κοιτα τα τελευταια 4 χρονια που παιζουμε στο οακα μονο περυσι παιζαμε CL.για αυτα τα παιχνιδια ειμαστε απαραδεχτοι.οποιος και να επαιζε στο οακα δε νομιζω να το γεμιζε στα παιχνιδια πρωταθληματος.αυτα γινοντουσαν αλλες εποχες.
το ιδιο πραγμα λες με μενα ουσιαστικα,τσου λου εχω βρεθει στο οακα εποχη που ειχαμε 15000 διαρκειας με διαρκειας και εβρισκα κοσμο με εισητηριο πανω στα διαρκειας(ολυμπιακος - αγιαξ)μιλαμε για κοντα στις 90000 μεσα και κοσμο απ'εξω.αυτο σε παιχνιδι της αεκ δεν το εχω δει ποτε
το ιδιο συμβαινει και για τα ελληνικα ντερμπι
δεν το εχετε γεμισει οπως οι αλλοι 2 και δεν αλλαζει αυτο
τι ασχολείσαι με τα νούμερα μωρά αυτά και στον ύπνο τους το δαχτυλάκι του Κρόκους στα οπίσθια τους ονειρεύονται.
μόλις κάνει κάποιος ένα ποστ που έχει και λίγο από οσφπ πλακώνουν οι γαύροι της βάρδιας.
εδώ ο βάζελος στο μπάσκετ τους έχει κάνει τον κλανιά πηγάδι και γεμίσανε το θρεντ τους με φωτογραφίες από ένα ζώον που έμοιαζε με μοσχάρι.
τσατσε του βαζελου και αντιολυμπιακε κομπλεξικε,σε πειραξε η φωτο του σοφου στο θρεντ του παο?
απο ποτε σε ενδιαφερει τι κανω εγω με τον βαζελο και ο βαζελος με μενα?
εχεις πολυ κακομοιρη συμπεριφορα που θυμιζει ανικανο ηδονοβλεψια
ασε να μιλησουμε σοβαρα με τους αεκτζηδες και μην μας πρηζεις τα αρχιδια με το παραληρημα σου