Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εμενα μου αρεσαν παρα πολυ αρης και εργοτελης παιδια
καλημερα φιλε νικ.εργοτελη και καλαμαρια εγω τις συμπαθω πολυ.δε θελω να πεσουν αυτες οι ομαδες.βεβαια για την καλαμαρια χλωμο το βλεπω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημερα φιλε νικ.εργοτελη και καλαμαρια εγω τις συμπαθω πολυ.δε θελω να πεσουν αυτες οι ομαδες.βεβαια για την καλαμαρια χλωμο το βλεπω.
καλημερα φιλαρακι
μια απο τα ιδια
τον εργοτελη ομως ειναι 10 φορες κριμα να πεσει γιατι επαιζε μπαλιτσα σχεδον σε καθε αγωνα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ναι, μετα την ενσταση και την αφαιρεση και 1 βαθμου , την πανε και κοντρα.  :(

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ναι, μετα την ενσταση και την αφαιρεση και 1 βαθμου , την πανε και κοντρα.  :(
Προφανώς για να έχει μεγαλύτερη διαφορά από 4 βαθμούς από την ομάδα που σώζεται...και να μην μιλάει κανείς!
Τι καιρός είναι αυτός ρε?Πολύ κιτρινίλα ή μου φαίνεται λόγω Αεκοφροσύνης??? :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
requiem, αυτό εννοώ. Δεν παίζουν μόνοι τους οι ΠΟΚ. Τώρα πια τους κοντράρουν στα ίσα. Δεν τους φοβούνται.
Μπαλα δεν παίζεις για 2 λόγους. Είτε γιατί δεν παίζεις εσύ είτε γιατί δεν σε αφήνει ο αντίπαλος. Εμείς εδώ θεωρούμε πάντα πως ειναι θέμα του "μεγάλου". Εγώ όμως πιστεύω πως ο Αστέρας έκλεισε τον Ολυμπιακό και τον νίκησε. Πως η Ξάνθη νίκησε τον ΠΑΟ. Πως ο Πανιώνιος νήκησε την ΑΕΚ. Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Δεν λέω πως; δεν θέλω να τους δω τους τρεις να παίζουν πιο συστηματοποιημένο ποδόσφαιρο κλπ, αλλά μην ξεχνάς πως ο ΟΣΦΠ ας πούμε που έπαιξε καλά ευρώπη, έπαιξε γιατί οι ομάδες οι άλλες δεν κλεινονταν. Το κακό με ΑΕΚ και ΠΑΟ φέτος είναι πως ΟΥΤΕ Ευρώπη έδειξαν τίποτα σπουδαίο που θεωρητικά είχαν λόγο να δώσουν παραπάνω και είχαν και ανοιχτές άμυνες.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Προφανώς για να έχει μεγαλύτερη διαφορά από 4 βαθμούς από την ομάδα που σώζεται...και να μην μιλάει κανείς!
Τι καιρός είναι αυτός ρε?Πολύ κιτρινίλα ή μου φαίνεται λόγω Αεκοφροσύνης??? :2funny:
ειναι ΑΕΚτζης φαινεται ο καιρος. :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ήμαρτον ρε παιδιά με την ένσταση..τι κόλλημα είναι αυτό.
Ήταν ή δεν ήταν αντικανονική η συμμετοχή; Ήταν...
τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση που λέτε. Και η Καλαμαριά τα χάνει καθαρά τα ματσάκια...3αρες τρώει. Στο κάτω κάτω ας πρόσεχε. Λες και δεν θα έβρισκε άλλο παίκτη τέτοιο που ρίσκαρε να τον πάρει για να παίξει και να τη σώσει...
Δεν μπορούσε να πάρει "καθαρό" παίκτη δηλαδή;;
Οι μαλακίες πληρώνονται.
Και το ξαναλέω: όποιος και να ήταν στη θέση του Ολυμπιακούθα το έκανε. Και επίσης καλά έκανε, γιατί αν δεν το έκανε θα δημιουργούσε δεδικασμένο και μετά κάθε ομάδα θα είχε δικαιωμα να κάνει ό,τι ήθελε.
Επιτέλους κάποια στιγμή να συμμορφωθούμε με τις οδηγίες που έχουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες...όλο διαφορετικοί θέλουμε να το παίζουμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτός πρέπει να κάνει παρέα μόνο με τον Αλέφαντο...αχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αχ, το μοναδικό θρεντ που δεν το γάμησε ο βασούλης....
Αδέρφια μου αλήτες πουλιά....(δικέφαλα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom