You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψυχολόγος και ανάγκη επικοινωνιας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος να ξοδευεις λεφτα σε μαλακοψυχολογους ...όχι δε το διάβασα. Καλά η αγαμια ζει και βασιλεύει γνωστό αυτο.τοσο από τη πλευρά των ανδρών από τη πλευρά των γυναικών δε ξέρω τι γίνεται αυτές έχουν επιλογές.
χωσου οπου μπορεις με ωραιο τροπο και κατι θα κατσει ...
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
keep walking δηλαδηδεν ειναι σοβαρος λογος αυτος να ξοδευεις λεφτα σε μαλακοψυχολογους ...
εδω εισαι ..Ποιο είναι το σκηνικό όμως με τις γκόμενες και τον ανεμιστήρα?
φυσικα keep walking ..
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος να ξοδευεις λεφτα σε μαλακοψυχολογους ...
Σε αυτο θα συμφωνησω. Δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας ψυχολογος να βρεις γκομενα και πετας τα λεφτα σου. Δεν ειναι γραφειο συνοικεσιων. Αν εχεις καποιο αλλο προβλημα να πας αλλα οχι για μια αδυναμια που οφειλεται στην ελλειψη θαρρους που λιγο πολυ ολοι την εχουμε...
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
μου χει τύχει κάτι ανάλογο γιατί σχόλασα από τη δουλειά 7 το πρωί και στην Ερυθραία είδα κάτι γκομενακια να περιμένουν ταξί και δεν έβρισκαν έπρεπε ο μαλακας να τους πω να μπουν και ότι γίνει. Βέβαια οι πιθανότητες να πουν ναι δεν είναι και πολλές αλλά τώρα δε θα το μάθουμε ποτεεδω εισαι ..
φυσικα keep walking ..
αλλη φορα να χωνεσαι .. το πολυ πολυ να σου πει οχι ...μου χει τύχει κάτι ανάλογο γιατί σχόλασα από τη δουλειά 7 το πρωί και στην Ερυθραία είδα κάτι γκομενακια να περιμένουν ταξί και δεν έβρισκαν έπρεπε ο μαλακας να τους πω να μπουν και ότι γίνει. Βέβαια οι πιθανότητες να πουν ναι δεν είναι και πολλές αλλά τώρα δε θα το μάθουμε ποτε
σταρχιδια σου ..
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
Να πω κάτι άσχετο έχετε δει ένα κανάλι στο YouTube με τιτλο Men of style και ενα αλλο με τίτλο men's Bible? H αγαμια εχει φτάσει στο έπακρο επίπεδο που είναι εταιρεις και τις λένε σχολές φλερτ. Ζητάνε σκεφτείτε 1000 ευρώ και 1200 για ένα πρόγραμμα φλερτ που και καλά από χεστη σε κάνει αλάνι και τη πέφτεις μέχρι και σε γκόμενά σε δρόμο. Φανταστείτε που φτάσαμε προσωπικά τα τρώω αλλού αυτά τα λεφτά....
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
από τις πολλές χυλοπιτες πονεσανε τα αρχιδια μου από το γράψιμο λες και γαμαγα καμία σε ξενοδοχείο μια ώρα χαχαχααλλη φορα να χωνεσαι .. το πολυ πολυ να σου πει οχι ...
σταρχιδια σου ..
οτι χειροτερο θα μπορουσε να κανει καποιος ................Να πω κάτι άσχετο έχετε δει ένα κανάλι στο YouTube με τιτλο Men of style και ενα αλλο με τίτλο men's Bible? H αγαμια εχει φτάσει στο έπακρο επίπεδο που είναι εταιρεις και τις λένε σχολές φλερτ. Ζητάνε σκεφτείτε 1000 ευρώ και 1200 για ένα πρόγραμμα φλερτ που και καλά από χεστη σε κάνει αλάνι και τη πέφτεις μέχρι και σε γκόμενά σε δρόμο. Φανταστείτε που φτάσαμε προσωπικά τα τρώω αλλού αυτά τα λεφτά....
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
αυτοί περηφανευονται ρε συ για τα επιτεύγματα τους πλάκα πλάκα άμα δείτε όμως έχουν ωραία βίντεο και αναλύουν αρκετά πράγματαοτι χειροτερο θα μπορουσε να κανει καποιος ................
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Παιζουν με τον πονο του αλλου... Καλα αυτα μην τα εμπιστευεσαι καθολου. Σε αυτα τα site τα λενε τοσο ιδανικα που φαινεται οτι και οι ιδιοι που γραφουν κανουν περιγραφες απο τα ονειρα τους
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
ε ναι άκου σχολή φλερτ χαχαχαχΠαιζουν με τον πονο του αλλου... Καλα αυτα μην τα εμπιστευεσαι καθολου. Σε αυτα τα site τα λενε τοσο ιδανικα που φαινεται οτι και οι ιδιοι που γραφουν κανουν περιγραφες απο τα ονειρα τους
φυσικα και εχουν ωραια μαρκετιστικα βιντεο για να τσιμπανε οι αμπαλοι ...αυτοί περηφανευονται ρε συ για τα επιτεύγματα τους πλάκα πλάκα άμα δείτε όμως έχουν ωραία βίντεο και αναλύουν αρκετά πράγματα
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
Πλάκα πλάκα είμαι της άποψης ότι το σκηνικό με τον ανεμιστήρα ελάχιστοι άνδρες θα το τολμούσαν στις μέρες μας... Και εννοώ κατά βάση αυτούς 25 με 30 χρόνων στο ηλικιακο γκρουπ που ανήκω και συναναστρεφομαι εγώ. Ένας άνδρας ασφαλώς 40 θα ήταν ποιο εύκολο γιατί έχει βιώσει και ποιο πολλές καταστάσεις και έχει προλάβει και άλλες εποχές...
γιατι ;;;Πλάκα πλάκα είμαι της άποψης ότι το σκηνικό με τον ανεμιστήρα ελάχιστοι άνδρες θα το τολμούσαν στις μέρες μας... Και εννοώ κατά βάση αυτούς 25 με 30 χρόνων στο ηλικιακο γκρουπ που ανήκω και συναναστρεφομαι εγώ. Ένας άνδρας ασφαλώς 40 θα ήταν ποιο εύκολο γιατί έχει βιώσει και ποιο πολλές καταστάσεις και έχει προλάβει και άλλες εποχές...
γιατι τα socia media κατεστρεψαν το καμακι ...
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
θα τσιμπάνε αυτοί μάλλον που δεν είναι μελοι του bou εμείς δε τους έχουμε ανάγκη και γκόμενά να μην έχουμε βρίσκουμε λύσεις από εδώ μεσαφυσικα και εχουν ωραια μαρκετιστικα βιντεο για να τσιμπανε οι αμπαλοι ...
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
συμφωνώ απόλυτα τις ποιο πολλές γκόμενές τις είχα τότε πριν τα σοσιαλ τότε που αναγκάστηκα έπρεπε να πας να μιλήσεις και να χωθεις στην άλλη και όχι να ζητήσεις γαμω φεις ινστα και τις λοιπές αρχιδιες και βέβαια η γκομενα δεν είχε τις επιλογές να ανοίξει το φεις και να δει 200 τύπους να τις στέλνουν μήνυμα κτλ. Γενικά η εποχή μας είναι η εποχή της ωραιοπαθειας και είναι για το πουτσο Καβάλα σε πολλά θέματα. Όσοι είσαστε στα 40 συν γιατί εγώ είμαι 30 έχετε ζήσει σίγουρα καλές εποχές σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με εμαςγιατι ;;;
γιατι τα socia media κατεστρεψαν το καμακι ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 151
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις