Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αδερφέ συμφωνώ, δεν πρέπει να την πληρώνει η ομάδα. Αλλά για να μην την πληρώνει η ομάδα πρέπει να δίνει όλ τα χρηματα (και δεν εννοώ με τους τρελούς τόκους), αλλά επίσης να μπαίνει και ο κύριος μέσα. Όχι να σουλατσάρει αμέριμνος. Ν ατου κάνουν κατασχέσεις του κυρίου, είτε το κράτος έιτε η ομάδα φίλε μου. Έχουμε μάθει να νομίζουμε πως οι ΠΑΕ είναι δημόσιες υπηρεσίες. ΔΕΝ είναι. ΚΑΙ ΔΕΝ νοείται να τις πληρώνεις εσύ κι εγώ είτε λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είτε ΠΑΟ είτε ΑΕΚ. πιο πολλά δίνουμε γιαυτούς παρά για να μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα πια...νισάφι...
το παράλογον της συγκεκριμένης κατάστασης φίλε είναι το εξής....
Εσύ ως Ελλην φορολογούμενος χάρισες σε μια γαμημένη ιδιωτική εταιρεία τα χρέη της και τους φόρους που της αναλογούν, δλδ τα πλήρωσες από την τσέπη σου..... Εν συνεχεία, με τα δικά σου φράγκα κάνει περιουσία/επιχειρίσεις και αρχίζει να παράγει προιόν/υπηρεσίες για τις οποίες σου ζητά να πληρώσεις και εισιτήριο για να τις χρησιμοποιήσεις......Και όχι μόνο αυτό.... Υπερασπίζεσαι και δια ροπάλου το δικαίωμά της αυτό.............. Ελληνοφρένεια....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το παράλογον της συγκεκριμένης κατάστασης φίλε είναι το εξής....
Εσύ ως Ελλην φορολογούμενος χάρισες σε μια γαμημένη ιδιωτική εταιρεία τα χρέη της και τους φόρους που της αναλογούν, δλδ τα πλήρωσες από την τσέπη σου..... Εν συνεχεία, με τα δικά σου φράγκα κάνει περιουσία/επιχειρίσεις και αρχίζει να παράγει προιόν/υπηρεσίες για τις οποίες σου ζητά να πληρώσεις και εισιτήριο για να τις χρησιμοποιήσεις......Και όχι μόνο αυτό.... Υπερασπίζεσαι και δια ροπάλου το δικαίωμά της αυτό.............. Ελληνοφρένεια....
Το παράλογο αδερφέ δυστυχώς δεν φτάνει μόνο εκεί.
Έχει λειψυδρία; Πληρώνουμε παραπάνω (ακόμα δεν έχω καταλαβει αυτή τη σχέση σε δημόσιο φορέα παροχής - αμοιβής). Βρέχει; ΔΕΝ πληρώνουμε λιγότερο! Κάνει ο ΟΤΕ ας πούμε κίνηση να εξαγοράσει κάποια ξένη εταιρία; Μπράβο του, μεγαλώνει και πληρώστε μαλάκες για να τα καταφέρουμε. Τηνπαίρνει και βγάζει κέρδη; Στα παπάρια μας, ο λαός δεν παίρνει πίσω χρήματα μέσω μειώσεων τιμολογίων.
τα ίδια στους δήμους, σε όλο το Δημόσιο.
Οπότε γιατί να αλλάξει κάτι για τους κυρίους που έχουν τις ομάδες μας; Στην προηγούμενη ανακοίνωση ο Ντέμης μίλησε για κρατικοδίαιτες ομάδες...η δική του ΔΕΝ είναι...αλλοίμονο....μην το ξαναπεί κανείς...
ασταδιάλα....δεν αξίζει κανείς να ζει στην Ελλάδα...

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Pesronnanongrata εχω να σου κάνω μια ερώτηση φίλε μου. Αν ο Ντέμης ήταν τόσο λαμόγιο και καλοπερασάκιας όσο λες γιατί δεν υπέγραψε τις λευκές επιταγές του Θείου το 96?
Προσωπικά του καταλογίζω πολλές ευθύνες αλλά δε θέλω και δε μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι δεν κάνει οποιαδήποτε κίνηση με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ (έστω όπως το αντιλαμβάνεται αυτός το καλό της ΑΕΚ). Βέβαια κι εγώ το καλό της ΑΕΚ θέλω αλλά δε μπορώ να γίνω πρόεδρός της....Αλλά το γεγονός αυτό από τους χαρακτηρισμούς που του απέδωσες απέχουν πάρα πολύ.....

Υ.Γ: Ξυπνάτε ρε ξυπνάτε ρε και μη μας κοροιδεύετε δεν ανεχόμαστε ξανά το ψέμα και τη ρουφιανιά!

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο θρυλος εχει και παπα και ταραλιδη και νερι και μαριτς.παρολα τα κενα του φιλε λιομας μου φαινεται πως στην ελλαδα δυσκολα θα χασει την πρωτοκαθεδρια για τα επομενα χρονια..δεδομενου οτι στην προεδρια των αλλων ομαδαων θαναι τζιγγερ και ντεμινιο..οτι και ναναι ο κοκαλης ειναι παντα μια ταχυτητα μπρος απο αυτους
καλησπερίζω τους αδελφούς φίλους της ΑΕΚ

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Pesronnanongrata εχω να σου κάνω μια ερώτηση φίλε μου. Αν ο Ντέμης ήταν τόσο λαμόγιο και καλοπερασάκιας όσο λες γιατί δεν υπέγραψε τις λευκές επιταγές του Θείου το 96?
Προσωπικά του καταλογίζω πολλές ευθύνες αλλά δε θέλω και δε μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι δεν κάνει οποιαδήποτε κίνηση με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ (έστω όπως το αντιλαμβάνεται αυτός το καλό της ΑΕΚ). Βέβαια κι εγώ το καλό της ΑΕΚ θέλω αλλά δε μπορώ να γίνω πρόεδρός της....Αλλά το γεγονός αυτό από τους χαρακτηρισμούς που του απέδωσες απέχουν πάρα πολύ.....

Υ.Γ: Ξυπνάτε ρε ξυπνάτε ρε και μη μας κοροιδεύετε δεν ανεχόμαστε ξανά το ψέμα και τη ρουφιανιά!
αδελφέ φίλε ΑΕΚάρα. ποιοι παραπονιούνται?  οι γαύροι? μα ο πρώτος διδάξας την λαμογιά είναι ο πρόεδρος τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Από το 96 φίλε έως το 2008 έχουμε 12 χρόνια διαφορά... Ο άνθρωπος κρίνεται καθημερινά πα τις πράξεις του και όχι από συγκεκριμένη επιλογή... Τότε όντως ο Ντέμης ήταν πρώτος μάγκας και του έβγαζα το καπέλο........ Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς...
Και όπως λέει και ο σοφός λαός
1. όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρών οι κότες
2. Οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της.......

Το καλό του εαυτού του κοιτάει πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Επαναστάτες φίλε και ιδανικά με Φερράρι, Πόρσε, πισίνες και βίλες στην Εκάλη δεν υπάρχουν.
Ετσι λέγανε και για τον Κόκκαλη ότι αγαπά τον Ολυμπιακό παθολογικά.... Ελα όμως που μόνο το εαυτό του αγαπάει τελικά.......

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το γήπεδο δεν ανήκε π[οτέ στην ΠΑΕ. Στην Ερασιτεχνική ανήκε .Το προπονητήριο θα είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ άπαξ

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
το οικόπεδο που υπάρχει στην θέση του παλιού ναού της ομάδας είναι περιουσία της ερασιτεχνικής ομάδας.
το παραχώρησαν οι ίδιοι οι πρόσφυγες που δημιούργησαν την Νέα Φιλαδέλφεια.
και σε αυτήν θα μείνει το οικόπεδο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από το 96 φίλε έως το 2008 έχουμε 12 χρόνια διαφορά... Ο άνθρωπος κρίνεται καθημερινά πα τις πράξεις του και όχι από συγκεκριμένη επιλογή... Τότε όντως ο Ντέμης ήταν πρώτος μάγκας και του έβγαζα το καπέλο........ Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς...

Το καλό του εαυτού του κοιτάει πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Επαναστάτες φίλε και ιδανικά με Φερράρι, Πόρσε, πισίνες και βίλες στην Εκάλη δεν υπάρχουν.
Ετσι λέγανε και για τον Κόκκαλη ότι αγαπά τον Ολυμπιακό παθολογικά.... Ελα όμως που μόνο το εαυτό του αγαπάει τελικά.......
έχεις πολύ μεγάλο λάθος για τον Ντέμη και μόνο που ασχολείστε μαζί του αναδεικνύεται ότι φοβάστε της ιδέες του και τους στόχους του και τον πολεμάτε εσείς οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και τα περισσότερα λαμόγια δημοσιογράφοι που τα οικονομάν χοντρά  με το να πλασάρουν διάφορα παλτά.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

καταλαβαινω το δεσιμο σου με τον κοντο αλλα αμα ελεγε ο κοκκαλης μετα τα πετρινα η σε αντιστοιχη περιπτωση μετα απο χρονια χωρις τιτλους οτι οποιος θελει πρωταθληματα να γινει αεκ η παναθηναικος πιστευω οτι δεν θα προλαβαινε να σηκωθει απο την καρεκλα
καταλαβαινεις τι θελω να πω και μονο ετσι θα πατε μπροστα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχεις πολύ μεγάλο λάθος για τον Ντέμη και μόνο που ασχολείστε μαζί του αναδεικνύεται ότι φοβάστε της ιδέες του και τους στόχους του και τον πολεμάτε εσείς οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και τα περισσότερα λαμόγια δημοσιογράφοι που τα οικονομάν χοντρά  με το να πλασάρουν διάφορα παλτά.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις υπάλληλε;

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε και εγω αεκτζης ειμαι γιατι μου μιλας ετσι?
οι ΑΕΚτσήδες τύπε στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με κουλτούρα, είναι άτομα συνεχιστές ενός ανώτερου πολιτισμού έζησαν μετά από διωγμούς και έφεραν εδώ στην πατρίδα έναν ανώτερο πολιτισμό από τον δικό σου τον πολιτισμό απλά ένα θα σου πω από τον χειρότερο ΑΕΚτσή ο καλύτερος γαύρος είναι 100 χρόνια πίσω βλέπω μερικούς κανιβαλίσκους γαύρους εδώ μέσα που βρωμάει το χνώτο τους βλέπω την συμπεριφορά τους και βλέπω γιατί σήμερα η πατρίδα Ελλάδα είναι τόσο ανυπόληπτη.

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οι ΑΕΚτσήδες τύπε στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με κουλτούρα, είναι άτομα συνεχιστές ενός ανώτερου πολιτισμού έζησαν μετά από διωγμούς και έφεραν εδώ στην πατρίδα έναν ανώτερο πολιτισμό από τον δικό σου τον πολιτισμό απλά ένα θα σου πω από τον χειρότερο ΑΕΚτσή ο καλύτερος γαύρος είναι 100 χρόνια πίσω βλέπω μερικούς κανιβαλίσκους γαύρους εδώ μέσα που βρωμάει το χνώτο τους βλέπω την συμπεριφορά τους και βλέπω γιατί σήμερα η πατρίδα Ελλάδα είναι τόσο ανυπόληπτη.
βλεπω την κουλτουρα σου απο το νικ σου
καλο θα ειναι να μην καπηλευεσαι την ιστορια και την προσφυγια
επισης θα σου προτεινα να συνεχισεις να ποσταρεις τις τσοντες και τα σχετικα με μουσικες κτλ [size=20pt]γιατι το κομπλεξ δεν βγαινει απο το μυαλο σου ουτε με εγχειρηση[/size]
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε γαμιά και γω που είμαι μισός Σμυρνιός και μισός Πειραιώτης είμαι 50 χρόνια πίσω ε;;;;;;;;;;;;;

Γιόμισε ο τόπος απογόνους των Αρχαίων Ιώνων με μουστάκι, μπεγλέρι, φέσι και μελαμψό δέρμα.......

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Εν μέρη συμφωνούμε αδερφέ! Η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ο Ντέμης (χτες) για εμένα είναι να παραιτηθεί και να πουλήσει, αν φυσικά υπάρχει αξιόλογος αγοραστής (όχι Nermed ή Ψωμιάδης). Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για τον πρόεδρό σου (και ας μην με συμφέρει κάτι τέτοιο εφόσον γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει Βγενόπουλος). Παρόλα αυτά δε πιστεύω με τίποτα ότι ο Ντέμης "τρώει" λεφτά από την ΑΕΚ....και οτι ότι κάνει το κάνει από καθαρή αγάπη προς την ομάδα της καρδιάς του

Υ.Γ: Οεεεε οεεεε οεεεεεεε οεεε οεεε οεεεεεεεεε θυμίσου που ανέβαινες στα κάγκελα κοντέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom