ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα φίλε,ας όψονται οι Τελετάρχες....Καλησπερα Ναυαρχε
Ολα καλα??
Χαθηκαμε...
Καλησπέρα φίλε,ας όψονται οι Τελετάρχες....Καλησπερα Ναυαρχε
Ολα καλα??
Χαθηκαμε...
με αποστόμωσες με την απαντησή σου σε αυτά που έγραψα.Εν πάει περιπτώσει κράτα καμία πισινή, μήπως η ΑΕΚ σε σου κόψει το πρωτάθλημα φέτος και ακόμα χειρότερα, μετά θα σε αφήσουμε να βγεις και δεύτερος να δ΄ωσεις παιχνίδια από τον Ιούλιο.Aεκ γερα πρωταθλημα παλια....
Άντε να δούμε τι θα πει πάλι....Καλημέρα ναύαρχε!
Ο Ντέμης δίνει συνέντευξη τύπου σήμερα στις 12!
Ο Θεός βοηθός!
το άλλο γιατί το είπες γρόθο? το πλεσουρεΏρα για απαντήσεις
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραχωρήσει σήμερα (12:00) συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο, στην οποία αναμένει να τοποθετηθεί για τα πάντα, εκτός από το θέμα προπονητή. Απαντήσεις για τη φετινή πορεία της ομάδας και τις επιλογές που έγιναν, αλλά και ενημέρωση για τις εξελίξεις στα θέματα γηπέδου και προπονητηρίου περιλαμβάνει η ατζέντα του.
πως και παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος ο ντεμης?
Σου λέει πιάσαμε που πιάσαμε πάτο στο πενταετές,άμα πω ότι μου φταίνε ο Δον,τα κοράκια,το κατεστημένο και ο κακός μου ο καιρός θα με κράζουν στο διηνεκές.Ενώ με ένα "φταίω εγώ" παίρνει την ευθύνη επάνω του και το παίζει και καλά Πρόεδρος με συνείδηση της ευθύνης που έχει αναλάβει..Τι να πούμε,από "φταίω" χορτάσαμε,από "θα" χορτάσαμε,αλλά από Τίτλους...[size=14pt]"0"[/size]πως και παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος ο ντεμης?
γαμησε τους τιτλους ρε φιλε..μακαρι να παιζατε μπαλλα & ας μην ερχονταν οι γαμωτιτλοι ποτε..τωρα ειναι που θελει το απολυτο κραξιμο ο καραγκιοζακος..ντροπη & αισχος για τον λαο σας δηλαδη..αηδια εχει καταντησει..Σου λέει πιάσαμε που πιάσαμε πάτο στο πενταετές,άμα πω ότι μου φταίνε ο Δον,τα κοράκια,το κατεστημένο και ο κακός μου ο καιρός θα με κράζουν στο διηνεκές.Ενώ με ένα "φταίω εγώ" παίρνει την ευθύνη επάνω του και το παίζει και καλά Πρόεδρος με συνείδηση της ευθύνης που έχει αναλάβει..Τι να πούμε,από "φταίω" χορτάσαμε,από "θα" χορτάσαμε,αλλά από Τίτλους...[size=14pt]"0"[/size]
ετσι οπως τα λες ειναι.δυστυχως ουτε μπαλα δε βλεπουμε πια που καποτε τη χορταιναμε.οι τιτλοι αν φτιαξεις ομαδα θα ερθουν.γαμησε τους τιτλους ρε φιλε..μακαρι να παιζατε μπαλλα & ας μην ερχονταν οι γαμωτιτλοι ποτε..
Θα ακολουθήσει νέα συνέντευξη για το προπονητικό σύντομα!Και βέβαια είπε το επικό ότι θα είναι το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ στην ιστορία της!Για το προπονητικο ανεφερε τιποτα? γιατι δεν μπορεσα να ακουσω την συνεντευξη?
εδω κοντευουμε να το ξεχασουμε εμεις αδερφε.πεντε χρονια αστεγοι.α ρε ΑΕΚΑΡΑ μου που καταντησες.Θα ακολουθήσει νέα συνέντευξη για το προπονητικό σύντομα!Και βέβαια είπε το επικό ότι θα είναι το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ στην ιστορία της!
Μήπως να του θυμίσει κάποιος ότι μέχρι πρόσφατα η ομάδα είχε ΔΙΚΟ ΤΗΣ γήπεδο και ότι το οικόπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια της ανήκει και ΑΝ θέλει μπορεί να χτίσει εκεί το νέο της γήπεδο!!!!
αψογη αναλυση..ΕΥΓΕ..οποιος αεκτζης πιστευει οτι τα εχεις γραψει με εμπαθεια,οτι αποσκοπεις στον αποπροσανατολισμο των οπαδων,ειναι τελειωμενη αμοιβαδα..ο κοντοπούτανος είναι ο κλασσικός ατομιστής, καλοπερασάκιας λαμόγιος που την έκανε την αρπαχτή από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς ιδιαίτερο κόπο και με πολύ λιγότερο ιδρώτα από αυτό που απαιτείτο.....
Ετσι έμαθε, έτσι κάνει και τώρα.....
Εάν ο ένα κι ένα μίλκο είχε από την αρχή αρχίδια, τα έβαζε με το σύστημα, δεν έφευγε από την ομάδα για "ψυχολογικούς λόγους" δεν θα τον αμφισβητούσε κανείς....Με τον Ψωμιάδη δεν τα έβαλε για την ΑΕΚ, αλλά γιατί ήθελε να κοιμάται στις 6, να ξημεροβραδιάζεται στο εκάστοτε κωλομάγαζο της αοιδίας του και να παίρνει 1 εκατομμύριο Ευρώ το χρόνο.....Οταν γύρισε ως ο άλλος Ελ Σίντ μιλούσε για εξυγίανση της ΑΕΚ, χρώσταγε της Μιχαλούς και στον ετήσιο απολογισμό της ΠΑΕ υπήρχαν 120000 Ευρώ έξοδα για την ένδυση της ομάδας.... Είχε φαίνεται μπλέξει το γήπεδο με το βεστιάριο που χρειαζόταν η καλλιτέχνις του...Μας μιλούσε για πρωταρχικούς στόχουνς οικονομικης εξυγίανσης και νοικοκύρεμα του μαγαζιού.... Μας έλεγε ότι οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να ξεχάσουν το πρωτάθλημα για κάποια χρόνια. Τα ΑΕΚόνια τον πίστεψαν, του έδωσαν το ελεύθερο και αυτός αντ αυτού που ανακοίνωσε άρχισε να αγοράζει προπονητές που για το μπάτζετ του μαγιαζιού τότε ήταν σα να προσλαμβάνεις τον Μικελάντζελο να σου διακοσμήσει τα πεζοδρόμια της πλατείας ομονοίας. Μιλούσε για νέα ομάδα με πιτσιρικάδες και χαμηλό μπάτζετ και πήγαινε και αγόραζε συνταξιούχες καλοπληρωμένες Βραζιλιάνες να χορεύουν σάμπα στο καρναβάλι του Μοσχάτου. Μιλούσε για ενότητα ΑΕΚτζήδων για το καλό της ΑΕΚ και πήγαινε και κάρφωνε (ανερξαρτήτως πράξεων) στον Εισαγγελέα αυτούς που του έδιναν κάποτε και το παντελόνι τους, όπως ακριβώς έκαναν και για την ΑΕΚ. Ο μεγαλύτερος ΑΕΚόφρων όλων όπως άλλωστε άφηνε να διαρρεύσει παντού και πάντα, ενώ μιλούσε για αγάπες και ρομάντζες και λουλούδια, παράτησε τα γκρεμισμένα ερείπια του σπιτιού της ΑΕΚ με την ίδια ευκολία που ο οποιοσδήποτε Διεθύνων Σύμβουλος μιας Α.Ε. θα παρατούσε τα κτίρια της εταιρείας του σε μια απευθείας στυγνή συναλλαγή με το κράτος.....προς ιδίον και εταιρικόν όφελος.
Σήμερα λοιπόν ο τεράστιος αυτός μπρατσοσταμπαρισμένος ΑΕΚτζής άνοιξε λέει το κουτί της ΑΕΚ και κατάλαβε ότι... ήταν της Πανδώρας........
Υ.Γ. 1
Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια............
Υ.Γ. 2
Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα.
Υ.Γ. 3
Επρεπε να το κάνεις όπως ο Σωκράτης.... Κρίμα που δεν είχες το "ύψος"............