Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.976
Πόντοι
42.697

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παρακαλώ αφήστε μας να βριζόμαστε όσο θέλουμε. Μόνο σε περιπτώσεις που βρίζονται οικογένειες και θρησκεία να τηρείτε ο κανόνας τοu mute!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και όταν το post έχει πάνω από 10 βρισιές :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσένα όποτε βλέπω το αβατάρ σου θέλω να σε βάλω κάτω να σε σπάσω στο ξύλο ΕΙΔΑΝΙΚΗΣΑ
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια και φιλοι. :rockon:  :rockon:

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Δεν ασχολουμε με το τι γραφουν οι φυλλαδες. Ειμαι μελος της ερασιτεχνικης και το ξερω απο τους ανθρωπους της. Στο οικοπεδο πρεπει να υπαρχει αθλητικη δραστηριοτητα αλλιως πρεπει να επιστραφει στο δημοσιο. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι το γηπεδο της παε. Μπορει να ειναι γηπεδο για τις υποδομες της σε οποιαδηποτε τομεα. Η πυγμαχια ειναι σχεδον διαλυμενη , ο στιβος αστα, η ξιφασκια.. Στο γυναικειο βολλει θελουν να διωξουν ολη την ομαδα στο τελος. Στο χαντμπωλ οι μισοι ειναι τσακωμενοι με τους αλλους μισους. Ηδιοικηση Ανατολ. το μονο που κανει ειναι να ανακυκλωνει τους φιλα προσκειμενους της σε θεση υπευθυνων των τμηματων μολις οι παικτες βαρεθουν να ακουνε τις ιδιες υποσχεσεις απο τα ιδια ατομα.

Φιλε θελω μια απαντηση αφου εισαι μελος του Ερασιτεχνη αυτο το αρχιΛΑΜΟΓΙΟ τον Γρανιτσα τον κρατατε ακομα εκει;
Το λεω αυτο γιατι αυτος κ ΜΟΝΟ αυτος ειναι ο αυτουργος του μη φτιαξιματος γηπεδου στη Ν.Φιλαδελφεια, γιατι οταν ολοι του λεγαν μην το γκρεμησει γιατι μετα γηπεδο δεν εχει εκει αυτος ηταν στην κοσμαρα του οτι θα ευγενε βουλευτης κ οτι θα τα ελεινε ολα.
Γιατι αν το κραταγε ορθοιο το γηπεδο η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ θα επαιε με αλλα χαρτια κ οχι με το χαρτι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ενος οικοπεδου.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλοι!

Δεν είδα τη φάση για την οποία  mutαρίστηκε ο Arion1955 και δεν μπορώ να έχω άποψη για το συγκεκριμμένο. Ο Α. πάντως έχει προσφέρει πολύ ΙΜΟ στο site δίνοντας πολύ υλικό στα άλλα μέλη. Και τον θέλω στο forum. Πιθανότατα είχε κάποιες κακές στιγμές, όπως πολλοί από εμάς (χωρίς φυσικά να εξαιρώ τον εαυτό μου).

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ:

Συγκεκριμμένα άτομα-οπαδοί ακατονόμαστης ομάδας καλής στις ενστάσεις και στους διαιτητές προκαλούν ΣΥΝΕΧΩΣ ποστάροντας προκλητικότατα σχόλια σε thread άλλων ομάδων. Και δεν μιλάω για όλους, αυτοί οι έχοντες ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. ΑΝ αυτά τα άτομα έμπαιναν στη θέση τους ΔΕΝ θα είχαμε "εκτράχυνση" της κατάστασης...........

Αυτά, καλημέρα και πάλι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλοι!

Δεν είδα τη φάση για την οποία  mutαρίστηκε ο Arion1955 και δεν μπορώ να έχω άποψη για το συγκεκριμμένο.
εγω την ειδα και παρολο που τα λεω καλα με τον αριων καλα του καναν γιατι εβρισε μανες κτλπ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τα gay-rakia φταινε που προκαλουν συνεχεια και το χουν κανει μπουρδελο εδω μεσα.
Βγηκε απ τα ρουχα του ο ανθρωπος.

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω την ειδα και παρολο που τα λεω καλα με τον αριων καλα του καναν γιατι εβρισε μανες κτλπ
φίλε τον Αρίωνα προχθές το βράδυ τον έβριζαν και τον προκαλούσαν πάνω από μια ώρα και δεν βγήκε κανένας μοντ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και αναγκαστηκε να αντιδράση με την βρισιά τότε επενέβη ο μοντ και έγινε ότι έγινε γιατί απλά του την είχαν στημένη λόγο ότι έρχετε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ σε μια εβδομάδα.
για μπήτε στο θρεντ του γαύρου να δείτε που δίνουν συγχαρητήρια σε κάποιον μοντ?
και ο συγκεκριμένος μοντ τον Δεκέμβριο που η μάνα του Αριωνα ήταν ετοιμοθάνατη και το ήξεραν αρκετά άτομα τα άτομα που τον προκάλεσαν τώρα τότε του έβριζαν την μάνα.
απλά μερικοί εδώ έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι αν υπάρχει δημοκρατία ας ανοίξουν ένα θρεντ να εκφραστούν όλες οι απόψεις.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
φίλε τον Αρίωνα προχθές το βράδυ τον έβριζαν και τον προκαλούσαν πάνω από μια ώρα και δεν βγήκε κανένας μοντ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και αναγκαστηκε να αντιδράση με την βρισιά τότε επενέβη ο μοντ και έγινε ότι έγινε γιατί απλά του την είχαν στημένη λόγο ότι έρχετε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ σε μια εβδομάδα.
για μπήτε στο θρεντ του γαύρου να δείτε που δίνουν συγχαρητήρια σε κάποιον μοντ?
και ο συγκεκριμένος μοντ τον Δεκέμβριο που η μάνα του Αριωνα ήταν ετοιμοθάνατη και το ήξεραν αρκετά άτομα τα άτομα που τον προκάλεσαν τώρα τότε του έβριζαν την μάνα.
απλά μερικοί εδώ έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι αν υπάρχει δημοκρατία ας ανοίξουν ένα θρεντ να εκφραστούν όλες οι απόψεις.
Αρίωνα καλημέρα...όσο δίκαιο και να έχεις για τότε,αυτό δεν δικαιολογεί ανάλογη συμπεριφορά και από σένα!!!με τον τρόποπου αντιδράς...χάνεις το δίκιο σου...
Εγώ ξέρω ότι όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!!!
Φιλικά ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οχι πάλι ρε γμτ, οχι πάλι τα ίδια και τα ίδια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αρίωνα αυτός που σε έβρισε, μπαναρίστηκε.
Αυτός που σε ενοχλούσε μετέπειτα, προχθές το βράδυ, τον σιώπησαν.

Θές τώρα να μιλήσουμε για διπλές ΙΡ και για διπλούς λογαριασμούς??????

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αρίωνα καλημέρα...όσο δίκαιο και να έχεις για τότε,αυτό δεν δικαιολογεί ανάλογη συμπεριφορά και από σένα!!!με τον τρόποπου αντιδράς...χάνεις το δίκιο σου...
Εγώ ξέρω ότι όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!!!
Φιλικά ;)
κατ αρχήν δεν είμαι ο Αρίωνας απλά έχω επαγγελματική σχέση με τον Αρίωνα.
δηλαδή εσένα αν σε βρίζουν δεν θα αντιδράσεις? και τον Αρίωνα τον έβριζαν σε καθημερινή βάση με πμ και τον προκαλούσαν και παρ ότι έκανε αναφορά στους μοντ κανείς δεν επενέβη ποτέ.
και μάλιστα οι μοντ ξέρουν ο κορνχόλιο ότι είναι κλώνος.

Επισκέπτης
δηλαδή εσένα αν σε βρίζουν δεν θα αντιδράσεις? και τον Αρίωνα τον έβριζαν σε καθημερινή βάση με πμ και τον προκαλούσαν και παρ ότι έκανε αναφορά στους μοντ κανείς δεν επενέβη ποτέ.

Παντως εκανες φοβερες προσπαθειες..θυμαμαι πριν λιγο καιρο τα μιλαγες σπαστα τα ελληνικα κ τωρα τα  μιλας σπεσιαλ :2funny:

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οχι πάλι ρε γμτ, οχι πάλι τα ίδια και τα ίδια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αρίωνα αυτός που σε έβρισε, μπαναρίστηκε.
Αυτός που σε ενοχλούσε μετέπειτα, προχθές το βράδυ, τον σιώπησαν.

Θές τώρα να μιλήσουμε για διπλές ΙΡ και για διπλούς λογαριασμούς??????
εξηγώ δεν είμαι ο Αρίωνας απλά είμαστε στην επαγγελματική ομάδα του Αρίωνα εγώ και το παλικάρι που μπήκε εχθές το βράδυ και τον μουτάρανε χωρίς στην ουσία λόγο και μάλιστα ο τύπος αυτός ήταν παλιό μέλος του σαιτ και από αυτόν γνώρισε ο Αρίωνας το σαιτ.
ο Αρίωνας έτσι και αλοιώς έχει ενεργοποιήση την εντολή διαγραφής και δεν πρόκειτε να ασχοληθεί με το σαιτ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ Αρίωνα :cool2:...ότι είχα να σου πω για το θέμα σου το είπα...δεν πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοια διαδικασίακαι το ξέρεις πολύ καλά...όταν αρχίζετε τις :jerking:σας χαιρετώ και σφαχτείτε μόνοι σας!!!!
Αυτά!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom