Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως χθές ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί σύστημα έπαιζε η ΑΕΚ...κάτι σε....4-1-5 μου έκανε...με τον φουκαρά τον Ενσαλίβα να τρέχει και να μην....φτάνει!!!!!Πάντως ο Κωστένογλου,όσο καλό παιδί και να είναι,ποτέ δεν είχε ποδοσφαιρικό μυαλό....ούτε καν σαν ποδοσφαιριστής.....αλλά δεν φταίει αυτός.....

Αν πιστεύεις πως αυτή η κακή ΑΕΚ θα κόψει βαθμούς απο αυτόν τον κακό Ολυμπίακό...... :think: :think: :think:...ακόμα και έτσι είναι ένα κλίκ παραπάνω ο Θρύλος.....
τι έγινε τι πάθατε μόλις κάποιος αμφισβητήσει την ομάδα σας μαζεύεστε στα ξένα θρεντ σαν τους Αλβανούς όταν σκάσει πουτάνα Βουλγάρα στην πλατεία Βάθης.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τι έγινε τι πάθατε μόλις κάποιος αμφισβητήσει την ομάδα σας μαζεύεστε στα ξένα θρεντ σαν τους Αλβανούς όταν σκάσει πουτάνα Βουλγάρα στην πλατεία Βάθης.

Ξένα?????Τί άλλο θα ακούσω.....εξάλλου στα...''ξένα'' θρέντ μιλάνε για την ομάδα μου....εσύ τί λές????Μην χαλιέσαι ρε.......

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Teens Quick Flat Sex
Dvd Rip

Download Links
Code:

No Pass

teensflatcapsut6-48gc4ix7c.jpg

Παπαρίων Κακομοίρογλου έχεις θολώσει εντελώς!
μπέρδεψες τα θρεντ ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! :2funny:
Η μήπως όχι? :2funny: :2funny: :2funny:

Σε καταλαβάινω ...14 χρόνια έιναι παρα πολλά, και ακολουθούν άλλα τόσα...

Περαστικά...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως χθές ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί σύστημα έπαιζε η ΑΕΚ...κάτι σε....4-1-5 μου έκανε...με τον φουκαρά τον Ενσαλίβα να τρέχει και να μην....φτάνει!!!!!Πάντως ο Κωστένογλου,όσο καλό παιδί και να είναι,ποτέ δεν είχε ποδοσφαιρικό μυαλό....ούτε καν σαν ποδοσφαιριστής.....αλλά δεν φταίει αυτός.....

Αν πιστεύεις πως αυτή η κακή ΑΕΚ θα κόψει βαθμούς απο αυτόν τον κακό Ολυμπίακό...... :think: :think: :think:...ακόμα και έτσι είναι ένα κλίκ παραπάνω ο Θρύλος.....
podo τα ιδια σκατα ειμαστε ολοι απλα στην ΑΕΚ λειπει πολυ ενα πρωταθλημα τοσα χρονια.εσυ ειπες οτι και να το χασετε φετος δε σε πειραζει ενω εμεις λεμε παλι φετος το χασαμε.ετσι ειναι και η νοοτροπια στις ομαδες μας.εκει υπερτερει ο ολυμπιακος κατα τη γνωμη μου οχι αγωνιστικα.μπορει να εχει καλυτερους παιχτες ποιοτικα αλλα δεν εχουν αποδοσει αυτα που περιμενατε.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Βαράω Σιωπητήριο,όλοι στα κρεβάτια σας,αρκετά για σήμερα.....

Μάλιστα Ναύαρχε!!!!!!!!

podo τα ιδια σκατα ειμαστε ολοι απλα στην ΑΕΚ λειπει πολυ ενα πρωταθλημα τοσα χρονια.εσυ ειπες οτι και να το χασετε φετος δε σε πειραζει ενω εμεις λεμε παλι φετος το χασαμε.ετσι ειναι και η νοοτροπια στις ομαδες μας.εκει υπερτερει ο ολυμπιακος κατα τη γνωμη μου οχι αγωνιστικα.μπορει να εχει καλυτερους παιχτες ποιοτικα αλλα δεν εχουν αποδοσει αυτα που περιμενατε.

Μπορεί να έχεις και δίκιο.....το άγχος είναι εμφανής...φυσικά έκανε και πολλά εγκλήματα ο παππούς.....

Επισκέπτης
Παπαρίων Κακομοίρογλου έχεις θολώσει εντελώς!
μπέρδεψες τα θρεντ ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! :2funny:
Η μήπως όχι? :2funny: :2funny: :2funny:

Σε καταλαβάινω ...14 χρόνια έιναι παρα πολλά, και ακολουθούν άλλα τόσα...

Περαστικά...
καλώς το μεγάλο νούμερο του site που ειναι και αδελφούλα γιατί είναι κλώνος άλλου γαύρου Αλβανού.

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλώς το μεγάλο νούμερο του site που ειναι και αδελφούλα γιατί είναι κλώνος άλλου γαύρου Αλβανού.

σταμάτα τις υστερίες χοντρούλη!
αμάν πιά!

και με στενοχωρείς τωρα τελευταιά με τους Αλβανούς...'εμμονη ιδέα σου έχουνε γίνει...
ρε λές και σε περνάνε κανα χέρι μίνιο? :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
requiem,
αυτό έλειπε να απέδιδαν από φέτος. Άλλο τι περίμενε ο Σωκράτης και άλλο εμείς. Μια ομάδα φτιαγμένη από την αρχή δεν μπορεί να αποδώσει σε ένα χρόνο αμέσως, πόσο μάλλον όταν παίζουν μόνο 15 παίκτες από την αρχή, με τραυματισμούς και χωρίς back-up. Είναι εύκολο επίσης να λες πως ο Θρύλος δεν έχει λύσεις πάγκου, αλλά πόσους νέους παίκτες θα πάρει σε μια χρονιά; Και μην ακούσω τίποτα γιατί έδιωξε τόσους πολλούς, γιατί απλά θα πω πως ακόμα και αυτούς που κράτησε, τσάμπα τους κράτησς (βλ. Νε).
Του χρόνου βέβαια, αν είχαμε κρατήσει το Λεμονή....περίμενα να δω.
Όμως τώρα...δεν ξέρω τι να περιμένω. Αν κρατήσουμε τον Σεγκούρα...τότε πάλι θα έχω κάποιες απαιτήσεις.
Αλλά πρέπει να δίνουμε κάποια πίστωση χρόνου.
Γι¨αυτό και διαφωνώ στη λογική ομάδων με πολλούς δανεικούς. Ούτε στο championship manager δεν έπαιρνα δανεικούς γμτ...

Επισκέπτης
αμάν πιά!

και με στενοχωρείς τωρα τελευταιά με τους Αλβανούς...'εμμονη ιδέα σου έχουνε γίνει...
όταν ένας μαλάκας με προκαλεί χωρίς να δέχεται παρατήρηση έχω δικαίωμα να αμυνθώ.

Επισκέπτης
αμάν πιά!

το πινέλο των πούστηδων δεν λειτουργεί λόγο χαλάρωσής της κωλοτρυπίδας τους.

μπες στο φυσικό σου θρεντ τραβέλια με προσόντα να το διαπιστώσεις.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
requiem,
αυτό έλειπε να απέδιδαν από φέτος. Άλλο τι περίμενε ο Σωκράτης και άλλο εμείς. Μια ομάδα φτιαγμένη από την αρχή δεν μπορεί να αποδώσει σε ένα χρόνο αμέσως, πόσο μάλλον όταν παίζουν μόνο 15 παίκτες από την αρχή, με τραυματισμούς και χωρίς back-up. Είναι εύκολο επίσης να λες πως ο Θρύλος δεν έχει λύσεις πάγκου, αλλά πόσους νέους παίκτες θα πάρει σε μια χρονιά; Και μην ακούσω τίποτα γιατί έδιωξε τόσους πολλούς, γιατί απλά θα πω πως ακόμα και αυτούς που κράτησε, τσάμπα τους κράτησς (βλ. Νε).
Του χρόνου βέβαια, αν είχαμε κρατήσει το Λεμονή....περίμενα να δω.
Όμως τώρα...δεν ξέρω τι να περιμένω. Αν κρατήσουμε τον Σεγκούρα...τότε πάλι θα έχω κάποιες απαιτήσεις.
Αλλά πρέπει να δίνουμε κάποια πίστωση χρόνου.
Γι¨αυτό και διαφωνώ στη λογική ομάδων με πολλούς δανεικούς. Ούτε στο championship manager δεν έπαιρνα δανεικούς γμτ...
ο σωκρατης απλα εχει ψυχωση χρονια τωρα με το πρωταθλημα γι αυτο εδιωξε τον λεμονη γιατι πιστευε οτι θα το εχανε.εδω ολοκληρη ρεαλ και εχει τον σουστερ που ειναι ασχετος ο λεμονης τον πειραξε.ισα ισα που ειναι φουλ γαυρος και ποναει την ομαδα.απλα το κακο ειναι οτι δεν επεισε ποτε τους παιχτες να παιξουν με τον ιδιο ζηλο στο πρωταθλημα οπως στην ευρωπη.αυτο τον εφαγε πιστευω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο σωκρατης απλα εχει ψυχωση χρονια τωρα με το πρωταθλημα γι αυτο εδιωξε τον λεμονη γιατι πιστευε οτι θα το εχανε.εδω ολοκληρη ρεαλ και εχει τον σουστερ που ειναι ασχετος ο λεμονης τον πειραξε.ισα ισα που ειναι φουλ γαυρος και ποναει την ομαδα.απλα το κακο ειναι οτι δεν επεισε ποτε τους παιχτες να παιξουν με τον ιδιο ζηλο στο πρωταθλημα οπως στην ευρωπη.αυτο τον εφαγε πιστευω.
Όχι, ο Λεμον΄ς δεν έφυγε για αυτό το λόγο. Και ο Ίβιτς δεν θα φύγει για αυτό το λόγο.
Σε όλες τις επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι φεύγουν για δύο λόγους.
1. Όταν δεν φέρνουν αποτελέσματα.
2. Όταν κάνουν υπερβολικά έξοδα.

Υπάρχει σε κάποιες εταιρίες και το θέμα της ηθικής. Εδώ δεν είναι αυτό το θέμα.
Οπότε...αφού ο Λεμονής τα αποτελέσματα στην Ευρώπη τα έφερε....το ίδιο και ο Ίβιτς, τι ήταν αυτό που τον χάλασε ;;;;
Μήπως το (2);;

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
όταν ένας μαλάκας με προκαλεί χωρίς να δέχεται παρατήρηση έχω δικαίωμα να αμυνθώ.

μάθε jiu-jitsu Παπαρίων!
μάθε ειδικά να κάνεις λαβές με την κοιλίά και τα προκοίλια (πατσοκοιλια).
μετά μόνο με καλάσνικοφ θα μπορώ να σε αντιμετωπίσω!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom