Νέα

Ψυχολόγος και ανάγκη επικοινωνιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα για να μου πείτε αν έχετε πάει σε ψυχολόγο και αν και με ποιον τρόπο σας βοήθησε?πιστεύετε ότι παίζει ρόλο ο ψυχολόγος είναι άντρας η γυναίκα για να σας κατανοήσει καλύτερα? Ευχαριστώ
δεν εχω παει ποτε και ουτε σκοπευω να παω
ομως, προσωπικη αποψη: οι ψυχολογοι ειναι ενα ψευτικο επαγγελμα, κατι σαν τους αστρολογους και τους κυνηγους φαντασματων

πιστευω οτι καλυπτουν ενα μεταφυσικο κενο και δεν κανουν πραγματικη δουλεια

εαν καποιος πιστευει οτι εχει ψυχολογικα θεματα η χρειαζεται βοηθεια απο καποιον ειδικο, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να πηγαινει σε καποιον ψυχιατρο, ο οποιος με κουβεντα και φαρμακα θα τον ρυθμισει

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
δεν εχω παει ποτε και ουτε σκοπευω να παω
ομως, προσωπικη αποψη: οι ψυχολογοι ειναι ενα ψευτικο επαγγελμα, κατι σαν τους αστρολογους και τους κυνηγους φαντασματων

πιστευω οτι καλυπτουν ενα μεταφυσικο κενο και δεν κανουν πραγματικη δουλεια

εαν καποιος πιστευει οτι εχει ψυχολογικα θεματα η χρειαζεται βοηθεια απο καποιον ειδικο, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να πηγαινει σε καποιον ψυχιατρο, ο οποιος με κουβεντα και φαρμακα θα τον ρυθμισει
όχι και ψεύτικο αγαπητέ αφού πρέπει να πάρεις πτυχίο πανεπιστημίου για να είσαι ψυχολόγος οι άλλοι είναι τσαρλατανοι και σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Εξάλλου από όσο ξέρω και ο ψυχολόγος άμα. Κρίνει ότι η ψυχοσύνθεση σου και αυτά που λες και πως συμπεριφερεσαι είναι για ψυχίατρο σε παραπέμπει εκει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
όχι και ψεύτικο αγαπητέ αφού πρέπει να πάρεις πτυχίο πανεπιστημίου για να είσαι ψυχολόγος οι άλλοι είναι τσαρλατανοι και σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Εξάλλου από όσο ξέρω και ο ψυχολόγος άμα. Κρίνει ότι η ψυχοσύνθεση σου και αυτά που λες και πως συμπεριφερεσαι είναι για ψυχίατρο σε παραπέμπει εκει
φιλος μου εχει παει σε ψυχολογο και του ελεγε παπαριες
μονο οταν πηγε σε ψυχιατρο και κουμπωσε χημεια ηρθε στα ισια του
ο ψυχολογος ειναι σαν ενας φιλος που πας και του λες τον πονο σου και σου δινει συμβουλες της πουτσας
καμια φορα και λαθος
προσωπικα εμπιστευομαι μονο τους γιατρους, κι αν με ρωτουσε καποιος τη γνωμη μου, σε γιατρο θα τον εστελνα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πρέπει να χεις χρόνια φιλική σχέση με τον άλλον και να χετε περάσει πολλές καταστάσεις για να πεις ότι έχεις πραγματικό φίλο.

Ότι και να έχετε περάσει,φίλοι θα είστε όσο είστε χωρίς γκόμενα.Όταν ένας βρει γκόμενα,πάνε και οι φιλίες και όλα.Μετά απλώς παραμένετε γνωστοί ή κόβετε εντελώς.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ότι και να έχετε περάσει,φίλοι θα είστε όσο είστε χωρίς γκόμενα.Όταν ένας βρει γκόμενα,πάνε και οι φιλίες και όλα.Μετά απλώς παραμένετε γνωστοί ή κόβετε εντελώς.
ετσι ειναι παιδια οπως τα λεει ο σαδ_μαν
μετα η γκομενα του θα τον τραβολογαει να κανουν παρεα με ζευγαρια κλπ
αμα κανουν και παιδια εκει ειναι που δεν το ξαναβλεπεις

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
ετσι ειναι παιδια οπως τα λεει ο σαδ_μαν
σωστό και αυτό αλλά κάποιοι κρατάνε μια ισσοροπια στο όλο θεμα

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
φιλος μου εχει παει σε ψυχολογο και του ελεγε παπαριες
μονο οταν πηγε σε ψυχιατρο και κουμπωσε χημεια ηρθε στα ισια του
ο ψυχολογος ειναι σαν ενας φιλος που πας και του λες τον πονο σου και σου δινει συμβουλες της πουτσας
καμια φορα και λαθος
προσωπικα εμπιστευομαι μονο τους γιατρους, κι αν με ρωτουσε καποιος τη γνωμη μου, σε γιατρο θα τον εστελνα
αν επιτρέπεται τι είχε ο φίλος σου?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Σ'αυτό δεν φταίει η γκόμενα αλλά η ανασφάλεια των αντρών.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σωστό και αυτό αλλά κάποιοι κρατάνε μια ισσοροπια στο όλο θεμα
τα παντα εξαρτωνται απο την γκομενα μετα
εαν τον αφηνει 1 φορα το μηνα να βγαινει για μια μπυρα με τους μπακουρηδες φιλους του και πολυ σου λεω
η πλειοψηφια μετα τους πρωτους μηνες της σχεσης τα κοβουν αυτα και τους κανουν σκηνες

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
τα παντα εξαρτωνται απο την γκομενα μετα
εαν τον αφηνει 1 φορα το μηνα να βγαινει για μια μπυρα με τους μπακουρηδες φιλους του και πολυ σου λεω
η πλειοψηφια μετα τους πρωτους μηνες της σχεσης τα κοβουν αυτα και τους κανουν σκηνες
δε βοηθάνε συνήθως και η γκόμενα του τύπου που έχει τη γκόμενά να βρούνε και οι μπακουρηδες γκόμενα να πετάξει καμία φίλη από κοντά. Εγώ εχω παρατηρήσει όλες σχέση και μαλακιες ρωτάς τον άλλον που έχει τη γκόμενα έχει η δικιά σου καμία φίλη να παίξουμε μπάλα. Α έχει γκομενο α έχει τα ψυχολογικά της Α έχει περίοδο α πάει ταξίδι κτλ και έτσι πουτανες και άγιος ο θεός

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
γενικη αγχωδη διαταραχη
λογικό το άγχος να φεύγει με τη χημεία καθώς το χάπι θα επιδρά στους διάφορους νεύροδιαβιβαστες που το ελέγχουν αυτό ενώ ο ψυχολόγος θα προσπαθούσε μέσα από το διάλογο να βρει τη λύση. Έπρεπε όμως ο ψυχολογος να τον στείλει στο ψυχίατρο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λογικό το άγχος να φεύγει με τη χημεία καθώς το χάπι θα επιδρά στους διάφορους νεύροδιαβιβαστες που το ελέγχουν αυτό ενώ ο ψυχολόγος θα προσπαθούσε μέσα από το διάλογο να βρει τη λύση. Έπρεπε όμως ο ψυχολογος να τον στείλει στο ψυχίατρο
ρε τυπε τι τα θες τι τα γυρευεις...
το φιλαρακι μου ειχε χοντρη προβληματαρα αγχους, πηγαιναμε διακοπες παρεα και ηθελε να τελειωνουμε γρηγορα το πρωινο, να παμε γρηγορα για μπανιο για να γυρισουμε γρηγορα στο ξενοδοχειο, να παμε γρηγορα για ποτακι για να γυρισουμε γρηγορα να κοιμηθουμε
και ο ψυχολογος του ελεγε να γραφει σε λιστα τι τον αγχωνει και να σκεφτεται πρασινα λιβαδια
πηγε να πουμε στον γιατρο κουμπωσε κατι χαπια και συνηλθε

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.043
Άποψη μου είναι ότι με ένα καλό μασάζ λύνονται όλα.. συνδέεται τέλεια το μασάζ του σώματος με το μασάζ της ψυχής!2 σε 1  :) έτσι τουλάχιστον αποδεικνύεται με όσους αφήνονται στα χέρια μου για να τους κάνω αναλαφρους από κούραση κ στρες κ παράλληλα ξεδιπλώνουν την ψυχή τους από μόνοι τους σχεδόν αυτόματα μέσω της επικοινωνίας κ της εμπιστοσύνης που δημιουργείται.

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
ρε τυπε τι τα θες τι τα γυρευεις...
το φιλαρακι μου ειχε χοντρη προβληματαρα αγχους, πηγαιναμε διακοπες παρεα και ηθελε να τελειωνουμε γρηγορα το πρωινο, να παμε γρηγορα για μπανιο για να γυρισουμε γρηγορα στο ξενοδοχειο, να παμε γρηγορα για ποτακι για να γυρισουμε γρηγορα να κοιμηθουμε
και ο ψυχολογος του ελεγε να γραφει σε λιστα τι τον αγχωνει και να σκεφτεται πρασινα λιβαδια
πηγε να πουμε στον γιατρο κουμπωσε κατι χαπια και συνηλθε
γαμησε τα

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
οποιος θελει απο τους φιλους ψυχολογο στελνει pm
εχω μελετησει πολυ ψυχολογια,δεν την εχω σπουδασει σαν επιστημη,την εχω παρακολουθησει ομως ως μαθημα στη σχολη αφου κ γω εχω βγαλει παραπλησια ιατρικη επιστημη
επισης στις παρεες εγω ημουν αυτος που ελυνε τα προσωπικα ολων

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Εγώ το ήξερα ότι κάποιος εδώ μέσα θα ξέρει από ψυχολογια

Επισκέπτης
Ρε μαγκες αν δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα, π.χ. σχιζοφρενεια, βαρειας μορφης καταθλιψη, τι τους θελετε τους ψυχολογους ?
Η λυση για μενα οταν ειμαι στα "κατω" μου ειναι : φουντα, αλκοολ και γκομενα. Αν δεν υπαρχει γκομενα υπαρχουν πουτανες αρκει να υπαρχουν λεφτα. Αν δεν υπαρχουν λεφτα μενουμε στα ξυδια και στο χορτο.
Υποψην, αυτη η λυση σε μενα πιανει και οταν ειμαι στα "πανω" μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η λυση για μενα οταν ειμαι στα "κατω" μου ειναι : φουντα, αλκοολ και γκομενα. Αν δεν υπαρχει γκομενα υπαρχουν πουτανες αρκει να υπαρχουν λεφτα. Αν δεν υπαρχουν λεφτα μενουμε στα ξυδια και στο χορτο.
μια διορθωση
αν δεν υπαρχουν λεφτα η λυση ειναι πουτανες
αν υπαρχουν λεφτα ψαχνεσαι για γκομενες

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
μια διορθωση
αν δεν υπαρχουν λεφτα η λυση ειναι πουτανες
αν υπαρχουν λεφτα ψαχνεσαι για γκομενες
σωστά γιατί όπως μου πε και ένα φιλαράκι ρε μαλακά μου λέει καλύτερα πουτανες ξέρεις πόσα πρέπει να δώσεις. Εγώ με τη δικιά μου χαλάω πάρα πολλά. Ένας παντρεμένος μου λέει άμα έχεις γκόμενά όλα θα σου φεύγουν άρα τι μου λες για τα εσκορτ που πας ότι δίνεις 80 120 η 150 ευρώ τσάμπα είναι από αυτήν την οπτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom