Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα θα κανει αλλα δε νομιζω να χασει βαθμους ο οσφπ πια.θα εχει μεριμνησει για αυτο ο θειος.γιατι αγωνιστικα ο οσφπ δε βλεπεται οπως ολοι βεβαια.
την άλλη Κυριακή θα τα πούμε η ομάδα του Κωστένογλου το κακό της το παιχνίδι το έκανε εχθές και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που είναι δυο κλάσεις ποιο πάνω από τους γαύρους που στην ουσία στο εφετινό πρωτάθλημα είναι τα μεγαλύτερα σούργελα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Χαιρετίσματα στη χανουμοπαρέα από το ΣΚΟΤΕΙΝΟ!!!Είναι στην Τσύπρον με τη Νανά του το τσογλάνι κι έρχεται Δευτέρα.......
καλησπερα ναυαρχε.λεω καιγω που εχει χαθει τοσο καιρο. :smitten: ειναι η αιτια.αν μιλησεις δωσε χαιρετισματα απο ολη τη παρεα και πες του πως τον περιμενουμε να κανονισει συναντηση γιατι μονοι μας δε βλεπω προκοπη. :grin:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
την άλλη Κυριακή θα τα πούμε η ομάδα του Κωστένογλου το κακό της το παιχνίδι το έκανε εχθές και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που είναι δυο κλάσεις ποιο πάνω από τους γαύρους που στην ουσία στο εφετινό πρωτάθλημα είναι τα μεγαλύτερα σούργελα.
Αστεια αστεια μαγκες ο Αρης εχει παιξει την καλυτερη μπαλα φετος. Οσο χωραει η φραση " καλη μπαλα " στο ελληνικο πρωταθλημα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αριον μην ελπιζεις σε τιποτα.μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας καθε φορα.ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.το εχω ξαναπει οταν η ΑΕΚ φτιαξει ομαδα θα παρει το πρωταθλημα.

Επισκέπτης
αριον μην ελπιζεις σε τιποτα.μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας καθε φορα.ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.το εχω ξαναπει οταν η ΑΕΚ φτιαξει ομαδα θα παρει το πρωταθλημα.
δεν λέω για το πρωτάθλημα το έχω ξεγράψει προ πολλού  αυτό για το παιχνίδι με τα τσίρκουλα του Κρόκους γράφω.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αστεια αστεια μαγκες ο Αρης εχει παιξει την καλυτερη μπαλα φετος. Οσο χωραει η φραση " καλη μπαλα " στο ελληνικο πρωταθλημα
για μενα το πιο ομορφο ποδοσφαιρο φετος το εχει παιξει η λαρισα.και εννοω να με ευχαριστει να το βλεπω.γιατι και ο αστερας εχει παρει αποτελεσματα και ειναι ψηλα αλλα δεν μας εχει τυφλωσει και με τη μπαλα που επαιξε.ακολουθησε σωστη τακτικη απλως και εχει καλους παιχτες.η λαρισα σε ολα τα παιχνιδια της στο ουεφα που επαιξε και με πιο σοβαρους αντιπαλους χαιροσουν να τη βλεπεις και ας εχασε σε ολα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν λέω για το πρωτάθλημα το έχω ξεγράψει προ πολλού  αυτό για το παιχνίδι με τα τσίρκουλα του Κρόκους γράφω.
οποιος και να το παρει το ιδιο μου κανει.σκεψου οτι ειτε χασουμε ειτε κερδισουμε θα κανουμε καλο σε καποιον απο τους δυο οποτε με αφηνει αδιαφορο.

Επισκέπτης
οποιος και να το παρει το ιδιο μου κανει.σκεψου οτι ειτε χασουμε ειτε κερδισουμε θα κανουμε καλο σε καποιον απο τους δυο οποτε με αφηνει αδιαφορο.
όχι αδελφέ χάσαμε τσάμπα από τα τσαπατόρια του κρόκους στον πρώτο γύρο και να τον νικήσεις τώρα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το να πάρεις την κούπα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
όχι αδελφέ χάσαμε τσάμπα από τα τσαπατόρια του κρόκους στον πρώτο γύρο και να τον νικήσεις τώρα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το να πάρεις την κούπα.
το να περιμενω να νικησω ενα ντερμπι μου φαινεται οτι μικραινει την ΑΕΚ ρε συ αριον.τι ειναι η ΑΕΚ πανιωνιος η ηρακλης για να λεμε ενταξει φετος δε βγηκαμε ουεφα αλλα νικησαμε τουλαχιστον τον γαυρο.πες οτι νικαμε και?θα παρει το πρωταθλημα ο αλλος.εμεις παλι τα τετοια μας θα παρουμε.η ουσια ειναι να παρουμε ενα τιτλο που μας λειπει πολυ και οχι να κερδισουμε ενα ντερμπι.εχουμε κανει με ντουντου αν θυμασαι 4 στα 4 και βγηκαμε τριτοι στο τελος επειδη χαναμε στην εδρα μας απο τις βεροιες και τους πανηλειακους.

Επισκέπτης
το να περιμενω να νικησω ενα ντερμπι μου φαινεται οτι μικραινει την ΑΕΚ ρε συ αριον.τι ειναι η ΑΕΚ πανιωνιος η ηρακλης για να λεμε ενταξει φετος δε βγηκαμε ουεφα αλλα νικησαμε τουλαχιστον τον γαυρο.πες οτι νικαμε και?θα παρει το πρωταθλημα ο αλλος.εμεις παλι τα τετοια μας θα παρουμε.η ουσια ειναι να παρουμε ενα τιτλο που μας λειπει πολυ και οχι να κερδισουμε ενα ντερμπι.εχουμε κανει με ντουντου αν θυμασαι 4 στα 4 και βγηκαμε τριτοι στο τελος επειδη χαναμε στην εδρα μας απο τις βεροιες και τους πανηλειακους.
ίσα ίσα που κάποιοι άλλοι μικραίνουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
requiem, δεν τα καταλαβαινει αυτα ο arion. Είναι δύσκολα γραμματα όταν βλέπεις μονο 2 εκατοστα απο τη μυτη σου.
Το θεμα ειναι πως στην Ελλαδα ακομα κανενας φιλαθλος δεν εχει αποφασισει αν θελει να βλεπει μπαλα ή να παιρνει πρωτάθλημα.
Ασχολούνται μόνο με το ι κανει ο άλλος, δολοπλοκίες ίντριγκες και παπαριές, αλλά το χωριό το δικό του δεν το βλέπει.
Από την αρχή του πρωταθλήματος σας λέω δύο πράγματα:
1. Πως κάνατε λάθος με το Ριβάλντο αφενός γιατί χαλάσατε τη μαγιά που φτιάχνατε και αφετέρου γιατί θα παίξει 2-3 ματς και όχι αυτά που π΄ρεπει ... το είδαμε εμείς τον τελευταίο χρόνο στο Θρύλο.
2. Πως φτιάξατε μια ομάδα με χρόνο λήξης. Γιατί πόσοι παίκτες από αυτούς που έχετε θα μείνουν για του χρόνου; Λέτε για τον Ολυμπιακό και τους παππούδες, αλλά ο κορμός της ομάδας θα μείνει. Οι παππούδες θα παίξουν άλλον ένα χρόνο και γειάσας. (Τζόλε, Ντάρκο και Νικοπολίδης)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και το κακό των δανεικών και την ημ. λήξης της ομάδας φάνηκε ΄μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο που κατέρρευσε η ομάδα ψυχολογικα και ο καθένας παίζει για την πάρτη του.
Αλλά το ξαναλέω, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Κι αν έδειξε κάτι η ήττα του ΠΑΟ στην Ξάνθη...είναι πως οι μαλακίες δολοπλοκίες που υφαίνετε κάθε φορά εσείς και είναι και καλά ο λόγος που δεν παίρνετε πρωτ. είναι παπαριές.
Εγώ πρώτος περίμενα ο Κάκος να σπρώξει τον ΠΑΟ, αλλά διαψεύστηκα. Δεν έπαιξε έδρα, δεν ήταν καλός...αλλά δεν έσπρωξε το βάζελο όπως περίμενα να κάνει.
Οπότε...αμπελοφιλοσοφίες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αεκακι παλια τωρα αδεκαρα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πάντως χθές ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί σύστημα έπαιζε η ΑΕΚ...κάτι σε....4-1-5 μου έκανε...με τον φουκαρά τον Ενσαλίβα να τρέχει και να μην....φτάνει!!!!!Πάντως ο Κωστένογλου,όσο καλό παιδί και να είναι,ποτέ δεν είχε ποδοσφαιρικό μυαλό....ούτε καν σαν ποδοσφαιριστής.....αλλά δεν φταίει αυτός.....

αυτοί που θα χάσουν το πρωτάθλημα από το ΑΕΚάκι όπως το αποκαλούν.

Αν πιστεύεις πως αυτή η κακή ΑΕΚ θα κόψει βαθμούς απο αυτόν τον κακό Ολυμπίακό...... :think: :think: :think:...ακόμα και έτσι είναι ένα κλίκ παραπάνω ο Θρύλος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom