- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.976
- Πόντοι
- 42.697
+1000000 O κορνχολιο px...μπαινει μονο και μονο για να βρισει τον Αριωνα αλλα ποτε κανεις δεν κανει τιποτα...
ο κορνχολιο είναι επίσης Muted απο εχθές....
+1000000 O κορνχολιο px...μπαινει μονο και μονο για να βρισει τον Αριωνα αλλα ποτε κανεις δεν κανει τιποτα...
Για εμένα λες;;;;εσένα όποτε βλέπω το αβατάρ σου θέλω να σε βάλω κάτω να σε σπάσω στο ξύλο ΕΙΔΑΝΙΚΗΣΑ
αλητάμπουρα βαζελάκο......Για εμένα λες;;;;
Ανεπιθύμητε συγγνώμη ρε αλλά το avatar απευθύνεται σε εσένα!!!!!αλητάμπουρα βαζελάκο......
είσαι MF τελικά....
Δεν ασχολουμε με το τι γραφουν οι φυλλαδες. Ειμαι μελος της ερασιτεχνικης και το ξερω απο τους ανθρωπους της. Στο οικοπεδο πρεπει να υπαρχει αθλητικη δραστηριοτητα αλλιως πρεπει να επιστραφει στο δημοσιο. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι το γηπεδο της παε. Μπορει να ειναι γηπεδο για τις υποδομες της σε οποιαδηποτε τομεα. Η πυγμαχια ειναι σχεδον διαλυμενη , ο στιβος αστα, η ξιφασκια.. Στο γυναικειο βολλει θελουν να διωξουν ολη την ομαδα στο τελος. Στο χαντμπωλ οι μισοι ειναι τσακωμενοι με τους αλλους μισους. Ηδιοικηση Ανατολ. το μονο που κανει ειναι να ανακυκλωνει τους φιλα προσκειμενους της σε θεση υπευθυνων των τμηματων μολις οι παικτες βαρεθουν να ακουνε τις ιδιες υποσχεσεις απο τα ιδια ατομα.
εγω την ειδα και παρολο που τα λεω καλα με τον αριων καλα του καναν γιατι εβρισε μανες κτλπΚαλημέρα φίλοι!
Δεν είδα τη φάση για την οποία mutαρίστηκε ο Arion1955 και δεν μπορώ να έχω άποψη για το συγκεκριμμένο.
Δώστε τον arion στο λαό του!!!Τα gay-rakia φταινε που προκαλουν συνεχεια και το χουν κανει μπουρδελο εδω μεσα.
Βγηκε απ τα ρουχα του ο ανθρωπος.
φίλε τον Αρίωνα προχθές το βράδυ τον έβριζαν και τον προκαλούσαν πάνω από μια ώρα και δεν βγήκε κανένας μοντ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και αναγκαστηκε να αντιδράση με την βρισιά τότε επενέβη ο μοντ και έγινε ότι έγινε γιατί απλά του την είχαν στημένη λόγο ότι έρχετε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ σε μια εβδομάδα.εγω την ειδα και παρολο που τα λεω καλα με τον αριων καλα του καναν γιατι εβρισε μανες κτλπ
Αρίωνα καλημέρα...όσο δίκαιο και να έχεις για τότε,αυτό δεν δικαιολογεί ανάλογη συμπεριφορά και από σένα!!!με τον τρόποπου αντιδράς...χάνεις το δίκιο σου...φίλε τον Αρίωνα προχθές το βράδυ τον έβριζαν και τον προκαλούσαν πάνω από μια ώρα και δεν βγήκε κανένας μοντ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και αναγκαστηκε να αντιδράση με την βρισιά τότε επενέβη ο μοντ και έγινε ότι έγινε γιατί απλά του την είχαν στημένη λόγο ότι έρχετε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ σε μια εβδομάδα.
για μπήτε στο θρεντ του γαύρου να δείτε που δίνουν συγχαρητήρια σε κάποιον μοντ?
και ο συγκεκριμένος μοντ τον Δεκέμβριο που η μάνα του Αριωνα ήταν ετοιμοθάνατη και το ήξεραν αρκετά άτομα τα άτομα που τον προκάλεσαν τώρα τότε του έβριζαν την μάνα.
απλά μερικοί εδώ έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι αν υπάρχει δημοκρατία ας ανοίξουν ένα θρεντ να εκφραστούν όλες οι απόψεις.
κατ αρχήν δεν είμαι ο Αρίωνας απλά έχω επαγγελματική σχέση με τον Αρίωνα.Αρίωνα καλημέρα...όσο δίκαιο και να έχεις για τότε,αυτό δεν δικαιολογεί ανάλογη συμπεριφορά και από σένα!!!με τον τρόποπου αντιδράς...χάνεις το δίκιο σου...
Εγώ ξέρω ότι όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!!!
Φιλικά ;)
κατ αρχήν δεν είμαι ο Αρίωνας απλά έχω επαγγελματική σχέση με τον Αρίωνα.
δηλαδή εσένα αν σε βρίζουν δεν θα αντιδράσεις? και τον Αρίωνα τον έβριζαν σε καθημερινή βάση με πμ και τον προκαλούσαν και παρ ότι έκανε αναφορά στους μοντ κανείς δεν επενέβη ποτέ.
και μάλιστα οι μοντ ξέρουν ο κορνχόλιο ότι είναι κλώνος.
εξηγώ δεν είμαι ο Αρίωνας απλά είμαστε στην επαγγελματική ομάδα του Αρίωνα εγώ και το παλικάρι που μπήκε εχθές το βράδυ και τον μουτάρανε χωρίς στην ουσία λόγο και μάλιστα ο τύπος αυτός ήταν παλιό μέλος του σαιτ και από αυτόν γνώρισε ο Αρίωνας το σαιτ.Οχι πάλι ρε γμτ, οχι πάλι τα ίδια και τα ίδια
Αρίωνα αυτός που σε έβρισε, μπαναρίστηκε.
Αυτός που σε ενοχλούσε μετέπειτα, προχθές το βράδυ, τον σιώπησαν.
Θές τώρα να μιλήσουμε για διπλές ΙΡ και για διπλούς λογαριασμούς??????
Εγώ Αρίωνα ...ότι είχα να σου πω για το θέμα σου το είπα...δεν πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοια διαδικασίακαι το ξέρεις πολύ καλά...όταν αρχίζετε τις σας χαιρετώ και σφαχτείτε μόνοι σας!!!!κατ αρχήν δεν είμαι ο Αρίωνας απλά έχω επαγγελματική σχέση με τον Αρίωνα.
δηλαδή εσένα αν σε βρίζουν δεν θα αντιδράσεις? και τον Αρίωνα τον έβριζαν σε καθημερινή βάση με πμ και τον προκαλούσαν και παρ ότι έκανε αναφορά στους μοντ κανείς δεν επενέβη ποτέ.
και μάλιστα οι μοντ ξέρουν ο κορνχόλιο ότι είναι κλώνος.