Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βλεπω την κουλτουρα σου απο το νικ σου
καλο θα ειναι να μην καπηλευεσαι την ιστορια και την προσφυγια
επισης θα σου προτεινα να συνεχισεις να ποσταρεις τις τσοντες και τα σχετικα με μουσικες κτλ [size=20pt]γιατι το κομπλεξ δεν βγαινει απο το μυαλο σου ουτε με εγχειρηση[/size]
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
βλέπω έχεις την μανία της καταδίωξης μέσα σου μια εξέταση από ψυχίατρο θα σου κάνει μεγάλο καλό.
στην ψυχιατρική αυτούς που έχουνε έμμονες ιδέες προς κάποιον η κάτι της μεταφράζουν με τα ψυχικά κατάλοιπα που άφησε ένας βιασμός η κάτι άλλο εγώ πάντως στην ζωή μου δεν έχω βιάσει ούτε αγοράκια ούτε κοριτσάκια  ούτε πουστράκια.
το νικ μου σε σχέση με την κουλτούρα μου απλά έχει σχέση με αυτό που είπε ένας σοφός φωτιά στην φωτιά, στο site εδώ δεν είμαι χθεσινός όχι σαν μέλος αλλά σαν παρατηρητής να δω και να κρίνω με τι όπλα θα πολεμήσω και ένα όπλο είναι και το νικ μου.
άλλωστε οι άνθρωποι θεωρούνται και αυτοί ζώα και το ρητό λέει όταν γνώρισα τα ζώα κατάλαβα τους ανθρώπους και εδώ μέσα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας ζωολογικός κήπος.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβαινω το δεσιμο σου με τον κοντο αλλα αμα ελεγε ο κοκκαλης μετα τα πετρινα η σε αντιστοιχη περιπτωση μετα απο χρονια χωρις τιτλους οτι οποιος θελει πρωταθληματα να γινει αεκ η παναθηναικος πιστευω οτι δεν θα προλαβαινε να σηκωθει απο την καρεκλα
καταλαβαινεις τι θελω να πω και μονο ετσι θα πατε μπροστα

Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λες αδερφέ!!!!!Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!Εσύ καταλαβες αυτό που ήθελα εγώ να πω?????

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ε γαμιά και γω που είμαι μισός Σμυρνιός και μισός Πειραιώτης είμαι 50 χρόνια πίσω ε;;;;;;;;;;;;;

Γιόμισε ο τόπος απογόνους των Αρχαίων Ιώνων με μουστάκι, μπεγλέρι, φέσι και μελαμψό δέρμα.......
εμείς οι ΑΕΚτσήδες βασικά δεν ήμαστε Σμυρνιοί ήμαστε πολίτες από την βασιλεύουσα το σταυροδρόμι του πολιτισμού.
ενώ στην Σμύρνη ουκ ολίγες το πήγαιναν το γράμμα.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το νικ μου σε σχέση με την κουλτούρα μου απλά έχει σχέση με αυτό που είπε ένας σοφός φωτιά στην φωτιά, στο site εδώ δεν είμαι χθεσινός όχι σαν μέλος αλλά σαν παρατηρητής να δω και να κρίνω με τι όπλα θα πολεμήσω και ένα όπλο είναι και το νικ μου.
άλλωστε οι άνθρωποι θεωρούνται και αυτοί ζώα και το ρητό λέει όταν γνώρισα τα ζώα κατάλαβα τους ανθρώπους και εδώ μέσα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας ζωολογικός κήπος.

+100000000 Να 'σαι πάντα καλά ρε μάγκα και να γράφεις συχνότερα (και όχι μόνο να παρατηρείς)!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βλέπω έχεις την μανία της καταδίωξης μέσα σου μια εξέταση από ψυχίατρο θα σου κάνει μεγάλο καλό.
στην ψυχιατρική αυτούς που έχουνε έμμονες ιδέες προς κάποιον η κάτι της μεταφράζουν με τα ψυχικά κατάλοιπα που άφησε ένας βιασμός η κάτι άλλο εγώ πάντως στην ζωή μου δεν έχω βιάσει ούτε αγοράκια ούτε κοριτσάκια  ούτε πουστράκια.
το πλεονεκτημα που εχει το ιντερνετ σε σχεση με την πραγματικη κοινωνικη ζωη ειναι οτι οταν τα σκατωσεις και σε μουτζωνουν ολοι,μπορεις να κανεις μια δευτερη η και τριτη αρχη
απ'οτι φαινεται εσυ εισαι η μαζοχας η τελειως βλακας και ανεπιδεκτος μαθησεως πανω απ'ολα
περαστικα σου και σε παρακαλω προσπαθησε να εκμεταλλευτεις τις ευκαιριες που σου δινοντε απο την ανωνυμια του ιντερνετ για να κανεις μια καινουρια αρχη

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
+100000000 Να 'σαι πάντα καλά ρε μάγκα και να γράφεις συχνότερα (και όχι μόνο να παρατηρείς)!!!!
μερικές φορές όταν είναι να μπεις σε ένα χώρο που κατοικούν κτήνη ( ζώα ) πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου βλέπεις ότι με το πρώτο μου ποστ το ένα ζώων ( ο άνθρωπος είναι ένα ζώων ) το έλουσε κρύος ιδρώτας και αίσθημα καταδιώξεις.

άδικα πάντως εμείς οι ΑΕΚτσήδες δεν συμμετέχουμε στης ληστοσυμμορίες των εγκληματιών της Παιανείας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
οι ΑΕΚτσήδες τύπε στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με κουλτούρα, είναι άτομα συνεχιστές ενός ανώτερου πολιτισμού έζησαν μετά από διωγμούς και έφεραν εδώ στην πατρίδα έναν ανώτερο πολιτισμό από τον δικό σου τον πολιτισμό απλά ένα θα σου πω από τον χειρότερο ΑΕΚτσή ο καλύτερος γαύρος είναι 100 χρόνια πίσω βλέπω μερικούς κανιβαλίσκους γαύρους εδώ μέσα που βρωμάει το χνώτο τους βλέπω την συμπεριφορά τους και βλέπω γιατί σήμερα η πατρίδα Ελλάδα είναι τόσο ανυπόληπτη.
Ναι το καταλαβαμε εχεις επιπεδο, το νικ γαμαω γαυρους τα λεει ολα.

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μερικές φορές όταν είναι να μπεις σε ένα χώρο που κατοικούν κτήνη ( ζώα ) πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου βλέπεις ότι με το πρώτο μου ποστ το ένα ζώων ( ο άνθρωπος είναι ένα ζώων ) το έλουσε κρύος ιδρώτας και αίσθημα καταδιώξεις.

άδικα πάντως εμείς οι ΑΕΚτσήδες δεν συμμετέχουμε στης ληστοσυμμορίες των εγκληματιών της Παιανείας.
που χάθηκε το παλικάρι? το έβαλε στα πόδια? μήπως πήγε στον ψυχίατρο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμείς οι ΑΕΚτσήδες βασικά δεν ήμαστε Σμυρνιοί ήμαστε πολίτες από την βασιλεύουσα το σταυροδρόμι του πολιτισμού.
ενώ στην Σμύρνη ουκ ολίγες το πήγαιναν το γράμμα.
Στη Σμύρνη το πήγαιναν, εσάς όμως πρωτογάμησαν οι οθωμανοί........
Ρε κοίτα τους πολιτισμένους.........που κάνουν μαθήματα πολιτισμού..... Πάντως αυτό το φωτιά στη φωτιά ποιό κοντά στο Ισλάμ σε φέρνει.

Ρε μπας και έχουν δίκιο οι Πειραιώτες που σας λένε Μουσουλμάνες;

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Να ξέρεις φίλε μου ότι το ζώο στο οποίο αναφέρεσαι είναι ένας πολύ σωστός άνθρωπος και συγκροτιμένος χαρακτήρας, τουλάχιστον για εμένα και απόσα έχω καταλάβει μέσα από την μικρή επικοινωνία που έχουμε εδώ μέσα. Εθελοτυφλεί βέβαια και αυτός σε συγκεκριμένα ζητήματα αλλά είναι ο μόνος που δεν φταίει γιαυτό....Ο ζωολογικός αυτός κήπος στον οποίο αναφέρεσαι έχει πολύ πιο άγρια ζώα τα οποία όχι μόνο εθελοτυφλούν, αλλά η προπαγάνδα έχει γίνει τρόπος ζωής τους.....
Αυτά τα υπόλοιπα άγρια ζώα είναι για λύπηση, όπως ακριβώς και τα πραγματικά ζώα που ζούν μέσα σε ένα κλουβί ενός ζωολογικού κήπου, γιατί τους έχουν στερήσει το μεγαλύτερο πανανθρώπινο αγαθό που είναι η ελευθερία και ο ελεύθερος τρόπος σκέψης γενικότερα....

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην πειραζεις το πατριωτακι σου ειναι στα ορια τιλτ παλι
εχει αρχισει και γραφει χωρις νοημα :grin:
σου είπα είσαι εκτός προγράμματος α ξέχασα ούτε παιδεραστής είμαι!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ξέρω τι σου θυμίζω? εξομολογήσου φτωχό αγοράκι.........

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
έλα τώρα μην κάνεις την παρθένα!!!!!!!!!!!!!!!!! άλλωστε αν διαβάσεις ποιο πάνω εξηγώ τους λόγους.
Επειδη δεν συνηθηζω να κανω μπουρδελο τα θρεντ τον αλλον ομαδον δεν θα το συνεχισω αντε γεια κλωνε. ;)

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να ξέρεις φίλε μου ότι το ζώο στο οποίο αναφέρεσαι είναι ένας πολύ σωστός άνθρωπος και συγκροτιμένος χαρακτήρας, τουλάχιστον για εμένα και απόσα έχω καταλάβει μέσα από την μικρή επικοινωνία που έχουμε εδώ μέσα. Εθελοτυφλεί βέβαια και αυτός σε συγκεκριμένα ζητήματα αλλά είναι ο μόνος που δεν φταίει γιαυτό....Ο ζωολογικός αυτός κήπος στον οποίο αναφέρεσαι έχει πολύ πιο άγρια ζώα τα οποία όχι μόνο εθελοτυφλούν, αλλά η προπαγάνδα έχει γίνει τρόπος ζωής τους.....
Αυτά τα υπόλοιπα άγρια ζώα είναι για λύπηση, όπως ακριβώς και τα πραγματικά ζώα που ζούν μέσα σε ένα κλουβί ενός ζωολογικού κήπου, γιατί τους έχουν στερήσει το μεγαλύτερο πανανθρώπινο αγαθό που είναι η ελευθερία και ο ελεύθερος τρόπος σκέψης γενικότερα....
το αμάρτημα μου είναι ότι στης αποκριές πήδηξα κάποια που ήταν ντυμένη κατσικούλα λεεεεεεεεεεεεεες ρεεεεεεε

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
gamao_gavrous από που ξεφύτρωσες εσύ βρε κλόνε ????

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μιλάνε και τα γαυράκια για κλώνους. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ούτε το wash & go δε σας σώζει!!! Όχι δύο αλλά δέκα σε ένα είστε εσείς!!! Οι ίδιοι και οι ίδιοι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom