Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:headbang:
scorelivelarge20080317po2.jpg

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
πίκρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
κλάαααααααααααμαααααααααααααα!!!
Η φετινη πορεία του "τρένου":
κέρδισε 8 πρωταθλήματα (1ης,2ης,3ης,4ης,5ης.6ης,7ης και 8ης αγωνιστικής :2funny:)
αποκελιστικε απο την Χετάφε (που θα πέσει κατηγορία στην Ισπανια) στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ ρουφόντας 3 γκολάκια εκτός έδρας,
αποκλειστικε απο το κύπελλο ελλάδος...
δεν έχει κερδίσει ΚΑΝΕΝΑ ντέρμπι στο πρωταθλημα με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ...
και έδιωξε τον πρππονηταρά - καθηγητή ΦΕΡΕΡ...

ρε είστε για ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε καλητερα τριτη κ καθαροι παρα πρωτο δευτεροι με ανακοινωσεις του  :bottom:

Επισκέπτης
Δεν πειράζει παίδες... Εξάλλου οποιοσδήποτε ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος και να ξέρει ΕΛΑΧΙΣΤΑ περί ποδοσφαίρου καταλαβαίνει ότι δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα ούτε φέτος. Το έλεγα εξαρχής. Δεν πειράζει. Το θέμα για μένα είναι να αλλάξει πια η διοίκηση, να έρθει κάνας σοβαρός επιχειρηματίας με φράγκα, να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει (ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!).

Υ.Γ. Και τελευταία να ήταν η ΑΕΚ εγώ πάλι θα την υποστήριζα!

Επισκέπτης
Δεν πειράζει παίδες... Εξάλλου οποιοσδήποτε ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος και να ξέρει ΕΛΑΧΙΣΤΑ περί ποδοσφαίρου καταλαβαίνει ότι δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα ούτε φέτος. Το έλεγα εξαρχής. Δεν πειράζει. Το θέμα για μένα είναι να αλλάξει πια η διοίκηση, να έρθει κάνας σοβαρός επιχειρηματίας με φράγκα, να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει (ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!).

Υ.Γ. Και τελευταία να ήταν η ΑΕΚ εγώ πάλι θα την υποστήριζα!
αδελφέ και εγώ μαζί σου το έχω γράψει πολλές φορές.
απλά εφέτος διώξαμε τον απατεώνα κατά την άποψη μου Φερέρ πολύ αργά όταν όλα είχαν τελειώσει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Το κακό είναι ότι θα αναγκαστούμε να βλέπουμε αυτό το φάντασμα-ομάδα και στα πλέι-οφ! :helpplea:
Δις ις νοτ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Καλημέρα! :rockon:
Το κακό είναι ότι θα αναγκαστούμε να βλέπουμε αυτό το φάντασμα-ομάδα και στα πλέι-οφ! :helpplea:
Δις ις νοτ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλύτερα τώρα να βλέπουμε αυτό το φάντασμα, τουλάχιστον τώρα δίνεται η ευκαιρία να παίξουν όλοι και να μπορέσει ο νέος προπονητής που θα πάρει την ομάδα να διαμορφώσει άποψη και να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλύτερα τώρα να βλέπουμε αυτό το φάντασμα, τουλάχιστον τώρα δίνεται η ευκαιρία να παίξουν όλοι και να μπορέσει ο νέος προπονητής που θα πάρει την ομάδα να διαμορφώσει άποψη και να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα.
αριον αυτο που θελει η αεκ δεν ειναι ξεσκαρταρισμα αλλα ολικη αλλαγη
μονο το ονομα να μεινει και κυριολεκτικα 3-4 παιχτες μονο
αλλα πρεπει αυτη η αλλαγη να αρχισει απο πανω προς τα κατω

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν μπορει να χτυπησει πρωταθλημα με παπασταθοπουλο,ζηκο,λυμπε(φετος),σεζαρ(φετος) και ριμπο(φετος) κτλπ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ως αλλόθρησκος έχω να πω τα εξής:
1. δεν είδα το ματς και ως εκ τούτου δεν το σχολιάζω
2. Περίμενα ισοπαλία με τον Άρη γιατί ο Άρης έχει ομάδα που θα κάνει και ζημιά στα play off
3. Τα λέω τόσο καιρό για τον Ριβάλντο...η πιο σωστή κίνηση του Ολυμπιακού (είτε τον λένε Κόκκαλη είτε Ίβιτς είτε Λεμονή που το πήρε απόφαση δεν με νοιάζει) ήταν που τον έδιωξε. Ο μόνιμος περηματητής...σιγά μην δεν καθόταν κιάλλο χρόνο στην ΑΕΚ να βάλει κι άλλα ένσημα. Αυτός νομίζει πως θα παίζει μπάλα μέχρι τα 80 του. Κλασική περίπτωση ανθρώπου που δεν ξέρει πότε να σταματήσει...
4. Το κακό είναι πως θα αναγκαστούμε να βλέπουμε το ίδιο πρωτάθλημα και σε play off.
5. Η ΑΕΚ είναι μέσα στο παιχνίδι αρκεί να κάνει μια γκέλα ο ΠΑΟ. Προϋπόθεση φυσικά είναι να νικήσει τον Ολυμπιακό.
6. Με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι τυφλός όποιος νομίζει πως ο ΠΑΟ θα το χάσει. ΑΥΤΟΣ ο ΟΣΦΠ θα χάσει στα επόμενα ματς χαλαρά 4 πόντους.
7. το πιθανότερο σενάριο για μένα είναι να καταλήξουνε ισόβαθμοι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο τέλος.
8. Και παρόλο που η ΑΕΚ παίζει έτσι...εγώ θεωρώ πως έχει δυνατότητα να παίξει καλύτερα...αν δεν παίζει ο Ριβάλντο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ως αλλόθρησκος έχω να πω τα εξής:
1. δεν είδα το ματς και ως εκ τούτου δεν το σχολιάζω
2. Περίμενα ισοπαλία με τον Άρη γιατί ο Άρης έχει ομάδα που θα κάνει και ζημιά στα play off
3. Τα λέω τόσο καιρό για τον Ριβάλντο...η πιο σωστή κίνηση του Ολυμπιακού (είτε τον λένε Κόκκαλη είτε Ίβιτς είτε Λεμονή που το πήρε απόφαση δεν με νοιάζει) ήταν που τον έδιωξε. Ο μόνιμος περηματητής...σιγά μην δεν καθόταν κιάλλο χρόνο στην ΑΕΚ να βάλει κι άλλα ένσημα. Αυτός νομίζει πως θα παίζει μπάλα μέχρι τα 80 του. Κλασική περίπτωση ανθρώπου που δεν ξέρει πότε να σταματήσει...
4. Το κακό είναι πως θα αναγκαστούμε να βλέπουμε το ίδιο πρωτάθλημα και σε play off.
5. Η ΑΕΚ είναι μέσα στο παιχνίδι αρκεί να κάνει μια γκέλα ο ΠΑΟ. Προϋπόθεση φυσικά είναι να νικήσει τον Ολυμπιακό.
6. Με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι τυφλός όποιος νομίζει πως ο ΠΑΟ θα το χάσει. ΑΥΤΟΣ ο ΟΣΦΠ θα χάσει στα επόμενα ματς χαλαρά 4 πόντους.
7. το πιθανότερο σενάριο για μένα είναι να καταλήξουνε ισόβαθμοι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο τέλος.
8. Και παρόλο που η ΑΕΚ παίζει έτσι...εγώ θεωρώ πως έχει δυνατότητα να παίξει καλύτερα...αν δεν παίζει ο Ριβάλντο.
η ουσια φιλε μου και το κοινο με αεκ οσφπ και παο ξερεις πιο ειναι?
και οι 3 παιζουν χωρις προπονητη
αυτος ο πεσειρο ξυπνησε αργα χτες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και τι να τα κάνω τα play off?
Οι δεύτερες θέσεις είναι για τις διοικήσεις...δεν λένε τίποτα στον απλό φίλαθλο!
Και ειδικά φέτος η δεύτερη θέση είναι ταφόπλακα για το επόμενο πρωτάθλημα!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και τι να τα κάνω τα play off?
Οι δεύτερες θέσεις είναι για τις διοικήσεις...δεν λένε τίποτα στον απλό φίλαθλο!
Και ειδικά φέτος η δεύτερη θέση είναι ταφόπλακα για το επόμενο πρωτάθλημα!
γιατι γατο?
το να παιξεις τσου λου αφου δεν πηρες κουπα ειναι λιγο?
δε λεω οτι πρεπει να εισαι τρισευτυχισμενος αλλα δεν ειναι λιγο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Διαφωνώ για τον Πεσέϊρο.
Χθες κοιμόντουσαν οι παίκτες. Ήταν άνευροι. Αυτός που τους ξύπνησε εντός γηπέδου ήταν ο Ρομέρο. Και μπήκε νωρίς.
Το τρίτο γκολ ήρθε πάνω σε στιγμή που ο ΠΑΟ ανέβαινε.
Και κάτι ακόμα...τον Σεγκούρα ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ πρέπει να τον χάσει. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, σου μιλάω εκ των έσω. Βελτιώνει προσωπικά τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι κεφάλαιο. Αυτό που δεν ξέρω και αμγιβάλλω βέβαια είναι αν κάνει για προπονητής ή απλά είναι ένας καλός assistant coach.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και μετα σου λενε γιατι οι οπαδοι δεν εχουν στο αιμα τους τη συνομοσια
108862_h.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο γατος έχει δίκιο. Η ομάδα που θα βγει δεύτερη φέτος ...του χρόνου θα ψάχνει να μπει 5άδα. Αν τελικά καταφέρει να μπει σε όμιλο τσου λου θα σκάσει στα μέσα της χρονιάς...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γιατι γατο?
το να παιξεις τσου λου αφου δεν πηρες κουπα ειναι λιγο?
δε λεω οτι πρεπει να εισαι τρισευτυχισμενος αλλα δεν ειναι λιγο
Έτσι όπως είναι οι ομάδες μας δεν έχει νόημα να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!Κάποτε βγαίνανε 3...και τι έγινε?
Με την δεύτερη θέση είσαι αναγκασμένος να ξεκινήσεις προετοιμασία από τον Ιούνιο και έτσι όπως έγινε το σύστημα θα είναι πολύ δύσκολο να μπεις στους ομίλους!Το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να ψιλοκαταστρέψουμε και την επόμενη χρονιά!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Έτσι όπως είναι οι ομάδες μας δεν έχει νόημα να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!Κάποτε βγαίνανε 3...και τι έγινε?
Με την δεύτερη θέση είσαι αναγκασμένος να ξεκινήσεις προετοιμασία από τον Ιούνιο και έτσι όπως έγινε το σύστημα θα είναι πολύ δύσκολο να μπεις στους ομίλους!Το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να ψιλοκαταστρέψουμε και την επόμενη χρονιά!
ναι απο αυτη την αποψη ναι εχεις δικιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom