Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παντως εκανες φοβερες προσπαθειες..θυμαμαι πριν λιγο καιρο τα μιλαγες σπαστα τα ελληνικα κ τωρα τα  μιλας σπεσιαλ :2funny:
λέγομε στεφκα είμαι από το πλοβντιβ ( φιλιπουπολη ) απόφοιτος του πανεπηστημίου της Σόφιας στην Ελληνική φιλολογία και έχω συνεργαστεί με τον Γιάννη σαν μεταφράτρια σε εταιρεία που ανήκε παλαιότερα στο ομιλο Βαρδινογιάννη.

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ Αρίωνα :cool2:...ότι είχα να σου πω για το θέμα σου το είπα...δεν πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοια διαδικασίακαι το ξέρεις πολύ καλά...όταν αρχίζετε τις :jerking:σας χαιρετώ και σφαχτείτε μόνοι σας!!!!
Αυτά!!!!!!!!!
ο Αρίωνας φίλε στα ποστ που έκανε μάζευε 200 άτομα που για το σαιτ είναι μερίδιο διαφήμισης μεγάλο και απλά σύντομα θα δείτε κάποια έκπληξη.

Επισκέπτης
εγω παντως τον αριωνα τον πηγαινα κ πιστευω οτι ειχε προσφερει κ στο σαιτ...κ το στυλ του ρε παιδια δεν ειχε κατι...ουτε εβριζε ουτε τιποτα....απλα ειχε λιγο πικαντικο χιουμορ...κ δεν νομιζω οτι σε απροσωπες συνομιλιες αυτο ειναι ΤΟΣΟ ενοχλητικο...αυτο το λεω γι αυτους που παρεξηγηθηκαν κατα καιρους με το χιουμορ του

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως τον αριωνα τον πηγαινα κ πιστευω οτι ειχε προσφερει κ στο σαιτ...κ το στυλ του ρε παιδια δεν ειχε κατι...ουτε εβριζε ουτε τιποτα....απλα ειχε λιγο πικαντικο χιουμορ...κ δεν νομιζω οτι σε απροσωπες συνομιλιες αυτο ειναι ΤΟΣΟ ενοχλητικο...αυτο το λεω γι αυτους που παρεξηγηθηκαν κατα καιρους με το χιουμορ του
που να τον γνωρίσεις και σαν άνθρωπο και εργοδότη δεν σου λέω τίποτα άλλο.

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τον εχουμε γνωρισει. ;)
ίσως σε κάποια έξοδο που κάνετε θα γνωρίσετε και την υπόλοιπη ομάδα που συνεργάζετε με τον Γιάννη και ειδικά τον Αποστόλη με το νικ γαμάω γαύρους αν φυσικά δεν έχει πάει στην Πράγα όπως συνηθίζει.
εδώ όμως τον Αρίωνα δεν τον βλέπω να μπαίνει πάλι.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ίσως σε κάποια έξοδο που κάνετε θα γνωρίσετε και την υπόλοιπη ομάδα που συνεργάζετε με τον Γιάννη και ειδικά τον Αποστόλη με το νικ γαμάω γαύρους αν φυσικά δεν έχει πάει στην Πράγα όπως συνηθίζει.
εδώ όμως τον Αρίωνα δεν τον βλέπω να μπαίνει πάλι.
εγω νομιζω οτι θα ξαναμπει.δε μπορει χωρις την αεκτζηδικη παρεα μας.

Επισκέπτης
καντε ψηφοφορια για να επανελθει ο αριωνας :rockon: :rockon:...εδω στο θρεαντ για τις χανουμες καντε το

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω νομιζω οτι θα ξαναμπει.δε μπορει χωρις την αεκτζηδικη παρεα μας.
δεν μπαίνει απλά όταν θα μαζευεται η παρέα θα βγαίνει μαζί της.
και θα μπορούν να τον επισκέπτοντε στο νέο του γραφείο στην πλατεία Βικτωρίας απλά του έχουν καθυστερήση την μεταφορά του τηλεφώνου και φυσικά του ιντερνετ.

όσοι θέλουν μπορούν να του στέλνουν πμ στο κλαμπ που έχει κάνει για την πατρίδα του την Μυτιλήνη.  

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γκασμάς ο Arion; Ήμουν φαντάρος εκεί. Έλα ρε Κουλίγα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ξεκινάει η ΑΕΚΑΡΑ στο μπάσκετ! :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παμε γερα 15 ποντους μπροστα ειμαστε. :rockon:  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πολύ καλή εμφάνιση στο β' ημίχρονο! :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ολικη ανατροπη ο εργοτελης 1-2 στο περιστερι.μακαρι να σωθει αυτη η ομαδα.τη συμπαθω πολυ. :rockon:  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κοιμηθήκαμε πάλι στο τέλος αλλά δεν προλαβαίνουν τα Μπαόκια!Αν δεν είχαμε κάποιες τσάμπα-ήττες θα μπαίναμε χαλαρά στην τετράδα! :rockon:

exarxeia

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
wanted dead or alive..που στον πουτσο ειναι κρυμμενος?
[youtube=425,350]ZGDngW8K6qA[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom