Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παιδες ,μην ειστε λουζερ!
πιστεψτε το , ή παμε γι αλλα!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
γιατι , παμε? παμε γι αλλα!!
γενικα μιλαγα παντως φιλαρακι
believe it or leave it,
που λες.
οταν γκελαρεις με τον Πανιωνιο,
δεν μπορεις να κανεις πρωταθλιτισμο.
ουτε με 6 ηττες εντος.

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Τι να πιστέψουμε?Ότι πάμε για πρωτάθλημα? :think:

γιατι οχι παμε για πρωταθλημα.
οπος λεει ο σοφος λαος "οσο ζω ελπιζω".
γιατι οι αλλοι εχουν καλητερες ομαδες απο μας.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΙΕΣ :bounce:

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
ναι φιλε μου,εχουν καλυτερες ομαδες!!!

εγω δεν μπορω να το καταλαβω πως εχουν καλυτερες ομαδες. που με την οποιαδηποτε στραβη που θα παθουν ή ενστασοις θα κανουν για να παρουν τους βαθμους εκτος ή φωτοτηπια ανακοινωσοις κ δηλωσεις του κολου για την διαιτησια.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
εγω δεν μπορω να το καταλαβω πως εχουν καλυτερες ομαδες. που με την οποιαδηποτε στραβη που θα παθουν ή ενστασοις θα κανουν για να παρουν τους βαθμους εκτος ή φωτοτηπια ανακοινωσοις κ δηλωσεις του κολου για την διαιτησια.
απλα σκεψου ποσες μςταγγραφες θες για του χρονου και ποσες θελει ο ολυμπιακος.ουσιαστικα καινουργια ομαδα θα εχεις

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
απλα σκεψου ποσες μςταγγραφες θες για του χρονου και ποσες θελει ο ολυμπιακος.ουσιαστικα καινουργια ομαδα θα εχεις

εγω ξερω ποσες μεταγραφες θελει η ΑΕΚ.
αλλα ξερω κ το αλλο οτι ο ΟΣΦΠ στην Ευρωπη για να προχορησει θελει κ αλλες τοσες.

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Κατι για τους νοσταλγους της Ν.Φιλαδελφιας

Συνημμένα

• gipedoM.jpg
    gipedoM.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 44

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κατι για τους νοσταλγους της Ν.Φιλαδελφιας
ασε αδερφε μενω σχετικα κοντα στο ναο και οποτε περναω απο εκει με πιανει η καρδια μου.ακομα δε μπορω να το πιστεψω μετα απο 5 χρονια πως γκρεμισαμε ετσι ευκολα το γηπεδακι μας χωρις να ειναι τιποτα σιγουρο για το καινουριο. :headbang:  :headbang:  :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω ξερω ποσες μεταγραφες θελει η ΑΕΚ.
αλλα ξερω κ το αλλο οτι ο ΟΣΦΠ στην Ευρωπη για να προχορησει θελει κ αλλες τοσες.
Από την άλλη πρέπει να σκεφτείς και κάτι άλλο.
1. για τις ενστάσεις, είμαι απόλυτα σίγουρος πως οποιαδήποτε ομάδα άλλη (ΠΑΟ ή ΑΕΚ) θα έκανε το ίδιο στη θέση του Ολυμπιακού. Πέρα από την περηφάνια που και εμείς οι ολυμπιακοί θέλουμε να έχουμε, αν δεςν έκανε και πέρναγε έτσι, μετά κάθε χρόνο θα γινόντουσαν τα ίδια χωρίς τελειωμο. Δεν λέω πως μου αρέσει να παίρνς πρωτ. με τέτοιους βαθμούς, θα προτιμούσα να την είχα κερδίσει στο γήπεδο, αλλά δεν είναι σωστό να περάσει έτσι αυτή η παρατυπία, έστω κι αν δεν αλλοίωσε αποτέλεσμα. Στην τελική, την επόμενη φορά θα το αλλοίωνε κιόλας αλλά δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα λόγω δεδικασμένου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο για τις μεταγραφές, δεν νομίζω να χρειάζεται άλλες τόσες. Την επόμενη χρονιά, αν μείνουν όλοι, η ομάδα θα δέσει. Ενώ η ΑΕΚ όπως και να έχει πρέπει να αλλάξει. Πολύς δανεικός και αγύριστος και πολύς κόσμος δοκιμασμένος και αποτυχημένος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κάτι για το πρωτάθλημα. Μένουν 5 αγώνες με πολλές πιθανές γκέλες από όλους.
Σενάριο: η ΑΕΚ κερδίζει το ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός κάνει μία ήττα. Και η ΑΕΚ κανει 5χ5...η ΑΕΚ πρωταθλήτρια ή μπαράζ.
Σενάριο 2: 5χ3 είναι 18 ποντάκια. Ο Άρης δεν αστειεύεται. Ποιος λέει πως δεν θα χτυπήσει την τρίτη θέση σε περίπτωση που η ΑΕΚ εξακολουθεί να παίζει έτσι; Αν ο Άρης χτυπήσει θέση 3 τότε οι δύο πρωτοπόροι θα έχουν κάνει ήττες μέχρι το τέλος. Και αν ο Αρης μειώσει την απόσταση από το Δεύτερο...τότε κλάφτα χαράλαμπε έτσι όπως παίζουν και οι 3, ασχέτως με το ποιος θα βγει στο 2-3.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Όσο για τις μεταγραφές, δεν νομίζω να χρειάζεται άλλες τόσες. Την επόμενη χρονιά, αν μείνουν όλοι, η ομάδα θα δέσει. Ενώ η ΑΕΚ όπως και να έχει πρέπει να αλλάξει. Πολύς δανεικός και αγύριστος και πολύς κόσμος δοκιμασμένος και αποτυχημένος...
παντως φιλε lastmoican και ο κορμος του ολυμπιακου αν προσεξεις δεν εχει χαμηλο μεσο ορο ηλικιας.τζολε 36,νικοπολιδης 36,στολτιδης 33,κοβασεβιτς 35,αντζας 31.μονο οι λουα2 και γκαλετι ειναι σε καλη ηλικια.δε ξερω τι μεταγραφες θα κανετε το καλοκαιρι αλλα καποια στιγμη πρεπει να αντικατασταθουν ολοι αυτοι.η μεγαλη ανανεωση δεν εχει γινει ακομη.το ξεσκαρταρισμα εγινε περυσι.οσο για εμας με δανεικους δε φτιαχνεις ομαδα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και κάτι για το πρωτάθλημα. Μένουν 5 αγώνες με πολλές πιθανές γκέλες από όλους.
Σενάριο: η ΑΕΚ κερδίζει το ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός κάνει μία ήττα. Και η ΑΕΚ κανει 5χ5...η ΑΕΚ πρωταθλήτρια ή μπαράζ.
Σενάριο 2: 5χ3 είναι 18 ποντάκια. Ο Άρης δεν αστειεύεται. Ποιος λέει πως δεν θα χτυπήσει την τρίτη θέση σε περίπτωση που η ΑΕΚ εξακολουθεί να παίζει έτσι; Αν ο Άρης χτυπήσει θέση 3 τότε οι δύο πρωτοπόροι θα έχουν κάνει ήττες μέχρι το τέλος. Και αν ο Αρης μειώσει την απόσταση από το Δεύτερο...τότε κλάφτα χαράλαμπε έτσι όπως παίζουν και οι 3, ασχέτως με το ποιος θα βγει στο 2-3.
ειναι πολυ δυσκολο να βγει ο αρης φετος τριτος.αλλα αν συεχισει ετσι του χρονου δεν ειναι απιθανο να σπασει την τριαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom