Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
gamao_gavrous από που ξεφύτρωσες εσύ βρε κλόνε ????
να και άλλος με προβλήματα,,,  παιδιά υπομονή για να τελειώσω την ειδικότητα θέλω ακόμα ένα χρόνο.

ξέχασα να σας συστηθώ απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Αθήνας και κάνω ειδικότητα στην ψυχιατρική έχει κονόμα μεγάλη στην εποχή μας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια δεν χρειαζεται να κανουμε μπουρδελο το θρεντ μην ασχοληστε με το tsouli stin vathis.

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην ασχολεισαι νεαρε μου ;)
γαμώτο πολύ αργά σας γνώρισα, αν σας είχα γνωρίσει την εποχή που έκανα την πτυχιακή μου στο πανεπιστήμιο θα είσαστε εσείς οι γαύροι ένα πολύ καλό θέμα για ψυχιατρική ανάλυση.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια δεν χρειαζεται να κανουμε μπουρδελο το θρεντ μην ασχοληστε με το tsouli stin vathis.
Ρε Βρασίδα να σου κάνω μια ερώτηση; Ο arion σου έφταιξε; Εδώ εσείς έχετε κάτι ταλέντα Α διαλογής και συνεχίζουν να προκαλούν με ασυλία. Ούτε βουλευτές να ήταν!!!

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Βρασίδα να σου κάνω μια ερώτηση; Ο arion σου έφταιξε; Εδώ εσείς έχετε κάτι ταλέντα Α διαλογής και συνεχίζουν να προκαλούν με ασυλία. Ούτε βουλευτές να ήταν!!!
καλά τον Αρίωνα βλέπουν ακόμα στον ύπνο και το ξύπνιο? εφιλατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

gamao_gavrous

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οταν λες τα προβληματα μου απο γυναικα τι εννοεις αγορινα μου;
εσύ έχεις σύνδρομο καταδίωξης από κάποιο τσουλί της πλατείας Βάθης.

τι είναι το τσουλί Ισπανίδα πουτάνα που συχνάζει εκεί κάτω?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
να και άλλος με προβλήματα,,,   παιδιά υπομονή για να τελειώσω την ειδικότητα θέλω ακόμα ένα χρόνο.

ξέχασα να σας συστηθώ απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Αθήνας και κάνω ειδικότητα στην ψυχιατρική έχει κονόμα μεγάλη στην εποχή μας.
εσύ έχεις σύνδρομο καταδίωξης από κάποιο τσουλί της πλατείας Βάθης.

τι είναι το τσουλί Ισπανίδα πουτάνα που συχνάζει εκεί κάτω?
Φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας αλλά χαμήλωσε τους τόνους και μην προκαλείς.Περάσανε κι άλλοι από εδώ πριν από σένα και απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους.Δεν ξέρω αν είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ ή ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά εμένα το nickname ου δεν μου αρέσει γιατί προκαλείς εκ των ουκ άνευ χωρίς να σε προκαλέσουν.Κι εδώ,σ'αυτό το thread ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ δεν προκαλούμε.Λάβε σοβαρά υπόψη σου αυτά που σου λέω,αν θες να είσαι μέλος της μεγάλης παρέας μας μην ασχημονείς πίσω από ένα πληκτρολόγιο,Φιλικά....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.976
Πόντοι
42.697
o κλώνος του arion1955 πήγε περίπατο....
όπως θα πάνε και οι επόμενοι εαν φτιάξει...
χθες το βράδυ έβριζε μάνες και σήμερα έκανε αυτό το γελοίο ακάουντ...
τα σχόλια περιτά...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.976
Πόντοι
42.697
Φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας αλλά χαμήλωσε τους τόνους και μην προκαλείς.Περάσανε κι άλλοι από εδώ πριν από σένα και απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους.Δεν ξέρω αν είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ ή ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά εμένα το nickname ου δεν μου αρέσει γιατί προκαλείς εκ των ουκ άνευ χωρίς να σε προκαλέσουν.Κι εδώ,σ'αυτό το thread ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ δεν προκαλούμε.Λάβε σοβαρά υπόψη σου αυτά που σου λέω,αν θες να είσαι μέλος της μεγάλης παρέας μας μην ασχημονείς πίσω από ένα πληκτρολόγιο,Φιλικά....

το έχω ξαναπεί ρε Νάυαρχε, μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα....
Πραγματικά.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
o κλώνος του arion1955 πήγε περίπατο....
όπως θα πάνε και οι επόμενοι εαν φτιάξει...
χθες το βράδυ έβριζε μάνες και σήμερα έκανε αυτό το γελοίο ακάουντ...
τα σχόλια περιτά...
Κάτι ξέρεις....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.976
Πόντοι
42.697

τι να ξέρω ρε KALIS?
Yπότροπός 2 φορές ο arion, και συνέχεια δημιουργεί προβλήματα και έχει άκρως προκλητική συμπεριφορά.
Καταλαβάινω πως κάποιοι έχουν προσωπικά προβλήματα , αλλά δεν φτάινε σε τίποτα οι υπόλοιποι χρήστες.
Ο κοσμος βλέπει και κρίνει...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
τι να ξέρω ρε KALIS?
Yπότροπός 2 φορές ο arion, και συνέχεια δημιουργεί προβλήματα και έχει άκρως προκλητική συμπεριφορά.
Καταλαβάινω πως κάποιοι έχουν προσωπικά προβλήματα , αλλά δεν φτάινε σε τίποτα οι υπόλοιποι χρήστες.
Ο κοσμος βλέπει και κρίνει...
Δεν είπα κάτι διαφορετικό φίλε Zero.Αυτή είναι η δουλειά σου άλλωστε.Το ύφος του πάντως έμοιαζε αλλά κι εσείς τον αφήσατε να ξεσαλώσει.Μέσα σε τριάντα μηνύματα μας έκανε το thread π@@@άνα!Αφού κι εγώ τσατίστηκα γι'αυτό και παρενέβην...Τέλος πάντων,καλό και ήσυχο βράδυ εύχομαι.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είπα κάτι διαφορετικό φίλε Zero.Αυτή είναι η δουλειά σου άλλωστε.Το ύφος του πάντως έμοιαζε αλλά κι εσείς τον αφήσατε να ξεσαλώσει.Μέσα σε τριάντα μηνύματα μας έκανε το thread π@@@άνα!Αφού κι εγώ τσατίστηκα γι'αυτό και παρενέβην...Τέλος πάντων,καλό και ήσυχο βράδυ εύχομαι.
Αφήστε τον arion να εκφραστεί!!! Πάντως πέφτετε σε αντιφάσεις!!! Έπρεπε δηλαδή να φτάσει τα 16000 μηνύματα για να γίνει muted; Αν προκαλούσε γιατί δεν το κάνατε πιο πριν; Όπως και σε μερικούς ταλαντούχους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.483
Πόντοι
12.056
Αφήστε τον arion να εκφραστεί!!! Πάντως πέφτετε σε αντιφάσεις!!! Έπρεπε δηλαδή να φτάσει τα 16000 μηνύματα για να γίνει muted; Αν προκαλούσε γιατί δεν το κάνατε πιο πριν; Όπως και σε μερικούς ταλαντούχους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά.

+1000000 O κορνχολιο px...μπαινει μονο και μονο για να βρισει τον Αριωνα αλλα ποτε κανεις δεν κανει τιποτα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.976
Πόντοι
42.697
να εισαι καλά Ναυαρχε.
Καλό βράδυ και σε εσένα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι όλη την ημέρα online (ουτε οι υπολοιποι monds) για να προλαβαινουμε όλες τις μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom