Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1991-02-06_AEK-GAYros_03_id=111.jpg
    1991-02-06_AEK-GAYros_03_id=111.jpg
    167,7 KB · Εμφανίσεις: 25

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εννοούσα τα 3 που μας έχεις πρήξει με τις ίδιες και τις ίδιες  :jerking: που ποστάρεις!
H Πραγματικοτητα οσες φορες και αν επαναλαμβανεαι δεν ειναι μαλακια....
Μαλακια ειναι τα φουμαρα που σασ πουλαει ο Αδεκαρος Βανδης και εσεις τα πιστευετε....Πικραμενοι.....

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1997-01-13-AEK_GAYros_02_id=121.jpg
    1997-01-13-AEK_GAYros_02_id=121.jpg
    296 KB · Εμφανίσεις: 39

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μαλακια ειναι τα φουμαρα που σασ πουλαει ο Αδεκαρος Βανδης και εσεις τα πιστευετε....Πικραμενοι.....
Το είπες 1 , το είπες 2 , το είπες χίλιες δεκαδύο!Τι εμμονή είναι αυτή?Σου έγινε συνήθεια να μετράς από τα "πέτρινα" χρόνια σου?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τα δικα μας ηταν Πετρινα τα δικα σου Μεγαλιθικα......
Κλαψ κλαψ.....

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά το μόνο που καταφέρνεις με τα ίδια και τα ίδια που γράφεις, είναι να καταλάβουν όλοι το κόμπλεξ που έχεις με τον Ντέμη. Στον ύπνο σου τον βλέπεις κάθε βράδυ φίλε μου? Ελεος πια. Τίποτα άλλο δεν έχεις να γράψεις?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κομπλεξικος ειμαι........ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Κομπλεξικος ειμαι........ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!
Εμείς φίλε μου δεν είμαστε κομπλεξικοί με την ΑΕΚ.Στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα και ασκούμε καλόπιστη κριτική.Δεν νομίζω να είναι προσφορο το έδαφος για δούλεμα..Δόξα τω Θεό 11 στα τελευταία 12 έχετε πάρει,τι να μας πει ένα παραπάνω.Ξέρεις όμως κάτι?Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή...Σκέψου το και θα δεις ότι δεν θα μας ξαναδουλέψεις,εμάς τους κίτρινους....Το αντίθετο μάλιστα...Φιλικά.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εμείς φίλε μου δεν είμαστε κομπλεξικοί με την ΑΕΚ.Στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα και ασκούμε καλόπιστη κριτική.Δεν νομίζω να είναι προσφορο το έδαφος για δούλεμα..Δόξα τω Θεό 11 στα τελευταία 12 έχετε πάρει,τι να μας πει ένα παραπάνω.Ξέρεις όμως κάτι?Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή...Σκέψου το και θα δεις ότι δεν θα μας ξαναδουλέψεις,εμάς τους κίτρινους....Το αντίθετο μάλιστα...Φιλικά.
An η ΑΕΚ ειχε διοικηση που τα χωνε και ειχε καλη ομαδα για μενα θα ηταν οτι καλυτερο γιατι θα εριχνε ο Σωκρατης τρελα λεφτα και θα ημουν πολυ καλυτερος ,αλλα το ελληνικο παρασυστημα(δημοσιογραφοι,τσατσοι) θελουν να εχει την ΑΕΚ ο Ντεμακος,οπως τον μΠαοκ ο Ζαγορ,τον ΗΡΑ ο Ρεμος κτλ ετσι το πρωταθλημα ειναι χαμηλου επιπεδου και τσιμπατε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.487
Πόντοι
12.056
Καλησπερα Ναυαρχε  :rockon:
Ολα καλα??
Χαθηκαμε... :tickedoff:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
An η ΑΕΚ ειχε διοικηση που τα χωνε και ειχε καλη ομαδα για μενα θα ηταν οτι καλυτερο γιατι θα εριχνε ο Σωκρατης τρελα λεφτα και θα ημουν πολυ καλυτερος ,αλλα το ελληνικο παρασυστημα(δημοσιογραφοι,τσατσοι) θελουν να εχει την ΑΕΚ ο Ντεμακος,οπως τον μΠαοκ ο Ζαγορ,τον ΗΡΑ ο Ρεμος κτλ ετσι το πρωταθλημα ειναι χαμηλου επιπεδου και τσιμπατε
έτσι παραμυθιαζόσαστε. Ο Σωκράτης είναι ο μόνος που δεν ρίχνει εδώ και 5-6 χρόνια δικά στου λεφτά. Εριξε για το γήπεδο το οποίο ανήκει στον εαυτό του. Φέτος πήρε 15εκ μετρητά για τον καστίγιο, πήρε και το μερίδιο της ΑΕΚ από το τσάμπιονς λόγω του ότι δεν προκρίθηκε, πήρε χορηγίες, πήρε χρήματα για αποτελέσματα, πήρε 6εκ από την ΝΕΤ, και πόσο στοιχίζουν οι μετεγγραφές? Τουλάχιστον ο Ντεμάκος όπως τον λές, ρίχνει λιγότερα αλ΄΄α τα ρίχνουν οι μέτοχοι από την τσέπη τους και όχι από τα κέρδη. Μην βγείτε του χρόνου τσάμπιονς και ήδη είπε στους παίκτες ότι θα έχουν επιπτώσεις στα οικονομικά τους. Οταν όμως το καταλάβετε οι Ολυμπιακοί για τον Σωκράτη ότι σας δουλεύει θα είναι αργά.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Aεκ γερα πρωταθλημα παλια....