γι'αυτό και δεν πολυσυμμετέχω.Για σήμερα ένα Χ από εδώ μέχρι την Καλαμαριά....Καλημέρα σπαστικέ αντικειμενικέ!χαχαχα
Ούτε με σφαίρες...χμ....εγω που βλέπω Χ και του Ολυμπιακού έχω μυωπία άραγε;
Τουλάχιστον νικάς εκεί που παίζεις;; Εγώ έχω να παίξω παιχνίδι στο pc εδώ και 2 χρόνια...Ούτε με σφαίρες...
Είναι strategy και παίζουμε από εδώ μέσα.Μπες στο thread travian ,άνοιξε χωριό και έλα στη συμμαχία μας....Τουλάχιστον νικάς εκεί που παίζεις;; Εγώ έχω να παίξω παιχνίδι στο pc εδώ και 2 χρόνια...
πολυ απογοητευση φιλε lastmoican.και σκεψου οτι αν ειχαμε κερδισει τον αρη διεκδικουσαμε πρωταθλημα τωρα.δε πιστευουμε πια στην ομαδα μας.Ρε παπάρες...γράφτε τίποτα...βαριέμαι....
εδώ έγινε του σωφέρ εχθές....και δεν μιλάει κανείς; Τέτοια απογοήτευση;
Άσχετο...πότε θα ανοίξει νέο θρεντ για την ΠΕΚ;
last κανεις δε παιζει μπαλα φετος αλλα στην ΑΕΚ συμβαινει και το αλλο.δεν αντεχει σε συνθηκες πιεσης.το χεις δει και εσυ τοσα χρονια οτι μολις το πρωταθλημα μπαινει στη πιο κρισιμη καμπη του τα γκρεμιζουμε ολα.φετος μας δοθηκαν πολλες ευκαιριες ειτε να αυξησουμε τη διαφορα στη αρχη,ειτε να πλησιασουμε πιο μετα γνωριζοντας οτι οι αλλοι εχουν κανει γκελα και δεν τα καταφεραμε ποτε.οταν αυτο συμβαινει επι σειρα ετων πως να μην απογοητευομαι.requiem, το ξαναλέω...οι περισσότεροι δεν βλέπουν μπάλα. Απογοητεύονται με το παραμικρό και ενθουσιάζονται επίσης με το παραμικρό.
Κάνουν Θεό ένα παίκτη και την αμέσως επόμενη αγωνιστική είναι ταγάρι.
Μια ματιά στη βαθμολογία και στα εναπομείναντα παιχνίδια δείχνουν αν και κατά πόσο έχει ελπίδες μια ομάδα για κάτι ή όχι. Σύμφωνοι...δεν παίζετε μπάλα...αλλά σάμπως παίζει και κανένας την τρελή θεόμπαλα, την αχτύπητη;...
εννοουσα απο τους τρεις "μεγαλους" οτι δε παιζει κανεις μπαλα.και οταν λεω μπαλα δεν σημαινει αποτελεσματα εννοω το θεαμα που μου προσφερουν.για τις αλλες ομαδες εχεις δικιο.εγω φετος προτιμω να κατσω να δω σημερα ας πουμε το αρης-λαρισα η το πανιωνιος-αστερας παρα την αεκ η τον ολυμπιακο.η λαρισα για μενα εχει παιξει το καλυτερο ποδοσφαιρο φετος και ας μην επαιρνε αποτελεσματα στον πρωτο γυρο.Διαφωνώ πλέον μόνο στο οτι κανείς δεν παίζει μπάλα φέτος. Πιστεύω πως έχει απλά αλλάξει το παιχνίδι. Και εξηγώ. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό να πηγαίνουν τρένο οι 3 του ΠΟΚ.
Φέτος όμως οι άλλες ομάδες έχουν επενδύσει και έχουν κι αυτές απαιτήσεις εντός του αγωνιστικού χώρου.
Δεν είναι τυχαίες οι γκέλες και του χρόνου θα γίνουν περισότερες, εφόσον συνεχίζουν έτσι το καλοκαίρι οι ομάδες να επενδύουνε.
Δεν λέω πως δεν θα μπορούσανε να παίξουν καλύτερα οι ΠΟΚ, αλλά πλέον όλες οι ομάδες κατεβαίνουν στο γήπεδο για να τους πάρουν αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι πως τα ματς δεν κερδίζονται με τη φανέλα όπως είχαν συνηθίσει όλοι τόσο καιρό...
εμενα μου αρεσαν παρα πολυ αρης και εργοτελης παιδιαεννοουσα απο τους τρεις "μεγαλους" οτι δε παιζει κανεις μπαλα.και οταν λεω μπαλα δεν σημαινει αποτελεσματα εννοω το θεαμα που μου προσφερουν.για τις αλλες ομαδες εχεις δικιο.εγω φετος προτιμω να κατσω να δω σημερα ας πουμε το αρης-λαρισα η το πανιωνιος-αστερας παρα την αεκ η τον ολυμπιακο.η λαρισα για μενα εχει παιξει το καλυτερο ποδοσφαιρο φετος και ας μην επαιρνε αποτελεσματα στον πρωτο γυρο.
καλημερα boobo.ειμαστε και εμεις αλλα και ο βαζελοςΚαλημερα. requiem, αν εμεις δεν αντεχουμε την πιεση τι να πεις και για τον παο. 2 συνεχομενες αγωνιστικες λιγο πριν την ληξη και με το ροστερ που εχει να μην μπορει να κανει νικη? Σαν να λεει στον ολυμπιακο παρτο το πρωταθλημα δεν το θελω