Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μη γελάς αεκάκι...άκου τώρα σενάριο που παίζει...
Επειδή ο Κούγιας έχει σκάσει που ο κόσμος πλέον τον κράζει και έζουμε επεισόδια καθημερινά...
αγοράζει την ομάδα ο κοκαλιάρης... :o με πρόεδρο το διασκέδαστη... :headbang:
Να ακούσω κασέτα στο Μάκη να λένε "ο ΠΑΣ και ο Ολυμπιακός να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε" κι ας πεθάνωωωω :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• _____25.jpg
    _____25.jpg
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι γράφει; Δεν βλέπω...
μάλλον εκεί στη Β Εθνική δεν τα τυπώνουνε ευδιάκριτα....ίσως δεν έχουνε λεφτά...χαχαχαχεχεχε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα την παναγία καθόλου.
Έχουμε χάσει πολύ πιο κρίσιμα ματς από πολύ πιο σοβαρές ομάδες που συμπαθώ πολύ λιγότερο από τα Γιάννενα.
Προσωπικά δεν πονάω για ήττες.Πονάω όταν δεν παίζει καλά η ομάδα μου ακόμα κι αν νικάω. Και επειδή και στην επαγγλματική μου ιδιοτητα με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός...ο Πας δεν είναι ανταγωνιστής μου. Ομάδα Β' Εθνικής δεν αποτελεί ανταγωνιστή. Κάποια φορά νομοτελειακά και βάσει πιθανοτ΄τητων θα με κερδίσει και ο Πας. και μετά θα ξαναπαίζει στη Β' εθνική...δυστυχώς για τον κόσμο του...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μα την παναγία καθόλου.
Έχουμε χάσει πολύ πιο κρίσιμα ματς από πολύ πιο σοβαρές ομάδες που συμπαθώ πολύ λιγότερο από τα Γιάννενα.
Προσωπικά δεν πονάω για ήττες.Πονάω όταν δεν παίζει καλά η ομάδα μου ακόμα κι αν νικάω. Και επειδή και στην επαγγλματική μου ιδιοτητα με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός...ο Πας δεν είναι ανταγωνιστής μου. Ομάδα Β' Εθνικής δεν αποτελεί ανταγωνιστή. Κάποια φορά νομοτελειακά και βάσει πιθανοτ΄τητων θα με κερδίσει και ο Πας. και μετά θα ξαναπαίζει στη Β' εθνική...δυστυχώς για τον κόσμο του...
Να σου πώ,εγώ κάνω πλάκα...εσύ το γύρισες στο σοβαρό...!!!
όσο για το τελευταίο που είπες...αν παραμείνει και του χρόνου ο μάντρας στην ομάδα...είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρεθούμε στη Β' :headbang:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
gatto μεγια το αβαταρ ρε συ. :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
βεβαιως.αφου ξερεις οτι τον γεωργιου δε τον κοβω ποτε.και ειδικα τη ντιανα. :boobies:  :boobies:τα εβγαλε εξω χθες το μωρο. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κανονιστε του χρονου να γινετε παραρτημα του κοκκαλη. :birdman:
σα τη συμπαθεια σου τον λεβαδειακο ενα πραγμα. ;)
Σιγά να μην περιμένουν μέχρι του χρόνου για να γίνουν παράρτημα!
Εδώ κι ένα τέταρτο... ;)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Σιγά να μην περιμένουν μέχρι του χρόνου για να γίνουν παράρτημα!
Εδώ κι ένα τέταρτο... ;)
αυτο ειναι απο γεωργιου αδερφε.ειδες αν τον παρακολουθεις χρονια αυτα παθαινεις? :grin:δε μας ειπες τη γνωμη σου χθες για την εμφανιση της  :boobies:  :boobies:  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom