Καλημέρα!!!!! Άλλη μια τραγική εμφάνιση χτες....άσε που έπρεπε να πάρει και το διπλό ο Άρης βάση εμφάνισης!!! Όσο για τα βαζελάκια, τι άλλο να πει κανείς όταν βγαίνει ο Μήτσου να πει ΜΟΝΟ για τον Κάκο λες και παίξανε καμια μπαλάρα πάλι χτες!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Καλά...μιλάνε σοβαρά πως ο ΠΑΟ αδικήθηκε εχθές;;;
Καλά, πότε πια θα σταματήσει η πιπίλα της διαιτησίας; Συμφωνώ πως ο Κάκος ήταν Κακός αλλά όχι πως διαμόρφωσε και αποτέλεσμα...εδώ κράτησε 6,5 λεπτά καθυστερήσεις...ήμαρτον...γελούσαν και οι καναπέδες μαζί μας...
Καλά, πότε πια θα σταματήσει η πιπίλα της διαιτησίας; Συμφωνώ πως ο Κάκος ήταν Κακός αλλά όχι πως διαμόρφωσε και αποτέλεσμα...εδώ κράτησε 6,5 λεπτά καθυστερήσεις...ήμαρτον...γελούσαν και οι καναπέδες μαζί μας...
καλημερα σονυΚαλημέρα!!!!! Άλλη μια τραγική εμφάνιση χτες....άσε που έπρεπε να πάρει και το διπλό ο Άρης βάση εμφάνισης!!! Όσο για τα βαζελάκια, τι άλλο να πει κανείς όταν βγαίνει ο Μήτσου να πει ΜΟΝΟ για τον Κάκο λες και παίξανε καμια μπαλάρα πάλι χτες!!!
αυτο λεω και εγω
οταν εχεις διοικησεις και εφημεριδες να σου λενε διαιτησια ειναι λογικο το μεγαλυτερο μερος των φιλαθλων(μη σκεπτωμενων)να εχουν στο αιμα τους μονο τη συνομοσια και την απατη
Επισκέπτης
να τον κρατήσουν οι γαύροι και να ανοίξει ψυχιατρείο ο Κρόκους γιατί με τους βλαμμένους στην πλειοψηφία οπαδούς που έχει ο ΟΣΦΠ το χρειάζονται το ψυχιατρείο.Διαφωνώ για τον Πεσέϊρο.
Χθες κοιμόντουσαν οι παίκτες. Ήταν άνευροι. Αυτός που τους ξύπνησε εντός γηπέδου ήταν ο Ρομέρο. Και μπήκε νωρίς.
Το τρίτο γκολ ήρθε πάνω σε στιγμή που ο ΠΑΟ ανέβαινε.
Και κάτι ακόμα...τον Σεγκούρα ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ πρέπει να τον χάσει. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, σου μιλάω εκ των έσω. Βελτιώνει προσωπικά τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι κεφάλαιο. Αυτό που δεν ξέρω και αμγιβάλλω βέβαια είναι αν κάνει για προπονητής ή απλά είναι ένας καλός assistant coach.
ειναι θεμα λιγων ωρων αυτοΤώρα περιμένω δύο πράγματα!!!! 1. Να βγάλει ανακοίνωση η ΠΕΚ!!!!!!!!
Επισκέπτης
αφού οι βάζελοι μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν από το πρώτο λεπτό της κωλοτούμπες για να πάρουν κανένα πέτσινο ενώ αν έπαιζαν από την αρχή ποδόσφαιρο θα κέρδιζαν και με διαφορά.Καλημέρα!!!!! Άλλη μια τραγική εμφάνιση χτες....άσε που έπρεπε να πάρει και το διπλό ο Άρης βάση εμφάνισης!!! Όσο για τα βαζελάκια, τι άλλο να πει κανείς όταν βγαίνει ο Μήτσου να πει ΜΟΝΟ για τον Κάκο λες και παίξανε καμια μπαλάρα πάλι χτες!!!
Έκανε και κάτι καλό ο Βγενόπουλος και η MIG πάντως!!!! Πουλάνε το μερίδιο του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom!!!!!!!
Επισκέπτης
πάντως απ ότι θυμάμαι όταν φοράμε της άσπρες δεν παίζουμε καλάΤώρα περιμένω δύο πράγματα!!!! 1. Να βγάλει ανακοίνωση η ΠΕΚ!!!!!!!! 2. Να βγάλει ανακοίνωση ο Ντέμης γιατί φορούσαμε τις άσπρες εμφανίσεις και δεν ήμασταν στο κλίμα του αγώνα!!!!
Επισκέπτης
σκέψου να πάρουν μετοχές από τον σοφέρ και να της πουλήσουν στον Κρόκους.Έκανε και κάτι καλό ο Βγενόπουλος και η MIG πάντως!!!! Πουλάνε το μερίδιο του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom!!!!!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Μη γίνεσαι εριστικός βρε Αρίωνα...όσους ψυχασθενείς έχει ο ΟΣΦΠ άλλους τόσους έχει η ΑΕΚ. Για την ακρίβεια δεν είναι ψυχασθένεια, είναι απλά κόλλημα με την ομάδα τους κι αυτό γιατί διαβάζουνε μόνο οπαδικά.να τον κρατήσουν οι γαύροι και να ανοίξει ψυχιατρείο ο Κρόκους γιατί με τους βλαμμένους στην πλειοψηφία οπαδούς που έχει ο ΟΣΦΠ το χρειάζονται το ψυχιατρείο.
Σάββατο ήμουνα σε σπίτι ΑΕΚτζή φίλου. Με είχε 15 λεπτά να μου λέει για το ότι η ΑΕΚ είναι αδικημένη σε όλα τα ματς και πως το πέναλντι με τον ΠΑΟ ήταν καραμπινάτο. Μετά μου έκανε ολόκληρη ανάλυση γιατί με τον Κάκο θα νικούσε άνετα ο ΠΑο. Κυριακή ήρθε...και ο ΠΑΟ έχασε...με τον Κάκο. ... τι να του πως τώρα;
Η ανάλυση, η αμπελοφιλοσοφία και οι ίντριγκες είναι μέσα στο αίμα του Έλληνα. Κι αυτό δεν έχει χρώμα φίλε...όπως κι εσύ που τα έχεις με τους "Ολυμπιακούς" βλέπεις μονόπλευρα...τους δικούς σας φιλάθλους τους ξεχνάς.
ειναι βεβαιο οτι δεν το εχουμε καπαρωσει το πρωταθλημα αλλα οχι οτι το εχει καπαρωσει και ο παο
ετσι οπως ειμαστε και οι τρεις μεχρι και τον εργοτελη βλεπω να το παιρνει
ΑΕΚ
καλαμαρια εξω
ολυμπιακο μεσα
εργοτελη μεσα
παοκ εξω
τριπολη μεσα
ΟΣΦΠ
λεβαδειακο εξω
αεκ εξω
λαρισα μεσα
ξανθη εξω
ηρακλη μεσα
ΠΑΟ
ηρακλη μεσα
πανιωνιο μεσα
οφη εξω
αρη μεσα
καλαμαρια εξω
ετσι οπως ειμαστε και οι τρεις μεχρι και τον εργοτελη βλεπω να το παιρνει
ΑΕΚ
καλαμαρια εξω
ολυμπιακο μεσα
εργοτελη μεσα
παοκ εξω
τριπολη μεσα
ΟΣΦΠ
λεβαδειακο εξω
αεκ εξω
λαρισα μεσα
ξανθη εξω
ηρακλη μεσα
ΠΑΟ
ηρακλη μεσα
πανιωνιο μεσα
οφη εξω
αρη μεσα
καλαμαρια εξω
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ερώτηση κρίσεως...
Και φυσικά υποθετική.
Σε περίπτωση που η Ξάνθη είχε κατά λάθος ή με δόλο χρησιμοποιήσει ένα "Βάλνερ" στο χθεσινό ματς, αμφιβάλλει κανείς πως θα είχε κάνει ένσταση ο ΠΑΟ; Λέω εγώ τώρα...
Και φυσικά υποθετική.
Σε περίπτωση που η Ξάνθη είχε κατά λάθος ή με δόλο χρησιμοποιήσει ένα "Βάλνερ" στο χθεσινό ματς, αμφιβάλλει κανείς πως θα είχε κάνει ένσταση ο ΠΑΟ; Λέω εγώ τώρα...
βεβαια και θα εκανε οπως και θα εκανε οποιαδηποτε ομαδα που θα εχανε ειτε μικρη ειτε μεγαληΕρώτηση κρίσεως...
Και φυσικά υποθετική.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Κριτική θεώρηση:
Γιατί να περάσει ο Ολυμπιακός από την Ξάνθη που δεν πέρασε ο ΠΑΟ;
Γιατί να μην την πατήσει εντός ο ΠΑΟ με τον Πανιώνιο όπως την πάτησε η ΑΕΚ; Γιατί όχι και με την Καλαμαρια;
Γιατί να μην την πατήσει εντός με τον Άρη;
χαλαρά φυσικά το δυσκολοτερο πρόγραμμα το έχει ο ΟΣΦΠ
Γιατί να μην την πατήσει εντός ο ΠΑΟ με τον Πανιώνιο όπως την πάτησε η ΑΕΚ; Γιατί όχι και με την Καλαμαρια;
Επισκέπτης
ας μην κάνουμε υποθέσεις αλλά θα επισημάνω κάτι ότι ο Κόκκαλης στους λόγους που επικαλέστηκε για την απόλυση του ΣΕΡ είπε ότι η διαφορά με τον ΠΑΟ είναι 4 βαθμοί. δυο μέτρα δυο σταθμά.Ερώτηση κρίσεως...
Και φυσικά υποθετική.
ναι ρε φιλαρακι συμφωνω απολυταΚριτική θεώρηση:
αλλα σου λεω οτι οπως μας βλεπω και τους 3 στη τελαυταια αγωνιστικη θα μιλησουμε
μεχρι τοτε μονο με υποθεσεις
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ λοιπόν να πω τη χθεσινή μου διαπίστωση για την ομάδα μου, Οχι ότι βέβαια άλλαξε απ αυτό που πίστευα, απλά έγινε επιβεβαίωση...ναι ρε φιλαρακι συμφωνω απολυτα
αλλα σου λεω οτι οπως μας βλεπω και τους 3 στη τελαυταια αγωνιστικη θα μιλησουμε
μεχρι τοτε μονο με υποθεσεις
1.Ο Παναθηναικός με ή χωρίς Καλαμαριά, εχθές έπαιρνε κατά 70% κούπα....Τουλάχιστον ψυχολογικά.
2. Ολη τη βδομάδα μας ζάλισαν τα παπάρια ότι αυτός είναι τελικός πρωταθλήματος.
3. Εχοντας το πάνω χέρι και επί της ουσίας χωρίς σοβαρές απουσίες, παίζεις τελικό με ομάδα εκτοέβδομη......
4. ΜΕ αυτά και μ αυτά, βρίσκεσαι μέχρι το 70 να χάνεις 3-0 και να έχεις φάει ουσιαστικά το 1/3 περίπου των τερμάτων που έχεις δεχθεί σε όλα τα υπόλοιπα 24 παιχνίδια........
Ολα τα παραπάνω εμένα μου καταδεικνύουν τα εξής:
1. Ο προπονητής της ομάδας ενώ βλέπει και γνωρίζει ότι υπάρχει στο γήπεδο δεινός σκόρερ, του δίνει τη δυνατότητα να κάνει χατ τρικ....
2. Οι παίκτες στερούνται της ποιότητας παικτών να κάνουν πρωταθλητισμό.
3. Η ομάδα παραπέει σε παιχνίδι που παίζει όλη τη χρονιά (κατά τη δική της ομολογία) και έχει ηττηθεί πριν κάν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο....
4. Παρόλ αυτά, ο προπονητής και ο πρόεδρος στον δικό τους χωρόχρονο δηλώνουν ότι αυτό το σύνολο που σε 2 "τελικούς" σε 2 από τους "στόχους" της ομάδας έχει μαζέψει συνολικά 7 παστέλια.......έχουν την πεποίθηση ότι θα πάρει το πρωτάθλημα.
Με όλα τα παραπάνω, εγώ καταλήγω στο εξής:
"Δε γαμιέστε λέω γω;"
iord
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 14
- Πόντοι
- 4.175
Και τι να τα κάνω τα play off?
Οι δεύτερες θέσεις είναι για τις διοικήσεις...δεν λένε τίποτα στον απλό φίλαθλο!
Και ειδικά φέτος η δεύτερη θέση είναι ταφόπλακα για το επόμενο πρωτάθλημα!
φετος ουτε για τις διοικησεις γιατι μετα απο ευρωπαϊκο κ με ουτε 1 βδομαδα διακοπες οι παιχτες πως θα παιξουν προκρηματικα CL μεσα Ιουλιου.
κανονιστε να μας κανουν καμια πλακα κ να μας βγαλουν δευτερους κ του χρονου να παλεβουμε για την παραμονη
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Κριτική θεώρηση:
Γιατί τελευταία αγωνιστική όπου και πάλι παιζόταν πρωτάθλημα, ο Πανόπουλος έκανε επαγγελματίες 8 (οκτώ) (!!!) ερασιτέχνες και τους κατέβασε και είδαμε τις τεράστιες δυσκολίες που συνάντησε ο λαοπροσκυνημένος, άλλωστε τον φρύδια, Θείο δεν τονε φωνάζει ο Πανόπουλος???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις