Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το έχω ξαναπεί και παλιότερα.
Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια, Ολυμπιακός έπαιζε καλή μπάλα, είχαμε την τύχη να έχουμε τότε τον Μπλαχίν και τη ρωσο-ομάδα που έπαιζε όμορφα.
Αλλά όσο και να λέγαμε για τη διαιτησία που τον πήγαινε τοτε τον ΠΑΟ και μετά την ΑΕΚ κλπ, πάντα λέγαμε πως πριν από όλα έφταιγε η δική μας ομάδα, οι δικές μας διοικήσεις.
Εδώ στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟ τους φταίει πάντα ο Κόκκαλης. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν σηκώνουνε κεφάλι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είμαι υπέρ των προέδρων που κάνουν τα χατηράκια στους οργανωμένους αλλά σίγουρα ο Ντέμης δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα με τα επεισόδια!Το πρόβλημα του δεν ήταν να "καθαρίσει" το Ελληνικό ποδόσφαιρο ( θα πρέπει να είναι ηλίθιος για να πιστεύει ότι θα πετύχει με ρουφιανιές κάτι τέτοιο), το πρόβλημα του ήταν να βγάλει από πάνω του την στάμπα του οριτζιναλίστα!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Θα ακολουθήσει νέα συνέντευξη για το προπονητικό σύντομα!Και βέβαια είπε το επικό ότι θα είναι το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ στην ιστορία της! :headbang:
Μήπως να του θυμίσει κάποιος ότι μέχρι πρόσφατα η ομάδα είχε ΔΙΚΟ ΤΗΣ γήπεδο και ότι το οικόπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια της ανήκει και ΑΝ θέλει μπορεί να χτίσει εκεί το νέο της γήπεδο!!!! :idiot:
Φιλε , το οικοπεδο στην ΝΦ ειναι παραχωρημενο ανευ οριου χρονων απο τον Βενιζελο για να αθλουνται τα παιδια των προσφυγων Μικρασιατων. Δεν ειναι περιουσιακο στοιχειο με την εννοια του ειναι δικο μου και το κανω οτι θελω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αψογη αναλυση..ΕΥΓΕ..οποιος αεκτζης πιστευει οτι τα εχεις γραψει με εμπαθεια,οτι αποσκοπεις στον αποπροσανατολισμο των οπαδων,ειναι τελειωμενη αμοιβαδα..

εγω παντως αν ημουν αεκ,σιγουρα θα εβγαζα φυλακη με αυτον τον πουστη..δεν το χωραει το μυαλο μου οτι δινει στεγνα στους μπατσους τα αρρωστακια της ομαδας..μιλαμε για το απολυτο μουνι της λασπης..πραγματικα απορω που υπαρχουν ατομα που τον υποστηριζουν..
πλέζουρα ξέρεις πώς σκέφτομαι και σε πολλά ταιριάζουμε....... Υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρόποι να πεις στον πιτσιρικά που η ομάδα είναι η ζωή του όλη ότι δεν βοηθάνε τα τσαμπούκια σε περίοδο λιτότητας..... Το κάρφωμα όμως ειδικά από τον εκπρόσωπο της καρδιάς της ΑΕΚ μου θυμίζει τον Στάλιν όταν σκότωνε τους Ρώσσους αγρότες γιατί δεν έδιναν στο κράτος τους τίτλους ιδικτησίας απ τα χωράφια τους....
Εγώ βέβαια δεν περίμενα τίποτα άλλο από έναν μπάσταρδο που το έπαιζε κομμουνιστής πνιγμένος στην γκλαμουριά, τη χλίδα και τα εκατομμύρια.......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιλε , το οικοπεδο στην ΝΦ ειναι παραχωρημενο ανευ οριου χρονων απο τον Βενιζελο για να αθλουνται τα παιδια των προσφυγων Μικρασιατων. Δεν ειναι περιουσιακο στοιχειο με την εννοια του ειναι δικο μου και το κανω οτι θελω.
Αυτό το έχει γράψει η Sportday? :2funny:
Οι πρόσφυγες Μικρασιάτες δεν έχουν ονόματα?
Το οικόπεδο αδελφέ ανήκει στην ΑΕΚ...δεν θα δεις super market στην θέση αυτή!Αν δεν γίνει γήπεδο θα φτιαχτεί μουσείο  της ΑΕΚ ή κάτι τέτοιο!Ότι θέλει η ΑΕΚ μπορεί να το κάνει!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ο κοντοπούτανος είναι ο κλασσικός ατομιστής, καλοπερασάκιας λαμόγιος που την έκανε την αρπαχτή από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς ιδιαίτερο κόπο και με πολύ λιγότερο ιδρώτα από αυτό που απαιτείτο.....
Ετσι έμαθε, έτσι κάνει και τώρα.....
Εάν ο ένα κι ένα μίλκο είχε από την αρχή αρχίδια, τα έβαζε με το σύστημα, δεν έφευγε από την ομάδα για "ψυχολογικούς λόγους" δεν θα τον αμφισβητούσε κανείς....Με τον Ψωμιάδη δεν τα έβαλε για την ΑΕΚ, αλλά γιατί ήθελε να κοιμάται στις 6, να ξημεροβραδιάζεται στο εκάστοτε κωλομάγαζο της αοιδίας του και να παίρνει 1 εκατομμύριο Ευρώ το χρόνο.....Οταν γύρισε ως ο άλλος Ελ Σίντ μιλούσε για εξυγίανση της ΑΕΚ, χρώσταγε της Μιχαλούς και στον ετήσιο απολογισμό της ΠΑΕ υπήρχαν 120000 Ευρώ έξοδα για την ένδυση της ομάδας.... Είχε φαίνεται μπλέξει το γήπεδο με το βεστιάριο που χρειαζόταν η καλλιτέχνις του...Μας μιλούσε για πρωταρχικούς στόχουνς οικονομικης εξυγίανσης και νοικοκύρεμα του μαγαζιού.... Μας έλεγε ότι οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να ξεχάσουν το πρωτάθλημα για κάποια χρόνια. Τα ΑΕΚόνια τον πίστεψαν, του έδωσαν το ελεύθερο και αυτός αντ αυτού που ανακοίνωσε άρχισε να αγοράζει προπονητές που για το μπάτζετ του μαγιαζιού τότε ήταν σα να προσλαμβάνεις τον Μικελάντζελο να σου διακοσμήσει τα πεζοδρόμια της πλατείας ομονοίας. Μιλούσε για νέα ομάδα με πιτσιρικάδες και χαμηλό μπάτζετ και πήγαινε και αγόραζε συνταξιούχες καλοπληρωμένες Βραζιλιάνες να χορεύουν σάμπα στο καρναβάλι του Μοσχάτου. Μιλούσε για ενότητα ΑΕΚτζήδων για το καλό της ΑΕΚ και πήγαινε και κάρφωνε (ανερξαρτήτως πράξεων) στον Εισαγγελέα αυτούς που του έδιναν κάποτε και το παντελόνι τους, όπως ακριβώς έκαναν και για την ΑΕΚ. Ο μεγαλύτερος ΑΕΚόφρων όλων όπως άλλωστε άφηνε να διαρρεύσει παντού και πάντα, ενώ μιλούσε για αγάπες και ρομάντζες και λουλούδια, παράτησε τα γκρεμισμένα ερείπια του σπιτιού της ΑΕΚ με την ίδια ευκολία που ο οποιοσδήποτε Διεθύνων Σύμβουλος μιας Α.Ε. θα παρατούσε τα κτίρια της εταιρείας του σε μια απευθείας στυγνή συναλλαγή με το κράτος.....προς ιδίον και εταιρικόν όφελος.
Σήμερα λοιπόν ο τεράστιος αυτός μπρατσοσταμπαρισμένος ΑΕΚτζής άνοιξε λέει το κουτί της ΑΕΚ και κατάλαβε ότι... ήταν της Πανδώρας........   

Υ.Γ. 1
Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια............
Υ.Γ. 2
Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα.
Υ.Γ. 3
Επρεπε να το κάνεις όπως ο Σωκράτης.... Κρίμα που δεν είχες το "ύψος"............
Φίλε μου ασχολήσου με τον Πετράκη και τον Σωκράτη τον δικό σ;ας και μην βρίζεις τον Ντέμη.Ο Κοντοπούτανος όπως τον λες σας έχει κάνει πουτάνα πολλές φορές. Ο Σωκράτης όταν πήρε τον Ολυμπιακό ΄΄εκανε 7 χρόνια να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα και όλοι θυμόμαστε πως το πήρε.
Οσον αφορά τους χαρακτηρισμούς πήγαινε με τους ομοιδεάτες σου να γράφεις τέτοια. Τόσο κόμπλεξ με τον Ντέμη δεν αντέχεται. Κάνε ψυχοθεραπεία να σου περάσει.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το οικόπεδο αδελφέ ανήκει στην ΑΕΚ...δεν θα δεις super market στην θέση αυτή!Αν δεν γίνει γήπεδο θα φτιαχτεί μουσείο  της ΑΕΚ ή κάτι τέτοιο!Ότι θέλει η ΑΕΚ μπορεί να το κάνει!!!
το γήπεδο δεν ανήκε π[οτέ στην ΠΑΕ. Στην Ερασιτεχνική ανήκε .Το προπονητήριο θα είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ άπαξ

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο για τον Ντέμη, δεν ειπε τίποτα καλύτερο από όσα είχε πει πιο πριν. Τις ίδιες μαλακίες. Μετά το ματς στον Πανιώνιο έλεγε πως έπρεπε να είσαστε 6-7 βαθμούς μπροστά. Αλλά μπάλα τέτοια δεν παίξατε. Από την αρχή του χρόνου το έλεγα πως ήσαστε πρω΄τοι επειδή οι άλλοι δυο δεν παίζουνε και τα αφήνουνε τα παιχνίδια.
Είπε επίσης πως το ρόστερ σας είναι καλό και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει (θα έχετε το ίδιο ποιοτικό και του χρόνου)...σκατά δηγλαδή και του χρόνου.
Είπε επίσης πως και με την μπάλα που παίζετε πάλι θα μπορούσατε να πάρετε πρωτάθλημα. Και πάλι λοιπόν υπεραμύνθηκε της στρατηγικής του τοποθέτησης (λέμε τώρΑ). Κουβέντα για την ασυδοσία σε προπονητές και δανεικούς.
Κουβέντα για την έλλειψη προγραμματισμού.
Και τέλος πάντων, πότε θα εξηγήσει σε εσάς, πώς περιμένει να πάρει πρωτάθλημα όταν:
1. Παίρνει τους παίκτες που διώχνει ο Ολυμπιακός ως μη αποδοτικούς πια.
2. Δεν κρατάει τον μάνατζερ που του έφερε ταλέντα (Ίβιτς) και τον αφήνει να πάει στον αντίπαλο.
3. ΔΕΝ κρατάει τον προπνητή των ακαδημιών του (δεν σασ κάνει εντύπωση η καθίζηση όλων των μικρών;) ...Κάποιος Γιάννης Χριστόπουλος σας λ΄΄ει τίποτα;
4. Δεν κρατάει τον προφέσσορα (ο Σεγκούρα ντε...) και τον πάει στον αντίπαλο...

Μετά όμως για όλα φταίει η διαιτησία...που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω πως όποιος βλέπει οπαδικά...πάντα είναι ριγμένος απο το διαιτητή...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το γήπεδο δεν ανήκε π[οτέ στην ΠΑΕ. Στην Ερασιτεχνική ανήκε .Το προπονητήριο θα είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ άπαξ

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
το γήπεδο δεν ανήκε ποτέ στην ΠΑΕ. Στην Ερασιτεχνική ανήκε .Το προπονητήριο θα είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ άπαξ

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το γήπεδο δεν ανήκε ποτέ στην ΠΑΕ. Στην Ερασιτεχνική ανήκε .Το προπονητήριο θα είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ άπαξ

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Καλά εσείς θα μας τρελάνετε!Στα "σκουπίδια" θα χτιστεί το καινούριο...μην ανυσηχείτε!
Τόσα χρόνια καυχιόσασταν ότι από τους 3 "μεγάλους" μόνο εμείς έχουμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ γήπεδο...δηλαδή ποιανού ήτανε το γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια?????????
Και η Ερασιτεχνική δεν είναι ΑΕΚ??????????????????

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Όσο για τον Ντέμη, δεν ειπε τίποτα καλύτερο από όσα είχε πει πιο πριν. Τις ίδιες μαλακίες. Μετά το ματς στον Πανιώνιο έλεγε πως έπρεπε να είσαστε 6-7 βαθμούς μπροστά. Αλλά μπάλα τέτοια δεν παίξατε. Από την αρχή του χρόνου το έλεγα πως ήσαστε πρω΄τοι επειδή οι άλλοι δυο δεν παίζουνε και τα αφήνουνε τα παιχνίδια.
Είπε επίσης πως το ρόστερ σας είναι καλό και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει (θα έχετε το ίδιο ποιοτικό και του χρόνου)...σκατά δηγλαδή και του χρόνου.
Είπε επίσης πως και με την μπάλα που παίζετε πάλι θα μπορούσατε να πάρετε πρωτάθλημα. Και πάλι λοιπόν υπεραμύνθηκε της στρατηγικής του τοποθέτησης (λέμε τώρΑ). Κουβέντα για την ασυδοσία σε προπονητές και δανεικούς.
Κουβέντα για την έλλειψη προγραμματισμού.
Και τέλος πάντων, πότε θα εξηγήσει σε εσάς, πώς περιμένει να πάρει πρωτάθλημα όταν:
1. Παίρνει τους παίκτες που διώχνει ο Ολυμπιακός ως μη αποδοτικούς πια.
2. Δεν κρατάει τον μάνατζερ που του έφερε ταλέντα (Ίβιτς) και τον αφήνει να πάει στον αντίπαλο.
3. ΔΕΝ κρατάει τον προπνητή των ακαδημιών του (δεν σασ κάνει εντύπωση η καθίζηση όλων των μικρών;) ...Κάποιος Γιάννης Χριστόπουλος σας λ΄΄ει τίποτα;
4. Δεν κρατάει τον προφέσσορα (ο Σεγκούρα ντε...) και τον πάει στον αντίπαλο...

Μετά όμως για όλα φταίει η διαιτησία...που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω πως όποιος βλέπει οπαδικά...πάντα είναι ριγμένος απο το διαιτητή...
είσαι τόσο άσχετος φίλε μου. Ο Προπονητής των ακαδημιών είναι ο Σαβέβσκι ο κοπιτσής και ο χάβος. Οτι σου κατεβαίνει λες. Μην εκτίθεσαι γιατί έχω παιδί στις ακαδημίες.
Τι ασχολείσται ρε εσείς με την ΑΕΚ και τον Ντέμη? Ασχοληθείται με τα δικά σας. Ο ΣΕγκούρα προφέσσορ ????????? Ε! ναι. Αφού είναι έτσι να τον κρατήσετε και του χρόνου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και μετά λένε πως η Πολιτεία έκανε στον Ολυμπιακό χατήρια και του δίνει γήπεδο...για πανήντα (50) χρόνια. Η ΑΕΚ είχε τόσο καιρό. Ο ΠΑΟ χρησικτισία άνευ όρων και το θεωρεί δικό του χωρίς κανείς να του λέει τίποτα.
ο ΠΑΟΚ δικό του. Κατά τα άλλα...ο ΟΣΦΠ είναι ο Ευνοημένος....μάλιστα.

Επισκέπτης
Δεν είμαι υπέρ των προέδρων που κάνουν τα χατηράκια στους οργανωμένους αλλά σίγουρα ο Ντέμης δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα με τα επεισόδια!Το πρόβλημα του δεν ήταν να "καθαρίσει" το Ελληνικό ποδόσφαιρο ( θα πρέπει να είναι ηλίθιος για να πιστεύει ότι θα πετύχει με ρουφιανιές κάτι τέτοιο), το πρόβλημα του ήταν να βγάλει από πάνω του την στάμπα του οριτζιναλίστα!!!
μαζι σου..ουτε εγω ειμαι με τους οργανωμενους..εξαλλου ποτε δεν ενταχθηκα καπου & ουτε προκειται να το κανω τωρα..ομως ειναι αδιανοητο να καρφωνεις τα υποτιθεμενα αδελφια σου εστω & αν παρανομουν με τον χειροτερο τροπο..πουστης-παππας & ρουφιανος ειναι οτι χειροτερο πανω σε αυτο τον πλανητη,οπως επισης & η αγαμητη γυναικα..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αψογη αναλυση..ΕΥΓΕ..οποιος αεκτζης πιστευει οτι τα εχεις γραψει με εμπαθεια,οτι αποσκοπεις στον αποπροσανατολισμο των οπαδων,ειναι τελειωμενη αμοιβαδα..

εγω παντως αν ημουν αεκ,σιγουρα θα εβγαζα φυλακη με αυτον τον πουστη..δεν το χωραει το μυαλο μου οτι δινει στεγνα στους μπατσους τα αρρωστακια της ομαδας..μιλαμε για το απολυτο μουνι της λασπης..πραγματικα απορω που υπαρχουν ατομα που τον υποστηριζουν..
μέχρι εκεί φτάνεις. Το να βρίζεις έτσι δείχνει και τι είσαι!!! Μην ασχολείσαι με την ΑΕΚ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είσαι τόσο άσχετος φίλε μου. Ο Προπονητής των ακαδημιών είναι ο Σαβέβσκι ο κοπιτσής και ο χάβος. Οτι σου κατεβαίνει λες. Μην εκτίθεσαι γιατί έχω παιδί στις ακαδημίες.
Τι ασχολείσται ρε εσείς με την ΑΕΚ και τον Ντέμη? Ασχοληθείται με τα δικά σας. Ο ΣΕγκούρα προφέσσορ ????????? Ε! ναι. Αφού είναι έτσι να τον κρατήσετε και του χρόνου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Πρώτα πρώτα δεν σε έβρισα. Συζήτηση κάνουμε. Αν δεν αντέχεις να μιλάς για την ομάδα σου φυσιολογικά τότε είμαι και σίγουρος για το πόσο αντικειμενικά μπορείς να δεις πως κάποιος σε δουλεύει για κάτι που αγαπάς.
Το Γιάννη Χριστόπουλο δεν τον ξέρεις λοιπόν που έχεις το παιδί σου στις ακαδημίες; Που τώρα είναι ο τεχνικός των Νεων στον Ολυμπιακό; βαμμένος Αεκτζής είναι. Αν δεν τον ξέρεις, να σου τον συστήσω...με τη Χετάφε στη Θύρα των επισήμων ήταν πάντως...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το οικόπεδο αδελφέ ανήκει στην ΑΕΚ...δεν θα δεις super market στην θέση αυτή!Αν δεν γίνει γήπεδο θα φτιαχτεί μουσείο  της ΑΕΚ ή κάτι τέτοιο!Ότι θέλει η ΑΕΚ μπορεί να το κάνει!!!
Δεν ασχολουμε με το τι γραφουν οι φυλλαδες. Ειμαι μελος της ερασιτεχνικης και το ξερω απο τους ανθρωπους της. Στο οικοπεδο πρεπει να υπαρχει αθλητικη δραστηριοτητα αλλιως πρεπει να επιστραφει στο δημοσιο. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι το γηπεδο της παε. Μπορει να ειναι γηπεδο για τις υποδομες της σε οποιαδηποτε τομεα. Η πυγμαχια ειναι σχεδον διαλυμενη , ο στιβος αστα, η ξιφασκια.. Στο γυναικειο βολλει θελουν να διωξουν ολη την ομαδα στο τελος. Στο χαντμπωλ οι μισοι ειναι τσακωμενοι με τους αλλους μισους. Ηδιοικηση Ανατολ. το μονο που κανει ειναι να ανακυκλωνει τους φιλα προσκειμενους της σε θεση υπευθυνων των τμηματων μολις οι παικτες βαρεθουν να ακουνε τις ιδιες υποσχεσεις απο τα ιδια ατομα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και μετά λένε πως η Πολιτεία έκανε στον Ολυμπιακό χατήρια και του δίνει γήπεδο...για πανήντα (50) χρόνια. Η ΑΕΚ είχε τόσο καιρό. Ο ΠΑΟ χρησικτισία άνευ όρων και το θεωρεί δικό του χωρίς κανείς να του λέει τίποτα.
ο ΠΑΟΚ δικό του. Κατά τα άλλα...ο ΟΣΦΠ είναι ο Ευνοημένος....μάλιστα.
Κανεις απο αυτους δεν διελυσε αλλο σωματειο οπως κανατε εσεις με τον Εθνικο που ειχε δικαιωμα να χρησιμοποιει το Σταδιο τοτε , τωρα γηπεδο Καραισκακη.

Επισκέπτης
μην ασχολεισαι ρε μαγκα..αυτοι μπορουν να τρελλανουν ενα συνταγμα..στο τελος θα πουν οτι δεν εισαι αεκτζης οπως παλαιοτερα η φωτεινουλα εβγαζε το αεκομετρο & οποιος δεν συμφωνουσε μαζι του ηταν κακο παιδι & καταπτυστος..πραγματικα σε καταλαβαινω..πως να πατε μπροστα με μυαλα σαν του βησαριωνα & των υπολοιπων κολλημενων???γαματα..

Επισκέπτης
μέχρι εκεί φτάνεις. Το να βρίζεις έτσι δείχνει και τι είσαι!!! Μην ασχολείσαι με την ΑΕΚ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
σε εχω συνδεδεμενο..μιλαω μονο με οσους μπορουν να δουν το φεγγαρι & οχι μονο το δαχτυλο που τους το δειχνει..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μην ασχολεισαι ρε μαγκα..αυτοι μπορουν να τρελλανουν ενα συνταγμα..στο τελος θα πουν οτι δεν εισαι αεκτζης οπως παλαιοτερα η φωτεινουλα εβγαζε το αεκομετρο & οποιος δεν συμφωνουσε μαζι του ηταν κακο παιδι & καταπτυστος..πραγματικα σε καταλαβαινω..πως να πατε μπροστα με μυαλα σαν του βησαριωνα & των υπολοιπων κολλημενων???γαματα..
αυτό λέω και εγώ. Μην ασχολείσαι. Ασχολήσου με την ομάδα σου και άσε την ΑΕΚ.Βρίσε εκεί εάν θέλεις.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom