Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Λοιπόν..παίδες καληνυχτα...τώρα που τα σπόρια πήγαν για ύπνο...καιρός να κοιμηθώ κι εγώ...
κελαηδάς βλέπω μετά της γαργάρες που έκανες με τον χυμό που σε πότισα.μάθε jiu-jitsu Παπαρίων!
μάθε ειδικά να κάνεις λαβές με την κοιλίά και τα προκοίλια (πατσοκοιλια).
μετά μόνο με καλάσνικοφ θα μπορώ να σε αντιμετωπίσω!
και κόψε και την πολύ τσόντα γιατι σου έχει θολώσει το μυαλό και νομιζεις οτι θα πάρει το ΑΕΚΑΚΙ πρωτάθλημα!!!κελαηδάς βλέπω μετά της γαργάρες που έκανες με τον χυμό που σε πότισα.
άλλες δυο τρείς φορές να σε ποτίσω και θα γίνεις τραγουδίστρια από την καλή φωνή που θα κάνεις.και κόψε και την πολύ τσόντα γιατι σου έχει θολώσει το μυαλό και νομιζεις οτι θα πάρει το ΑΕΚΑΚΙ πρωτάθλημα!!!
μιλάμε για πολύ γέλιο.
όσο για τον χύμο , ψάξε να βρείς που είναι το πουλάκι σου κρυμένο κάτω απο την πατσολκοιλία και μετά έλα να μου τα πεις αυτά.
Φιλάκια!
ρουφήχτρα.
καλά μην κλαις θα σου βάλω και την μπανάνα που έχω για εσένα στο στόμα για να φτιάξεις γεύση.καυλιάρη!
η μαχη των παγκων...Η πλάκα είναι ότι στο ματς με τον γαύρο στους πάγκους θα κάθονται οι 2 βοηθοί του Φερέρ!
μην ασχολείσαι με τα φαντάσματα.ρε μαγκες οι πουστοφλωροι γκευμπιακοι τι ποσταρουν στο φορουμ της αεκαρας?αμε στο διαολο μισητοι ομοφυλοφιλοι ολυμπιακοι.