Νέα

Ψυχολόγος και ανάγκη επικοινωνιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
τα αντικαταθλιπτικα προκαλουν στους αντρες σεξουαλικη ανικανοτητα

....φανταζομαι οτι ΔΕΝ σας το λενε αυτο οι ψυχολογοι/ψυχιατροι

το φαινομενο ονομαζεται------>  PSSD (Post-SSRI Sexual Dysfunction)

Σεξουαλικές δυσλειτουργίες που προκαλούνται από τους SSRIs σε ασθενείς με κατάθλιψη

Αντικαταθλιπτικά σχετίζονται με μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας

“Antidepressant-induced sexual dysfunction”

How do SSRIs cause sexual dysfunction?

Sexual dysfunction in psychiatric treatment

Antidepressants and Sexual Problems

Antidepressiva und sexuelle Dysfunktion, eine Untersuchung

Medikamente als Verursacher sexueller Dysfunktionen

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι η θεραπεία της ψυχής.

Επισκέπτης
τα αντικαταθλιπτικα προκαλουν στους αντρες σεξουαλικη ανικανοτητα

....φανταζομαι οτι ΔΕΝ σας το λενε αυτο οι ψυχολογοι/ψυχιατροι

το φαινομενο ονομαζεται------>  PSSD (Post-SSRI Sexual Dysfunction)

Σεξουαλικές δυσλειτουργίες που προκαλούνται από τους SSRIs σε ασθενείς με κατάθλιψη

Αντικαταθλιπτικά σχετίζονται με μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας

“Antidepressant-induced sexual dysfunction”

How do SSRIs cause sexual dysfunction?

Sexual dysfunction in psychiatric treatment

Antidepressants and Sexual Problems

Antidepressiva und sexuelle Dysfunktion, eine Untersuchung

Medikamente als Verursacher sexueller Dysfunktionen

μονο οι ψυχιατροι γραφουμε φαρμακα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
μονο οι ψυχιατροι γραφουμε φαρμακα

A German study, published in the New England Journal of Medicine:

Ogling over women's breasts is good for a man's health and can add years to his life, medical experts have discovered. According to the New England Journal of Medicine, "Just 10 minutes of staring at the charms of a well-endowed female is roughly equivalent to a 30-minute aerobics work-out" declared gerontologist Dr. Karen Weatherby.

Dr. Weatherby and fellow researchers at three hospitals in Frankfurt, Germany, reached the startling conclusion after comparing the health of 200 male outpatients - half of whom were instructed to look at busty females daily, the other half told to refrain from doing so. The study revealed that after five years, the chest-watchers had lower blood pressure, slower resting pulse rates and fewer instances of coronary artery disease.

"Sexual excitement gets the heart pumping and improves blood circulation," explains Dr. Weatherby. "There's no question: Gazing at breasts makes men healthier." "Our study indicates that engaging in this activity a few minutes daily cuts the risk of stroke and heart attack in half.
We believe that by doing so consistently, the average man can extend his life four to five years."

Sapir Elgrabli born 1997 in Israel
1.67/58kg 95-65-91 Natural Tits 85F
66109323_458584654689714_8744825812232612285_n.jpg

ZDhOKKE.jpg

[video]https://instagram.fotp7-1.fna.fbcdn.net/vp/2b99e6bd78d66d0a48a286b54b103430/5DE3E9E4/t51.2885-15/e35/61961993_404154023775243_4023889099409467597_n.jpg?_nc_ht=instagram.fotp7-1.fna.fbcdn.net[/video]

[video]https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/vp/e615639c8bcd178a6a0b22f6d68ff08e/5DA6B98C/t51.2885-15/e35/66109323_458584654689714_8744825812232612285_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&se=7&ig_cache_key=MjA4MTI3NDU0NzEwMDgyMTkzNA%3D%3D.2[/video]

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
νιωθω οτι ξεφυγαμε απο το ακριβες θεμα αλλα οκ

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Βρήκα μια μουναρα ψυχολόγο στο fb και πήρα τηλ και της λέω έχω πολύ στρες αυτό το καιρό κτλ. Μου λέει έλα να κάνουμε θεραπεία, της λέω τι θεραπεία, λειε κάτι μαλακιες, της λέω οκ και σκέφτομαι να πάω μια φορά να της την πέσω και ότι γίνει.και ζητάει 50€ λεει επισκέψη να πάω στο γραφείο της χαχαχα και πήγα σε ένα στούντιο και ξεκαυλωσα που θέλει και 50€ η ψυχολογος

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
εχω παει σε ψυχολογο γυναικα, στα 23 μου περιπου γιατι εχω σοβαρα προβληματα κοινωνικοποιησης και εκανα περιπου 10 συνεδριες. νομιζω με βοηθησε και αν το συνεχιζα τωρα θα ημουν καλυτερα.
σταματησα γιατι αισθανομουν οτι προσπαθουσε να με αποφυγει. αυτη ειχε αρκετα παιδακια να ασχοληθει σιγα μην ηθελε να μπλεξει με παλαβους σαν εμενα. αλλωστε απο οσα μου ελεγε, λιγα μπορουσα να κανω.παντως ηταν εξυπνη και καλη στην δουλεια της

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
εχω παει σε ψυχολογο γυναικα, στα 23 μου περιπου γιατι εχω σοβαρα προβληματα κοινωνικοποιησης και εκανα περιπου 10 συνεδριες. νομιζω με βοηθησε και αν το συνεχιζα τωρα θα ημουν καλυτερα.
σταματησα γιατι αισθανομουν οτι προσπαθουσε να με αποφυγει. αυτη ειχε αρκετα παιδακια να ασχοληθει σιγα μην ηθελε να μπλεξει με παλαβους σαν εμενα. αλλωστε απο οσα μου ελεγε, λιγα μπορουσα να κανω.παντως ηταν εξυπνη και καλη στην δουλεια της

Τυπε σορρυ κιολας αλλα για να σε αποφευγει μεχρι και η ψυχολογος που πληρωνες, πρεπει να ειχες τρελα θεματα κοινωνικοποιησης   :2funny: :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ψεμματα σου ελεγε..
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ..
ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΩΡΑ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ρε τυπε γιατι του μιλας έτσι του ανθρωπου μπορει οντως να έχει κάποιο θέμα.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ..
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ..
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
χα χα εχω αποφευκτικη διαταραχη, τοτε δεν υπηρχε η εννοια αυτης της παθησης κατα τα αλλα καλα ειμαι.
δηλαδη δουλευω ειμαι παραγωγικος κτλ

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
ψεμματα σου ελεγε..
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ..
ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΩΡΑ..

Οταν μια γκομενα γραφει στο fb η στο instagram κανενα αξιολυπητο καταθλιπτικο μηνυμα η quote η τραγουδι απο κατω ολες οι γκομενες γραφουν μηνυματα υποστηριξης. Οταν καποιος αντρας κλαιγεται στα social media, γιατι ολοι απο κατω γραφουν αυτοκτονα ρε μαλακα μας τα πρηξες ? :grin:
Θα ηθελα να δω ενα αντιστοιχο μηνυμα κατω απο τις ψευτοκαταθλιπτικες τρολιες των γκομενων. Ας γραψει καποιος επιτελους αυτοκτονα μωρι καριολα  :grin:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Οταν μια γκομενα γραφει στο fb η στο instagram κανενα αξιολυπητο καταθλιπτικο μηνυμα η quote η τραγουδι απο κατω ολες οι γκομενες γραφουν μηνυματα υποστηριξης. Οταν καποιος αντρας κλαιγεται στα social media, γιατι ολοι απο κατω γραφουν αυτοκτονα ρε μαλακα μας τα πρηξες ? :grin:
Θα ηθελα να δω ενα αντιστοιχο μηνυμα κατω απο τις ψευτοκαταθλιπτικες τρολιες των γκομενων. Ας γραψει καποιος επιτελους αυτοκτονα μωρι καριολα  :grin:
δεν εχω φουμπου ρε τυπε..
Δεν ειμαι μετροσεξουαλ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom