Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι ασχολείσται ρε εσείς με την ΑΕΚ και τον Ντέμη? Ασχοληθείται με τα δικά σας.

Φιλαράκο έχεις μπλέξει τη βούρτσα με την πούτσα.. Οπως βέβαια και η πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων, αλλά και των Ελλήνων γενικότερα. Σ αυτό το κωλοχανείο που λέγεται Ελλάδα όλοι νομίζετε ότι σας χρωστάει ο Θεός, το κράτος, οι πολίτες, η ΕΕ κάτι για την ωραία σας κώμη.
Από τη στιγμή που έχεις το μαγαζί αυτό επειδή οι φορολογούμενοι πολίτες συο χάρισαν 120 εκατομμύρια χρέος θα κάθεσαι και θα ακούς ό,τι έχουν να σου πουν.....
Εάν δεν ήσουν λοιπόν τζάμπα μάγκας ας διέλυες το μαγαζί, να έπεφτες Δ' Εθνική και τώρα θα μπορούσε να έλεγες σε όλους "Στ αρχίδια μου"
Σκάσε λοιπόν τώρα και κολύμπα.

Υ.Γ. Μας χρώσταγαν τον γάιδαρο μας πήραν και το σαμάρι........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ασχολουμε με το τι γραφουν οι φυλλαδες. Ειμαι μελος της ερασιτεχνικης και το ξερω απο τους ανθρωπους της. Στο οικοπεδο πρεπει να υπαρχει αθλητικη δραστηριοτητα αλλιως πρεπει να επιστραφει στο δημοσιο. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι το γηπεδο της παε. Μπορει να ειναι γηπεδο για τις υποδομες της σε οποιαδηποτε τομεα. Η πυγμαχια ειναι σχεδον διαλυμενη , ο στιβος αστα, η ξιφασκια.. Στο γυναικειο βολλει θελουν να διωξουν ολη την ομαδα στο τελος. Στο χαντμπωλ οι μισοι ειναι τσακωμενοι με τους αλλους μισους. Ηδιοικηση Ανατολ. το μονο που κανει ειναι να ανακυκλωνει τους φιλα προσκειμενους της σε θεση υπευθυνων των τμηματων μολις οι παικτες βαρεθουν να ακουνε τις ιδιες υποσχεσεις απο τα ιδια ατομα.
Δεν διαφωνούμε κάπου!Το οικόπεδο αυτό ανήκει στην ΑΕΚ και αν θέλει ξαναχτίζει το γήπεδο της εκεί!Της είχε παραχωρηθεί επί Βενιζέλου για να φτιάξει το γήπεδο της!Τώρα η διοίκηση δεν θέλει να φτιάξει γήπεδο με 2-3 μαγαζιά...θέλει να φτιάξει πολυεμπορικό χώρο με "ολίγον" γήπεδο...γιατί μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει!Στα @@ τους η ιστορία της ομάδας!
Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στα υπόλοιπα τμήματα...και ξέρεις κι εσύ ότι η κακιά original έχει βοηθήσει κατά καιρούς πολλά από αυτά!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο για τον Σεγκούρα που τον λοιδωρείς, ο άνθρωπος είναι καθηγητής πανεπιστημιου, εξ ού και προφέσσορα. Και όταν έφυγε από την ΑΕΚ, οι παίκτες της ομάδας κλαίγανε. Τη δουλειά που κάνει προσωπικά με τον κάθε ποδοσφαιριστή δεν την κάνει άλλος.
Προπονητής μπορεί να μην είναι καλός. Αυτό θα φανεί. Αλλά οτι θέλω φυσικά να μείνει στην ομάδα φυσικά και το θέλω. Και φυσικά δν ξέρεις τι χάσατε και τι είχατε...

Κανεις απο αυτους δεν διελυσε αλλο σωματειο οπως κανατε εσεις με τον Εθνικο που ειχε δικαιωμα να χρησιμοποιει το Σταδιο τοτε , τωρα γηπεδο Καραισκακη.
Φίλε μου...τι θα πει διαλύσαμε; ο Εθνικός δεν μπορεί να μεριμνήσει για την πάρτη του; Παράρτημά μας είναι; Όταν έγινε το Καραϊσκάκη όπως είναι τώρα, ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Εθνικό να το μισθώσει και δεν δέχτηκε. Εχουμε μάθει στην Ελλάδα να ζούμε στο τζάμπα. Και μήπως είναι η πρωτη φορά που βλέπεις στον επιχειρματικό κόσμο το μεγάλο ψάρι να τρώει το μικρό;

Επισκέπτης
αυτό λέω και εγώ. Μην ασχολείσαι. Ασχολήσου με την ομάδα σου και άσε την ΑΕΚ.Βρίσε εκεί εάν θέλεις.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
σε εχω συνδεδεμενο..μιλαω μονο με οσους μπορουν να δουν το φεγγαρι & οχι μονο το δαχτυλο που τους το δειχνει..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Το άλλο που είπε πώς να το σχολιάσω??"Όποιος θέλει πρωτάθλημα να γίνει Ολυμπιακός ή Παναθηναικός.Εμείς θέλουμε να παίζουμε ωραία μπάλλα..".Εντάξει δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα,προέχουν οι υποδομές αλλά από τον Πρόεδρό σου όταν τ'ακούς αυτό σου κάνει κάπως....

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκο έχεις μπλέξει τη βούρτσα με την πούτσα.. Οπως βέβαια και η πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων, αλλά και των Ελλήνων γενικότερα. Σ αυτό το κωλοχανείο που λέγεται Ελλάδα όλοι νομίζετε ότι σας χρωστάει ο Θεός, το κράτος, οι πολίτες, η ΕΕ κάτι για την ωραία σας κώμη.
Από τη στιγμή που έχεις το μαγαζί αυτό επειδή οι φορολογούμενοι πολίτες συο χάρισαν 120 εκατομμύρια χρέος θα κάθεσαι και θα ακούς ό,τι έχουν να σου πουν.....
Εάν δεν ήσουν λοιπόν τζάμπα μάγκας ας διάλυες το μαγαζί, να έπεφτες Δ' Εθνική και τώρα θα μπορούσε να έλεγες σε όλους "Στ αρχίδια μου"
Σκάσε λοιπόν τώρα και κολύμπα.

Υ.Γ. Μας χρώσταγαν τον γάιδαρο μας πήραν και το σαμάρι........
ενώ ο δικός σας που είναι μάγκας το διέλυσε? Απλά πέρασε νόμο στην Βουλή και δεν έπεσε λόγω χρεών και 22 συνολικά άκυρων μεταγραφών στα χρόνια του Κοσκωτά. Οχι και  μάθημα ηθικής από τον Ολυμπιακό.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
είσαι τόσο άσχετος φίλε μου. Ο Προπονητής των ακαδημιών είναι ο Σαβέβσκι ο κοπιτσής και ο χάβος. Οτι σου κατεβαίνει λες. Μην εκτίθεσαι γιατί έχω παιδί στις ακαδημίες.
Τι ασχολείσται ρε εσείς με την ΑΕΚ και τον Ντέμη? Ασχοληθείται με τα δικά σας. Ο ΣΕγκούρα προφέσσορ ????????? Ε! ναι. Αφού είναι έτσι να τον κρατήσετε και του χρόνου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ευτυχως που εισαι εσυ σχετικος και το ξερεις
ο χριστοπουλος εχει παρει πρωταθλημα με τους πιτσιρικαδες της αεκ και θεωρειται ο καλυτερος προπονητης σε αυτες τις ηλικιες
οσο για τα υπολοιπα περι μην ασχολουμαστε με την αεκ πρεπει να το κοιταξεις φιλε μου,δεν ζεις σε γυαλα και ειναι καλο να ακους και τριτες αποψεις
επισης ο κοκκαλης δεν εκανε 7 χρονια να παρει πρωταθλημα μαλλον δεν στα εχουν πει καλα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ποτε δεν ειπα κατι για την original. Τον πρωτο μου αγωνα στην σκεπαστη τον ειδα 13 χρονων.
Οσο για το γηπεδο, οι καιροι αλλαζουν και οταν οι αλλοι πολεμανε με δις ειτε απο την σταζι ειτε απο τα διυλιστηρια ειτε απο την ET , πρεπει να εχεις εσοδα για να μπορεις να τους μπαινεις στο ρουθουνι και να κανεις την πλακα σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενώ ο δικός σας που είναι μάγκας το διέλυσε? Απλά πέρασε νόμο στην Βουλή και δεν έπεσε λόγω χρεών και 22 συνολικά άκυρων μεταγραφών στα χρόνια του Κοσκωτά. Οχι και  μάθημα ηθικής από τον Ολυμπιακό.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
1. ο persona ειναι ΠΑΟ. οπότε άκυρο για αυτό που είπες.
2. Δεν θυμάμαι να μπήκε κανένας Ψωμιάδης ή Γιδόπουλος ή Τροχανάς στη φυλακή για τα χρήματα που έκλεψε. Στον Ολυμπιακό δεν πέρασε νόμος για αυτό. ναμασάς ό,τι σου λένε. Κρίθηκε υπεύθυνος ο Κοσκωτάς και μπήκε φυλακή όπως και ο Σαλιαρέλης αν θυμάσαι. Και ο Κόκκαλης ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ με ρύθμιση ΟΛΑ τα χρέη του ΚΟΣΚΩΤΑ για να μην πέσει ο Ολυμπιακός. Και αν θυμάσαι είχαμε για κάμποσα χρόνια οικονομική επιτήρηση. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ η ΑΕΚ ΔΕΝ εχει αδερφέ.
Καλά κάνεις και υποστηρίζεις την ομάδα σου αλλά να βλέπεις λιγακι, δεν είναι κακό.

Επισκέπτης
οσο για τα υπολοιπα περι μην ασχολουμαστε με την αεκ πρεπει να το κοιταξεις φιλε μου,δεν ζεις σε γυαλα και ειναι καλο να ακους και τριτες αποψεις
ολικη τυφλωση & ριξη αριστερου ημισφαιριου..ουτε με εκτακτη εισαγωγη στην ΨΠΣ δεν σωζεται..μην ασχολεισαι..οταν μιλαμε με τους σκεπτομενους αλλοθρησκους,ολο & καποιος σαλταρισμενος θα πεταχτει να πει τις γνωστες χιλιομασημενες παπαροκαραμελες του..αντε μετα να παει μπροστα αυτη η χωρα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το άλλο που είπε πώς να το σχολιάσω??"Όποιος θέλει πρωτάθλημα να γίνει Ολυμπιακός ή Παναθηναικός.Εμείς θέλουμε να παίζουμε ωραία μπάλλα..".Εντάξει δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα,προέχουν οι υποδομές αλλά από τον Πρόεδρό σου όταν τ'ακούς αυτό σου κάνει κάπως....
Καλά αυτό ναύαρχε ήταν μεγάλο ανέκδοτο!Δεν έχει καταλάβει ότι η ΑΕΚ δεν είναι Πανιώνιος ή Ατρόμητος...αλλά έτσι όπως το πάνε προς τα εκεί βαδίζουμε!!!
Τα παιδάκια είναι φυσιολογικό να υποστηρίζουν τους νικητές...και ο ίδιος έχει δηλώσει αν δεν κάνω λάθος ότι έγινε ΑΕΚ λόγω Μαύρου...ο οποίος ήταν γεννημένος νικητής!Τώρα τα παιδάκια γιατί να γίνουν ΑΕΚ?Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται και τίτλους!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι και  μάθημα ηθικής από τον Ολυμπιακό.
Πάρτο αλλιώς.... όχι γιατί δεν είμαι Ολυμπιακός.... Είμαι πρώτ απ όλα Ελληνας φορολογούμενος πολίτης... Και όπως φωνάζω για την κλοπή των αποθεματικών των ταμείων συντάξεων, έτσι φωνάζω και για τα δώρα που γίνονται απ την τσεπη μου σε Ανώνυμες εταιρείες και απατεώνες ιδιώτες... Αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα.... Ολα τα αυθαίρετα να γκρεμιστούν πάραυτα... Οταν η μπουλντόζα μπει στο δικό μας βρίζουμε τους πάντες.
Στην ερώτηση γιατί, η κλασιική απάντηση του ΑΕΚτζή/Ολυμπιακού/Βάζελου... Γιατί εσύ τα ίδια δεν έκανες;
Για να έχουμε λοιπόν καλό ερώτημα. Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους..... Για να μην πω ότι Παναχαική και Φωστήρας που χρώσταγαν γύρω στο ένα μύριο μαζί πέσαν Δ' την ίδια χρονιά...... Αλλά εσένα ο Κόκκαλης σε πείραξε γιατί αυτό σε συμφέρει. Ο Φωστήρας και η Παναχαική είναι αόρατοι.... Το χειρότερο δεν είναι ότι είσαι ΑΕΚτζής, αλλά ότι είσαι κλασσικός νεοέλληνας.....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ναυαρχε σοβαρα μιλας ειπε τετοια μαλακια? :headbang:  :headbang:  :headbang:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και απο την ΑΕΚ κλαπηκαν λεφτα. Ο ψωμιαδης αφησε την ομαδα με 300 eyro και το μπουρδελο το κρατος ( και ας με συγχωρησουν τα μπουρδελα) τον αφηνε να διαχειριζετε δις και να τα παντελονιαζει και στο τελος εφυγε σαν κυριος. Πρεπει για την αναλγησια του κρατους να την πληρωσει μια ομαδα που συμβολιζει τοσα για την ιστορια ενος λαου?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναυαρχε σοβαρα μιλας ειπε τετοια μαλακια? :headbang:  :headbang:  :headbang:

Kεντρικό θέμα:
Ανέλαβε την ευθύνη
Περίπου μία ώρα κράτησε η αυτοκριτική του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου... "γιατί ήθελα να πω στον κόσμο ότι φταίω εγώ", όπως τόνισε. Τι είπε για τον Φερέρ και τον αντικαταστάτη του, ενώ ξεκαθάρισε πως τον ενδιαφέρει, "Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Οποιος θέλει πρωτάθλημα ας γίνει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός".

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και απο την ΑΕΚ κλαπηκαν λεφτα. Ο ψωμιαδης αφησε την ομαδα με 300 eyro και το μπουρδελο το κρατος ( και ας με συγχωρησουν τα μπουρδελα) τον αφηνε να διαχειριζετε δις και να τα παντελονιαζει και στο τελος εφυγε σαν κυριος. Πρεπει για την αναλγησια του κρατους να την πληρωσει μια ομαδα που συμβολιζει τοσα για την ιστορια ενος λαου?
Ποιο κράτος?Το κράτος είναι μόνο για να φορολογεί τα χρέη!Τι σημαίνει "έλεγχος" δεν το ξέρει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στην Ιταλία δλδ γιατι την πλήρωσε η Γιουβέντους για τις μαλακίες του Μότζι; Η μήπως εμείς σαν πλούσια χώρα έχουμε να πετάμε λεφτά για την κάθε μαλακία του κάθε απατεώνα;

Υ.Γ. Η Π.Α.Ε. ΑΕΚ είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει δεν είναι πλέον ομάδα... Είναι Ανώνυμος Εταιρεία με κέρδη και ζημιές...... Οταν χρεωκοπεί διαλύεται και μένει ο σύλλογος...
Η Π.Α.Ε. Φωστήρ μετά τη διάλυση έγινε Α.Π.Ο. Φωστήρ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αδερφέ συμφωνώ, δεν πρέπει να την πληρώνει η ομάδα. Αλλά για να μην την πληρώνει η ομάδα πρέπει να δίνει όλ τα χρηματα (και δεν εννοώ με τους τρελούς τόκους), αλλά επίσης να μπαίνει και ο κύριος μέσα. Όχι να σουλατσάρει αμέριμνος. Ν ατου κάνουν κατασχέσεις του κυρίου, είτε το κράτος έιτε η ομάδα φίλε μου. Έχουμε μάθει να νομίζουμε πως οι ΠΑΕ είναι δημόσιες υπηρεσίες. ΔΕΝ είναι. ΚΑΙ ΔΕΝ νοείται να τις πληρώνεις εσύ κι εγώ είτε λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είτε ΠΑΟ είτε ΑΕΚ. πιο πολλά δίνουμε γιαυτούς παρά για να μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα πια...νισάφι...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στην Ιταλία δλδ γιατι την πλήρωσε η Γιουβέντους για τις μαλακίες του Μότζι; Η μήπως εμείς σαν πλούσια χώρα έχουμε να πετάμε λεφτά για την κάθε μαλακία του κάθε απατεώνα;

Υ.Γ. Η Π.Α.Ε. ΑΕΚ είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει δεν είναι πλέον ομάδα... Είναι Ανώνυμος Εταιρεία με κέρδη και ζημιές...... Οταν χρεωκοπεί διαλύεται και μένει ο σύλλογος...
Η Π.Α.Ε. Φωστήρ μετά τη διάλυση έγινε Α.Π.Ο. Φωστήρ.
Η Γιούβε δεν έπεσε λόγω χρεών!Και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...μπορεί οι Ιταλοί να είναι μεγαλύτερα λαμόγια από εμάς αλλά εκεί τουλάχιστον υπάρχει δικαιοσύνη!Γίνεται συχνά έλεγχος στις ομάδες για χρέη και αφαιρούνται βαθμοί όταν αυτές δεν είναι "εντάξει"...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Γιούβε δεν έπεσε λόγω χρεών!Και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...μπορεί οι Ιταλοί να είναι μεγαλύτερα λαμόγια από εμάς αλλά εκεί τουλάχιστον υπάρχει δικαιοσύνη!Γίνεται συχνά έλεγχος στις ομάδες για χρέη και αφαιρούνται βαθμοί όταν αυτές δεν είναι "εντάξει"...
Για τη δικαιοσύνη το ανέφερα.... Οχι για τα χρέη......... Ολο το σκεπτικό μου από τα προηγούμενα ποστ αναφέρεται στα μέτρα και σταθμά που ισχύουν στο κωλοχανείο και όχι στις εκάστοτε αιτίες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom