καλησπερα αδερφια.μπορει μερικοι να με χλευασουν αλλα για μενα καλυτερα που ισοφαρισε χθες ο αρης και χασαμε και τις λιγοστες ελπιδες που ειχαμε για τιτλο.γιατι και να κερδιζαμε χθες δεν θα κερδιζαμε τον οσφπ και θα μας πειραζε περισσοτερο αν το χαναμε ετσι.τωρα για την ΑΕΚ τι να πω πια.ειναι η πρωτη φορα που εχω παγωσει τοσο πολυ με την ομαδα.αλλες φορες μετα τα χθεσινα θα ειχα αρρωστησει.χθες το μονο που ειπα ειναι οχι ρε γαμωτο στο 90.εγω απορω πως πηγαινει ο κοσμος στο γηπεδο ακομα.το μονο κερδος της ΑΕΚ ειναι οτι οι οπαδοι της πηγαινουν γηπεδο ξανα.ειναι κριμα πραγματικα μονο για αυτους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
καλησπερα φιλοι. Χαλι μαυρο εχθες. Να θες και να μην μπορεις. Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι.Και ο ολυμπιακος οταν προηγηθηκε ( απο στημενο και αυτος) γυρισαν ολοι πισω. Το φετινο ειναι με διαφορα πιστευω το χειροτερο πρωταθλημα ολων των μεγαλων των τελευταιων χρονων. Ας μην απορουν λοιπον οι προεδροι οταν αεκτζηδες , παναθηναικοι και ολυμπιακοι γιουχαρουν τις ομαδες τους. Οσο οπαδοι και αν ειναι ολοι ,βλεπουν και κανα ματς εξωτερικου και οπως και να το κανουμε η διαφορα βγαζει ματια.
ΥΓ. Α και σε ενα χθεσινοβραδυνο μηνυμα θελω να πω ως ΑΕΚΤΖΤΗΣ οτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Καλη η πλακα και η καζουρα για τα αθλητικα αλλα η με μετρο.
ΥΓ. Α και σε ενα χθεσινοβραδυνο μηνυμα θελω να πω ως ΑΕΚΤΖΤΗΣ οτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Καλη η πλακα και η καζουρα για τα αθλητικα αλλα η με μετρο.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
αστα φιλε. δυο ηταν τα ωραια χτες. η νικη της maclaren και η νεα διαφημιση του ματιζ. τι κολαρα ηταν αυτη με το ασπρο κολαν :oπου εισαι βρε αδερφε boobo?μου εχει κοψει τη μπαλα πια η ΑΕΚ.ερχεται το σαββατοκυριακο και δεν θελω να δω τιποτα.οταν εχει ματς αντι να κατσω να δω βγαινω για καφε.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
απόλυτα σωστός ο περσόνα.....+1000......προσυπογράφωΕγώ λοιπόν να πω τη χθεσινή μου διαπίστωση για την ομάδα μου, Οχι ότι βέβαια άλλαξε απ αυτό που πίστευα, απλά έγινε επιβεβαίωση...
1.Ο Παναθηναικός με ή χωρίς Καλαμαριά, εχθές έπαιρνε κατά 70% κούπα....Τουλάχιστον ψυχολογικά.
2. Ολη τη βδομάδα μας ζάλισαν τα παπάρια ότι αυτός είναι τελικός πρωταθλήματος.
3. Εχοντας το πάνω χέρι και επί της ουσίας χωρίς σοβαρές απουσίες, παίζεις τελικό με ομάδα εκτοέβδομη......
4. ΜΕ αυτά και μ αυτά, βρίσκεσαι μέχρι το 70 να χάνεις 3-0 και να έχεις φάει ουσιαστικά το 1/3 περίπου των τερμάτων που έχεις δεχθεί σε όλα τα υπόλοιπα 24 παιχνίδια........
Ολα τα παραπάνω εμένα μου καταδεικνύουν τα εξής:
1. Ο προπονητής της ομάδας ενώ βλέπει και γνωρίζει ότι υπάρχει στο γήπεδο δεινός σκόρερ, του δίνει τη δυνατότητα να κάνει χατ τρικ....
2. Οι παίκτες στερούνται της ποιότητας παικτών να κάνουν πρωταθλητισμό.
3. Η ομάδα παραπέει σε παιχνίδι που παίζει όλη τη χρονιά (κατά τη δική της ομολογία) και έχει ηττηθεί πριν κάν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο....
4. Παρόλ αυτά, ο προπονητής και ο πρόεδρος στον δικό τους χωρόχρονο δηλώνουν ότι αυτό το σύνολο που σε 2 "τελικούς" σε 2 από τους "στόχους" της ομάδας έχει μαζέψει συνολικά 7 παστέλια.......έχουν την πεποίθηση ότι θα πάρει το πρωτάθλημα.
Με όλα τα παραπάνω, εγώ καταλήγω στο εξής:
"Δε γαμιέστε λέω γω;"
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ταλω μια ετσι μια γιουβετσιαπόλυτα σωστός ο περσόνα.....+1000......προσυπογράφω
μονο το οφσαιντ στο 70κατι ειδες?το αλλο?
δεν ηρθες το σαββατο γηπεδο,λοιπαν οι φενταγιν
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τι σχέση έχουν αυτά με αυτό που γράφει ο περσόνα και συμφωνω?......ταλω μια ετσι μια γιουβετσι
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ποιοι φενταγίν και πούτσες μπλε ρε Δωρητή...3 και ο κούκος είναι..απλώνονται όπως στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ για να φαίνονται πολλοί τα νούμεραταλω μια ετσι μια γιουβετσι
Επισκέπτης
Να τον ακούτε τον Bull, ξέρει από Β΄εθνική!Ποιοι φενταγίν και πούτσες μπλε ρε Δωρητή...3 και ο κούκος είναι..απλώνονται όπως στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ για να φαίνονται πολλοί τα νούμερα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειναι αντιθετα με το σκεπτικο σου περι δωροδοκιων και εμπλοκης κοκκαλητι σχέση έχουν αυτά με αυτό που γράφει ο περσόνα και συμφωνω?......
εχετε καλο κοσμο αλλα φιλε το περιστερι καποτε γαμουσε σε ολη την αθηνα και οχι μονοΠοιοι φενταγίν και πούτσες μπλε ρε Δωρητή...3 και ο κούκος είναι..απλώνονται όπως στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ για να φαίνονται πολλοί τα νούμερα
ασε που εχει κανει τρομερη εδκδρομη με πολυ λαο σε τουμπα
το περιστερι καποτε μετραγε πολυ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Στη Β' προς το παρων και πριν 2 χρονια στη Γ' αλλά ακόμα και στη Γ' από το Περιστέρι μαζεύαμε τον τριπλάσιο κόσμο...Να τον ακούτε τον Bull, ξέρει από Β΄εθνική!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ποτε έκανε εκδρομή το Περιστέρι ρε Δωρητή???και δεν με νοιάζει αν μέτραγε στα τοπικά της Αθήνας αλλά πανελλαδικά είναι νούλα...ειναι αντιθετα με το σκεπτικο σου περι δωροδοκιων και εμπλοκης κοκκαλη
εχετε καλο κοσμο αλλα φιλε το περιστερι καποτε γαμουσε σε ολη την αθηνα και οχι μονο
ασε που εχει κανει τρομερη εδκδρομη με πολυ λαο σε τουμπα
το περιστερι καποτε μετραγε πολυ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οταν ο ατρομητος ηταν α εθνικη και μαζευε λαο εσεις αδειαζατε την λιμνη για να βγαλετε το φεγγαριΠοτε έκανε εκδρομή το Περιστέρι ρε Δωρητή???και δεν με νοιάζει αν μέτραγε στα τοπικά της Αθήνας αλλά πανελλαδικά είναι νούλα...
δεν ξερω χρονολογιες νομιζω δεκαετια 70,δεν ασχοληθηκα με ατρομητο ποτε αλλα ακουω ιστοριες απο ηλικιωμενους σαν τον ταλω
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τη δεκαετία του 70 ανιστόρητε ο ΠΑΣ είχε τη μεγάλη ομάδα με τους Αργεντίνους...όταν όλοι ακόμα παίζατε με καμινάδες εμείς παίζαμε με την μπάλα κάτω...οταν ο ατρομητος ηταν α εθνικη και μαζευε λαο εσεις αδειαζατε την λιμνη για να βγαλετε το φεγγαρι
δεν ξερω χρονολογιες νομιζω δεκαετια 70,δεν ασχοληθηκα με ατρομητο ποτε αλλα ακουω ιστοριες απο ηλικιωμενους σαν τον ταλω
Γι'αυτό και έμεινε από τότε το ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!κομπρέντε???
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τσιμπας αγελαδιτσα μου?δεν ασχολουμαι αλλο με β εθνικη και επιτελους σταματα,γαμησαμε το θρεντ της αεκΤη δεκαετία του 70 ανιστόρητε ο ΠΑΣ είχε τη μεγάλη ομάδα με τους Αργεντίνους...όταν όλοι ακόμα παίζατε με καμινάδες εμείς παίζαμε με την μπάλα κάτω...
Γι'αυτό και έμεινε από τότε το ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!κομπρέντε???
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ηλικιωμένο να σε πεί....ο τάλως ρε.....οταν ο ατρομητος ηταν α εθνικη και μαζευε λαο εσεις αδειαζατε την λιμνη για να βγαλετε το φεγγαρι
μπούλ αγόρι μου....εσύ ήσουν πιτσιρικάς ακόμα όταν εμείς τηγανίζαμε πατάτες με..χασισέλαιο......
όταν τους κυνηγάγαμε στα γιάννενα....στην πάτρα,στην λάρισα,στον βόλο...άλλες και ωραίες εποχές τότε.....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Σταματάω...εσύ το γάμ'σες...τσιμπας αγελαδιτσα μου?δεν ασχολουμε αλλο με β εθνικη και επιτελους σταματα,γαμησαμε το θρεντ της αεκ
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπαααααααα........καθίστε να μπει ο αρίωνας να δείτε τι θα πει γαμήσι......Σταματάω...εσύ το γάμ'σες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις