Νέα

Ψυχολόγος και ανάγκη επικοινωνιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Τα τελευταία χρόνια με μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρίση κτλ νομίζω η αγαμια χειροτέρεψε. Πριν το 2010 νομίζω ήταν καλύτερα τα πράγματα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
όχι δε το διάβασα. Καλά η αγαμια ζει και βασιλεύει γνωστό αυτο.τοσο από τη πλευρά των ανδρών από τη πλευρά των γυναικών δε ξέρω τι γίνεται αυτές έχουν επιλογές.
δεν ειναι σοβαρος  λογος αυτος να ξοδευεις λεφτα σε μαλακοψυχολογους ...
χωσου οπου μπορεις με  ωραιο  τροπο  και  κατι θα κατσει ...

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Ποιο είναι το σκηνικό όμως με τις γκόμενες και τον ανεμιστήρα?  :think:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
δεν ειναι σοβαρος  λογος αυτος να ξοδευεις λεφτα σε μαλακοψυχολογους ...
χωσου οπου μπορεις με  ωραιο  τροπο  και  κατι θα κατσει ...

Σε αυτο θα συμφωνησω. Δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας ψυχολογος να βρεις γκομενα και πετας τα λεφτα σου. Δεν ειναι γραφειο συνοικεσιων. Αν εχεις καποιο αλλο προβλημα να πας αλλα οχι για μια αδυναμια που οφειλεται στην ελλειψη θαρρους που λιγο πολυ ολοι την εχουμε...

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
μου χει τύχει κάτι ανάλογο γιατί σχόλασα από τη δουλειά 7 το πρωί και στην Ερυθραία είδα κάτι γκομενακια να περιμένουν ταξί και δεν έβρισκαν έπρεπε ο μαλακας να τους πω να μπουν και ότι γίνει. Βέβαια οι πιθανότητες να πουν ναι δεν είναι και πολλές αλλά τώρα δε θα το μάθουμε ποτε

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
μου χει τύχει κάτι ανάλογο γιατί σχόλασα από τη δουλειά 7 το πρωί και στην Ερυθραία είδα κάτι γκομενακια να περιμένουν ταξί και δεν έβρισκαν έπρεπε ο μαλακας να τους πω να μπουν και ότι γίνει. Βέβαια οι πιθανότητες να πουν ναι δεν είναι και πολλές αλλά τώρα δε θα το μάθουμε ποτε
αλλη φορα να χωνεσαι .. το πολυ πολυ να  σου  πει οχι ...
σταρχιδια σου ..

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Να πω κάτι άσχετο έχετε δει ένα κανάλι στο YouTube με τιτλο Men of style και ενα αλλο με τίτλο men's Bible? H αγαμια εχει φτάσει στο έπακρο επίπεδο που είναι εταιρεις και τις λένε σχολές φλερτ. Ζητάνε σκεφτείτε 1000 ευρώ και 1200 για ένα πρόγραμμα φλερτ που και καλά από χεστη σε κάνει αλάνι και τη πέφτεις μέχρι και σε γκόμενά σε δρόμο. Φανταστείτε που φτάσαμε προσωπικά τα τρώω αλλού αυτά τα λεφτά....

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
αλλη φορα να χωνεσαι .. το πολυ πολυ να  σου  πει οχι ...
σταρχιδια σου ..
από τις πολλές χυλοπιτες πονεσανε τα αρχιδια μου από το γράψιμο λες και γαμαγα καμία σε ξενοδοχείο μια ώρα χαχαχα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Να πω κάτι άσχετο έχετε δει ένα κανάλι στο YouTube με τιτλο Men of style και ενα αλλο με τίτλο men's Bible? H αγαμια εχει φτάσει στο έπακρο επίπεδο που είναι εταιρεις και τις λένε σχολές φλερτ. Ζητάνε σκεφτείτε 1000 ευρώ και 1200 για ένα πρόγραμμα φλερτ που και καλά από χεστη σε κάνει αλάνι και τη πέφτεις μέχρι και σε γκόμενά σε δρόμο. Φανταστείτε που φτάσαμε προσωπικά τα τρώω αλλού αυτά τα λεφτά....
οτι  χειροτερο θα μπορουσε  να κανει καποιος ................

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
οτι  χειροτερο θα μπορουσε  να κανει καποιος ................
αυτοί περηφανευονται ρε συ για τα επιτεύγματα τους πλάκα πλάκα άμα δείτε όμως έχουν ωραία βίντεο και αναλύουν αρκετά πράγματα

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
1200 πας διακοπές γαμας μουναρες κάνεις πολλά πράγματα

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Παιζουν με τον πονο του αλλου... Καλα αυτα μην τα εμπιστευεσαι καθολου. Σε αυτα τα site τα λενε τοσο ιδανικα που φαινεται οτι και οι ιδιοι που γραφουν κανουν περιγραφες απο τα ονειρα τους

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Παιζουν με τον πονο του αλλου... Καλα αυτα μην τα εμπιστευεσαι καθολου. Σε αυτα τα site τα λενε τοσο ιδανικα που φαινεται οτι και οι ιδιοι που γραφουν κανουν περιγραφες απο τα ονειρα τους
ε ναι άκου σχολή φλερτ χαχαχαχ

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
αυτοί περηφανευονται ρε συ για τα επιτεύγματα τους πλάκα πλάκα άμα δείτε όμως έχουν ωραία βίντεο και αναλύουν αρκετά πράγματα
φυσικα και  εχουν ωραια μαρκετιστικα  βιντεο  για να  τσιμπανε  οι αμπαλοι ...

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Πλάκα πλάκα είμαι της άποψης ότι το σκηνικό με τον ανεμιστήρα ελάχιστοι άνδρες θα το τολμούσαν στις μέρες μας... Και εννοώ κατά βάση αυτούς 25 με 30 χρόνων στο ηλικιακο γκρουπ που ανήκω και συναναστρεφομαι εγώ. Ένας άνδρας ασφαλώς 40 θα ήταν ποιο εύκολο γιατί έχει βιώσει και ποιο πολλές καταστάσεις και έχει προλάβει και άλλες εποχές...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πλάκα πλάκα είμαι της άποψης ότι το σκηνικό με τον ανεμιστήρα ελάχιστοι άνδρες θα το τολμούσαν στις μέρες μας... Και εννοώ κατά βάση αυτούς 25 με 30 χρόνων στο ηλικιακο γκρουπ που ανήκω και συναναστρεφομαι εγώ. Ένας άνδρας ασφαλώς 40 θα ήταν ποιο εύκολο γιατί έχει βιώσει και ποιο πολλές καταστάσεις και έχει προλάβει και άλλες εποχές...
γιατι ;;;

γιατι  τα socia media κατεστρεψαν το καμακι ...

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
φυσικα και  εχουν ωραια μαρκετιστικα  βιντεο  για να  τσιμπανε  οι αμπαλοι ...
θα τσιμπάνε αυτοί μάλλον που δεν είναι μελοι του bou εμείς δε τους έχουμε ανάγκη και γκόμενά να μην έχουμε βρίσκουμε λύσεις από εδώ μεσα

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
γιατι ;;;

γιατι  τα socia media κατεστρεψαν το καμακι ...
συμφωνώ απόλυτα τις ποιο πολλές γκόμενές τις είχα τότε πριν τα σοσιαλ τότε που αναγκάστηκα έπρεπε να πας να μιλήσεις και να χωθεις στην άλλη και όχι να ζητήσεις γαμω φεις ινστα και τις λοιπές αρχιδιες και βέβαια η γκομενα δεν είχε τις επιλογές να ανοίξει το φεις και να δει 200 τύπους να τις στέλνουν μήνυμα κτλ. Γενικά η εποχή μας είναι η εποχή της ωραιοπαθειας και είναι για το πουτσο Καβάλα σε πολλά θέματα. Όσοι είσαστε στα 40 συν γιατί εγώ είμαι 30 έχετε ζήσει σίγουρα καλές εποχές σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom