Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και τώρα που το πρωταθλημα τελειώνει, ας πούμε λιγάκι γιατί η ΑΕΚ ΔΕΝ μπορεί να παίξει καλά φέτος.
Ποιον οργανωτή έχει η ΑΕΚ; (που όλοι φωνάζανε πως δεν είχε ο Ολυμπιακός) Κανένα. Θεωρητικό το Ρίμπο που αφενος σέρνεται και αφετέρου δεν είναι οργανωτής, αλλά κουβαλητής και μεσοεπιθετικός.
Ποιοί είναι οι ακραίοι της μπακ που κανονικά πρέπει να ανεβαίνουνε για σέντρες; Ο αρουανμπαρένα, που σέρνεται και από την άλλη ο...Ράμμος;; Δεν είναι μπακ αυτό...κάτι άλλο είναι.
Ουσιαστικά λοιπόν δεν μπορείτε να κάνετε φυσιολογική ανάπτυξη. Στο πρωτο μισό την ΑΕΚ τη φοβόντουσαν λόγω σερί. Όταν έγινε η πρώτη γκέλα και έστρωσαν και οι αλλες ομάδες...ήρθε το φυσιολογικό. Δεν είναι πως δεν κάνει καλό πλάνο ο Κωστένογλου. Δεν έχει παίκτες για να κάνει πλάνο, μόνο επιθετικούς έχει....

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Όσο για τις μεταγραφές, δεν νομίζω να χρειάζεται άλλες τόσες. Την επόμενη χρονιά, αν μείνουν όλοι, η ομάδα θα δέσει. Ενώ η ΑΕΚ όπως και να έχει πρέπει να αλλάξει. Πολύς δανεικός και αγύριστος και πολύς κόσμος δοκιμασμένος και αποτυχημένος...

Απο την στιγμη που εφυγε ο Λεμονης ο ΟΣΦΠ δεν δενει του χρονου.
Μονο κ μονο απο αλλαγη νοοτροποιας του προπονητη.
Καλα για το δανεικος κ αγυριστος μεγαλη πικρα φιλε.
Αποτυχημενοι οσοι μενουν τα καλα τα ψαρια τα θελουν πισω οι ομαδες τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειναι πολυ δυσκολο να βγει ο αρης φετος τριτος.αλλα αν συεχισει ετσι του χρονου δεν ειναι απιθανο να σπασει την τριαδα.
Λέω χτυπήσει,όχι να βγει. Αν τη χτυπήσει...θα μειώσει τη διαφορά. Και νομίζω στα play-off παίζει ρόλο και η διαφορά μεταξύ των ομάδων στην κανονική βαθμολογία.
Ο Άρης είναι ομάδα γραφείο κηδειών για μένα φέτος.

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Και τώρα που το πρωταθλημα τελειώνει, ας πούμε λιγάκι γιατί η ΑΕΚ ΔΕΝ μπορεί να παίξει καλά φέτος.
Ποιον οργανωτή έχει η ΑΕΚ; (που όλοι φωνάζανε πως δεν είχε ο Ολυμπιακός) Κανένα. Θεωρητικό το Ρίμπο που αφενος σέρνεται και αφετέρου δεν είναι οργανωτής, αλλά κουβαλητής και μεσοεπιθετικός.
Ποιοί είναι οι ακραίοι της μπακ που κανονικά πρέπει να ανεβαίνουνε για σέντρες; Ο αρουανμπαρένα, που σέρνεται και από την άλλη ο...Ράμμος;; Δεν είναι μπακ αυτό...κάτι άλλο είναι.
Ουσιαστικά λοιπόν δεν μπορείτε να κάνετε φυσιολογική ανάπτυξη. Στο πρωτο μισό την ΑΕΚ τη φοβόντουσαν λόγω σερί. Όταν έγινε η πρώτη γκέλα και έστρωσαν και οι αλλες ομάδες...ήρθε το φυσιολογικό. Δεν είναι πως δεν κάνει καλό πλάνο ο Κωστένογλου. Δεν έχει παίκτες για να κάνει πλάνο, μόνο επιθετικούς έχει....

ΦΙλε το λαθος ειναι οτι υπαρχουν οι κλικες και βαντετισμοι στα αποδητηρια οταν βλεπεις 2 με 3 παιχτες δεν τραβανε τους κρατας στον παγκο ή και στην εξεδρα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Λέω χτυπήσει,όχι να βγει. Αν τη χτυπήσει...θα μειώσει τη διαφορά. Και νομίζω στα play-off παίζει ρόλο και η διαφορά μεταξύ των ομάδων στην κανονική βαθμολογία.
Ο Άρης είναι ομάδα γραφείο κηδειών για μένα φέτος.
εχει μια σταθερη πορεια απο περυσι.αν ακολουθησουν και οι αλλες ομαδες που εχουν τα φοντα για μενα πχ λαρισα,παοκ,αστερας,ξανθη,πανιωνιος ισως δουμε καλυτερο πρωταθλημα του χρονου απο αποψη ποιοτητας.θα ειναι και τα γιαννενα στη κατηγορια του χρονου.ετσι bull? :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απο την στιγμη που εφυγε ο Λεμονης ο ΟΣΦΠ δεν δενει του χρονου.
Μονο κ μονο απο αλλαγη νοοτροποιας του προπονητη.
Καλα για το δανεικος κ αγυριστος μεγαλη πικρα φιλε.
Αποτυχημενοι οσοι μενουν τα καλα τα ψαρια τα θελουν πισω οι ομαδες τους.
Από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς είχα απορίες πολλές.
1. Γιατί πήρατε τον Ρίμπο; Δεν βλέπατε πως ήθελε να είναι αφεντικό και να κάνει τον προπονητή; Δεν βλέπατε πως ήταν ανακατώστρας και δεν ανεχόταν άλλον προπονητή εκτός κι αν τον άκουγε;
2. Τον Παππά γιατί τον πήρατε; Τι ακριβώς ζητούσατε από τον παίκτη αυτόν; ένα μεσοεπιθετικό; Δεν είχατε; έναν ακραίο χαφ; Έπαιξε ποτέ η ΑΕΚ τέτοιο σύστημα; Και δεν βλέπατε τι παίρνατε;
3. Ο καφές τι είναι και τον πήρατε; Είναι οργανωτής; ΟΧΙ. Ειναι αμυντικός μέσος; ΟΧΙ. Είναι επιθετικός μέσος; ΟΧΙ. Εσείς για ποια θέση τον πήρατε;
4. Ακόμα και χωρίς το Ρίμπο...πού είναι τα νέα παιδιά που παίξανε φέτος; Πού είναι τα παιδιά που έπαιξαν πέρσι και φέτος φυσιολογικά λόγω εμπειριών θα κεντούσανε; Πού είναι το ροτεϊσιον;

Πρωτάθλημα δεν παίρνεις στα λόγια...κάτι κάνεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχει μια σταθερη πορεια απο περυσι.αν ακολουθησουν και οι αλλες ομαδες που εχουν τα φοντα για μενα πχ λαρισα,παοκ,αστερας,ξανθη,πανιωνιος ισως δουμε καλυτερο πρωταθλημα του χρονου απο αποψη ποιοτητας.θα ειναι και τα γιαννενα στη κατηγορια του χρονου.ετσι bull? :grin:
Δεν ξέρω....πάντως εμένα δεν με χαλάει ένας σεξοτουρισμός στην πόλη των Ιωαννίνων του χρόνου...BULL θα κανονίσεις φοιτήτριες;;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ετσι έτσι... :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
www.freesmileys.org] [/url]
Μη γαμάς όλα τα θρεντ πελάτη!!!
κι εσύ τώρα είσαι προπαίτης. Εμείς σας δώσαμε το ματσάκι γιατί νομίζαμε πως θα μπορούσαμε να ο πάρουμε στα χαρτιά...ειδικά αν στο δικαστήριο ήταν ο Αλέξης το έιχαμε σίγουρο...χαχαχαχ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τον Αλέξη και τον Μπαμ και κάτω τους ρώτησες?
www.freesmileys.org] [/url]
Κλάψε Βανδή!!!
Δεν ξέρω....πάντως εμένα δεν με χαλάει ένας σεξοτουρισμός στην πόλη των Ιωαννίνων του χρόνου...BULL θα κανονίσεις φοιτήτριες;;
Οτ'θες εσύ πασά'μ :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
κι εσύ τώρα είσαι προπαίτης. Εμείς σας δώσαμε το ματσάκι γιατί νομίζαμε πως θα μπορούσαμε να ο πάρουμε στα χαρτιά...ειδικά αν στο δικαστήριο ήταν ο Αλέξης το έιχαμε σίγουρο...χαχαχαχ
Ναι γι'αυτό ο Κοντογιαννίδης έκανε ότι περνούσε από τη σφυρίχτρα του για να μας γονατίσει... :jerking:
αλλά πήρατε τα ΠΕΛΕ μου :thefinge:

Συνημμένα

• _____24.jpg
    _____24.jpg
    183,3 KB · Εμφανίσεις: 54

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι γι'αυτό ο Κοντογιαννίδης έκανε ότι περνούσε από τη σφυρίχτρα του για να μας γονατίσει... :jerking:
Άμα το παίρναμε και αυτό θα μας λέγατε φαταούλες...αφήνουμε και τίποτα να πάρει και κανάς άλλος....τσιμπάς Bull, τσιμπάς...χεχε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτοί στη φωτό ποιοι είναι; Τους ξέρει η μάνα τους;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom