You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
iord
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 14
- Πόντοι
- 4.175
πίκρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
κλάαααααααααααμαααααααααααααα!!!
Η φετινη πορεία του "τρένου":
κέρδισε 8 πρωταθλήματα (1ης,2ης,3ης,4ης,5ης.6ης,7ης και 8ης αγωνιστικής )
αποκελιστικε απο την Χετάφε (που θα πέσει κατηγορία στην Ισπανια) στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ ρουφόντας 3 γκολάκια εκτός έδρας,
αποκλειστικε απο το κύπελλο ελλάδος...
δεν έχει κερδίσει ΚΑΝΕΝΑ ντέρμπι στο πρωταθλημα με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ...
και έδιωξε τον πρππονηταρά - καθηγητή ΦΕΡΕΡ...
ρε είστε για ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!!
φιλε καλητερα τριτη κ καθαροι παρα πρωτο δευτεροι με ανακοινωσεις του
Επισκέπτης
καλά τώρα αν ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι σώθηκες, στο ποιο υπόγειο άτομο εδώ μέσα.φιλε καλητερα τριτη κ καθαροι παρα πρωτο δευτεροι με ανακοινωσεις του
Επισκέπτης
Amber Michaels - Rooftop
trelitses stin...taratsa!!!
Code:
αφιερωμένο στον ΤΑΡΑΤΣΑ
trelitses stin...taratsa!!!
Code:
αφιερωμένο στον ΤΑΡΑΤΣΑ
Επισκέπτης
Δεν πειράζει παίδες... Εξάλλου οποιοσδήποτε ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος και να ξέρει ΕΛΑΧΙΣΤΑ περί ποδοσφαίρου καταλαβαίνει ότι δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα ούτε φέτος. Το έλεγα εξαρχής. Δεν πειράζει. Το θέμα για μένα είναι να αλλάξει πια η διοίκηση, να έρθει κάνας σοβαρός επιχειρηματίας με φράγκα, να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει (ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!).
Υ.Γ. Και τελευταία να ήταν η ΑΕΚ εγώ πάλι θα την υποστήριζα!
Επισκέπτης
αδελφέ και εγώ μαζί σου το έχω γράψει πολλές φορές.Δεν πειράζει παίδες... Εξάλλου οποιοσδήποτε ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος και να ξέρει ΕΛΑΧΙΣΤΑ περί ποδοσφαίρου καταλαβαίνει ότι δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα ούτε φέτος. Το έλεγα εξαρχής. Δεν πειράζει. Το θέμα για μένα είναι να αλλάξει πια η διοίκηση, να έρθει κάνας σοβαρός επιχειρηματίας με φράγκα, να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει (ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!).
απλά εφέτος διώξαμε τον απατεώνα κατά την άποψη μου Φερέρ πολύ αργά όταν όλα είχαν τελειώσει.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 216
Επισκέπτης
καλύτερα τώρα να βλέπουμε αυτό το φάντασμα, τουλάχιστον τώρα δίνεται η ευκαιρία να παίξουν όλοι και να μπορέσει ο νέος προπονητής που θα πάρει την ομάδα να διαμορφώσει άποψη και να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα.Καλημέρα!
Το κακό είναι ότι θα αναγκαστούμε να βλέπουμε αυτό το φάντασμα-ομάδα και στα πλέι-οφ!
Δις ις νοτ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αριον αυτο που θελει η αεκ δεν ειναι ξεσκαρταρισμα αλλα ολικη αλλαγηκαλύτερα τώρα να βλέπουμε αυτό το φάντασμα, τουλάχιστον τώρα δίνεται η ευκαιρία να παίξουν όλοι και να μπορέσει ο νέος προπονητής που θα πάρει την ομάδα να διαμορφώσει άποψη και να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα.
μονο το ονομα να μεινει και κυριολεκτικα 3-4 παιχτες μονο
αλλα πρεπει αυτη η αλλαγη να αρχισει απο πανω προς τα κατω
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ως αλλόθρησκος έχω να πω τα εξής:
1. δεν είδα το ματς και ως εκ τούτου δεν το σχολιάζω
2. Περίμενα ισοπαλία με τον Άρη γιατί ο Άρης έχει ομάδα που θα κάνει και ζημιά στα play off
3. Τα λέω τόσο καιρό για τον Ριβάλντο...η πιο σωστή κίνηση του Ολυμπιακού (είτε τον λένε Κόκκαλη είτε Ίβιτς είτε Λεμονή που το πήρε απόφαση δεν με νοιάζει) ήταν που τον έδιωξε. Ο μόνιμος περηματητής...σιγά μην δεν καθόταν κιάλλο χρόνο στην ΑΕΚ να βάλει κι άλλα ένσημα. Αυτός νομίζει πως θα παίζει μπάλα μέχρι τα 80 του. Κλασική περίπτωση ανθρώπου που δεν ξέρει πότε να σταματήσει...
4. Το κακό είναι πως θα αναγκαστούμε να βλέπουμε το ίδιο πρωτάθλημα και σε play off.
5. Η ΑΕΚ είναι μέσα στο παιχνίδι αρκεί να κάνει μια γκέλα ο ΠΑΟ. Προϋπόθεση φυσικά είναι να νικήσει τον Ολυμπιακό.
6. Με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι τυφλός όποιος νομίζει πως ο ΠΑΟ θα το χάσει. ΑΥΤΟΣ ο ΟΣΦΠ θα χάσει στα επόμενα ματς χαλαρά 4 πόντους.
7. το πιθανότερο σενάριο για μένα είναι να καταλήξουνε ισόβαθμοι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο τέλος.
8. Και παρόλο που η ΑΕΚ παίζει έτσι...εγώ θεωρώ πως έχει δυνατότητα να παίξει καλύτερα...αν δεν παίζει ο Ριβάλντο.
2. Περίμενα ισοπαλία με τον Άρη γιατί ο Άρης έχει ομάδα που θα κάνει και ζημιά στα play off
3. Τα λέω τόσο καιρό για τον Ριβάλντο...η πιο σωστή κίνηση του Ολυμπιακού (είτε τον λένε Κόκκαλη είτε Ίβιτς είτε Λεμονή που το πήρε απόφαση δεν με νοιάζει) ήταν που τον έδιωξε. Ο μόνιμος περηματητής...σιγά μην δεν καθόταν κιάλλο χρόνο στην ΑΕΚ να βάλει κι άλλα ένσημα. Αυτός νομίζει πως θα παίζει μπάλα μέχρι τα 80 του. Κλασική περίπτωση ανθρώπου που δεν ξέρει πότε να σταματήσει...
4. Το κακό είναι πως θα αναγκαστούμε να βλέπουμε το ίδιο πρωτάθλημα και σε play off.
5. Η ΑΕΚ είναι μέσα στο παιχνίδι αρκεί να κάνει μια γκέλα ο ΠΑΟ. Προϋπόθεση φυσικά είναι να νικήσει τον Ολυμπιακό.
6. Με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι τυφλός όποιος νομίζει πως ο ΠΑΟ θα το χάσει. ΑΥΤΟΣ ο ΟΣΦΠ θα χάσει στα επόμενα ματς χαλαρά 4 πόντους.
7. το πιθανότερο σενάριο για μένα είναι να καταλήξουνε ισόβαθμοι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο τέλος.
8. Και παρόλο που η ΑΕΚ παίζει έτσι...εγώ θεωρώ πως έχει δυνατότητα να παίξει καλύτερα...αν δεν παίζει ο Ριβάλντο.
η ουσια φιλε μου και το κοινο με αεκ οσφπ και παο ξερεις πιο ειναι?Ως αλλόθρησκος έχω να πω τα εξής:
και οι 3 παιζουν χωρις προπονητη
αυτος ο πεσειρο ξυπνησε αργα χτες
γιατι γατο?Και τι να τα κάνω τα play off?
Οι δεύτερες θέσεις είναι για τις διοικήσεις...δεν λένε τίποτα στον απλό φίλαθλο!
Και ειδικά φέτος η δεύτερη θέση είναι ταφόπλακα για το επόμενο πρωτάθλημα!
το να παιξεις τσου λου αφου δεν πηρες κουπα ειναι λιγο?
δε λεω οτι πρεπει να εισαι τρισευτυχισμενος αλλα δεν ειναι λιγο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Διαφωνώ για τον Πεσέϊρο.
Χθες κοιμόντουσαν οι παίκτες. Ήταν άνευροι. Αυτός που τους ξύπνησε εντός γηπέδου ήταν ο Ρομέρο. Και μπήκε νωρίς.
Το τρίτο γκολ ήρθε πάνω σε στιγμή που ο ΠΑΟ ανέβαινε.
Και κάτι ακόμα...τον Σεγκούρα ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ πρέπει να τον χάσει. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, σου μιλάω εκ των έσω. Βελτιώνει προσωπικά τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι κεφάλαιο. Αυτό που δεν ξέρω και αμγιβάλλω βέβαια είναι αν κάνει για προπονητής ή απλά είναι ένας καλός assistant coach.
Χθες κοιμόντουσαν οι παίκτες. Ήταν άνευροι. Αυτός που τους ξύπνησε εντός γηπέδου ήταν ο Ρομέρο. Και μπήκε νωρίς.
Το τρίτο γκολ ήρθε πάνω σε στιγμή που ο ΠΑΟ ανέβαινε.
Και κάτι ακόμα...τον Σεγκούρα ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ πρέπει να τον χάσει. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, σου μιλάω εκ των έσω. Βελτιώνει προσωπικά τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι κεφάλαιο. Αυτό που δεν ξέρω και αμγιβάλλω βέβαια είναι αν κάνει για προπονητής ή απλά είναι ένας καλός assistant coach.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ο γατος έχει δίκιο. Η ομάδα που θα βγει δεύτερη φέτος ...του χρόνου θα ψάχνει να μπει 5άδα. Αν τελικά καταφέρει να μπει σε όμιλο τσου λου θα σκάσει στα μέσα της χρονιάς...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έτσι όπως είναι οι ομάδες μας δεν έχει νόημα να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!Κάποτε βγαίνανε 3...και τι έγινε?γιατι γατο?
το να παιξεις τσου λου αφου δεν πηρες κουπα ειναι λιγο?
δε λεω οτι πρεπει να εισαι τρισευτυχισμενος αλλα δεν ειναι λιγο
Με την δεύτερη θέση είσαι αναγκασμένος να ξεκινήσεις προετοιμασία από τον Ιούνιο και έτσι όπως έγινε το σύστημα θα είναι πολύ δύσκολο να μπεις στους ομίλους!Το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να ψιλοκαταστρέψουμε και την επόμενη χρονιά!
ναι απο αυτη την αποψη ναι εχεις δικιοΈτσι όπως είναι οι ομάδες μας δεν έχει νόημα να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!Κάποτε βγαίνανε 3...και τι έγινε?
Με την δεύτερη θέση είσαι αναγκασμένος να ξεκινήσεις προετοιμασία από τον Ιούνιο και έτσι όπως έγινε το σύστημα θα είναι πολύ δύσκολο να μπεις στους ομίλους!Το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να ψιλοκαταστρέψουμε και την επόμενη χρονιά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις