Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Που ειναι τα γκαρσονια να κερασουνε κανα ξυδι να παει κατω η πικρα!
Παει και αυτο το πρωταθλημα(στα χαρτια των εφημεριδων το ειχατε παρει πολλες φορες)
Αχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
ναι στις εφημερίδες..όχι με ένσταση.....οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα...

Επισκέπτης
ναι στις εφημερίδες..όχι με ένσταση.....οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα...
να γαμήσω και της εφημερίδες και της ενστάσεις και ας μου πει ο κάθε γαύρος σε ποιο παιχνίδι παίξανε καλή μπάλα αφου αυτοί είναι μεγαλύτερα νούμερα απ όλους και ας ξόδεψαν πολλαπλάσια χρήματα απ όλους τέτοιες κούπες ας της βάλουν στον κώλο τους. 

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
να γαμήσω και της εφημερίδες και της ενστάσεις και ας μου πει ο κάθε γαύρος σε ποιο παιχνίδι παίξανε καλή μπάλα αφου αυτοί είναι μεγαλύτερα νούμερα απ όλους και ας ξόδεψαν πολλαπλάσια χρήματα απ όλους τέτοιες κούπες ας της βάλουν στον κώλο τους. 
Καλά ρε χανουμάκια πως και την πατήσατε έτσι στο 90΄; Για πολλά εμφράγματα αν ήμουν Αεκτζής!!

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

αξιοθρήνητε Παπαρίων Κακομοίρογλου,
Μπορείς να συνεχίσεις να κλάις (όπως κάνεις πάντα).
αλλά σε παρακαλώ τουλάχιστον κάντο χωρίς υστερίες.
Ευχαριστώ

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε χανουμάκια πως και την πατήσατε έτσι στο 90΄; Για πολλά εμφράγματα αν ήμουν Αεκτζής!!

πίκρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
κλάαααααααααααμαααααααααααααα!!!
Η φετινη πορεία του "τρένου":
κέρδισε 8 πρωταθλήματα (1ης,2ης,3ης,4ης,5ης.6ης,7ης και 8ης αγωνιστικής :2funny:)
αποκελιστικε απο την Χετάφε (που θα πέσει κατηγορία στην Ισπανια) στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ ρουφόντας 3 γκολάκια εκτός έδρας,
αποκλειστικε απο το κύπελλο ελλάδος...
δεν έχει κερδίσει ΚΑΝΕΝΑ ντέρμπι στο πρωταθλημα με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ...
και έδιωξε τον πρππονηταρά - καθηγητή ΦΕΡΕΡ...

ρε είστε για ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ας μου πει ο κάθε γαύρος σε ποιο παιχνίδι παίξανε καλή μπάλα 

Την καλύτερη μπάλα ο γαύρος θα την παίξει στο ΟΑΚΑ με το αεκάκι μπορεί να μην φάτε 4 μπαλάκια όπως ο βάζελος τα 2 όμως τα έχετε σίγουρα. Σε αντίθεση με σας ο Ολυμπιακός τώρα αρχίζει και ανεβάζει ρυθμό και να μην σας φαίνεται περίεργο. Δείτε για παράδειγμα τι κάνουν στο γήπεδο Λεονάρντο και Μπελούτσι... Ποιος θα τον πιάσει αυτόν ο Δέλλας χα χα χα αυτός το πολύ πολύ να ασχοληθεί με τον Ντάρκο αλλά από άλλον θα σας έρθει...

Επισκέπτης
Την καλύτερη μπάλα ο γαύρος θα την παίξει στο ΟΑΚΑ με το αεκάκι μπορεί να μην φάτε 4 μπαλάκια όπως ο βάζελος τα 2 όμως τα έχετε σίγουρα. Σε αντίθεση με σας ο Ολυμπιακός τώρα αρχίζει και ανεβάζει ρυθμό και να μην σας φαίνεται περίεργο. Δείτε για παράδειγμα τι κάνουν στο γήπεδο Λεονάρντο και Μπελούτσι... Ποιος θα τον πιάσει αυτόν ο Δέλλας χα χα χα αυτός το πολύ πολύ να ασχοληθεί με τον Ντάρκο αλλά από άλλον θα σας έρθει...
Θαααααααααααααααα την παίξει τα ίδια έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου Θααααααααααααααααααα και έχει πάρει ο διάολος την Ελλάδα ολόκληρη.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε παιδια τοσα χρονια δεν εχετε καταλαβει οτι η ΑΕΚ ειναι ενα διακοσμητικο στοιχειο στο πρωταθλημα / απλα πιανει χορο για να λεμε οτι οι μεγαλοι του πρωταθληματος ειναι 3 και οχι 2 / αφηστε τους Τουρκους στη μιτζερια τους ....

Επισκέπτης
Ρε παιδια τοσα χρονια δεν εχετε καταλαβει οτι η ΑΕΚ ειναι ενα διακοσμητικο στοιχειο στο πρωταθλημα / απλα πιανει χορο για να λεμε οτι οι μεγαλοι του πρωταθληματος ειναι 3 και οχι 2 / αφηστε τους Τουρκους στη μιτζερια τους ....
σου αφιερώνω το σλόγκαν του υπουργείου τουρισμού ((  ζήσε το όνειρο σου )) όταν τελειώσει το χόρτο που σας ταΐζει ο Κρόκους θα με βρεις εδώ να κουβεντιάσουμε.

Επισκέπτης

εγω νομιζα οτι μονο ο ολυμπιακος ειναι η μεγαλη κ οτι οι αλλες δυο τις λεμε ετσι για να πιανουν χορο...μου καταριπτεις την πραγματικοτητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
σου αφιερώνω το σλόγκαν του υπουργείου τουρισμού ((  ζήσε το όνειρο σου )) όταν τελειώσει το χόρτο που σας ταΐζει ο Κρόκους θα με βρεις εδώ να κουβεντιάσουμε.

καλα παπαριων αλαξε την υπογραφη σου (βουρ συνχανούμηδες και αλλόθρησκοι συνδαιτυμόνες μας για το νέο τσιμπούσι) γιατι το τσιμπουσι εγινε τσιμπουκι και ενα σου λεω:
[size=15pt]
ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
[/size] χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγω νομιζα οτι μονο ο ολυμπιακος ειναι η μεγαλη κ οτι οι αλλες δυο τις λεμε ετσι για να πιανουν χορο...μου καταριπτεις την πραγματικοτητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαζι σου αλλα τουλαχιστον ο ΠΑΟ τοσα χρονια προσπαθει φιλοτιμα αλλα χωρις αποτελεσμα να μας μοιασει / για την ΑΕΚ τι να πεις ???? - αυτοι ειναι αμπαλοι τελειως ....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πόσο κουρέλα ομάδα έχουμε. Ας μιλησουμε με ειλικρινεια. Ειμαστε τόσο ρεντίκολα που κλωτσησαμε και την τελευταία ευκαιρία για τον ήδη χαμενο τιτλο παιζοντας για να κρατησουμε το 1-0 με τον Αρη λες και παιζαμε με τη Λιβερπουλ. Δηλαδη για ονομααααααα!!!!!!!!!!!Ισοπαλια με το βαζελο, ισοπαλια με τον Αρη και μετα θα μας φταιει η διαιτησια και ο Κοκκαλης. Η ΑΕΚαρα μας καθε μερα γινεται Πανιωνιος, Αιγαλεω, Ηρακλης...
Το σημερινο ματς και η αεκ του παθιακακη θα το παιρνε. Ντεμη ευχαριστουμε αλλα το καλοκαιρι τον πουλο. Απλα δεν μπορεις...Κανενα διαρκειας το καλοκαιρι!Γηπεδο και παικταραδες τωρα αλλιως ολοι τον πουλο!

όποιος πολεμα την οριτζιναλ αγαπα την αεκ

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μαζι σου αλλα τουλαχιστον ο ΠΑΟ τοσα χρονια προσπαθει φιλοτιμα αλλα χωρις αποτελεσμα να μας μοιασει / για την ΑΕΚ τι να πεις ???? - αυτοι ειναι αμπαλοι τελειως ....
ενω εσεις ειστε μπαλωμενοι κακομοιρηδες....ρε μαλακα με τον παντο και τον πατσα παιζετε.και με τον μενδρινο.για πλακα σας παιζει ο ατρομητος,ο αρης,η λαρισσα,ο οφη,ο αστερας,και νικατε με πετσινα πεναλτυ.εγω γουσταρω που οταν η αεκαρα μου δεν παιζει καλα δεν νικαει.ετσι πρεπει να γινεται παντα.οχι να τα παιρνω με πετσινα πεναλτυ 4 συνεχομενες αγωνιστικες.ποσο μαλακας εισαι,μαζι μας ασχολεισαι.που λεει και το τραγουδι.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
26 χρονια στο γηπεδο κοντα στην ΑΕΚΑΡΑ μας....ΑΛΛΑ δεν μπορω πια....βαρεθηκα....απελπιστηκα....σιχαθηκα...γιατι θα πρεπει να ψυχοπλακωνομαι; ηταν θεαμα παλι αυτο σημερα; :headbang:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει πεσει τοσο πολυ η ομαδα.επαιζε καλη μπαλιτσα στην αρχη.μετα επεσε και δεν ξαναεπεσε.δεν ξερω τι φταιει ρε γαμωτο.θελει χρηματα πολλα για να φτιαξουμε μια ομαδα που να ειναι 3 κλασεις ανωτερη απο τους αλλους 2.να νικαει τα παντα.

Επισκέπτης
:dancing:
enosilarge20080317en8.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom